speedes1
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3060 Dátum: 14 jan 25, 19:09:23 » |
|
Szevasztok! Végre eljutottam odáig hogy meg tudtam venni a Full Burst DLC-t XBOX-ra. A Boss Battle-t meg is kaptam,de a kosztümöket nem. Ez miért van? Most mit csináljak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto-chan
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Főcickány :D
|
|
« Válasz #3061 Dátum: 14 jan 30, 20:27:16 » |
|
ha csak a dlc-t vetted meg akkor bukta elvileg ahhoz nem járnak a kosztüm dlc-k viszont ha boltba megveszed a storm 3 full burst lemezen ahhoz ha minden igaz minden kosztüm ingyen letölthető
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
cimpeti_
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3063 Dátum: 14 feb 05, 11:22:24 » |
|
Sziasztok:) valaki megtudná mondani, hogy mi tulajdonképpen ez a ninja world tournament mode? mert én egy értelmetlen hülyeségnek tartom.. son goku-s csillagok repkednek az égben, hullámvasút szörfölés.. ennek mi az értelme? meg összevissza minden..o.O http://www.saiyanisland.com/2014/02/naruto-storm-revolution-jinchuriki-confirmed/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 05, 11:25:01 írta cimpeti_ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3064 Dátum: 14 feb 05, 11:29:33 » |
|
Egy fun kis single player misszió. Szerintem csak arra használja most a CC2 ezt, hogy konfirmáljanak pár karaktert, meg, hogy legyen valami helye Mecha Narutonak a sztoriban. Szóval tulajdonképpen a sztori mód egy része. Tekints rá úgy, mint egy karnevál. Szerintem mókásnak ígérkezik.
Hallottam már olyat is, hogy ezzel akarják felvezetni a 4 player harcokat. Majd kiderül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cimpeti_
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3065 Dátum: 14 feb 11, 14:53:29 » |
|
az tok jo es online is lehet majd 4en jatszani,:)? meg pl gondolom ilyeneket is lehet, hogy 1vs2, en+robot vs ellenfel+robot, 2 player vs 2 player meg ilyesmi? xd remelem jatszhato lesz mar a hang4.. meg a madara(6 út:D). gondolom megcsinálják obitot zetsuként amikor rámegy a spirál mihály" xd de egy külön egy külön etsu nem lenne rossz:) vagy ginkakuék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3066 Dátum: 14 feb 11, 17:49:17 » |
|
Ezek mind elég jónak hangzanak igen, de egyenlőre sajnos semmi hír, hogy lesznek- ezek vagy sem. Szóval az is lehet, hogy igen, az is, hogy nem. A játék feltehetően szeptember-október környékén jön, addig majd kiderül. A world tournament mód mindenesetre csak egy játékos. Trailer 2:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cimpeti_
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3067 Dátum: 14 márc 05, 18:00:44 » |
|
http://www.saiyanisland.com/2014/03/naruto-storm-revolution-akatsuki-scan/ tehat confirmolva vannak? az egesz akatsuki? vagy mast is ir?? erdekesek ezek a ruhak xD.. gondolom ez is a world adventure mode.. új movesetekre lehet számítani? pl pain.. jahh xddd angolul írja hogy frissítve lesznek a moveset:D meg igaz történet a múltjukról :DD (de nem biztos) és 50 perces anime stílusú videóanyag róluk:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 05, 18:06:02 írta cimpeti_ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3068 Dátum: 14 márc 05, 18:06:25 » |
|
Angolul azt írja, hogy lehet, hogy új movesetet is kapnak, de az még nem biztos, és hogy 50 percnyi eredeti sztorianyag kerül a játékba, ami bemutatja az Akatsuki történetét. Azok a ruhák rajtuk gondolom a csatlakozás előtti rucijaik. Érdekesnek tűnik, és kimondottan jó ötlet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3070 Dátum: 14 ápr 02, 23:28:49 » |
|
Új karakter +1 UchihaÉrdekes híreket kaptunk ma. Bejelenltettek egy teljesen új játszható karaktert a játkohoz aki nem más mint (dobpergés) Uchiha Shisui(nem Április elsejei tréfa) Scan: http://images.saiyanisland.com/data/617/Naruto-Storm-Revolution-Scan-9.jpgA jómadár (értitek, madár ) ezenfelül szereplni fog Itachi sztorijában is, valószínűleg ezért került be. Itachi + Shisui csapat ultimatet a népnek, hadd szóljon a szuper Genjutsu állatság. A scan jobb alján az valószínűleg a borító lesz. Érdemes megfigyelni, hogy Hashirama moslyog rajta, amit nem csinált az edo hokagés arc-ig. Lehet, hogy csak véletlen, de ki tudja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 02, 23:31:54 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
fritz8888
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3072 Dátum: 14 ápr 23, 17:54:35 » |
|
Hello fórumozók most először járok itt és lenne néhány kérdésem a játékokról. elsősorban az hogy mi a véleményetek a full burstről összeségében? szeretném megvenni ps3-ra de valami jó kiértékelés elkéne mert gondolkozom hogy a full burstöt vagy az ultiamte ninja storm 2-őt vegyem-e. melyik a jobb? sztori karakterek meg stb. sztem a full burst jobb de kíváncsi lennék a véleményekre h melyik a királyabb meg epikusabb köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3073 Dátum: 14 ápr 23, 17:59:35 » |
|
Ha a sztori a fontosabb neked, akkor a 2 jobb, ha a játékrendszer akkor 3 FB. Ha nem különösebben érdekel a sztori, akkor inkább azt javaslom, hogy várj szeptemberig, mert akkor jön ki az új, a Revolution, amibe már sokkal több karakter lesz és a régiek egy része is fel lesz újítva.
Maga a játék egyébként nagyon jó. Könnyű belejönni, de tanulni kell, ha jó akarsz lenni benne. Az egész nem a kombókra, hanem az időzítésre és a helyzetfelismerésre épül, ráadásul a multiplayer nem osztja a képernyőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fritz8888
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3074 Dátum: 14 ápr 23, 18:20:20 » |
|
mindkettő fontos benne. néztem egy két vidit mindkettőről és tartalomból a full burst jobb de a 2-nek jobb a végső csatája. viszont a többi boss harc jobban tetszik a full burstben meg egy kicsit a sztorija is. egyedül az nem tetszik h ilyen hosszúak az átvezetők. állítólag egy kb 10 perc. szeptemberig meg nem bírok várni mert szeretnék már csapatni vmi jó narutós gamet. olyannal még sose játszottam szerintem a full burst mellett voksolnék. neked melyik jön be jobban a kettő közül úgy összességében?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|