Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #450 Dátum: 07 dec 15, 01:34:10 » |
|
Oh, suli... Végre, itt a vizsgaidőszak. Nem hittem volna, hogy ennek valaha is így tudok örülni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #451 Dátum: 07 dec 15, 15:09:37 » |
|
Én nem komálom ennyire a vizsgaidőszakot, főleg mikor ennyi vizsgám van...Inkább beutazok naponta az egyetemre szorgalmi időszakban ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #453 Dátum: 07 dec 15, 15:26:06 » |
|
Jó neked, bár remélhetőleg jan. 17-ére már én is túl leszek a húzósabb vizsgákon. :ninjaboldog:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #454 Dátum: 07 dec 16, 16:40:51 » |
|
Hát lehet,mi a nem fémes elemekből írunk
Mi a levegőből, égésből, tűzoltásból, stb. írtunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #455 Dátum: 07 dec 16, 16:43:06 » |
|
Mi is pont ezeket tanuljuk, és mult ótán nem szólt a tanár h lesz felelés és kihívott 3-4 fiút és 1 kivételével mindegyik karót kapott. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #456 Dátum: 07 dec 16, 16:43:59 » |
|
Ó az egyszerű volt nekünk,ez a tanár meg új tanár és ......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #457 Dátum: 07 dec 16, 16:45:12 » |
|
Hogy lehet ebből karót kapni. Ha már odafigyelsz órán megvan a négyes. Én soha nem tanulta kémiára általánosban és csak ötötsöm volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #458 Dátum: 07 dec 16, 17:02:54 » |
|
Nah a kedvenc matektanárunk íratott röpit eredmény az osztály 60%-ának egyes, de sikerült elvesztenie :idegroncs: :naruto_ideg: , nekem persze ötös lett. Nehogy valaki az gondolja, h szemét vagyok > nem én >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #459 Dátum: 07 dec 16, 17:04:10 » |
|
Nálunk a matektanár nem mera dogába olyan feledatot berakni amit konkrétan nem csináltunk meg. Mert akko szinte senki nem tudja megcsinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kajichan
Vendég
|
|
« Válasz #460 Dátum: 07 dec 16, 17:07:14 » |
|
XDD az jó lehet ,... nálunk a matektanár az ofő is és elképesztően hülye... elkéri az ellenőrzőket , beírni a jegyeket és erre a ceruzás eggyeseket is beírja , de előtte magdika az irodalomtanár megmondta hogy vannak olyanok is azokat ne írja be... nemtom mit képzel magáról , egyszer hozzávágok vmit az biztos. Helyesbítek : már hozzávágtam vmit. XDD Tavaj ceruzákkal meg krétákkal dobáltuk XDD és nem vette észre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #461 Dátum: 07 dec 16, 17:13:34 » |
|
Teljesen kiakadtam mikor a barátom kijelentette, h milyen jó hogy jön a karácsony, lehet lazítani. Én csak pislogtam, komolyan mondom nem tudom milyen álomvilágban él, és csodálkozik, ha megbukik a vizsgáin!! :o :o A karacsony időszaka a leghúzósabb, hiszen akkor lehetett behozni, az addig elsz*rt időt, és lehetett letudni legkönnyebben a legnehezebb vizsgákat és szigorlatokat. Hiszen a tanárok se teljesen h*lyék értékelik, ha az elején mész be, és utána csak sz*vatósabb lesz az egész. Vagyis nekem ez a tapasztalatom. ááá tényleg nem értem mit csinált eddig az egyetemen, bár a pocsék haladása alapján van egy két tippem... ;D és még képes az egészet hárítani, h ő mindent megpróbált, csak az összes tanár pont őt szemelte ki és sz*vatja. Komolyan madárnak néz, ezzel igazán csak a szüleit etetheti... 8)
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #462 Dátum: 07 dec 16, 17:17:13 » |
|
azért remélem bejár! Apámék egyik haverja, befogadott 2 hétre egy srácot, akit a szülei elzavartak otthonról. a srác asszem 2 és fél évig, azt mondta a szüleinek, hogy egyetemre jár, és közben csak bulizott, és költötte a pénzt amit a szülei küldtek.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #463 Dátum: 07 dec 16, 17:21:58 » |
|
Az még nem teljesítmény, ha bejár, de nem produkál semmit.. Akkor inkább csinálna vmi értemeset, felőlem akár bulizhatna is, hisz nem az anyja vagyok. Csak ne álljon nekem oda nyafogni, h ő mennyit készül, de a világ egyik legnehezebb szakán van és mindenki őt spécizte ki magának. khmkhm azért én is odajártam, bár nem ugyanarra a szkra, de vmilyen csoda folytán minden évben elég szép számmal azt a szakot is elvégzik... ;D Oké szúrja el a dolgot, de nehogy már még meg is dícsérjem érte... 8) Igen szemét maximalista vagyok, nem hiszem, h 2-t ne lehetne összekaparni.. Ha én ezt csináltam volna egy félévig a szüleim szemei elé se merek kerülni, neki pedig ez már nem az első ilyen kritikán aluli éve. Csak én ezt meg is mondom neki, h magában kerese a hibát. >
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 16, 17:24:16 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #464 Dátum: 07 dec 16, 19:34:12 » |
|
Nálunk a matektanár nem mera dogába olyan feledatot berakni amit konkrétan nem csináltunk meg. Mert akko szinte senki nem tudja megcsinálni.
nállunk meg tökre leszik minket, me oan bénák vunk, h csak oan feladatot tudunk megcsinálni, amit órán is csináltunk... X.X Múlt órán bnőmmel meg pont abból nem csináltunk puskát, amiből írtunk, és ien minuszokat ad, és a mostanival kigyűlik az 5 minusz ami egy 1-es... -.- Csak az lenne a ciki, ha mostmár a 3-asért kéne küzdenem, szüleim ezért is kinyírnak h egy csomó 3-ast hozok haza.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 16, 19:35:11 írta Handy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|