24 nov 24, 00:30:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece duma téma (ami máshová nem fér)  (Megtekintve 143774 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Groxika
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #495 Dátum: 13 jún 28, 21:08:59 »

Nemtudom hányszor néztem végig már azt a vidit, de volt vagy 20-szor X''D

Hát mostanába a One Piece anime színvonala nagyon lealacsonyodott a régi szép időkhöz képest.. így áttértem a mangára... Tudom h érdekes ez a Punk Hazard ív meg minden, de úgy elhúzzák h alig van benne valami értelmes meg vicces.
Amúgy én még mindig bízok benne, hogy majd menni fog a One Piece magyarul is szinkronnal, szerintem alázná az összes többi animét, ami van magyarul X'D ... bár ki tudja.
Naplózva

RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #496 Dátum: 13 jún 29, 09:33:16 »

Nagyon sokba kerülne. Ha élne egy űber milliárdos aki, hatalmas anime fan lenne és saját szakállára leszinkronizáltatná a legjobbakkal akkor talán. De akkor is nagyon nehezen szokná meg a fülem.  ikszdé
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #497 Dátum: 13 jún 30, 18:27:31 »

Ha lenne szinkron sem nézném úgy Nevet Filmet is mindíg eredeti hanggal nézek + felirattal.
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #498 Dátum: 13 júl 02, 10:06:20 »

Nem régiben el kezdtem olvasni az előző fejezeteket és párszor már eszembe jutott hogy vajon ez az öreg miképp fog bekapcsolódni e történetbe.

http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/631/3

Ez csak azért jutott eszembe mert anno Keimi-vel is ez volt. Még Hachi-val találkozott akkor azt hiszem.Lehet hogy az az öreg is Roger hajóján szolgált és meglátogatta egy régi bajtársát? Nevet Ezeket az elképzeléseket nem tudom ki verni  a fejemből, annyira tetszik ez a gondolat. De szerintem biztosan lesz szerepe.
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #499 Dátum: 13 aug 05, 20:34:09 »

Gondoltam leírom a nyaralásomon szerzett One Piece-szel kapcsolatos élményeim.
Érettségi után elmentem egy kisebb Európa túrára (Belgium,Franciaország,Olaszország) de, hogy megspóroljak egy kis pénzt az 1700kilómétert lestoppoltam (Brüsszel,Párizs, Marseille,Genova,Milánó).

Utam során rájöttem, Franciaországban nagyon szeretik az One Piecet, sokkal népszerűbb mint itt.
Párizsban a Moulin Rouge mellett Panda Man jelzőlámpa.  Mosolyog
http://kepfeltoltes.hu/130805/Pandaman_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
De a legmeglepőbb, hogy mikor beülsz egy idegen autójába, és valahogy felhozódik az One Piece és tudsz vele beszélgetni róla. Nevet
Volt pár ember aki éjszakára be is fogadott. És az otthonában egy  Luffys bögre láttán már rögtön volt beszédtéma.
Mikor egy Marsellei pár befogadott egy estére ők mesélték, hogy ment az anime a TV be (talán 180 részig, ha jól érettem) de elkezdték az első részektől vetíteni és azóta nem nézik.
Amikor egy Nizza melletti városban laktam egy idegennél, nála pedig a falon lévő francia kiadású One Piece Green databook borítóján akadt meg a szemem. Kiderült ő is One Piece rajongó de ő csak a mangát olvassa el minden héten.
http://kepfeltoltes.hu/130805/One_Piece_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
De sok még jó pár autóssal is tudtam beszélgetni az One Pieceről.
Olaszországból csak annyi élményem van, hogy a határ után nemsokkal átmentünk egy Bartolomeo nevű városon, Bergamóban pedig a csatornafedelekre Enel volt írva. Nevet

Szóval ott tényleg nagyon népszerű a manga és az anmie egyaránt. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 05, 20:44:50 írta Beeng » Naplózva
OnePieceComment
Gennin
*

« Válasz #500 Dátum: 13 aug 12, 21:36:46 »

Kezdem úgy érezni, hogy Zoro erősebb Luffynál. Ha Zoro felveszi Luffyval a gyorsaságot, akkor legyőzi. Mivel Luffy keze megnyúl, akkor Zoro levágja. - Hacsak Zoro gyorsan vág - Luffy még a Gear Secondot se tudná használni, mert Zoro levágja a kezét, meg Luffy úgy lassan mozgatja a kezét. Gatling Gun... nem tudom, hogy Zoro kivédi-e. Bár.. használ hakit, tehát van esélye, hogy kitér előle... Igazam van - vagy - igazam van?  Nyelvesít
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #501 Dátum: 13 aug 13, 00:25:09 »

Ezen már sokszor tanakodtam én is. Whiskey Peak-nél még nagyon egál volt, de most úgy érzem, h Sanjinál biztos erősebb szerintem. Luffy nagy kérdés, de még úgy érzem, h nem érte el a szintjét.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #502 Dátum: 13 aug 13, 10:30:05 »

Már nem azért...de Sanjit miért becsüli le mindenki ennyire? A CP-9 elleni harc alapján lehet a legjobban meghatározni az erejük. Mivel Kaku és Jabra ereje kb. egyenlő volt. (lehet még Jabra erősebb is volt mivel akkor még Kaku nem szokta meg teljesen a gyümölcsöt. ) .
Szóval ha egyenlő mértékben fejlődtek a 2 év alatt, akkor kb. egyenlő erősek Zoroval.

