25 feb 17, 14:28:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece duma téma (ami máshová nem fér)  (Megtekintve 148301 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
asdfgrey
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #525 Dátum: 14 feb 17, 22:50:18 »

Egy megszállott One Piece fan. Nevet

http://www.youtube.com/watch?v=MmMSGLt7fIY
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #526 Dátum: 14 feb 17, 23:04:51 »

Hogy ha nekem ilyen barátom lehetne....  ikszdé
Lehet azért volt ilyen a csaj mert Naruto rajongó  Gondolkozik Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #527 Dátum: 14 márc 06, 10:09:24 »

Mivel Aokijinek nincs témája és már nem tengerész inkább ide írom be.
Minél többször látom őt Enies Lobbynál illetve bármikor annál biztosabb vagyok benne, hogy ő is csatlakozni fog a legénységhez. Körülbelül  olyan érzésem van vele kapcsolatban mint anno volt Nico Robinnal. Mikor először megláttam mondtam is Chakrának figyeld meg ő is csatlakozni fog  Luffyékhoz. Chakra akkor előrébb járt, mint én és kitört belőle a röhögés így a kis mocsok elspoilerezte, hogy igazam van:D Na mindegy. Furcsa, de teljesen biztos vagyok benne, hogy a colos csatlakozni fog Luffyékhoz. Hiba lenne kihagyni belőle, illik a csapatba, a személyisége is szenzációs. Ráadásul ő egyike azoknak, akik a tengerész oldalon is a pozitív szerepet töltötték be. Fricska lenne a világkormánynak stb, stb...

Eddig nem csatlakozhatott a csapatba, mert túl erős volt, de a mostani Arc szerintem vízválasztó lesz. Ha legyőzik Dofflamingot és megfingatják Fujitorát, aki amúgy meglepő módon szintén jó karakternek tűnik. Méltó utódja Kuzannak.
Már bizonyossá válik, hogy admirális szinten vannak páran a csapatban és ezzel megnyílik az út a csapatba. A arc elején ez az elköpés is ezt erősíti bennem.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/720/12
Csatlakozni akar Kurohigével vagy szövetséget kötni az most mindegy. Gondolom segíteni akarja a világot azzal, hogy hátráltatja vagy jelent róla. Viszont Kurohige ennyire nem hülye, szóval ez leves. Viszont erre Luffy csapata is tökéletes talán ő is tisztában vele. Erősek nem gonoszak és segítenek ott ahol szükség van rá. Nem hiszem, hogy ennél több kéne.
Oda azt mondta egy interjúban, hogy olyan ember csatlakozik Luffyékhoz akit a time skip előtt ismertünk meg. Jinbei még nem csatlakozott. Szóval ez is Kuzan mellett szól.
Bár nem bízom az interjúkban semmi nem garantálja a hitelességüket.
Na jó sokat rizsáltam erről:D A lényeg Aokijit a csapatba:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #528 Dátum: 14 márc 06, 13:20:30 »

Elméletileg Jinbei már a csapat tagja, gyakorlatban még nem. Én is örülnék, ha Aokiji csatlakozna a mugiwara bandához, beilleszkedne abszolút a hülyékhez. Egyébként még anno mikor még a Gyojin szigetnél jártunk és Jinbei mesélte Luffyéknak a történteket, azaz Aokiji vs Akainu harcot + hogy elhagyta a Navyt, akkor már egyből arra gondoltam, hogy: "Mekkora lenne már ha ő is csatlakozna Luffyékhoz"..remélem bejön.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #529 Dátum: 14 márc 07, 10:05:10 »

aokiji nagyon megdobná a csapat hírnevét:) egy jég alapú logia bármikor jól jön, nem véletlen az, hogy feketeszakáll is akarja őt a csapatába, holott biztos gondolja magában, hogy: mivan, ha elárul?

a viselkedése is elég normális, ennek ellenére nem tudom elképzelni kalózként... szerintem ő most ilyen független emberke, aki max azért akar feketeszakáll mellé szegődni, hogy leverje őket. mondjuk nem tudom mi baja lehet feketeszakállal, hisz nála azért vannak szerintem gonoszabb kalózok.
meg marinefordban ace ellen volt, ezt soha nem fogja luffy megbocsájtani neki... emellett amikor megtudta luffy, hogy aokiji és akainu verekedett és akainu nyert, akkor abszolult ridegen kérdezt luffy: aokiji halott?
ebből nekem nem az jön le, hogy meginvitálná a csapatba. Túl sokat ártott neki marinefordba, hogy valaha is felajánlja neki a mugiwara csapatba a tagságot:)
megjegyzem, lehet csalódnék luffy-be ha ezek után felajánlaná, mert luffyt eddig úgy ismertem meg, mint aki nem úgy válogatja a csapatát, hogy ki milyen erős, mert csak erős embereket akar az oldalán, hanem hogy kinek milyen a mentalitása és mennyire jön vele ki jól:)

én jimbeit támodatnám inkább mint csapattag. szerintem ő nagyon beleillik a csapatba és azért acel is jó barátok voltak. picit olyan, mintha luffy mentora is lenne egyben:) egyik kedvenc karim jimbei:)
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #530 Dátum: 14 márc 07, 11:34:40 »

Elég nevetséges lenne, ha tengerészet admirálisa ként nem tett volna meg mindent Marinfordon a tengerészet sikeréért. Luffy is tudja ezt, ahogy azt is, hogy megölhette volna őt és Robint is Water 7 előtt, de nem tette. Robin azt is tudja, hogy múltban neki köszönhetően tudott elmenekülni. Ráadásul Enies Lobby után water 7-en megölhetett volna mindenkit, ehelyett beszélgetett Robinnal és lelécelt. Többet tett a szalmakalapos csapatért, mint amit ártott. Ráadásul nem is egyszer szívességet tett nekik ellenségük ként.
Luffy hülye lenne visszautasítani őt. Aokijinek pedig pont olyan csapatra van szüksége, aki az igazság oldalán áll. Ez Luffyékról teljes mértékben elmondható. Vagy ez vagy mehet fejvadásznak esetleg forradalmárnak.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #531 Dátum: 14 márc 07, 17:31:56 »

Ennyi erővel Kizaru is megölhette volna Luffyt, de csak elrúgta, semmi egyéb...
Akár átlőhetett a szívén is. Mikor a kulcsot célozta be, akkor is csak a kulcsot célozta, de akár magát, Luffyt is lőhette volna egyszerre... Még arra se ügyelt, hogy az ujja megsérüljön. Látszik, hogy ez nem olyan komoly történet, de azért még jó. Mosolyog
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #532 Dátum: 14 márc 07, 18:18:39 »

Szóval azért akarta annyiszor megölni Luffy-t és Shabondy-ra is azért ment el, h segítsen neki? Igazad van.
"Még arra se ügyelt, hogy az ujja megsérüljön" Jaj, de rendes volt tőle.

Ez kb. olyan volt mint ha azt mondanád, h Akainu kedves...
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #533 Dátum: 14 márc 08, 12:30:42 »

De komolyan!

Visszanézed Marinefordi csatákat, s ott áll előtte, s csak nézi őt, ahogy a földön ehver. Ott bizony a szívét átlőhetné.
Ahelyett elrúgja, s Fehérbajusz bácsi elkapja.
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #534 Dátum: 14 márc 08, 13:07:57 »

Ő nem olyan idegbeteg mint Akainu. Ő egy tengerészeti admirális. Az volt a feladata h megvédje az emelvényt. Különben is. El kellett volna kapnia hiszen a tenryuubitok erre utasították. (A tengerészetet mert Luffy megütötte őket) Gondolom rabszolgának akarják Luffyit.

