24 nov 24, 00:24:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece duma téma (ami máshová nem fér)  (Megtekintve 143773 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Csobi
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #435 Dátum: 13 máj 02, 07:58:44 »

http://www.youtube.com/watch?v=-4c8RU2gHTU

http://www.youtube.com/watch?v=Pyr9FmtlML8
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #436 Dátum: 13 máj 02, 15:53:12 »

Érdekesség!
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #437 Dátum: 13 máj 03, 14:38:22 »

Nem tudom, hogy Punk Hazard után emelkednek e a szalmasapkások vérdíjai de én egy hasonlót szeretnék látni:

Luffy 450 milla(vagy még több de 500 még nem)
Zoro 250m(simán mert Killernél szerintem erősebb és annak is van már 200-as)
Sanji 150m(ettől nem lenne supernova de mivel van olyan erős mint azok, ezért megérdemli, hogy ráduplázzanak a vérdíjára)
Robin 100m (már sokkal jobban használja a képességét és ő is sokat öldököl mint kid)
Franky és Brook 80m (Franky akár 100 is, elvégre meg tudott fejteni ezt-azt vegapunk kutatásaiból)
Usopp Nami és Chopper... nem tudom, Chopper kivételével talán mind2őét meg dupláznám, az orvosnak meg mehetne 50-60 milla körül.
Lényeg, hogy egy, milliárd fölötti összvérdíj jól tükrözné az erejüket is.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #438 Dátum: 13 máj 03, 17:19:46 »

Franky megkaphatná simán a 200-at is. Lehet most eltúlzom, de ha kiderül, hogy képes használni vegapunk lézertechnológiáját, akkor igen csak veszélyesnek tekinthető. Vegyük a pacifistákat. Nagyon erősek tudnak lenni ( 2 évvel ezelőttet nézve ). 1 pacifista megszorongatta az egész szalmakalapos csapatot. Na most franky is gyárthatna pacifistákat vagy félelmetesebbet. Simán megérné a magas vérdijat.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #439 Dátum: 13 máj 03, 17:22:58 »

Aki vérdíján szerintem lehetne csinosítani, az Sanji-é, Nami-é és Franky-é. A többi jó úgy ahogy van.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #440 Dátum: 13 máj 03, 17:39:33 »

Choppert szeritem kifelejtetted Nevet Az szimplán nevetséges.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #441 Dátum: 13 máj 03, 18:10:19 »

Igazad van. De kell a vicc is a történetbe. Nevet
Bár szerintem Chopper tényleg a leggyengébb a csapatban. Neki nem adnék 20milliónál többet.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #442 Dátum: 13 máj 03, 19:51:33 »

Chopper a legfiatalabb, de nem a leggyengébb. Naív meg minden azt, tudjuk, de erősebb mint pl usopp, vagy nami.
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #443 Dátum: 13 máj 03, 19:56:47 »

Hát talán igaz, hogy nem épp mindenkinek kellene emelni de Zoronak simán emelnék a 200 irányába. Az a 120 már nagyon elavult.  Kúl. Kaku legyőzése óta semmit nem változott.
Össze kellene hangolni, hogy Sanji és Zoro vérdíjának összegéből kijöjjön a Luffyé, mert szerintem ha ketten nekimennek talán még le is verik, de biztos megizzasztják. (whiskey peak-en Zoro még egy szinten volt Luffyval, ezért gondolom).
A többi 6 tagé pedig szintén kiadhatná a Luffyét Mosolyog.

Choppernek a fizikai ereje nagyobb mint az Usoppé, de ha Usopp nem keveredik közelharcba a bundással akkor legyőzné Mosolyog.
Usoppnak is lehetne akár 70-es vérdíja is. Szerintem a mostani Usopp leverné azt a Zorot aki Alabasta után megkapta a 70-et.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #444 Dátum: 13 máj 03, 20:47:09 »

Usopp, ha ismeri az ellenfelét akkor szinte bárkivel feltudja venni a harcot. Luffyt is megizzasztotta Water 7-en. Pedig Luffy se fogta vissza magát. Ha képes lenne Hakit tenni a lövedékeibe szerintem legyőzné Luffyt. A kérdés Luffy mennyire képes használni az érzékelés színét. Az egyetlen előnye jelenleg Usoppal szemben, ha benyelne egy kairoseki lövedéket vagy bilincset vége is lenne a harcnak. Usopp egyáltalán nem gyenge csak mindig elgyökérkedi a dolgokat. A csapat egyik, hanem a legokosabb embere aki képes bármilyen helyszínt a javára fordítani. Ha már valakit gyengének neveznék az Robin az egyik kedvenc karakterem, de a nyaktörésen kívül másra nem jóxD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #445 Dátum: 13 máj 03, 22:25:40 »

De azt a nyaktörést profin csinálja. Egyszerre hirtelen sok ellenfelet képes legyűrni. Bár az tény, hogy nem az ereje miatt kapott 80 millát, hanem a tudása miatt. Az még többet is megér a világkormánynak mint 80 millió, ahogy eddig kivettem a történetből.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 03, 22:26:12 írta Morita » Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #446 Dátum: 13 máj 03, 22:51:12 »

Információ szerzésre is jó robin. Látványnak meg alap követelmény. ikszdé Legtöbbet én is usopp-tól várom el. Apján gondolkoztam. Lehet, hogy ő már hakival megtöltött golyókkal támad?
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #447 Dátum: 13 máj 04, 00:53:54 »

Valószínűleg Kizaru is valami hasonló miatt félhetett Ben Beckman-től, amikor a shanks kalózok megjelentek Marinfordnál.
Mármint a hakis golyótol.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #448 Dátum: 13 máj 04, 05:54:20 »

Ezt ki mondta amúgy hogy félt tőle ?  Pojén
Szimplán játszotta a kettőig számolni nem tudó szerepét, aztán mikor law menekülni kezdette egyből támadott. Bírom amúgy beckmant, mikor az első részbe elnyomja a cigit a banditán, hát az nem semmi. De érdekes mód kizaruba nem eresztett 12 golyót minimum.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #449 Dátum: 13 máj 04, 13:04:16 »

Én mondtam. Mert ez a véleményem. Egy darabig visszahőkölt és megált abban amit éppen csinált, mert félt tőle.  A félelem ugyanis nem pusztán akkor jöhet elő, amikor érzed, hogy vki erősebb, vagy veszélyes rád. Akkor is előfordulha, ha egy közel ugyan olyan erős ellenféllel találkozol. A mozdulataid óvatosabbak lesznek, mert egy ballépés is halálos lehet.
Persze ez az ellenfeledre is igaz.

Az , hogy utána átrepült halakat etetni, azt a többi eseménylánc okozta.
Kizarut úgy ismertük meg, mint aki elég unottan ál neki a dolgoknak. Akkor mozdul, ha kell neki.
1. Mint tengerész, mindenképpen kellett tennie vmit.
2. A szalmakalapos már 2-ra lép meg előle, ami kissé bosszantó.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins