Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #2940 Dátum: 15 aug 28, 19:32:51 » |
|
Ez is bizonyítja hogy medvedisznóember vagyok.
A medvedisznóemberek szeretik a gyíkembereket. A gyíkemberek pedig szeretik a meleget. Tehát a medvedisznóembernek is szeretnie kéne. (nincs benne logika)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 28, 19:33:25 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2941 Dátum: 15 aug 28, 19:55:47 » |
|
Nem értem, mi bajotok a meleggel és a melegbe való melóval. Én egész nyáron ezt csináltam magamat nem kímélve és még élek. Ráadásul a gyakorlatunk is ilyen melegbe volt, mégse murdeltam meg. Érdekes.
Raimi, amúgy a hüllők szeretik a meleget. Ba-dum-tss.
Én is egész nyáron ezt csináltam. Mindenki el volt engedve 2kor én ügyeltem mindig. bár imádom a meleget, azért nem volt jó dolgozni 50 fokban, úgy, hogy patakokban folyt rólam a víz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2942 Dátum: 15 aug 28, 19:58:44 » |
|
Szerettem műhisztit rendezni a meleg miatt élesben, de egyébiránt nagyon élveztem is b.cottul hiányozni fog. Rühellem a telet, és télen suliba gyalogolni még inkább rühellek. Sebaj, elvileg a 12th osztályban már nem lesz 11 óránk. Ha 9 van, már az is jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2943 Dátum: 15 aug 28, 20:13:28 » |
|
Igazából jó téma ez a milyen meleg van már Én is utálom a telet, inkább szétsülök amúgy. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2944 Dátum: 15 aug 28, 20:35:07 » |
|
Nekem 0. órában volt tesim meg 8-9-ben.Na az milyen fasza volt.De ez még akkor volt amikor nem volt a heti 5 tesi óra.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2945 Dátum: 15 aug 28, 21:21:32 » |
|
Nekem gimiben már nem volt 0. órám, hálistennek. de utáltam, hogy a tesi mindig órák között volt, fergeteges volt leizzadva visszaülni a padba .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2946 Dátum: 15 aug 28, 21:23:08 » |
|
8th osztály óta 100%-os felmentett vagyok tesiből. Én csak röhögve nézem, hogy szenvednek a többiek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2947 Dátum: 15 aug 28, 21:24:37 » |
|
Mi anno gimiben a fél osztállyal átkerültünk gyógytesire. És ott szenvedtünk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2948 Dátum: 15 aug 28, 21:36:43 » |
|
Nekem a lábam miatt volt részleges felmentésem egész órán a kondiban ültem és játszottam
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2949 Dátum: 15 aug 28, 23:27:13 » |
|
Ó istenem de hiányoznak ezek az idők. ^^" Most úgy visszamennék. Olyan egyszerű volt minden, hogy nem kirúgtak ha valamit nem tudtam csak karót kaptam....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2950 Dátum: 15 szep 03, 20:44:07 » |
|
Neptunhoz tud valaki működő auto-refresh programot? Vagy valami megbízható kiegészítőt firefoxhoz?
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2951 Dátum: 15 szep 10, 17:58:11 » |
|
Sziasztok! Ki milyen szakra/egyetemre/iskolába jár? Tudnátok írni a sulitokról/szakotokról/szakterületetekről pár mondatot? Nem tudom miért, de tök szeretem olvasni, amikor valaki a saját egyeteméről/főiskolájáról ír. Szeretitek a szakterületeiteket? Van itt olyan, aki a következő szakok közül valamelyikre jár: pszichológia, (valamilyen) mérnök, közgazdaságtan (valamelyik ága), fizika/matek bsc/msc, jogász?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2952 Dátum: 15 szep 10, 18:02:15 » |
|
Grafikus- és mozgóképes animáció szak / utolsó évbe rendezés és forgatókönyvírás. Eleinte izgalmasnak tűnt, már annyira nem az. De, ennek a legfőbb oka leginkább az iskola (Kós Károly M. Szk. és kollégium). Foglalkozunk itt a képregények kialakulásától kezdve a 3D animáción keresztül a forgatókönyvek írásáig meg a fázisrajzig. Van egy stúdiónk, ahol az esetleges filmeket (vizsga) forgatjuk és erőszeretettel szórnak szét minket az országban hogy kamerázzunk. Emellett a médiával meg az ezzel kapcsolatos szennyoltással kapcs. is sokat tanulunk - bár nem nevezném újdonságnak őket. Ja, meg gyurmázunk mint az ovisok, mert az is elengedhetetlen (?) része a szakmának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2953 Dátum: 15 szep 10, 18:02:56 » |