Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #2055 Dátum: 11 nov 28, 15:57:40 » |
|
Tévedés, így lesz kevesebb spammer. Pont az a lényeg, hogy nem chakrából megy a kawarimi, hanem lesz neki egy saját forrása. Vagyis lesz 5 osztásod, amik viszonylag lassan jönnek vissza. Ha a harc elején betolsz 5 kawarimit akkor utána be kell osztani az időt amíg visszajön pár osztás. Illetve ha bekapsz egy ultimatet akkor visszakapsz 2 osztást. Nem lehet majd azt csinálni, amit a neten imádnak tolni, hogy állnak egy helyen és még a lábujjaikal is a védkezést nyomkodják és abból áll a csata, hogy 2 karakter szarrá kawarimizza egymást aztán szétugranak tölteni. Most majd be kell osztani azt az 5 pontot és ha kifogytál, akkor várni, hogy töltődjön. Generations doboz Lehet már volt de mindenesetre belinkelem, sokat nem veszthetek vele. Ilyen lesz a Generations doboza. Személy szerint szerintem a 2-é sokkal jobb, ez olyan semmitmondó. De azért érdemes a felirat alá is pillantani, mert kicsit elbújtatva ott a referencia a 9TCM Narutora (9TCM = 9 tails chakra mode)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 28, 21:20:19 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
tooomi
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2056 Dátum: 11 nov 28, 21:47:25 » |
|
Van egy új videó amiben van kb 5-7 új kép meg jó pár régi Kicsit furán van beosztva mer lemegy 13 kép majd néhány olyan kép amit úgy rajzoltak meg mint az animét majd újra lemegy az egész de azért érdemes megnézni szerintem (monjuk semmi újat nem mutat de van néhány kép amit eddig nem lehetet látni ) itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=rcQFDxhLqjM Talán annyi újdonság hogy a végzet völgye kicsit másabbnak tűnik a videóba 1 perc 1másodpercnél (naruto és sasuke össze csak egy rasengan vs chidorival a végzet völgyébben) ott van fű meg süt a nap... de ha megnézel a storm 1be egy battlet a végzet hegyébben látni lehet hogy sötétebb van meg semmi fű Lásd egy storm 1 battle a végzet völgyébben : http://www.youtube.com/watch?v=1mt_lsKfeI0
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 28, 21:55:21 írta tooomi »
|
Naplózva
|
Wááá.. de várom már a naruto shippuuden ultimate ninja storm generationt és a One Piece Kaizoku Mosut:DD
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2057 Dátum: 11 nov 28, 22:03:40 » |
|
Hát ez a végzet völgye nem kicsit néz ki máshogy hanem nagyon Bár azért így első látásra elég fura ez a happy go lucky hangulat azon a pályán ahol elvileg dráma történik, de ki tudja lehet interaktív lesz és minél tovább megy a meccs annál sötétebb lesz . Szép álmok mi? "néhány olyan kép amit úgy rajzoltak meg mint az animét"Igen, azok lesznek az átvezető videók. Amúgy nem csoda, hogy olyan mint az anime, mert ugyan az a stúdió csinálja az átvezetőket a játékhoz mint akik az animét. De ezt már mondtam korábban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 28, 22:06:43 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
tooomi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2058 Dátum: 11 nov 28, 22:18:22 » |
|
Igen evvel tisztában vagyok csak nem tdtam hogy fogalmazam meg (elnézést hogy nem tudtam jobban kiokoskodni xd) Hát igen egész vicces lenne de nekem így jobban tetszik de az se lenne rossz ha ugy lenne megoldva hogy egy fényes végzet völgye és egy sötét de tényleg hamár végzet völgye akkor pályák és Ha belegondolunk már rengeteg új pálya van : a híd ahol naruto,sasuke,kakashi harcol Haku és zabuza ellen,a samurai bridge (nem jött róla kép de csak nem marad ki ) az a pálya ahól a kage találkozó volt iletve ahol harcolt sasuke a raikage ellen amit gameplayeknél láthattunk orochimaru rejtekhelye ahol naruto és sasuke először találkozott a shippuudenbe Meg talán benne lsz egy havas pálya Mert ugye csak nem hagynák ki a bee vs kisame csatát és ott ugye nagyban állt a hó Tényleg amúgy Exkirion megkérdezhetném tőled hogy te honnan szoktad nézzni az új híreket a játékról?? (a saiyan szigeten kívül)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 28, 22:21:38 írta tooomi »
|
Naplózva
|
Wááá.. de várom már a naruto shippuuden ultimate ninja storm generationt és a One Piece Kaizoku Mosut:DD
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2059 Dátum: 11 nov 29, 00:46:49 » |
|
