ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2550 Dátum: 12 aug 09, 20:23:41 » |
|
Ééés igen, mostmár hivatalos. Szeptembertől a DE-MK gépész szakon kezdek. Jövőhéten gólyatábor. Kicsit félek, nem vagyok az nagy bulizós/lerészegedős tipus, de azért csak elmegyek, meglátjuk mi lesz 
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2551 Dátum: 12 aug 09, 20:26:12 » |
|
Hát szurkolok, hogy ne halj bele a buliba :'D Biztos jó lesz  Örülj 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #2552 Dátum: 12 aug 09, 21:58:49 » |
|
Én is szurkolok  , nekem most lesz a legnehezebb évem, mert kapunk egy csomó uj tárgyat kémia, fizika stb, szal nehéz év lesz...
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2553 Dátum: 12 aug 10, 18:54:24 » |
|
A kémia és fizika tantárgy nem nehéz... Kicsi odafigyeléssel az ember lehet 4-es tanuló is, tanulással meg pláne... Én 0 tanulással és odafigyeléssel 3-mas voltam mind kémia és mind fizika tantárgyból. Csak a tanárok akarják bemagyarázni, hogy nehéz lesz.
Kicsit rég volt már az érettségi, hogy erről írjak, de sikeresen teljesítettem. Írásbelire egyáltalán nem tanultam semmit, és szóbelire is max. 3 órát. Így is sikerült mindenből 3-ast szereznem. Egyedül matek lett 5-ös 86%-al. Az első rész 30/30 lett. A második résznél "kicsit elbambultam" aztán eltűnt 45perc. Nem tudtam teljesen befejezni egy példát, illetve a "kapkodásomnak" hála egy másikat is elrontottam. 90+% lett volna a célom...
Két év múlva gépész technikus lesz belőlem. Aztán utána, ha lesz kedvem talán a Széchenyi-re is benézek, mert a mérnökök is jól keresnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #2554 Dátum: 12 aug 10, 22:04:23 » |
|
Kedves családomban én vagyok az egyetlen matekos gyerek, szóval gondoltam majd megpróbálkozom az OKTV-vel hátha... Majd vagy matematikus vagy informatikus szeretnék lenni.
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
samat
Vendég
|
 |
« Válasz #2555 Dátum: 12 aug 17, 23:30:32 » |
|
Most megyek át egy infó suliba és elmondom hogy k***va sokat kell tanulni és elég nehezek de ha bírod hajrá 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kowi
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
2012.05.19. !!
|
 |
« Válasz #2556 Dátum: 12 aug 22, 16:48:30 » |
|
Van innen valaki, aki az Óbudai Egyetemen mérnökinfót tanul/fog tanulni Székesfehérváron?
|
|
|
Naplózva
|
"Az igazi rocksztár az első próbán meghal..."
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2557 Dátum: 12 aug 24, 03:13:59 » |
|
És olyan van valaki, aki a Bodajki Hang Szín Tér Művészeti suliba fog menni vagy már ott tanul.? Én most megyek, és jó lenne ha ismernék valakit aki még anime fan is. 
|
|
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #2558 Dátum: 12 aug 29, 20:48:56 » |
|
Van valaki, aki Százhalombattán a SZISZKIben tanul tovább?
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2559 Dátum: 12 aug 29, 23:13:30 » |
|
Én tavaly annyira vártam hogy húú középsuli meg minden,de most hogy visszagondolok,az ált suli ottvolt 2 km ,ezmeg 25 -.-" Örülök ha fél 4-re hazaérek minden nap (És az még a jobbik eset).+ Még külön órák.Ahj. Ja és hozzáteszem 5-kor kelek.Valamelyik napokon,még + matek is egész napom a kötelező dolgokkal megy el,és akkor még azt is mondták hogy menjek fociedzésre ,HAHA nem vagyok megbolondulva...És kezdődhet újra egy másik év.Júúhúú  A szakisokon szoktam röhögni,valamelyik vt osztálytársam már 11-kor megy haza xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #2560 Dátum: 12 aug 29, 23:16:13 » |
|
Ez durva...  , nekem is vannak ilyesmi osztálytársaim, de nekem ugy van hogy 8 oszt.-ba járok.
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2561 Dátum: 12 aug 30, 09:41:41 » |
|
Akkor neked még a jobbik eset, nekem kb. 50 km-re lesz a suli, fél 5 körül fogok kelni, és valószínű csak jóval 4 után fogok hazaérni, kivéve ha lesznek szakköreim vagy valami edzés, akkor lesz belőle 6-7 óra is.  De nembaj megéri. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2562 Dátum: 12 aug 30, 10:43:16 » |
|
hanii, miért nem kezded akkor kolisként? Emlékszem, mikor én elsős voltam, az osztályom fele (20 ember) kollégista volt, aztán negyedikre maradt négy egész kolis.  Jó, ehhez hozzátartozik, hogy az a koli rémesen szar volt, és menekültek onnan az emberek, de az osztálytársaim közül két olyan is volt, aki 60-70 km-ről jött le a suliig, vonattal-busszal egyaránt közlekedtek, de sokszor hamarabb hazaértek, mint én, aki kb 25 km-re laktam az iskolától. Vagy a koli nálad nem esélyes?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2563 Dátum: 12 aug 30, 11:54:16 » |
|
Ááá, dehogy leszek én kolis.  Ez teljesen kibírható. Vannak akik innen Budára járnak át, vagy Újpestre, kb. 2 óra az útjuk reggel vonattal, metróval, villamossal, busszal... Tehát ez még semmi.  Igaz innen általában Ceglédre szoktak menni suliba, de nagyon sokan járnak Pestre is.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #2564 Dátum: 12 aug 30, 20:41:45 » |
|
Fél ötkor kelni, hogy beérj a suliba? Az szép.. Én 7:20 körül ébredek, és még így is lazán beérek (mást nem kések 2-3 percet, már megszokta a tanár, hogy a fél osztály csengő utáni 10 percben esik be).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|