25 szep 15, 23:17:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece duma téma (ami máshová nem fér)  (Megtekintve 175688 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Tapion-sama
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #420 Dátum: 13 márc 03, 15:11:26 »

Na igen, tényleg sok a kitöltő rész, viszont az OP-ben kb annyi szöveg van egy fejezet alatt, meg annyi cselekmény, mint egy-egy Naruto ill. Bleach mangában 2 hét alatt összesen...
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #421 Dátum: 13 márc 03, 19:30:01 »

Pont ezért szoktam azt mondani, hogy a Bleach és az OP a két véglet a Naruto pedig az arany közép út. Bleach kevés szöveg de szép karakter rajz, OP rengeteg szöveg de gyerekes hatású karakter rajz. A Naruto pedig vegyíti a kettőt. Mondjuk az utóbbi időben a Bleachet sem lehet szófukarnak tekinteni de régen nagyon is az volt. Rengeteg szöveget tartalmaz mostanában. Nem is tudom mi történt Kuboval. Másrészt azért az OP-ben rengeteg olyan duma van ami pedig teljesen felesleges, főleg ha századszorra halljuk. 
Naplózva
Sora
VIP

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #422 Dátum: 13 márc 24, 16:16:21 »

One Piece fanok egyesüljetek zászlóm alatt és segítsetek, volt-e olyan karakter, aki ördög gyümölcs hatására összement vagy kisebb méretűre zsugorodott? Nem láttam csak talán egy részt, de kéne egy novellába ez az infó. >.<#

Köszönöm a segítséget!
A megmentőmnek virágokat küldök az öltözőjébe  bow
És nyugodtan kövezzetek, meg mert nem néztem még One Piece-t  Nevet
Naplózva

/"Az egyetlen dolog, ami megmentheti a tüzet a kialvástól, hogy erőt adunk neki széllel.\"
Adj enni Szandinak!
Sütis blogunk^^
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #423 Dátum: 13 márc 24, 16:20:20 »

Luffy, amikor Gear Thirdo-t használ, akkor átmenetileg összemegy. Legalábbis eleinte így volt.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #424 Dátum: 13 márc 24, 16:27:19 »

A Punk Hazard előtti fillerekben volt egy Llily nevű óriás, aki képes változtatni a testméretét.  Az 575-dik részben van.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Sora
VIP

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #425 Dátum: 13 márc 24, 16:27:57 »

Pattog Köszi!!! Ezek tökéletesek lesznek bele!
Miért nincsen itt virág emoticon?  Nevet Nevet
Naplózva

/"Az egyetlen dolog, ami megmentheti a tüzet a kialvástól, hogy erőt adunk neki széllel.\"
Adj enni Szandinak!
Sütis blogunk^^
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #426 Dátum: 13 márc 24, 17:05:30 »

Mert a hippiket már rég megöltük. ♥
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #427 Dátum: 13 márc 24, 19:22:44 »

A trollokat is szóval maradjunk a fórumszabályzatban leírtaknál! Sabaku te kis Troll. Szia Sora.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #428 Dátum: 13 márc 27, 07:45:39 »

Amúgy a Mangastream és a Mangareader honnan szerzi a scaneket? Kicsit viccesnek tűnik de mire találok raw ot akkor már kijön az angol és már valamikor a magyar verzió is.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #429 Dátum: 13 márc 27, 19:19:37 »

Lehet vannak Japán forrásaik vagy ilyesmi. De az is lehet, hogy megveszik és bescannelik a mangát, nem nagyon van ötletem, de ezen én is sokat gondolkoztam... Gondolkozik
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #430 Dátum: 13 márc 27, 19:25:31 »

Marha egyszerű, egyszer nézzétek meg a Bakumant. Azt a mangat, amit ők odakint japánban meg tudnak venni, mi hamarabb elolvashatjuk a neten. Ez úgy lehetséges, hogy sok darabot előre lenyomnak, amiket odaadnak a Jump dolgozóinak, mangakáknak és asszisztenseiknek, a dolgozók (Szerkesztők, asszisztensek, portások a Jumpnál...) meg visznek a haverjaiknak is és így tovább. Egyetlen egy ember kell, akit ott ismersz és ilyen módon hozzá tud jutni. Sőt, még a nyomdában lévő haver is elég, ahol ezeket nyomják.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #431 Dátum: 13 ápr 04, 20:40:52 »

Hosszú lenne máshova írnom szóval ide írom.

Szalmakalaposok fejlődésére...