De bírnám ha tényleg elkapnák Luffyt és nem IP-be küldik hanem Marijoaba.

Számtalan olyan pillanat van ahol megölhetett volna bárki akárki mást. De ez nem egy öldöklős anime/manga hanem shounen. Itt harcolnak.
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #535 Dátum: 14 márc 09, 14:34:13 »

Attól még, hogy nem idegbeteg, attól még megölheti is.

És ha még sem ölné meg, elkaphatta már rég volna.
Tehát ugyanúgy kegyelmes Kizaru is, mint Aokiji.
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #536 Dátum: 14 márc 09, 16:18:32 »

De, úgy tudja csak elkapni ha legyőzi. Ha emlékeznél, tudnád, h mások mindig segítettek neki. Ebből kifolyólag állandóan megúszta.

Nem is tudom, h minek írsz ide, hiszen te már rég bemesélted magadnak azt, h ő a jó fiú.

(Megtanulhatnád végre rendesen összerakni a mondataidat. Nagyon zavaró)
Naplózva
Scratchmen
Gennin
*

Szupernova

« Válasz #537 Dátum: 14 márc 09, 21:50:18 »

Az eredeti admirális trió nem csak karakterszínben, hanem alapvető attitűdben is eltér egymástól. Úgy gondolom a két véglet Akainu és Aokiji. A jelenlegi főadmirális könnyen haragra gerjed, ráadásul rendkívül pragmatikus, a cél elérése érdekében ugyanis hajlandó mindent és mindenkit feláldozni. Ezzel szemben Aokiji maga a színtiszta nyugalom, valamint az Ohara és a Post-Enies Lobby események során láthattuk, hogy akár a közvetlen parancsot is megszegi, ha a saját igazságérzete mást diktál. Lásd pl. Robin kimenekítése Oharáról. Kizaru véleményem szerint valahol félúton helyezkedik el a két admirális között. Ha Akainu a rossz, és Aokiji a jó, akkor Kizaru maga a megtestesült semlegesség. Kényelmes, nemtörődöm és önszántából nem igazán láttuk még cselekedni. Szóval Kizaru se nem kegyelmes, se nem jó, egyszerűen csak nem érdekelte mi történik Luffyval és nem tartotta fontosnak a megölését.
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #538 Dátum: 14 márc 10, 18:01:42 »

De, úgy tudja csak elkapni ha legyőzi. Ha emlékeznél, tudnád, h mások mindig segítettek neki. Ebből kifolyólag állandóan megúszta.

Nem is tudom, h minek írsz ide, hiszen te már rég bemesélted magadnak azt, h ő a jó fiú.

(Megtanulhatnád végre rendesen összerakni a mondataidat. Nagyon zavaró)

Nem változott a véleményem.

Bocsi, hogy kavarom, Szokjad meg, nem mindenki ír olyan "helyesen", mint te. Mosolyog
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #539 Dátum: 14 márc 11, 18:21:25 »

klozo, EEsmiley:

néha túlzottan erős ellenféllel kerültek szembe luffy-ék és valahogy azt is meg kellett oldania az írónak. Ne feledjük, ha valaki túl sok karaktert ír ki, akkor elhal a történet (lásd naruto)
az, hogy megúszták ezeket a nehéz ellenfeleket nem zavaró,. mégpedig azért, mert nem csak a főszereplőknek kedvez az író a történetben (bocsi Ace, Whitebeard). Pl amikor hawkins a földön fekszik és kizaru épp rúgásra készül, akkor azért nem fejezi be a rúgást, mert hívást kap... milyen már:D

most ha ez a történet a mi világunkban zájlódna, vagyis a real life-ba, akkor már rég a szereplők 90%-a bevégezte volna. az op-ra jellemző a halálozás, de csak noname karakterekre és remélem így is marad:)

az író kb minden megúszást szerencsével magyaráz (lehet van ellenpélda, de akkor írjátok le)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins