noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2115 Dátum: 10 dec 27, 22:22:53 » |
|
Hát az tényleg felettébb kellemetlen.. akkor bocsáts meg hogy nyers leszek, de akkor tedd azt ami a leírtakból nekem első elolvasásra lejött: tegyél rá magasról továbbra is hogy mi lesz ha esetleg nem vesznek fel oda ahova leginkább szeretnéd Elnézést ha rosszul alkottam véleményt
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
vzsombi
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2116 Dátum: 10 dec 28, 13:33:31 » |
|
Én is most fogok felvételizni. Én is be vagyok sz*rva úgy mond ! De ha nem vesznek fel ahova menni akarok az az ő bajuk, elszalasztani egy olyan tehetséget mint ÉN!:D
Csillagozd a káromkodásodat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 10, 18:21:23 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Ne becsülj le! Nem félek!
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #2117 Dátum: 11 jan 19, 12:38:30 » |
|
Mindenkit felvesznek valahova, a lényeg, hogy jelentkezésnél kevésbé erős iskolát is be kell jelölni a legutolsó helyen. De mivel tanköteles vagy, felvesznek. Ne aggódj.
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2118 Dátum: 11 jan 19, 17:07:31 » |
|
Az a vicc hogy ez kb még az egyetemeknél is elmondhtó nekem már kb most megvan a pontszámom az egyik helyre ahovajelentkezni fogok xD csak ottutánna bennmaradni kérdéses  ismerősöm pl debrecenbe matekra pontszám alapján akár 2x is felvehették volna és még marad pontja 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #2119 Dátum: 11 jan 22, 21:44:10 » |
|
Nahhh hát ezen az írásbelin is túl vagyunk...Akik most írtak,nem tudom hogy vannak vele,de szerintem nem volt ez olyan nehéz..SŐT!!!Most a magyart nehezebbnek éreztem mint a matekot...s bármilyen furcsa be tudtam fejezni azt is...  Pedig gyakorláskor sohasem, és a max. is csak 35 pontos lett...(ha tavaly írtam volna kkor 28 pontosra sikeredett volna  ) Most talán megvan a 40 pont minimum..de a többiek szerint is könnyű volt... De ez azt jelenti hogyha a többiek jobban megírták mint én, akkor nem fognak felvenni???  (persze ez elég sok mindenen múlik...) Mindegy majd elválik...addig is már nincs min parázni ( csak a szóbelin  )
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #2120 Dátum: 11 jan 23, 09:23:38 » |
|
Nézd Luna, nem kell aggódni. Az iskolák is arra hajtanak, hogy elég diákuk legyen, mert akkor ők is kapnak szép summát az államtól. 
Ami pedig a vizsgákat illeti: az ezelőtt 5évvel írt érettségi sokkal nehezebb volt, mivel folyamatosan könnyítik.
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2121 Dátum: 11 jan 23, 09:46:18 » |
|
Javítanék, eddig könnyítették, idéntől új csapat csinálja a feladatokat és nehezebb lesz. 2013-tól meg már hat tantárgyból kell érettségizni, ebből kettő természettudomány. Sőt, úgy néz ki, hogy 50 óra kötelező önkéntesmunka is lesz (ami ugyan szép dolog, de elég hülyén hangzik).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #2122 Dátum: 11 jan 23, 10:37:54 » |
|
Hajaj mi vár rám....  Nem túl bíztató jövő 
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2124 Dátum: 11 jan 23, 10:59:06 » |
|
A nyelv már kötelező. A két természettudomány meg biztos: az osztályfőnökünk mindíg kirakja a faliújságra a legfrissebb törvényeket. A közmunka meg nem csak szemétszedés lehet, hanem mondjuk segitség az idősek otthonában, vagy meseolvasás az óvodában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #2125 Dátum: 11 jan 23, 11:00:37 » |
|
én szívesen veszek részt közmunkában  am egy kis off: mire jó a műköröm?? lány létemre utálom a pipere cuccokat, persze az alap dolgok, a minimális higiénia az megvan, fürdés fogmosás fésülködés stb. de a smink meg ilyenek nemtom. nemtetszenek. aremélem az új osztályom normális lesz valamennyire, nem akarok még egy ilyet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #2126 Dátum: 11 jan 23, 11:05:22 » |
|
Szerintem messze a legjobb dolog lesz a közmunka. Ha rendesen betartják és nem csak az igazolás kérés fog menni. Mivel a családon belül sem olyan idilli már a kapcsolattartás és a kellő intimitás (ha néhányan félreértenék, nem csak a párkapcsolatokban van intimitás), egymás megértése, ezért kell az, hogy kényszerből emberközelben legyenek a kamaszok. Ez egy kicsit embert csinál mindenkiből sztem. Szal szupi. Kár, hogy nálunk nem volt...
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2127 Dátum: 11 jan 23, 11:24:04 » |
|
Szerintem meg igen alantas dolog kiskorúakat fizetés nélküli kényszermunkára befogni. Az értelmes megoldás az lenne, ha 50 óra közmunkáért járna 20-30 felvételi pont. Csak hát odafent nem szeretnek gondolkodni, mint tudjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #2128 Dátum: 11 jan 23, 11:27:48 » |
|
Szerintem inkább a bűnözőket kéne közmunkára befogni. Ne csak a lábukat lógassák a sitten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #2129 Dátum: 11 jan 23, 11:39:19 » |
|
Ugyan már, nem csak lógatják a lábukat. Páran tanulnak is, ingyen, bármit amihez kedvük támad, és van ahol dolgoznak, és szépen kapják is érte a fizetést. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|