Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Dátum: 10 ápr 28, 14:13:40 » |
|
Smoker, Morgan, Koby, Jango, Helmeppo és a többi tengerész topicja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
roppaku
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1 Dátum: 10 ápr 29, 19:58:06 » |
|
Koby meg Helmeppo nagy arcok nem gondoltam volna hogy így megváltoznak és megerősödnek majd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2 Dátum: 10 ápr 29, 20:05:47 » |
|
Smokertnek szerintetek mi a természetes gyengepontja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
roppaku
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3 Dátum: 10 ápr 29, 20:21:39 » |
|
Hát ez jó kérdés.Ace mondjuk fel tudta vele venni a kesztyüt de hogy pontosan mi a gyengélye....szerintem nincs is de az meg már milyen gáz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #4 Dátum: 10 ápr 29, 20:47:33 » |
|
Smoker ereje a gyümölcsében rejlik, szóval ha a megfelelő topic-ba kérdezel, válaszolok rá.
Amúgy a két kis srác tényleg rendesen megváltozott, én azt se hittem volna, hogy még hallunk róluk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5 Dátum: 10 ápr 29, 20:52:48 » |
|
Ők Garp alatt szolgálnak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
roppaku
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6 Dátum: 10 ápr 29, 21:04:45 » |
|
Igen mikor Garp megtudta hogy ismerik Luffy-t meg látta Koby-ban az elszántságot akkor fogadta fel őket tanítványának(hú ez most olyan mintha Star Wars lenne )Tényleg mikor ez történt Garp mellet volt egy fazon aki segített nekik a felkészülésben az ki és most hol van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
valakinyolc
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 10 máj 05, 23:52:25 » |
|
Azért térjünk ki egy másodpercre Coby-ra. Még One Piece-s szemmel is szinte hihetetlen mennyit fejlődött röpke pár hónap alatt. Hasonló példának még Zoro-t tudnám felhozni, de mivel ismerjük Coby múltját egyértelmű, hogy a sorozat lejobban és leggyorsabban fejlődő szereplője. Pár hónap, és olyan emberből aki utolsó a tornasorban és felmentésekkel éli túl a tesiórát (ez konkrétan nincs benne, de ilyen benyomást keltett Coby az elején) olyan emberré vált aki képes használni a Soru-t...eléggé elképesztő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
roppaku
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8 Dátum: 10 máj 06, 00:08:05 » |
|
Hát ja engem is eléggé meglepett amikor láttam meg sem ismertem.Ha nem szólal meg nem is tudtam volna beazonosítani:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thulya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 10 szep 12, 19:43:04 » |
|
Tippjáték: tippeljünk mi lesz Koby rangja 2 év után! Aki eltalálja kap egy Kobe-s képet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10 Dátum: 10 szep 12, 20:36:40 » |
|
Admirális jó lenne ha bejönne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #11 Dátum: 10 szep 12, 21:11:22 » |
|
Dehogyis xD Maximum Hadnagy Garp alatt szolgálva erősebb lehet de így se érhet egy Admirális közelébe se xD Lesz egy hajója legénységgel és csókolom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #12 Dátum: 10 szep 12, 22:36:49 » |
|
Azt hiszem Vice admiral:D. Erre tippelnék:D. Érdekes és jó ötlet volt ezt felhozni. Javaslom aki kitalálta nyisson a szavazos topicot a manga témába. Én lezsírozom a modikkal, hogy ,majd törlik, ha kiderült:D.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 12, 22:37:48 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #13 Dátum: 10 szep 13, 13:06:40 » |
|
Szerintem elég nagy rangja lesz mire letelik a 2 év. Legalább commodore (mint Smoker) szerintem. Elvégre neki is felébredt a Haki képessége. Biztos sokat fog fejlődni. Esetleg még kapitányként tudnom elképzelni rosszabb esetben. Thulya te meg helyezd át a témát OP-be. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 13, 13:07:30 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 10 szep 13, 14:33:44 » |
|
Kobit én is oda a Smoker szintre becsülöm (hadnagy vagy kapitány) két év után de abban is reménykedek, hogy Smoker már nem ott lesz rangban. Ő inkább közelebb van az aladmirális ranghoz de az is igaz, hogy eléggé öntörvényű ember. Azt is tudni kell, hogy a sorhajó kapitány az csak főhadnagyi rendfokozatot jelent valójában. Ennek utána kellett néznem mert nekem a Marinetól Smoker a kedvencem. Azért túlzásnak tartanám az aladmirális rangot két év után. Egy esetben nem. Ha úgy hullanának az admirálisok mint ősszel a falevél. Na akkor gyorsan megy a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|