Krieg
|
|
« Válasz #225 Dátum: 11 nov 19, 12:39:21 » |
|
Skypieába 1.000.000.000 extol volt a belépő. Ha 10 lenne a váltószám, picit sokallanám a 100.000.000 belit. De utánanéztem mégegyszer: 1 beli 10.000 extol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #226 Dátum: 11 nov 19, 14:48:01 » |
|
Úgy látszik ez az extolon hiper infláció ment át
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #227 Dátum: 11 nov 19, 22:25:14 » |
|
Skypieába 1.000.000.000 extol volt a belépő. Ha 10 lenne a váltószám, picit sokallanám a 100.000.000 belit. De utánanéztem mégegyszer: 1 beli 10.000 extol.
Na megnéztem , igazad volt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #228 Dátum: 11 nov 23, 00:01:01 » |
|
Nem igazán találtam ennek témát, tehát ide írom. Dr Vegapunkról lenne szó. A minap jutott eszembe ez a kis elmélet.
Mint tudjuk vegapunk elkezdett kísérletezni azzal, hogy tárgyakkal "eteti meg" a démongyümölcsöt. Erre a Kutya-ágyú, és a kard-elefánt a legjobb példa. Azon gondolkoztam, hogy ez nem-e egy kísérletsor 1. állomása. A kísérletsor 2. lépése szerintem Kuma. Ő az első gyümölcshasználó akit cyborggá alakítottak a történet alapján. Ebből a cyborg kísérletből jöttek a Pacifisták, mivel Kuma aPx-0. Ezt a két dolgot összavonva jutott eszembe az, hogy vegapunk Pacifistákba akarja beleteni a gyümölcs erőt, és ezzel olyan teremtményeket hozz létre, ami adu-ász lehet a haditengerészet számára.
Itt persze sok minden kérdéses még, de azt tudjuk, hogy Kizaru "fény lövését" már sikerült beépíteni a pacifistákba(Ezt Drake jegyzi meg amikor kizaruval partiznak a buborékok közt). Felmerül például, hogy milyen gyümölccsel lehetne "etettni" a pacifistákat.
Ti mit gondoltok erről? Kíváncsi lennék a véleményekre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #229 Dátum: 11 nov 23, 09:48:24 » |
|
Elképzelhető, hogy be fog következni valami hasonló. Az mondjuk kemény lenne, ha hőseink a végén egy mocsokerős logiákkak ellátott Pacifistasereggel volnának kénytelenek szembenézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #230 Dátum: 11 nov 23, 17:07:42 » |
|
Az már szerintem 'túltáposítás' lenne. A tengerészet így is elég erős, külön a logiás admirálisokkal, aki mind a 3an nevetségesen erősek, és a pacifistákkal, akik meg sokan vannak, és van egy enyhe terminátor-beütésük. Ma eszembe jutott valami a belivel kapcsoltaban. Ugye Durm-szigeten Luffy elkérte Nami kabátját, aki utólag mondta, hogy 28.000 beli volt. Na már most, egy átlagos kabát forintban egy 10-15E. 28.000 fele az 14.000, ami egy teljesen reális ár szerintem, meg Nami úgy sem venne ennéll drágábbat xD Szal szerintem 1Ft. = 2beli
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #231 Dátum: 11 nov 23, 17:29:21 » |
|
Tévedsz Nami egy nő és köztudott hogy bármennyit képesek kiadni bármiért. Bár igaz hogy Nami jól bánik a pénzel ,de szerintem nem a ruháján sporól. Ha mondjuk kenyér árát tudnánk vagy egy egy kilós arany rúd árát akkor megtudnánk mondani bár azért a sok aranyért skájpiáról csak 300 milliót kaptak úgyhogy szerintem a beli mindenképp többet ér mint a forint. Egy kiló arany 13 millió forint és az szerintem azért elég sok volt amit kaptak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #232 Dátum: 11 nov 23, 17:38:39 » |
|
A kabáttal úgy értem, nami tuti lealkudott volna belőle :'D
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #233 Dátum: 11 nov 24, 22:14:32 » |
|
Kíváncsi vagyok ki lesz a 10-ik tag . Remélem találnak egy jópofa és erős Gyojint. Feketeszakallék is 10-en vannak úgyhogy egyértelműen lesz még 1 tag a szalmakalaposoknál is.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #234 Dátum: 11 nov 25, 13:55:22 » |
|
nem feltétlenül... bár a grey erminálos visszaelmékezésnél ott luffy tényleg azt mondta, hogy legalább 10 tag kell... de ő ebbe beleszámít? mert ha nem akkor még 2ő lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #235 Dátum: 11 nov 27, 00:22:44 » |
|
most ahogy elolvastam amnagát is, az a véleményem, hogy a védíjuk nevetségesen kevés. pl az a pacifista 2mp alatt likvidálta a 88 milliós nőcit, és sanji a 77 millájával 1 csapással kiütötte a pacifitsát (oké, zoroval, de az a két csapás külön-külön is hatásos lett volna). Meg az a Caribou.. 210millió, amkor zoro 'csak' 120? meg csak fele annyi mint luffynak, aki beidomította a krakent, amikor caribou -már bocsánat, de -lefosta a bokáját? szerintem a legénység nagy részének föl lehetne duplázni-- és luffyhoz egy 50est még hozzáadni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #236 Dátum: 11 nov 27, 07:42:54 » |
|
Fölösleges nekik plusz vérdíj mert öket nem fogja tudni egy kalózvadász legyözni max a kormány akkor meg mindegy hogy 77 millió beli vagy 144 .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #237 Dátum: 11 nov 27, 11:28:30 » |
|
Akkor shanks-ékon miért van 700-800 millió? Rájuk is tettek még. A vérdíj már rég nem arról szól hogy 'jaj, sok pénzt hoz, öljük le!', mert ha valaki rájuk is mer támadni, akkor bedarálják őket. A vérdíj úgymond az alvilágban elfoglalt pozícióját, hírnevüket határozza meg félig-meddig. Szal alapjáraton egy 26millás, és egy 50millás közül az 50eset tartják erősebbnek. Mondjuk chopper 50 belije egy vicc xD főleg azok után, hogy 2 éve sabaodyn sentomau és kizaru látta, hogy ő is harcos, nem csak egy háziállat. nem is értem, miért nincs új plakátja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #238 Dátum: 11 nov 27, 12:10:38 » |
|
A shanks 700-800 milliót honnan veszed? Tudnál linkelni egy hivatalos plakátot, vagy ahol megemlítik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #239 Dátum: 11 nov 27, 12:28:11 » |
|
Elhihetted hogy az erősebb kalózok nem a vérdíjat nézik hanem hogy milyen erős. Egy ilyen hamis-luffynál még talán számít ,de egy shanks féle leszarja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|