Luffy:
2 évvel ezelőtt az ereje kb 2 elit altengernaggyal összehasonlítható. Nem mondom biztosan, de kb erre tippelek. Lehet csak 1.
Amire képes volt azaz legerősebb támadásai: 3 minden kategóriában
- Alap gumi támadások: 3. Gomu Gomu No: Pistol 2. Gomu Gomu No: Rifle 1. Gomu Gomu No: Bazooka
- Gear 2 támadások: 3. Jet pistol 2. Jet bazooka 1. Jet gatling gun
- Gear 3 támadások: 3. Giganto rifle 2. Giganto axe 1. Giganto gatling gun

2 évvel később...
Csak 1 támadás és hakival.

Alap: Gomu gomu no: pistol
Gear 2: Jet bazooka
Gear 3: Elephant gatling gun

Mivel képes a hakira én szerintem már elbírna egy admirálissal. Ha ilyen erőben lett volna 2 évvel ezelőtt és sabaodyn lett volna, akkor sentomarut úgy megfingatta volna az összes pacifistával együtt, hogy az csak na. Kizarut meg megszorongathatta volna keményen. Mosolyog Admirális szintre sorolom erőben.

Zoro:
2 évvel ezelőtt mondjuk legyen 1 elit és altengernagy között az ereje. De nem mondok semmit biztosra, inkább 1 elit altengernagy szintre sorolnám.

Támadásai: 3 legerősebb
Ittoryuu: 3. 36 pound hou 2. yakkodori 1. Iai: shishi sonson
Nitoryuu: 3. 72 pound hou 2. Nigiri outoro 1. Iai: rashomon
Santoryuu: 3. 108 poudn hou/onigiri 2. Nigori zake/Hyoukindama/Tatsumaki 1. Ougi: Sanzen sekai
+ kyuutoryuu: Ashura ( legerősebb...)

2 évvel később

támadások: legerősebb
Ittoryuu: Iai: shi-shishi sonson / 360 pound hou ( 2 mert erősnek tartom mind a 2-őt )
Nitoryuu: Iai: rashomon
Santoryuu: Kokujo o tatsumaki / Ougi: rokudo no tsuji ( mind a 2 erős )

Most már egy elit altengernagy és admirális közé teszem. Elit altengernagyok közül mindet verné 1v1-ben de admirálist még nem, persze nem lenne könnyű az admirálisnak ha vele kerül szembe...

Sanji:
2 évvel ezelőtti... kb egy normál altengernagy erejéhez mérhető

Támadások: 3 legerősebb

Alap rúgások: 3. concassér 2. Mouton shot 1. Anti-manner kick course
Diable jambe: 3. Premiere haché 2. Flambace shot 1. Mouton shot

2 évvel később

Alap rúgás: Anti-manner kick course ( nem mintha lehetett volna látni, mert folyton diable jambe-zött és ezért 2 évvel ezelőttit figyelembe véve, hogy erősödött kb ez lehet a legerősebb ).
Diable jambe: poéle á frire: Spectre
+-ba: Hell memories támadások

Kb egy elit altengernagy erejével rendelkezik.

A szalmakalapos trió hosszú betekintést élvez, mert az emberfeletti fizikai erejük még az ember-emberfeletti fizikai erőt haladja meg. ikszdé

A többiek...

Franky: Erősebb test...Strong right, weapons left, franky fire és coup de burst...ez a 4 erős támadás. 2 évvel ezelőtti ereje a 800 dorikis chapapa-éval egyezett meg. Mostanra már szerintem 2-3 luccival elbír.

Brook: Az erejét nem tudom behatárolni. Hanauta sanchou egy igen erős támadás. Én arra tippelek, hogy az akkori ereje elbírt volna egy 800 dorikis cp tagot. A mostani már meg többet. 2 lucci kb.

Robin: Ő neki nagyon rafinált képessége van. Nem tudok mit mondani rája, de erősebbnek tartottam franky-nál, persze nem olyan erősnek mint a triót. Ő köztük volt. 2 chapapa ereje. Chapapa az a dagi akit franky győzött le. ikszdé Nem tudom a nevét. Mostanra már fizikailag is nagyokat sebezhet a nagy testrészekkkel. Olyan erős lehet mint most franky.

Nami: Ő igen erős lehet. Mivel régen a 600-700 vagy mennyi dorikis cp női tag erejével vetekedett, ezért mostanra amit láttam kb 1 luccit leverne. Szorultban 2-őt is.

Usopp: Ő nagyon jó. Usopp spell-jével kemény. Usopp hammert hiányoltam mindig, akivel kiütötte a csücsöri szájút. ikszdé A lövéseinek erejét figyelembe véve ( firebird star ) kb namival volt egyenlő.

Chopper: Ő volt a legjobb. A 7 formájával igen erős tudott lenni. Nem volt olyan erős mint a 800 dorikis rózsaszín hajú jiraiya utánzat. Kicsivel erősebb volt mint nami és usopp ilyen állapotban. A tiltott formával meg egy kakut és jyaburát is odaba**ta volna egyben, ha eltalálta volna őket. Lucci-t még talán nem. Ereje legyen olyan mint egy gear 3-as luffy, csak kicsivel gyengébb. Most hogy irányítani is tudja nagyot ugrott a ranglétrán. Franky és robin-al egyenlőnek tartom mostanra.

Vérdijuk:

Luffy: 400,000,000 - ugorjon 550-re mert van most olyan erős mint ace minimum
Zoro: 120.000.000- ugorjon 360-ra mert miért ne...erős lett.
Sanji: 77.000.000- ugorjon 250-re mert azért ő se gyenge már
Franky: 44.000.000- 150 elég neki. A lézer technológia miatt
Robin: 80.000.000- 120 elég. Csak heccből is jó.
Chopper: 50- ugorjon 50 millára. Nem olyan gyenge ő.
Brook: 33.000.000- egy 66 nem lenne rossz. Meg 2x-ezni.
Usopp: 30.000.000- 60. 2x-ezni mint brook-ét
Nami: 16.000.000- Övét 40-re raknám. Tolvajmacska nem olyan veszélyes. Pojén

Összesen: 1,646,000,000 ( meg 2x mint az előző és nem lenne rossz. Nevet )

Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #432 Dátum: 13 ápr 04, 21:29:19 »

Míg Vergot nem ismertem, nem gondoltam volna, hogy ilyen erősek az altengernagyok.
Tetszik a rangsorolásod is (igazából a triót leszámítva én nem nagyon tudnám behatárolni az erejüket.)
A rangok se fedik 100% milyen erős is valaki.
Ugyebár Luffy 2 évvel ezelőtt gear2 nélkül leverte Krokit (habár csak azért mert Kroki elbízta magát, hogy  ha már nem az újvilágban van nem tudja senki megütni).
Szóval ha Vergóhoz viszonyítom az elit aladmirálist akkor reálisnak tűnik. (legyen akkor Luffy 2 évvel ezelőtti szintje 1aladmirális)
Zoro is szerintem megtudna szorongatni egy Admirálist most. Habár Luffyt erősebbnek gondolom, és még hódító hakkija is van)
Sanji ha most kb. Vergo szintjén lehetett (vagy egy leheletnyit gyengébb) (de Vergo szerintem a legerősebb altengernagy) Sanji mondjuk egy Smokert levert volna.
Luccyról meg annyit, hogy ha nem is erősödött volna akkor is megállná a helyét a többiekkel szemben.(az első hármat leszámítottam)
JAJ De nehéz a tengerészeti ranokat mértékegységnek használni...inkább nem fájdítom a fejem. smirksweat
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #433 Dátum: 13 ápr 04, 21:43:57 »

Igazából a többi rang említésnek se méltó. Egy kapitány még talán jó lehet, de az alatt már nem.
Sorhajó kapitányok közt is vannak elég jók. Az a bebörtönzős nőszemély, akihez fullbody és jango került is szívatós.
Egy óriás-altengernagyot shirohige kb 1-2 mp-re keményített be és kifeküdt teljesen az. Elitet én arra az 5-re értettem, akik enies lobby-nál jelentek meg. Vergo más szinten van mint azok persze. Sorba állítom őket akkor. smirksweat

Erőstől-gyengéig:

- Akainu ( flotta-admirális szint )
- Aokiji, Kizaru ( admirális szint ): Ide teszem luffy-t, aki nem 100%-osan nyerne egyikük ellen, de szoros lenne
- Vergo ( veterán altengernagy szint, gyenge admirális szint ): Ide teszem zoro-t, mert erősebbnek hiszem a hakiját mint sanji-é akié gyengébb mint vergo-é. Vergonál erősebbnek tartom, de nem sokkal.
- Momonga + a másik 4 altengernagy ( elit altengernagy szint ): Sanji valahol itt van ami nem rossz amúgy.
- Smoker ( erős altengernagy szint )
- Altengernagyok ( altengernagy szint )
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #434 Dátum: 13 máj 01, 17:46:14 »

Csak halkan jegyzem emg hogy bár egyetértek, a rang tényleg nem bizonyíték az erőre, lásd Garpot.
Smoker pedig annyira nem erőlködött vergo ellen law szívére hajtott. Persze ha megerőlteti magát sem biztos hogy nyer, csak ott nem az volt a célja hogy lerajzolja/összetépje.

vergót annyira titulálták erősnek hogy 2 évvel ezelőtti lawot megkente, nagy ügy.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins