25 jún 12, 12:18:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece duma téma (ami máshová nem fér)  (Megtekintve 162009 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #465 Dátum: 13 máj 07, 07:28:21 »

Koby ki se tudta kikapcsolni a az észlelés színét, mikor a kórházban volt. A kiscsaj se tudta a skypia-n. Az is lehet, hogy ez állandóan megvan. De Rayleigh azt mondta, hogy általában az ember vagy a támadás, vagy a észlelés színében jó.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #466 Dátum: 13 máj 07, 12:14:57 »

Mikor kizaru megérkezett sabaody-ra és próbálta felvenni a kapcsolatot sentomaru-val, akkor nem érzékelte a közelben lévő 2 embert aki rá lőtt 2x. Lehet direkt csinálta, de meg lehet állapítani csak úgy az észlelés színével, hogy ki rendelkezik hakival és ki nem? Ha hakis golyó lett volna, akkor kizaru meghalt volna, hisz fejre céloztak. Szóval szerintem akinek az jobban megy annak ki be kapcsolhatatlan. Sentomaru is a fegyverzethez ért jobban, ami elég jó kis védelmet ad neki.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #467 Dátum: 13 máj 07, 14:37:21 »

Luffy azt is látta, hogy Mihawk levágná a kezét tehát szerintem az eredményt is látja. Kizaru lehet látta, hogy simán átmegy rajta a golyó így nem foglalkozott vele. Enel is szinte nonstop tolta az észlelést szóval annyira nem hiszem, hogy kimerítené őt. Luffy csak tróger és a harc hevében hidegen hagyja, hogy eltalálják-e vagy sem:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #468 Dátum: 13 máj 09, 12:52:27 »

Hétfőn mikor írtam a magyar érettségit, a téma leegyszerűsítve az "utazás" volt. Beugrott az One Piece vagy egy 2 oldalt min. hozzá tudtam volna csapni.  Csak mondta az irodalomtanár ne válasszunk olyan műveket amiket nem olvasott. Meg azt se tudtam, hogy képregényt elfogadnának e.  ikszdé Szóval inkább nem írtam bele, szerintetek valaki beleírta az One Piecet?  Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #469 Dátum: 13 máj 09, 16:27:25 »

Én anno a sajátomba beleírtam egy rakat mangát. Nálunk a lakóhely és a személyiség közti kapcsolat volt a téma és ahhoz. Beleírhattad volna te is. Szerintem menő lett volna.
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #470 Dátum: 13 máj 09, 17:12:48 »

Lehet pipa lett volna a tanár ha 69 kötet mangát el kellet volna olvasni mielőtt kijavítja az enyém.  Nyelvesít (És lehet még belőle is One Piece fan lenne.)
De amúgy igazad van, tényleg sok mindent lehetett volna írni belőle.
Egyébként mi van akkor ha pl. senki se fordítaná a mangát akkor honnan tudná elolvasni? ( kb. senki se tud japánul, -abban a környezetben-  csak én, velem meg csak nem olvastatná fel.) Gondolkozik
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #471 Dátum: 13 máj 15, 21:11:58 »

Csak nekem tűnt fel, hogy Oda mar nem tud mit kezdeni a 9 fő karakterrel? Úgy értem, hogy Franky azon kívül, hogy szúúper semmi szövege nincs. Brooknál mondjuk az az érdekes, hogy bár ő is csak a csontvicceket mondja, de azokat legalább nem unom Mosolyog). Chopper meg idiótább mint két éve ha valamit magyarázni kell akkor pedig mindenki hülye csak Robin az okos... Ok van kivétel ha navigálásról van szó de ebből is azt akartam kihozni, hogy Robinnak se sok szerepe van. Valahogy mikor meg csak 5-6-7-en voltak mindenkit főszereplőnek ereztem. Most viszont erősen erezni,hogy bizony bizony nem mind a 9en főszereplők hiába utaznak Luffyval.