Youtube-ról. Ezenkívül néha ráakadok erre arra véletlen, meg szoktam nézni a hivatalos oldalt heti 1x (vagy 2 hetente 1x ha elfelejtem ) hátha van valami új. Ja amúgy megjött a hivatalos Európai megjelenési dátum. 2012 Március 30. Gyűjtőknek lesz CE (nem mintha a 2 nél kapható lett volna magyarországon)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #2060 Dátum: 11 nov 29, 04:55:06 » |
|
Nincs az kicsit mesze? Úgy értem, én így látom a dolgokat, ugye nem kell mást csinálni fogni az uns1-2 már meglévő karatkereit,esetleg újjakat csinálni(az nem sok van) , sok pálya szintén adott, a boss fight-ok is,(am tényleg az 1 ből is benne lesznek a boss fightok? ) átvezetőket a stúdió csinálja, némi módosítás a harc rendszeren is, nha csak azt akarom h ennek ellenére a fejlesztési idő sok nem? pedig sok minden már meg volt
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2061 Dátum: 11 nov 29, 13:32:54 » |
|
Hát remélem nem csak összeollózzák a két játékot. Ha pedig tényleg nem akkor bizony nem kevés idő megcsinálgatni a dolgokat. Azért ne felejtsük el, hogy szövegscriptet kell írni, a seyuknak fel kell énekelni a szinkronokat, lesznek állítólag új online módok, valószínűleg azokat is kalibrálni kell és nem kevés optimalizáció is kelleni fog ennyi karakterre, hogy mind játszható legyen, szóval jópár órát a tesztereknek is fizetni kell. A Storim 1 es karik ultimatejei valszeg rövidítve lesznek, szóval azokat teljesen újra kell modellezni stb stb stb.
És mindeközben ugye a stúdió az Asura's wrath-on is dolgozik, szóval nembiztos, hogy mindenki csak erre az egy játékra koncentrál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 29, 13:33:52 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
geryke5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2062 Dátum: 11 nov 29, 19:57:51 » |
|
Sziasztok, én várom a játékot, és mivel nemsokára nekem is lesz xbox 360-om, végre én is tok majd játszani (ha a generations-al nem is) a storm2-vel. Bár hülye módon lelőttem magamnak az összes boss fight-ot a joutube-on, de azért fogok vele sokat játszani. Azért írok, mert kíváncsi vagyok, hogy szerintetek hogy oldják meg az átvezetést a naruto-ból a shippuden-be? Külön story mód lesz a kettőnek, mint az uzumaki cronicles 2-ben (kakashi), vagy majd jiraiya-val kell menni és fillerküldetések lesznek, vagy amíg vissza nem jön naruto addig kapunk párat a külön story-k ból (pl: itachi story-át)?
|
|
|
Naplózva
|
PSN név: gerykelf
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2063 Dátum: 11 nov 30, 10:47:22 » |
|
Szerintem ott lesz a Jirayáról szóló küldetés, ami megjegyzem nem filler hanem Canon-nak számít és exclusive rész lesz a játékhoz, szóval gondolom valami olyasmi is lesz ott, hogy mi történt a sima meg a Shippu közt. A hírek szerint olyan dolgok is lesznek amik nem voltak az animébe/mangába viszont nem filler hanem hivatalos a történethez illeszkedő részek(vgayis Canon), amolyan el nem mondott történetek. Valszeg a készítők lepacsiztak Kishimotoval, hogy "ugyan má provájd ász szám nyú materiál" és ő rábólintott.(Amúgy is köztudottan nagy haverja a CC2 srácoknak).
Ha nem ez lesz, akkor viszont ez:
"És Sasuke elvándorolt pedoföldre" --2 és fél évvel késöbb-- Naruto: "Hú tök rég nem jártam már itthon, milyen nosztalgikus..." (Deidara: Hmm)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[Hun]ter
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2064 Dátum: 11 dec 01, 06:41:36 » |
|
Exkirion jó a meggyőző képességed. Bár szerintem azt azért megoldhatnák hogy ha mondjuk egy konzolon játszol a haveroddal akkor ki lehessen kapcsolni a kawarino métert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tooomi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2065 Dátum: 11 dec 01, 06:46:27 » |
|
Ezaz!!! van egy újabb gameplay méghozzá egy Raikage vs. Mizukage! Sajnos nem a legjobb a felbontás de néhány dolog kivehető belőle pl: Meinek a sima jutsuja (akármilyen meglepő ) az a youton youkai no jutsu (azt hiszem így hívják) És az ultimate jutsuja az pedig hogy az elefelet egy nagy víz örvénybe teszi Itt a gameplay: http://www.saiyanisland.com/2011/11/naruto-generations-mei-mizukage-vs-ay-raikage/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2066 Dátum: 11 dec 01, 19:41:22 » |
|
