Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #405 Dátum: 07 dec 05, 19:23:12 » |
|
Mennyit??? Megyek fordítani !! Igaz még nemtudom mit a szándék a fontos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #406 Dátum: 07 dec 05, 19:24:20 » |
|
Nono ahhoz, még meg kéne tanulni a nyelvet folyékonyan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #407 Dátum: 07 dec 05, 19:26:03 » |
|
Hát igen az ugy alapjába véve nem ártana fordítástól függetlenül :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #408 Dátum: 07 dec 05, 20:18:45 » |
|
Ezek után ma Eszter (egyik csop.társam koreain) és én ki lettünk kiáltva a tanár úr által, mint a csoport "éltanulói"... mi vörösödtünk, a többiek a markukba kuncogtak, de a könyvek/magazinok a mieink lettek!
Koreaiból tényleg kevesen vagyunk, de... idén elég sokan voltak az óramegbeszélésének. Eddig sztem max. ha 20-an lehettek összes évfolyamról, összes mindenhonnan, de idén... hát, megkockáztatom, 50 fölött, 100-hoz közel voltunk, aki ott volt o.O Jól meg is lepődött mindenki xD Egyébként nem fogom abbahagyni a koreait a kötelező idő után, hanem úgy döntöttem, végigviszem Elvégre, ha már belekezdtem... Amúgy azon röhögök, ha esetleg valami véletlen folytán 5-re sikerülne a koreai vizsgám (ma végül nem írtunk, csak jövőhéten, a vizsgán, de azért köszi mindenkinek a drukkolást! ), akkorkíváncsi vagyok, vajh' elgondolkozik-e majd valaki a katedra másik oldalán (bár kétlem), hogy japánból eddig akkor miért vagyok tele kettesekkel...? ??? Bizony, az élet egyik nagy rejtélye. Ahogy az idő és a nők is - hogy "Doki"-t idézzem a vissza jövőbe 2-ből Amúgy 150-et??! Az azért nem semmi! :o Nem is tudtam, hogy ilyen jól fizető dolog a koreai tolmácsolás... bár tolmácsolni nem szívesen tolmácsolnék (főleg nem szinkronban); fordítani jobban szeretek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 05, 21:12:15 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #409 Dátum: 07 dec 07, 16:00:59 » |
|
ma úgy döntöttem, kihagyom a finnt. túl fáradt vagyok én az iesmihez. :naruto_alszik:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #410 Dátum: 07 dec 07, 16:05:45 » |
|
finn?Hova jársz,hogy azt tanulsz? (persze ,ha nem titok ) wow! én mondjuk majd csak japánt szeretnék tanulni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #411 Dátum: 07 dec 07, 16:55:45 » |
|
még csak gimis vagyok de indult egy finn tanfolyam. péntekenként van 2től 4ig csak az a gond h én péntekenként délben végeznék úgyhogy 2 óráig várnom kell, mire elkezdődik :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #412 Dátum: 07 dec 07, 17:00:28 » |
|
Japánt én is szeretnék tanulni, de most sajna nem férbe a biosz, a kémia és az anime nézés miatt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #413 Dátum: 07 dec 07, 17:02:44 » |
|
Én is bioszos vagyok és a kémiát is emelt óraszámban veszük. Bár a kémiáért nem vagyok oda. A nyelvtanulás meg nem megy olyan könnyen nekem. Bár német helyett szívesen tanulnék japánt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #414 Dátum: 07 dec 07, 17:10:21 » |
|
Én spec matekos vagyok és én az eddigi nyelveim (német,angol) mellé venném fel... Nálunk miért nem indul ilyen tanfolyam?? Egyik ismerősöm nagyon szeretne finnül megtanulni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #415 Dátum: 07 dec 07, 17:12:12 » |
|
Ha itt tartunk én gépész szakos vagyok. Szerintem vagyunk páran akik megtanulnánk japánul:) Nem is lenne rossz. Egyelőre még időm is lenne rá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #416 Dátum: 07 dec 08, 01:27:51 » |
|
Hmm, nekem sem időm, sem lehetőségem nincs a japán tanulására...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #417 Dátum: 07 dec 08, 20:03:00 » |
|
Nekem lesz de MIN. várakozási idő 2008. szeptember.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #418 Dátum: 07 dec 09, 11:23:14 » |
|
Én is szeretnék japánul tanulni de csak Pesten lehet. Vagy ha tud valak egy Debreceni sulit az szóljon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #419 Dátum: 07 dec 09, 11:30:50 » |
|
Hát ja én is szeretnék jápánul tanulni csak túl fiatal vagyok még hozzá meg csak akkor tudnák ha debrecenbe lenne egy de amúgy se lenne rá időm.ráadásul meg kell tanulni a beszédet az írást és a jeleket.
:gamabunta:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 09, 11:32:52 írta nonomage »
|
Naplózva
|
|
|
|
|