Én meg ma írtam töri TZ-t. Most kétszeresen összehajtottam a ouskát ahogy szoktam, szal 1 mm-es betűkkel írtam rá, de szerencsére el tudtam angyjából olvasni, hogy mi van rajta, de sztem puskaírás közben is megjegyeztem pár dolgot.
De a TZ-nél szokás szerint paráztam, h ne vegyenek észre. Multkori felelésnél nagyon rosz volt, mert folyton az az érzés motoszkált bennem, h bármikor megláthat, ezért alig tudtam leírni vmit, de 5-ös lett. Bár 2 évszámot nem tudtam, meg elég pontatlanok voltak a fogalmak. Másik dogánál meg csak a 2 évszám hiányzott, azt 3,... -.- Na mind1. Szal most azt csináltam, hogy ne kelljen a pad alatt olvasgatnom feltűnően az 1 milis betűimet, h a doga alá raktam gyorsan a papírt, és csak a dogát kellett emelgetnem, és úgy írtam le a dolgokat. Persze rögtön az a félelem fogott el, hogy hirtelen kikapják a kezemből, mert letelik az idő, azt ott a puska, de szerencsére villámgyorsan raktam vissza a zsebembe. Mellesleg az osztályban a lányoknak én adtam puska ötleteket.
Tök büszke vok magamra, h legalább ebben jó vagyok. xD
Bioszom mellesleg 5-ös lett. XP Mellesleg 3-as padok vannak, és amelyikbe én ülök, ott a mellettem ülő mindkét lánynak 5-ös lett. Á, nem feltűnő! x] Bár a bnőm aszonta h ő pusi nélkül tudta, de a másik lány velem együtt puskázott nagyba.
Mellesleg eddig asszem csak egyszer buktam le, amikor angolból írtunk, és a könyvet beraktam a padba és észrevette a tanár. Na akkor akkorát égtem h majdnem lesült rólam a bőr, ráadásul új tanát volt, szal jól bemutatkoztam neki... X.X De szerencsére sztem má nem is emlékszik rá, és aóta nem csinálok ilyet, csak megkérdezem bnőmet ha vmi apróságot nemtok, az nem oan nagy cucc.
De mellesleg törinél még azért is paráztam, mert a tanár azért el akarta venni a dogát, mert súgtak egymásnak, szal ha megtudja h én még puskázok is, akkor mit kapok... X.X De szerencsére nem volt semmi baj, de sajna nem tudtam mindent... ;D Pedig 1 óráig szenvedtem azzal a puskával... De persze sok haszna volt.
De mikor bioszon puskáztam tökre nem izgultam azért, hogy mivan ha észrevesz, akkor olyan vicces volt a hangulat, hogy közbe pusizok, csak törinél volt ien nagy nyomás... Ja, meg egyik oszt társam kölcsön akarta kérni a puskámat, mert ő elhagyta az övéét, mert a könyvében volt, de én 1 lapra zsúfoltam mindent, szal nem adtam oda neki, de végül óra elején megtalálta.
Mi régebben még évszámokat írkáltunk tollal a kezünkre, az se volt oan rosz, de mostanában a papiros puska megy. :
Me azt is bírtam, amikor irodalom órán bnőm készen volt a dogájával, és előttem ült, mert össze voltak tolva a padok és szembe volt velem, azt mondtam neki h emelje fel a lapját, ő pedig felemelte, mintha átnézné, én meg közbe írtam a dolgokat a másik oldaláról. Meg így könnyű volt súgni, hogy szembe van velem.
Viszont a pénteki föci TZ-re esélyem sincs, a padok is rossz helyen vannak, simán meglát a tanár, és 2 fiú között ülök, szal arra sajna rendesen kel tanulom... XP Bár föcire szoktam is... Dogáim, feleléseim 5-ösök 4-esek, Tz-k meg persze 3-asok...
A lovardai barátnőm meg azt mesélte, hogy ő beteg volt, és ezért bepótolt egy dogát, a tanár meg pont akkor javította ki a többit, és a javítókulcs ottvolt, a bnőm előtt, és csak le kellett írnia.
Oan mázlista, nállunk a tanárok sosem csinálnának ilyet! Bár én utálok dogát pótolni, mert akkor az osztály halad tovább, és a beszéd közben nem lehet koncentrálni... X.X
Húh, kicsit hosszú lett, de szeretek ilyenekről írni.
Mellesleg tesóm írta MSN-en, hogy majd megoszt velem pár puskázási törtánetét, majd azokat is leírom.