már le van igazolva naruto 9farkú csakra jelmezbe,mint játszható karakter. már nagyon várom a kagékat,az új(edos) itachit,a történetet,játékmenetet,méhhet (bee-t), a jinchuu-kat,madarát,sasukét,és azt várom,hogy legyen több fő jutsu,nem mint a 2-esben volt. az,azért jó lesz,hogy nem csak csakra töltésen fog állni majd minden,leglábbis a fő jutsu(-k) nem. remélem nem tiltanak linkelésért,de belinkelem,hogy én hol nézem a leigazolt pályákat és szinteket,és itt ahogy kiadják japánban leigazoltként,úgy fel is teszik.itt van:http://naruto.wikia.com/wiki/Naruto_Shipp%C5%ABden:_Ultimate_Ninja_Storm_Generations . ha minden igaz nehezebb,és hosszabb lesz a játékmenet,mint a 2-esben. nah,már várom,csövi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blur
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2067 Dátum: 11 dec 01, 21:27:12 » |
|
feraaaa32 Szerintem a jinchuukra ne nagyon számíts mivel a mangában is még csak most kezdtek megmutatni magukból valamit, és ugye a generations a háború kezdetéig tart. Bár most hogy bejelentették a 9 tailed módot, ki tudja? De akkor meg nem marad miből storm 3-at csinálni:D Én viszont még mindig egy danzou-s scant várok, vagy egy olyan tobi/madarát ami nem az a minefieldes szórakozás, esetleg egy fölbontott pein is jó lenne már
|
|
|
Naplózva
|
Tyrion: -What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2068 Dátum: 11 dec 01, 23:35:17 » |
|
6 Újítás CC2 én közzétettek 6 újítást a játékmenetben a Storm 2 höz képest. Ezek pedig: #1: Kawarimi után kicsit meszebb kerülsz majd az ellenféltől, mint a Storm 2 ben, így az ellenfélnek lesz egy rövid ideje ragálni a dologra. Egy NAGYON rövid ideje. #2: Chakra Shuriken (Háromszög+kocka) után egy rövid ideig sebezhető leszel és nem tudsz újra Chakra shurikent dobni, ezt kb egy negyed másodperces intervallumnak kell elképzelni, de a spammelést hátráltatja majd. #3: A csapat ultimatek lassabban aktiválódnak és az aktivációs idő alatt ha bármilyen találat éri a használót a támadás nem sikerül. Ez az újítás azért kellett mert a csapat ultimate túl erős volt, mert túl könnyen eltalála az ellenfelet. (Ez teljesen jogos, tényleg így van) #4: Félbehagyhatjuk majd a kombókat és az ugrásokat. #5: Ha az ellenfél kawarimizik és jutsuval ellentámad akkor ha félbehagyjuk a kombónk azonnal lehetőségünk lesz ninja mozgást végrehajtani (irány+X+X). Ez pl az ellen nagyon jó amikor azt spammolja az ellenfél, hogy kawarimi-rasengan. #6: A kawarimi időintervalluma megnövelődik. Mostmár nyomhatjuk a kawarimit picivel a támadás betalálása elött és után is. Ez persze egy kawarimi bar osztásba fog fájni, illetve ha a támadás betalálása után nyomjuk akkor a támadás ugyanúgy lesebzi amennyit sebez és osztást is bukunk. Vagyis mostmár nem todjuk majd előre jelezni, hogy az ellenfél mikor fog kawarimizni, mert nyomhatja a támadás alatt, elött vagy után is, másszóval jobban kell majd figyelni és több a taktikázási lehetőség. Személy szerint nagyon tetszenek ezek a változtatások. Mind olyan ami nagyon érdekes helyzeteket teremthet. Pl: képzeljük el h harcolunk és betalálunk egy jutsuval. Már épp örülnénk magunknak amikor bekapunk egy utólagos kawarimit(igaz az ellenfél sérül), ekkor ha elég ügyesek vagyunk egy ninja mozgással elugorhatunk vagy nekünk is fel kell áldozni egy osztást (aminek ugye lesz értéke). Ha elképzelitek az elöbbi szituációt abszolút Narutós jellegú a dolog, hisz ott is csomószor van, hogy betalálnak valamivel, de csak utána jönnek rá, hogy az klón vagy kawarimi. Ezenkívül mindegyik változtatás olyan dolog amire tényleg szükség volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tooomi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2069 Dátum: 11 dec 02, 19:06:01 » |
|
Jött néhány nagyon jó kage screens számszerint 21 Kiderül egy két dolog pl: megtudhatuk mit csinálnak a supportok Meg hogy a mizukage fog olvasztanixd meg még egy két ujdonság... http://www.youtube.com/watch?v=y17FW-CUDg0 És amugy a raikagénak könyök csapás vagy lariat a jutsuja vagy ez esetleg bizonyítja azt az elméletet hogy a jutsukat lehet váltogatni?O.o It van egy kicsit másképpen http://www.youtube.com/watch?v=uSTaeV93aII Na és végre vannak sima képek nem csak videók http://www.saiyanisland.com/2011/12/naruto-generations-kage-power-screenshots/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 02, 20:59:59 írta tooomi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|