Adam32
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #960 Dátum: 10 szep 09, 14:30:49 » |
|
Figy ez fan-oknak készült ha anyira érdekel halkan megjegyzem hogy a GT5-t sokkal jobban várom! Ez se egy rossz játék el lehet vele lenni. Mindenki azt vesz meg amit akar.
Elnézést az off-ért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #961 Dátum: 10 szep 09, 16:00:38 » |
|
Nem lesz ezzel a játékkal semmi gond. Szerintem a várakozásokon felül fog teljesíteni. ÁMEN
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #962 Dátum: 10 szep 09, 16:11:47 » |
|
Miatyánk ki a menyekbe , nha jó rövid verzió.: Jó lesz ez Ámen Ha ugy názzük télleg nem soul calibur 4 menyiségű combók, de jutsuk, support, combók, és itemeket is lehet haszanáni, szerintem elég sok a lehetőség a harcra, jó lesz a demó is bizonyította.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #963 Dátum: 10 szep 09, 17:46:47 » |
|
Konanra és a 8 farkúra leszek kíváncsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #964 Dátum: 10 szep 09, 18:52:41 » |
|
én csak egyet nem értek hogy miért nem volt és gondolom ebbe se lesz benne zetsu nem tudom miért nem rakják be talán azért mert nem lehet róla semmit tudni (ezt úgy értem hogy nem mutatott még semmilyen jutsu-t) vagy mi az oka
|
|
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #965 Dátum: 10 szep 09, 19:10:34 » |
|
Nem látták soha sem hogy harcol vagy ilyenek, a Kage találkozón mutatott ár dolgot meg az után de azok nem harc orientált trükkök így azokat nem tudják beszervezni és emiatt őt sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #966 Dátum: 10 szep 09, 19:24:30 » |
|
Zetsu benne lesz 1x , de mivel a játék csak a naruto vs pein arc-ig megy, így most ő nem aktuális. Majd ha a dlc , vagy remélem a kövi rész is lesz, aban benne lesz tuti, max kitalálnak neki animációkat , támadásokat. Most ha ugy nézzük yondiról sem tudni rengeteg dolgot még, pl mien elemű volt, mien taijutsukat alkalmazot stb:( nyilván neki is leszenek olyan dolgai ami kitölti vele kapcsolatban a dolgokat.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #967 Dátum: 10 szep 09, 19:59:31 » |
|
Szél elemű volt és nagyon gyorsan harcol szó szerint és azért tőle valamivel többet ismerünk mint Zetsurol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #968 Dátum: 10 szep 10, 16:07:41 » |
|
hát nemtudom abban biztos vagyok h ez a 40 karakter elég kevés lesz :S játszottam ezen a héten az accel 3-al ott van 48 karakter és már mindegyiket meguntam.... nem tudtam kit válasszak, mondjuk az egészen más kategória mint a Storm 2.... deh én akkor is olyan kevésnek tartom, mondjuk még kit rakhatnának bele? deh akkor is így vélem
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #969 Dátum: 10 szep 10, 16:23:39 » |
|
ha játszottál az accel 3-al ez majdnem ugyan az a játék, csak szebb a grafika, és nagyobb történetszálat ölel fel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #970 Dátum: 10 szep 10, 16:29:36 » |
|
még szép h játszottam..... -.- végigtoltam a legtöbb narutos játékot nah mind1, remélem azért élvezhetőbb játék lesz.... ha nem lenne multi az accel 3-ban akkor a játéknak nem lenne értelme... unalmas lenne. ... Storm 2 már csak 1 Hónap!!! jöhetne már azt is végigtolom 1 nap alatt mint a többit XDDD
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #971 Dátum: 10 szep 11, 09:35:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #972 Dátum: 10 szep 11, 11:08:42 » |
|
Sajnos semmi újjat nem mutattak:( A videó is laggolt rendesen .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #973 Dátum: 10 szep 11, 11:30:14 » |
|
én csak azt remélem ezzel a játékkal h nem rakják át a szinkronokat .. remélem megmarad japánul .. ne kezdjenek el nekem angolul nyomni a jutsu neveket .. az borzalmas lenne ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #974 Dátum: 10 szep 11, 12:07:17 » |
|
lehet majd állítani az elején hogy angolul vagy japánul akarod a szinkront úgyan úgy mint a demo-ben szerintem (hát igen japánul ezerszer jobb )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|