gman
|
 |
« Válasz #2520 Dátum: 12 jún 06, 11:07:56 » |
|
 Az szívás lehet. Planetológiából van kemény nyolc tétel. Igaz, hogy azon belül a és b tétel is van, de azok kapcsolódnak egymáshoz, pl. a=Marskutatás, b=A Mars felszínformái. Tiszta röhej.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 06, 11:11:40 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2521 Dátum: 12 jún 06, 11:12:15 » |
|
Ja ráadásul mostmár vígabban ihatok... A drága Élelmiszeipari műveletek és gépek tanszék olyan ügyes és okos, hogy egyem meg, nem is tudom mihez kezdenék nélküle, átrakta a Műveletek pótpót zh-t 15-ére... mindezzel nem is lenne olyan nagy baj, ha nem tegnap rakom át 14-ére pont emiatt a fizika vizsgám  ... még mázli, hogy volt a régi időpontomnál hely.... De nagyon remélem, hogy már nem csúsztatják odébb a pótpótot...lévén, hogy a vizsgaidősuck 22-éig tart  ... valamit 15-én este Hajdúböszörménybe kéne lennem ballagáson (mondjuk ez már csak a személyes problémám)... de ha esetleg tényleg reggel tartanák a zh-t akkor még talán eltudok jutni a ballagásra is  (de sajna ennél a tanszéknél soha semmit se lehet biztosra mondani) Nekem eddig 48tétel volt a max. asszem... de azok nem voltak vészesek... csak matek definíciók... ill. volt 120onvalamennyi is vállat gazdtanból... de azok is ilyen minimum kérdéseknek voltak nevezve.... csak volt köztük aminek a válasza fél oldal... de olyan is aminek 2 sor xD Mondjuk a biomet csak 13, de annál nagyobb szívás az egész... xD ráadásul ott a számolás is <3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 06, 11:13:30 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2522 Dátum: 12 jún 06, 12:47:55 » |
|
oh köszönöm minden nemű szurkolásra nagy szükségem van... a legtöbbre holnap fél9től  Köszi mindenkinek meglett a 2es legközelebb hétfőn 11től próbáljatok nekem összehozni egy 4est  valamint most is szurkoljatok, hogy összeszedjem magam és tanuljak... nyami nyami hőtant
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 09, 13:49:28 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #2523 Dátum: 12 jún 11, 14:30:08 » |
|
Van valaki, aki Kossuth-ba fog menni vagy oda jár gimibe?  (Debrecen.  )
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2524 Dátum: 12 jún 11, 20:01:25 » |
|
Évfolyam társnőm oda járt  Ha konkrét kérdésed van rá tudok nála kérdezni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2525 Dátum: 12 jún 11, 20:13:57 » |
|
Csak érdeklődni szerettem volna, hogy van-e valaki aki oda jár, vagy készül.  Mert én jövőre oda szeretnék felvételizni, és remélem, hogy felvesznek..  Csak az a baj, hogy nem tudom, hogy melyik szakra menjek..  Már kettőt kinéztem magamnak, a Gazdasági szakot, meg az 5 éves Idegennyelvit, de nem tudok választani..  noemimi-chan nem tudnád nekem azt megkérdezni, hogy melyik szakot tartja jobbnak, kifizetődőbbnek, (nem pénzre gondolok  ) és hogy az adott szakokon milyen keményen kérik az anyagokat? Előre is köszönöm! 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2526 Dátum: 12 jún 11, 20:21:25 » |
|
Gratulálok neki!  Én mire jelentkezett?  hát igen, az egyik ismerősöm is oda jár, és hát szegény kicsit meg van nyúzva  de az bizos, hogy nagyon jó suli. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #2527 Dátum: 12 jún 12, 08:21:46 » |
|
Itt Hollandba elvileg 4 nyelvet is tanítanak  . Holland, Angol, Német és Francia. Később döntheted el hogy melyiket választod hogy tovább tanuld.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #2528 Dátum: 12 jún 12, 08:36:16 » |
|
Kínai?? Az komoly. Azért az is kezd kialakulni mint világnyelv mert több mint 1 milliárd ember él Kínában. Angolt tanulni szerintem jobban megéri mert persze nem csak 1 országba beszélik  . Szerintetek ha pályaválasztás akkor mit választanál? Gépekkel kapcsolatos munka / Bankkal kapcsolatos munka / Import és export a rotterdami kikötőnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2529 Dátum: 12 jún 12, 09:27:08 » |
|
Itt most az egyik suliba Debrecenbe kezdenek el Kínait tanítani. . . .
Azért ez nem véletlen, Kósa (a polgármester) igyekszik minél jobb kapcsolatot kialakítani a kínaikkal, azok meg jönnek ide befektetni.
Ha már drukkolásról van szó, akkor majd gondoljatok rám is 18-án, érettségi szóbelik, ráadásul egy nap 
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2530 Dátum: 12 jún 12, 11:07:54 » |
|
Valaki tud egy hiteles irodalommal foglalkozó website-ot? Van egy-két tételem amivel kapcsolatban szeretnék felvilágosodni. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2531 Dátum: 12 jún 12, 14:10:13 » |
|
Hát sok sikert mindenkinek, így utólag is.  Hú, én is bejelöltem egy olyan sulit, ahol lehet kínait tanulni. Az volt a 2. helyen nálam. Ha mégis oda kerültem volna, tuti felvettem volna 3. nyelvnek. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #2532 Dátum: 12 jún 12, 15:44:22 » |
|
Én sosem unom meg az Angol tanulást. Sokszor mikor chat-elek akkor sok Angollal beszélek és persze segít is a tudáson mert szakosodsz. Én majd még a spanyolt szeretném megtanulni mert szép nyelvnek tartom meg elég sok helyen beszélik. Le teszek majd belöle egy nyelv vizsgát és majd meglátom milyen nyelvet akarok még tanulni  . Ezeket a hollandokat nem értem. A fösulin itt tanulnak egyszerre 6 nyelvet. Holland, Angol, Német, Francia, Latin és Görög  . Már rá gondolni is rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #2533 Dátum: 12 jún 12, 15:49:50 » |
|
Igen ez jó meglátás. De 6 nyelv? És a többi tantárgy is elég nehéz már azon a szinten  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2534 Dátum: 12 jún 12, 21:26:04 » |
|
Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy.  Vagy hogy van a mondás..  Én sem tudom megunni az angolt, bár tulajdonképpen életemben nem tanultam rá egy betűt se, esetleg pár szót, ami nem ragadt meg bennem. Most ugye hobbiból tanulom a japánt is (igaz kb. másfél hónapja nem voltam, na mindegy) és itt is a mondat összetétel, meg maga a nyelvtan nem gond, mindenféle tanulás nélkül megy. De a szavak, istenem, a szavakkal mindig bajban vagyok!  Mi lesz velem, ha majd a 2. nyelvet fogom tanulni gimiben, és feladnak 200 szót... Remélem összejön az orosz, nem akarok randa németet vagy nyálas franciát tanulni..  A spanyol meg olyan csapbólfolyós nyelv, mindig azt választják 2. nyelvnek a legtöbben.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
|