Demo
Nah szal az van, hogy úgy tűnik a Demo a comic-con nevű Otaku (mondja a manga geek)) rendezvényen lesz bemutatva, ami isten tudja mikor indul asszem 21. én, szóval szerintem azzal egyidejúleg jön ki a PSn re is a demó, szóval a napokban várhatjátok a bejelentést a megjelenési dátuma legkorábban 21.-e szerintem és legkésöbb 26.-a (a comic con utáni első nap) legalábbis saját spekuláció szerint szóval lassacskán jön
EDIT:Hivatalos infó érkezett a demóról, a megjelenése dátuma 29.-e a PSN ön és az XBOX live-on is
"The world shall know Pain"
Egy új scan került ki a youtube-ra a játék utolsó arc-járól "devastating attack on the leaf village" vagy röviden a Pain arc-ról, azaz Pain vs Sage Naruto fight ról Kakashi vs Pain fight-ról stb.
http://www.youtube.com/watch?v=s2IzSg_7Az8és ittvan a képes scan verzió is:http://www.imagebam.com/image/8e0fdd88797361Emellett a következő karakterek lettek hivatalosak a scan nek köszönhetően(írom is át a listában a thread 1. oldalán)
-Choji (Kakashi supportja az első kinagyított képen)
-Konan (Pein -||-)
Valamint a következő pályák lettek leleplezve:
-Konoha romok
-Konoha kráter (azt nem tudni, hogy ez az elöbbi jobban szétrombolt változata vagy esetleg ugyan az más nézőszögből)
--Habár mind az animlben mind a mangában Pein inváziója verőfényes nappal zajlott, úgytűnik a CC2 es srácok adtak az egésznek egy borongós/szürkületi beütésű designt, hasonlót mint amit az openingben látunk. Nemtudom ti hogy vagytok vele, de szerintem bejövős, így valahogy tényleg kicsit komorabb/sötétebb a dolog mégha nem is teljesen eseményhű
-Megj: ugyan picit ködös/pixeles a kép de az in game Sage Naruto iszonyú faszán néz ki, külön plussz pont, hogy ott a tekercs a hátán
Ezenkívül egy hatalmas 10.21 virít a scannen, ami valószínűleg a japán megjelenési dátum, ami szopacs mert egy hónappal az európai után van.
--Sajnos ha épp én vagyok az utolsó kommentelő akkor nem kaptok értesítést, hogy változás van, vagy van új hír mert nemlehet duplapostolni. Nem örülnék túlságosan, ha a thread eltünne a sülyesztőben szóval ha van megjegyzésetek, kommenteljetek
Tsüsz