Zoro és Luffyval kapcsolatban szerintem Luffy erősebb. Igazából az a rossz, hogy eddig Zoro csak kardforgató ellenfeleket kapott, Luffy meg csak Kuro és Arlong ellen harcolt akik kardot használtak.
Whiskey Peak ben még szerintem is egy szinten lehetett Zoroval, de később már erősebb lett nála. Mikor ott komolyan harcoltak egymás ellen akkor sem tudta levágni Luffy karját, szerintem most sem tudná.
Meg Kid is valami olyasmit mondott Zoro-ról.  -Nem tűnik olyannak aki követi az utasításokat,ez sokat mond el a kapitányról-
Naplózva
OnePieceComment
Gennin
*

« Válasz #503 Dátum: 13 aug 13, 10:40:52 »

Na és honnan veszed, hogy Luffy erősebb Zoronál? Kéne írni indokot. Ha Zoro felveszi a gyorsaságot Luffyval, akkor Luffy veszít...
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #504 Dátum: 13 aug 13, 11:07:31 »

Na és honnan veszed, hogy Luffy erősebb Zoronál? Kéne írni indokot. Ha Zoro felveszi a gyorsaságot Luffyval, akkor Luffy veszít...

Én szerintem több és nyomósabb érvet írtam mint te. Eddig harcolt pár kardforgató ellen Luffy és nem veszítette el semmijét, Zoro ellen is harcolt de Zoro sem tudta levágni semmijét. Már az Enies Lobby arc ban látszódott a kölönbség köztük   Mosolyog  Akkor miért nem Mihawk a kalózkirály? Mindenkinek levágná a kezét, fejét és egyéb testrészét és kész... Vagy miért nem Yasopp a Yonko egyik tagja? Mert ugyebár Yasoppnak pisztolya van az pedig gyorsabb egy kardnál amit Shanks használ... Hiszen való világban így jönnek az erősségi szintek. Puszta kéz<kard, kés < lőfegyver...csak az a baj... hogy ez nem a való világ, ha van kardod attól még nem vagy erősebb a fegyvertelennél.

Ezt a mondatot pedig nem tudom, hová rakni..."Ha Zoro felveszi a gyorsaságot Luffyval, akkor Luffy veszít..." Ez a Ha szócska annyit ér mintha azt mondanám: Ha Mari néninek pucája lenne akkor Mari bácsi lenne...

Naplózva
OnePieceComment
Gennin
*

« Válasz #505 Dátum: 13 aug 13, 11:20:37 »

Pusztakéz van legalul, másszóval az "ököl". És Luffy az öklét használja. Ebből a szempontból a pisztoly a nyertes, de itt Zoro elhárítja a golyó, az kezet meg levágja. Zoro régen még béna volt, de most már állaterős.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #506 Dátum: 13 aug 13, 15:32:10 »

Egy átlagos kéznél jobb a varázs kard nem vitás. De egy főhős kezénél aki pár ezred alatt kinyújtja 100 méterre majd hegy méretűre növeli annál nem.

Felesleges vitázni ezen, Luffy a főbb szereplő, az ő álma a nagyobb; nem volna értelme ha egy kisebb személy nagyobb erővel bírna mint egy vezér (erről ment a vita yonkou -ban is). Bár nem állítom hogy nem tudna kihozni Zoro egy x-et, de elfogult vagyok vele, és a történet előre haladtával a kapitány mindig is erősebbeket fog kapni ez 100%, mint ahogy eddig is volt.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #507 Dátum: 13 aug 13, 15:42:39 »

Hát figyelj. Azért a háborúban Luffy rájött, hogyha kinyújtja a kezét, Mihawk levágja, Jet Pistol ide vagy oda. És Zoro- t ő edzette 2 évig.
Az ilyen csatáknál, amik nem történnek meg szerintem, ne igazán vegyük figyelembe, hogy ki a kapitány, meg ki a főbb szereplő. Sőt mint láthattuk a rang nem minden. Teach is elkapta Ace-t aki ugye az alárendeltje volt.
Naplózva

"Mert álom a bűn és álom a jóság,
De minden álomnál több a valóság"
- Karinthy Frigyes
OnePieceComment
Gennin
*

« Válasz #508 Dátum: 13 aug 13, 17:05:50 »

Zerefnek igaza van. Odának kéne rendeznie egy csatát Zoroval. De nem hinném, hogy már összefognak csapni. Maximum ha Lafitte hipnotizálja Zorot, hogy ölje meg Luffyt. Remélem lesz egy olyan rész az újvilágban. Főképp az, hogy a Szalmakalapos csapata vs Luffy.
Naplózva
Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #509 Dátum: 13 aug 13, 17:47:53 »

Ilyen harc szerintem nem valószínű. Esetleg valami special fejezet, ova, movie vagy hasonló kitérő képében láthatjuk.
Az efféle csaták általában a néző fantáziájára vannak bízva, ugyanis nem gyakran kapunk rá úgymond hivatalos választ.
Hát nálam Zoro az abszolút N1 szóval kicsit elfogult vagyok vele. De nem tudnám megmondani ki nyerné az alábbi harcot, mert az animében még nem sokat mutatott új képességeiből. (Mangát nem olvasom)
Naplózva

"Mert álom a bűn és álom a jóság,
De minden álomnál több a valóság"
- Karinthy Frigyes
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins