Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #450 Dátum: 13 máj 04, 13:13:30 » |
|
Kizaru vajon gyorsabb mint egy golyó? Azért egy hakis golyó a fejbe halálos. A kérdés hogy gyorsabb e kizaru mint a golyók vagy a pika pika no mi-vel milyen hatékonyan tud mozogni még ha nem is gyors.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #451 Dátum: 13 máj 04, 14:44:44 » |
|
Nem feltétlen nyer a gyorsaság. Mert ha Ben észlelő hakija olyan, jó, hogy tudja, hogy hova mozdul a lövés elöl, akkor máris meg van fogva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #452 Dátum: 13 máj 04, 17:10:35 » |
|
De akkor mért nem lyuggatta ki? Én is elismerem hogy lehet olyan erős mint kizaru, mivel marco is lerúgta a porba. Ám ez nem bizonyíték semmire, ha csak nézett rá vígan míg körbe lőtte a tengert. Ha ben hakija van is olyan jó, elvileg a fény gyorsabb mint a golyó valami 2000x. Persze kizaru nem mozog ilyen gyorsan, szóval olyan gyorsnak kéne lennie (elméletileg) hogy ő magam sem érzékelné a környezetét ahogy halad. Egyszer láttam valami bogarat az állati rekordokba (ahol persze első volt), aminek meg kellett állnia minden méteren úgy iszkolt.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #453 Dátum: 13 máj 04, 17:19:10 » |
|
Kövezzetek meg, de nekem Franky kinézetén kívül csak Nami és Robin mellével nem vagyok ki békülve. Irritálóan nagyok már. Túl sok szerepet kapnak nem akarok egy új fairy tailt.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #454 Dátum: 13 máj 04, 17:23:08 » |
|
Tényleg túl sok a fanservice. Nem lenne azzal baj, ha attól még emberien néznének ki. De így olyanok mintha egy pálcikára ráakasztottak volna két medicinlabdát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #455 Dátum: 13 máj 04, 21:07:21 » |
|
Naminak nem is volt nagy melle, aztán egyik részről a másikra nagyobbak lettek. Két rész között elment plasztikai sebészhez. xD Most azon gondolkodom hogy Luffyék még meddig fejlődhetnek. Choppernek gyümölcsének nem tudok semmilyen erőnövekedést elképzelni. Egyedül az orvosi és tapasztalatai révén fejlődhet. Például valami fizikai erőt növelő szert vesz be, vagy esetleg egy olyat, amitől gyorsan regenerálódik. Sanji megtanulhatná a Sorut és akkor ugrana az ereje egy jó nagyot. Brook esetleg ideiglenesen átvehetné valaki teste felett az uralmat, úgy hogy beleszáll a lelkével. Esetleg a zenéivel ügyeskedhetne még. Usoppnak nem is Haki kellene, hanem Kaeroseki lövedék. Egy találat vele egy Logiás ellenfél ellen és már nyert is. Franky szinte korlátlanul képes fejlődni. Nami nem tudom, hogy miképpen tudna fejlődni. xD Luffy és Zoro már így is bikák. Robint viszont nem tudom hova tenni. Neki még a képessége is ködös számomra. Mi történik vele mondjuk, ha az egyik kivirágoztatott kezét átvágják ? Még Arabastában, mikor a kaput védte a kezeivel, akkor ez egyik őr akkorát csapot rá kardal, hogy az levágta volna a kezét, de az eredeti keze csak egy kicsit vérzett csak. Akkor, hogyan viseli a kivirágoztatott testrészein a bekapott sebzést ? Eloszlik annyifelé, amennyi kart növeszt ? Ha igen, akkor az óriás testrészei kegyetlenek. Azzal tudna fejlődni, ha tárgyakat is kitudna virágoztatni például egy tőrt. Ha a ruháival megy neki, akkor igazán hordhatna magával egy tőrt. Haki viszont mindenkinek jó lenne. Mert a csapat többsége nem tud mit kezdeni egy Logiával.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #456 Dátum: 13 máj 04, 21:19:47 » |
|
Frankyben szerintem benne van a 200 milla. A pacifisták legerősebb fegyverének technológiáját ismeri: a lézert, sőt, valamiben még túl is mutathat Vegapunk pacifistáin: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/636/7Itt emlegeti a Wapometált, meg hogy ez Vegapunk régi álma. Ebből azt szűrtem le, hogy Franky tábornoknak a páncélzata keményebb egy pacifistáénál. (Láthattuk, hogy Buffalo és Baby 5 is csak karcolgatni tudta legjobb esetben is). Viszont amiért véleményem szerint Franky sosem fog pacifistát gyártani az az, hogy az irányító rendszerrel viszont komolyan meggyűlhet a baja. A saját testében levő fegyvereket saját tudatával irányítja, azonban a pacifistákban lévő irányítórendszer programozása lehet, hogy meghaladja Franky jelenlegi képességeit. Robin képességeinek fejlődésére én meg már korábban leírtam egy elméletet, miszerint ha tud klónokat is készíteni (láthattuk). és óriástestrészeket is (szintén volt rá példa), akkor a végső képessége egy (vagy több) óriás-Robin lesz. Sanji nem csak Sorut tanulhatna, hanem mondjuk Tekkai-t is vagy Rankyaku-t is. Utóbbi teljesen illene a harcmodorába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #457 Dátum: 13 máj 04, 21:21:27 » |