Nem tudom lehet nem így van de jelenleg, meg mar egy ideje ezt gondolom.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 18, 06:46:44 írta RoronoaZoro » Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #472 Dátum: 13 máj 15, 21:15:42 »

Használj ékezetet. Ez egy magyar fórum, ha nem tudsz mert mobilról írsz akkor inkább ne írj.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Groxika
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #473 Dátum: 13 máj 21, 19:47:55 »

Nekem is feltűnt már ez.. főleg mióta Franky meg Brook csatlakozott (őket máig nem csípem valahogy)
Nami meg... nos már csak kókuszdió lesésnek jó, persze férfiaknak ikszdé :I
Sajnos úgy tűnik Odának is fogy a képzelőereje, mivel 15 éve írja a mangát, szóval így már érthető.

Amúgy... én gondolkodtam azon, hogy jó lenne össze kellene egy magyar csapatot szedni és kéne egy fandubot csinálni néhány részhez (pl: az első részekhez) Nevet. Én örülnék, ha megvalósulna. Szerintetek jó ötlet?
Naplózva

Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #474 Dátum: 13 máj 22, 09:56:21 »

A Dragon Ballt leszámítva nekem mindig a japán szinkron tetszett jobban. Habár rengeteg tehetséges szinkronszínész van Magyarországon, de egy fandubhoz elég sok minden kell. Karakterekhez illő hang(az jó ha hasonlít az eredetire), az hogy a hangján a különböző érzelmi állapotok érzékelhetőek legyenek, és normális stúdiófelvétel(elég idegesítő lenne ha Namit "játszó" Töpörtyűs Mariska székely tájszólással beszélne, közben a kutya ugat, a kecske mekeg a háttérben)   Pojén

szerk.
Az előbbihez is hozzászólva, nekem az a véleményem, hogy a csapat tagjai egy fontossági hierarchiában vannak melynek csúcsán egyértelműen Luffy áll. "Sajnos" ez egy shouen manga, ezért a gyengébb karakterek nem tudnak annyira kitűnni.
De szerintem Oda így is kihozza belőlük a legtöbbet (szemben pl. a Bleach el ).  Az időugrás óta egyre több szerepet kap Franky. Naminak és Usoppnak is volt pár megmozdulása. Chopper is menti a betegeket és harcol is.  Brook mindig kap figyelmet a vicceivel. Sanji és Zoro szembenállása és érősebb ellenfelekkel való harc. Robin szerepét valóban kevésnek érzem, pár okos megjegyzés, egy kis történelmi mese, és olykor pár harcjelent. Csak párszor került a kamera középpontjába, de még csak most kezdődött az újvilág és sok szerepet fog még kapni.

Én szeretem ezt a sok karaktert, mivel mindenki megtalálhatja a neki szimpatikusat. Bolond, Naiv, Perverz, Harcmániás, Megfontolt, Kapzsi, Vicces, Laza, Gyáva. És ha visszaemlékeztek a Syrup arc ban is, hiába hárman(négyen) voltak, Nami alig kapott szerepet, mivel ez egy harcolós shounen manga.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 22, 10:37:50 írta Beeng » Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #475 Dátum: 13 máj 26, 18:24:30 »

Az érdekelne, hogy a 720-as One Piece részt melyik torrent oldalról linkelitek be, mert nem seedelik.  Gondolkozik
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #476 Dátum: 13 máj 26, 18:48:21 »

A nyaatorrentről linkeltük, de ha megnézed a torrent programban, a Trackerek közé ki is írja, hogy nyaa.eu. Nálam megy a seed, úgyhogy a maximális sebességgel töltöm felfele, jobbat sajnos nem tudok tenni.
Naplózva

Gaddgamal
Újonc
*

« Válasz #477 Dátum: 13 máj 31, 16:39:41 »

Sziasztok. Még új vagyok az oldalon, remélem jó helyre írok. Magam is rajongó vagyok. És képzeljétek, egyszer dolgoztam együtt japánokkal és hozattam velük japánból One piece mangát!!!  Sajnos nem tudok japánul, így itt kérdezném meg, hogy érdekel e valakit?
üdv: Gábor
Naplózva
Groxika
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #478 Dátum: 13 jún 01, 16:06:07 »

Engem érdekelne :DD mennyibe kerül?
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #479 Dátum: 13 jún 01, 16:16:40 »

A csevegőben van egy ilyen topic hogy "eladok, cserélek" vagy valami hasonló. Ilyesmivel legközelebb szerintem inkább oda kéne menni. Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins