Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #195 Dátum: 11 okt 09, 20:00:17 » |
|
Az anime most hanyadik fejezetnél tart? mert én el akarom kezdeni, de mivel a manga csak 500valahánytól van fennt, nem elölről, nem tudom, hoyg a kettő 'összeér-e' Mert ha megnézem x-részig az animét, de az első fönnleő mangafejezetig kimarad kb. 200 fejezet, úgy nincs értelme... vagy nincs egy olyan hely, ahol előlről van fent a manga?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #196 Dátum: 11 okt 09, 20:14:27 » |
|
nincs ilyen én is úgy néztem hogy 500 valahány részig anime aztán amikor beértem akkor manga nincs kihagyás a kettő között
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #197 Dátum: 11 okt 09, 21:09:15 » |
|
Direkt így csináltuk... mellesleg az anime hírben mindig benne van, hogy hanyadik manga fejezetet öleli fel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #198 Dátum: 11 okt 10, 16:23:43 » |
|
Oké, köszi, akkor majd el is kezdem nézni ^^ és pontos számot nem tudtok mondani? szal ami a mangában 585. fejezet, az hanyadik az animében? ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 18, 20:09:53 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #199 Dátum: 11 okt 19, 17:17:17 » |
|
Nem találtam jobb topicot, úgyhogy ide írom: Na tehát elég sok helyen olvasgatom, hogy ennek meg annak ez meg az a célja. Rengeteg helyen azt látom, hogy Choppert, Namit, Frankyt, és (ami a legfájóbb, mert személyes sértés) Sanjit is a "legjobb" célért küldik. Nos tehát: én vagyok hülye, vagy azok a bizonyos emberek értettek félre valamit, akik Choppert legjobb orvosnak (tudtommal csak hasznos akar lenni a barátai számára), Namit legjobb navigátornak (tudtommal a térképét akarja befejezni), Frankyt legjobb hajóácsnak (Sunny-t a Raftelre tervre emlékszek nála) és Sanjit pedig legjobb szakácsnak (All Blue-ra jutás nem egyenlő a legjobb szakácskodással) küldik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #200 Dátum: 11 okt 19, 17:24:04 » |
|
Ez így van mind, ahogy leírtad, csak mások máshogy értelmezték és a mangaka is azt akarja éreztetni, hogy ha valami célért küzd az egyik tag, akkor közbe abban a legjobb lesz. Például Sanjinál, el akarja érni az All Blue-t, de viszont rohadt jó szakács és ahogy halad a történet, úgy válik még jobb szakáccsá és a legjobb lesz, míg a végén el is éri All Blue-t
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #201 Dátum: 11 okt 19, 19:05:29 » |
|
Többen is írták hogy one piece hétvége. Ez mit is takar?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #203 Dátum: 11 okt 20, 14:06:46 » |
|
Az durva Kösz a választ Ez nem hozzászólás... jobb helyeken ezt spamnek nevezik. Írj tartalmasabb hszeket a jövőben. Mod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 20, 17:26:06 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #204 Dátum: 11 okt 28, 21:25:53 » |
|
Ha valakinek nagyobb nálad a vérdíja, az feltétlenül, tutira erősebb nálad? Mert pl. Luffynak volt 30 milla, és lenyomta Crocodilet az ő 81 milliójával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #205 Dátum: 11 okt 28, 21:34:56 » |
|
Crocodilnak tudtommal 0 a vérdíja mert ő az egyik ex shichibukai vagy vissza kapta a vérdíját miután luffy legyőzte? Egyébként nem mert robin is 8 vagy 9 éves korába kapott 80 milliós vérdíjat ,de nem az ereje miatt hanem mert veszélyt jelentett a kormányra nézve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 28, 21:56:17 írta Putir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #206 Dátum: 11 okt 28, 21:59:01 » |
|
Ez nem feltétlen igaz, h akinek magas a vérdíja az erősebb. Pl BB-nek eddig nem volt vérdíj a fején még is milyen tápos. Talán a 4 yonkou akinél ez érvényes lehet a többi kalóz ellenében, de pasz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #207 Dátum: 11 okt 29, 13:20:58 » |
|
Mintha mondták volna, hogy Kidnek azért nagyobb Luffyénál a vérdíja, mert civileket bántott vagy vmi hasonlót csinált. Szal nem feltétlenül az erőtől függ, hanem az elkövetett bűnöktől.
Egyébként Kroko-boy vérdíja sem tükrözi az erejét, mert a víztől távol nagyon erős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #208 Dátum: 11 okt 29, 13:41:43 » |
|
A vérdíj nem (csak) az erőt mutatja, hanem leginkább az adott kalóz hírnevét, hogy mennyire fél tőle a Kormány. Ez persze összefügghet az erővel, de az ismertséghez tettek is kellenek. Pl. tuti van Luffy-nál erősebb 400 millió alatti vérdíjú kalóz, csak ő éppen nem okozott felfordulást a Legjobbak Háborújában. Most persze a timeskip előttről beszélek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #209 Dátum: 11 okt 29, 15:04:32 » |
|
Rögtön ott van Marshall D. Teach, akinek óriási hatalma volt még azelőtt is, hogy sikerült megszereznie Fehérbajusz erejét. Viszont nem használta, ezért nem is ismerték, nem is volt vérdíja. Mondják is, mikoR Shichibukai-nak akarják bevenni, hogy a vérdíja 0.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|