|
Yamael: Itt nem aza kérdés, hogy gyorsabb e a golyónál, hanem ha mondjuk Ben egymás után 2-t lő. Az egyik oda ahol volt, hogy mozduljon el, a másik meg a hakival érzékelt helyre, ahol újra meg fog állni akkor ennyit ért a gyorsasága. Ugyan úgy meg fog sérülni kizaru.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #458 Dátum: 13 máj 04, 22:59:56 » |
|
A Kaeroseki lövedék sem ér többet,mint egy sima, ha egy hakihazsnálóra lövik ki Ha valakinek erős fegyverzet színe van, az ugyanúgy 'lepereg' a gyümölcshazsnálóról is, mint a sima emberről. Magyarul ha Ben ilyet is lőne Kizarura, akkor csak úgy érne célt a dolog, ha Ben hakija erősebb, mint Kizarué.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #459 Dátum: 13 máj 05, 07:34:25 » |
|
Szerintem a Logiák nem használnák csak azért a Hakijukat, hogy kivédjenek egy lövedéket, hisz pont az a gyümölcse lényege. Egyedül akkor kapcsolna, hogy Hakit kéne használni, mikor Usopp elkiáltja magát, hogy "Hissatsu Kaeroseki Boshi!' Talán ha hazugság mögé rejti, akkor megtévesztheti vele az ellenfelét. 2-3 Óriás Robin... Tetszik. xD De azért valami tőrt is kivirágoztathatna, hogy halálosabb legyen. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/643/6Ha lenne valami szúró, vágó fegyvere akkor még Zorót is képes lenne legyőzni.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #460 Dátum: 13 máj 05, 11:23:39 » |
|
Nem értem miről beszéltek. Azért, mert Hakival védi magát semmit se érne a kairoseki ellen. A haki a gyümölcs ellen van. Erősebbé teszi a támadását semlegesíti a démongyümölcs adta képességeket. Védekezésnél pedig masszívabbá tesz, de a kairoseki ugyan úgy használna a kérdés, hogy van-e olyan erős a lövés ami áttöri a hakival megerősített védelmét. Ha van akkor game over. Ha Luffy Hakival védi magát Usopp meglőné Kairosekivel hiába van gumiból, ha eltalálja a golyó megsebzi. Kérdés, hogy Hakival képes-e megállítani a töltényt. Közel sem biztos, hogy képes. Vergo is elbukott, de még jobb példa MAri Amazon Lillin. Luffy Haki nélkül áttörte a védelmét, mert erősebb volt az ütése mint a felállított pajzs.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 05, 11:24:36 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #461 Dátum: 13 máj 06, 09:53:01 » |
|
De akkor mért nem lyuggatta ki?
Mert Shanks-ék azért jöttek, hogy leállítsák a háborút és nem azért, hogy még több halottat készítsenek .
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #462 Dátum: 13 máj 06, 10:16:17 » |
|
Nem értem miről beszéltek. Azért, mert Hakival védi magát semmit se érne a kairoseki ellen. A haki a gyümölcs ellen van. Erősebbé teszi a támadását semlegesíti a démongyümölcs adta képességeket. Védekezésnél pedig masszívabbá tesz, de a kairoseki ugyan úgy használna a kérdés, hogy van-e olyan erős a lövés ami áttöri a hakival megerősített védelmét. Ha van akkor game over. Ha Luffy Hakival védi magát Usopp meglőné Kairosekivel hiába van gumiból, ha eltalálja a golyó megsebzi. Kérdés, hogy Hakival képes-e megállítani a töltényt. Közel sem biztos, hogy képes. Vergo is elbukott, de még jobb példa MAri Amazon Lillin. Luffy Haki nélkül áttörte a védelmét, mert erősebb volt az ütése mint a felállított pajzs.
Vagy csak egyszerűen használja a megfigyelés színét és kikerüli a töltény és csókolom Nem kell fegyverzet színe ehhez, ha nagyon jó a megfigyelés színe a karakternek Őszintén szólva, Luffy-tól Sabaody óta, mikor kikerülte a Pacifista három lövését, azóta nem láttunk olyan látványos, vagy nagy volumenű megfigyelés színe használatot. Alig használja, ami szerintem azért nem lenne rossz, ha többet használná
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #463 Dátum: 13 máj 06, 10:49:09 » |
|
A megfigyelés Színét sztem nem csak Sabaody-n használta...Amikor Hodi a vízgolyós támadását tolja a gyojin plaza-n, akkor ott azért használja az észlelés hakiját.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 06, 16:04:47 írta Duuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #464 Dátum: 13 máj 06, 15:27:15 » |
|
Azért azt nem tudni pontosan, hogy az észlelés színe mennyit vesz ki az emberből, ha folyamatosan használja. A fegyverzet színét sem használja senki non-stop, akkor az észlelés színével miért lenne más a helyzet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|