Hosszú lenne máshova írnom szóval ide írom.
Szalmakalaposok fejlődésére...
Luffy:
2 évvel ezelőtt az ereje kb 2 elit altengernaggyal összehasonlítható. Nem mondom biztosan, de kb erre tippelek. Lehet csak 1.
Amire képes volt azaz legerősebb támadásai: 3 minden kategóriában
- Alap gumi támadások: 3. Gomu Gomu No: Pistol 2. Gomu Gomu No: Rifle 1. Gomu Gomu No: Bazooka
- Gear 2 támadások: 3. Jet pistol 2. Jet bazooka 1. Jet gatling gun
- Gear 3 támadások: 3. Giganto rifle 2. Giganto axe 1. Giganto gatling gun
2 évvel később...
Csak 1 támadás és hakival.
Alap: Gomu gomu no: pistol
Gear 2: Jet bazooka
Gear 3: Elephant gatling gun
Mivel képes a hakira én szerintem már elbírna egy admirálissal. Ha ilyen erőben lett volna 2 évvel ezelőtt és sabaodyn lett volna, akkor sentomarut úgy megfingatta volna az összes pacifistával együtt, hogy az csak na. Kizarut meg megszorongathatta volna keményen.

Admirális szintre sorolom erőben.
Zoro:
2 évvel ezelőtt mondjuk legyen 1 elit és altengernagy között az ereje. De nem mondok semmit biztosra, inkább 1 elit altengernagy szintre sorolnám.
Támadásai: 3 legerősebb
Ittoryuu: 3. 36 pound hou 2. yakkodori 1. Iai: shishi sonson
Nitoryuu: 3. 72 pound hou 2. Nigiri outoro 1. Iai: rashomon
Santoryuu: 3. 108 poudn hou/onigiri 2. Nigori zake/Hyoukindama/Tatsumaki 1. Ougi: Sanzen sekai
+ kyuutoryuu: Ashura ( legerősebb...)
2 évvel később
támadások: legerősebb
Ittoryuu: Iai: shi-shishi sonson / 360 pound hou ( 2 mert erősnek tartom mind a 2-őt )
Nitoryuu: Iai: rashomon
Santoryuu: Kokujo o tatsumaki / Ougi: rokudo no tsuji ( mind a 2 erős )
Most már egy elit altengernagy és admirális közé teszem. Elit altengernagyok közül mindet verné 1v1-ben de admirálist még nem, persze nem lenne könnyű az admirálisnak ha vele kerül szembe...
Sanji:
2 évvel ezelőtti... kb egy normál altengernagy erejéhez mérhető
Támadások: 3 legerősebb
Alap rúgások: 3. concassér 2. Mouton shot 1. Anti-manner kick course
Diable jambe: 3. Premiere haché 2. Flambace shot 1. Mouton shot
2 évvel később
Alap rúgás: Anti-manner kick course ( nem mintha lehetett volna látni, mert folyton diable jambe-zött és ezért 2 évvel ezelőttit figyelembe véve, hogy erősödött kb ez lehet a legerősebb ).
Diable jambe: poéle á frire: Spectre
+-ba: Hell memories támadások
Kb egy elit altengernagy erejével rendelkezik.
A szalmakalapos trió hosszú betekintést élvez, mert az emberfeletti fizikai erejük még az ember-emberfeletti fizikai erőt haladja meg.

A többiek...
Franky: Erősebb test...Strong right, weapons left, franky fire és coup de burst...ez a 4 erős támadás. 2 évvel ezelőtti ereje a 800 dorikis chapapa-éval egyezett meg. Mostanra már szerintem 2-3 luccival elbír.
Brook: Az erejét nem tudom behatárolni. Hanauta sanchou egy igen erős támadás. Én arra tippelek, hogy az akkori ereje elbírt volna egy 800 dorikis cp tagot. A mostani már meg többet. 2 lucci kb.
Robin: Ő neki nagyon rafinált képessége van. Nem tudok mit mondani rája, de erősebbnek tartottam franky-nál, persze nem olyan erősnek mint a triót. Ő köztük volt. 2 chapapa ereje. Chapapa az a dagi akit franky győzött le.

Nem tudom a nevét. Mostanra már fizikailag is nagyokat sebezhet a nagy testrészekkkel. Olyan erős lehet mint most franky.
Nami: Ő igen erős lehet. Mivel régen a 600-700 vagy mennyi dorikis cp női tag erejével vetekedett, ezért mostanra amit láttam kb 1 luccit leverne. Szorultban 2-őt is.
Usopp: Ő nagyon jó. Usopp spell-jével kemény. Usopp hammert hiányoltam mindig, akivel kiütötte a csücsöri szájút.

A lövéseinek erejét figyelembe véve ( firebird star ) kb namival volt egyenlő.
Chopper: Ő volt a legjobb. A 7 formájával igen erős tudott lenni. Nem volt olyan erős mint a 800 dorikis rózsaszín hajú jiraiya utánzat. Kicsivel erősebb volt mint nami és usopp ilyen állapotban. A tiltott formával meg egy kakut és jyaburát is odaba**ta volna egyben, ha eltalálta volna őket. Lucci-t még talán nem. Ereje legyen olyan mint egy gear 3-as luffy, csak kicsivel gyengébb. Most hogy irányítani is tudja nagyot ugrott a ranglétrán. Franky és robin-al egyenlőnek tartom mostanra.
Vérdijuk:
Luffy: 400,000,000 - ugorjon 550-re mert van most olyan erős mint ace minimum
Zoro: 120.000.000- ugorjon 360-ra mert miért ne...erős lett.
Sanji: 77.000.000- ugorjon 250-re mert azért ő se gyenge már
Franky: 44.000.000- 150 elég neki. A lézer technológia miatt
Robin: 80.000.000- 120 elég. Csak heccből is jó.
Chopper: 50- ugorjon 50 millára. Nem olyan gyenge ő.
Brook: 33.000.000- egy 66 nem lenne rossz. Meg 2x-ezni.
Usopp: 30.000.000- 60. 2x-ezni mint brook-ét
Nami: 16.000.000- Övét 40-re raknám. Tolvajmacska nem olyan veszélyes.
Összesen: 1,646,000,000 ( meg 2x mint az előző és nem lenne rossz.

)