Csobi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #435 Dátum: 13 máj 02, 07:58:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #436 Dátum: 13 máj 02, 15:53:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #437 Dátum: 13 máj 03, 14:38:22 » |
|
Nem tudom, hogy Punk Hazard után emelkednek e a szalmasapkások vérdíjai de én egy hasonlót szeretnék látni:
Luffy 450 milla(vagy még több de 500 még nem) Zoro 250m(simán mert Killernél szerintem erősebb és annak is van már 200-as) Sanji 150m(ettől nem lenne supernova de mivel van olyan erős mint azok, ezért megérdemli, hogy ráduplázzanak a vérdíjára) Robin 100m (már sokkal jobban használja a képességét és ő is sokat öldököl mint kid) Franky és Brook 80m (Franky akár 100 is, elvégre meg tudott fejteni ezt-azt vegapunk kutatásaiból) Usopp Nami és Chopper... nem tudom, Chopper kivételével talán mind2őét meg dupláznám, az orvosnak meg mehetne 50-60 milla körül. Lényeg, hogy egy, milliárd fölötti összvérdíj jól tükrözné az erejüket is.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #438 Dátum: 13 máj 03, 17:19:46 » |
|
Franky megkaphatná simán a 200-at is. Lehet most eltúlzom, de ha kiderül, hogy képes használni vegapunk lézertechnológiáját, akkor igen csak veszélyesnek tekinthető. Vegyük a pacifistákat. Nagyon erősek tudnak lenni ( 2 évvel ezelőttet nézve ). 1 pacifista megszorongatta az egész szalmakalapos csapatot. Na most franky is gyárthatna pacifistákat vagy félelmetesebbet. Simán megérné a magas vérdijat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #439 Dátum: 13 máj 03, 17:22:58 » |
|
Aki vérdíján szerintem lehetne csinosítani, az Sanji-é, Nami-é és Franky-é. A többi jó úgy ahogy van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #440 Dátum: 13 máj 03, 17:39:33 » |
|
Choppert szeritem kifelejtetted Az szimplán nevetséges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #441 Dátum: 13 máj 03, 18:10:19 » |
|
Igazad van. De kell a vicc is a történetbe. Bár szerintem Chopper tényleg a leggyengébb a csapatban. Neki nem adnék 20milliónál többet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #442 Dátum: 13 máj 03, 19:51:33 » |
|
Chopper a legfiatalabb, de nem a leggyengébb. Naív meg minden azt, tudjuk, de erősebb mint pl usopp, vagy nami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #443 Dátum: 13 máj 03, 19:56:47 » |
|
Hát talán igaz, hogy nem épp mindenkinek kellene emelni de Zoronak simán emelnék a 200 irányába. Az a 120 már nagyon elavult. . Kaku legyőzése óta semmit nem változott. Össze kellene hangolni, hogy Sanji és Zoro vérdíjának összegéből kijöjjön a Luffyé, mert szerintem ha ketten nekimennek talán még le is verik, de biztos megizzasztják. (whiskey peak-en Zoro még egy szinten volt Luffyval, ezért gondolom). A többi 6 tagé pedig szintén kiadhatná a Luffyét . Choppernek a fizikai ereje nagyobb mint az Usoppé, de ha Usopp nem keveredik közelharcba a bundással akkor legyőzné . Usoppnak is lehetne akár 70-es vérdíja is. Szerintem a mostani Usopp leverné azt a Zorot aki Alabasta után megkapta a 70-et.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #444 Dátum: 13 máj 03, 20:47:09 » |
|
Usopp, ha ismeri az ellenfelét akkor szinte bárkivel feltudja venni a harcot. Luffyt is megizzasztotta Water 7-en. Pedig Luffy se fogta vissza magát. Ha képes lenne Hakit tenni a lövedékeibe szerintem legyőzné Luffyt. A kérdés Luffy mennyire képes használni az érzékelés színét. Az egyetlen előnye jelenleg Usoppal szemben, ha benyelne egy kairoseki lövedéket vagy bilincset vége is lenne a harcnak. Usopp egyáltalán nem gyenge csak mindig elgyökérkedi a dolgokat. A csapat egyik, hanem a legokosabb embere aki képes bármilyen helyszínt a javára fordítani. Ha már valakit gyengének neveznék az Robin az egyik kedvenc karakterem, de a nyaktörésen kívül másra nem jóxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #445 Dátum: 13 máj 03, 22:25:40 » |
|
De azt a nyaktörést profin csinálja. Egyszerre hirtelen sok ellenfelet képes legyűrni. Bár az tény, hogy nem az ereje miatt kapott 80 millát, hanem a tudása miatt. Az még többet is megér a világkormánynak mint 80 millió, ahogy eddig kivettem a történetből.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 03, 22:26:12 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #446 Dátum: 13 máj 03, 22:51:12 » |
|
Információ szerzésre is jó robin. Látványnak meg alap követelmény. Legtöbbet én is usopp-tól várom el. Apján gondolkoztam. Lehet, hogy ő már hakival megtöltött golyókkal támad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #447 Dátum: 13 máj 04, 00:53:54 » |
|
Valószínűleg Kizaru is valami hasonló miatt félhetett Ben Beckman-től, amikor a shanks kalózok megjelentek Marinfordnál. Mármint a hakis golyótol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #448 Dátum: 13 máj 04, 05:54:20 » |
|
Ezt ki mondta amúgy hogy félt tőle ? Szimplán játszotta a kettőig számolni nem tudó szerepét, aztán mikor law menekülni kezdette egyből támadott. Bírom amúgy beckmant, mikor az első részbe elnyomja a cigit a banditán, hát az nem semmi. De érdekes mód kizaruba nem eresztett 12 golyót minimum.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #449 Dátum: 13 máj 04, 13:04:16 » |
|
Én mondtam. Mert ez a véleményem. Egy darabig visszahőkölt és megált abban amit éppen csinált, mert félt tőle. A félelem ugyanis nem pusztán akkor jöhet elő, amikor érzed, hogy vki erősebb, vagy veszélyes rád. Akkor is előfordulha, ha egy közel ugyan olyan erős ellenféllel találkozol. A mozdulataid óvatosabbak lesznek, mert egy ballépés is halálos lehet. Persze ez az ellenfeledre is igaz.
Az , hogy utána átrepült halakat etetni, azt a többi eseménylánc okozta. Kizarut úgy ismertük meg, mint aki elég unottan ál neki a dolgoknak. Akkor mozdul, ha kell neki. 1. Mint tengerész, mindenképpen kellett tennie vmit. 2. A szalmakalapos már 2-ra lép meg előle, ami kissé bosszantó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|