Engem az érdekelne, h a kicsi képeknél a bal szélsőn Tenten-ék kit üthetnek...
Csak nem Sarutobi?
Juuuj, de jó lenne már, ha ő lenne. Igen azt én is néztem, de szerintem Kankuro, az a baj, hogy nem lehet látni, viszont szerintem hokagékra Tsunadén és Minaton kívül nem érdemes számítani
----------------------------
Amúgy nemtudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én perspektív örülnék ha végre valaki olyan is csinálna intejút aki tudja is, hogy miről beszél és ismeri is a sorozatot, és nem csak olyan dolgokat kérdezne amiket már elötte 60 an. Én pédául örültem volna, ha megkérdez egy Tobit vagy egy Killer Beet a csóka, vagy, hogy több ultimate lesz-e egy karakternek vagy ki lesz az utolsó boss stb
----------------------------
Valami nagy jön
Pár perce amikor benéztem a UNS2 hivatalos oldalára eszembe jutott, hogy mivan ha bele tudok kukkantani, a közelgő 21.-én megnyíló dologba egy kis forráskód olvasgatással, sajnos ez nem sikerült, viszont a gombbon található feliratot sikerült kilopnom
, a google translate be berakva ez kaptam:
Naruto-Naruto - Accel Narutimettosutomu Saitogurandoopun 2 Hivatalos
Akinek ez pict ködös hirtelen mint nekem, az próbálja kimondani japánosan és ezt fogja kapni
---Naruto - Accel Narutimetto sutomu Saito gurand oopun 2 Hivatalos
---Naruto shippuden ultimate ninja storm 2 site grand opening
Vagyis UNS2 oldalának valamiféle nagy megnyitása hivatalosan. Ez így picit fura, de ezekszerint nem csak valami szar liliputi opcióra lehet számítani.