Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #240 Dátum: 11 nov 27, 12:47:30 » |
|
Kiforgatod a szavaim. Azt mondtam, hogy ennyi erővel WB-nek sem adtak volna 800millát, mondván, hogy semmi érteleme. És nem azt mondtam, hogy a nagykaliberű kalózok között számít, hanem a vérdíj úgymond a kormány 'elismerési szintje'. Bocs, ha első körben nem voltam érthető.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #241 Dátum: 11 nov 27, 13:02:24 » |
|
Én értem, hogy mit akarsz mondani, csak az zavar, hogy nem tényszerű számokat írsz közbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #242 Dátum: 11 nov 27, 17:28:57 » |
|
shanksnak 700milla, WBnek 800mila. ezért írtam hogy 'shankszéknak' (=shanksz kaliberű kalózok) 700-800milla
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #243 Dátum: 11 nov 27, 17:35:17 » |
|
Azta te hol olvasod a mangát én úgy tudtam hogy ilyenek nem nagyon derültek ki... Ugye véletlenül se fake körözési plakátok? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #244 Dátum: 11 nov 27, 18:00:48 » |
|
Én ezeket olvastam, itt a fórumon is, nem is egy helyen. Ezek szerintem teljesen reális összegek. Megkérhetnélek, hogy ne köss bele folyton abba, mit mondok? Próbálok érthetően fogalmazni, és általában aki elgondolkodik rajta, mielőtt válaszolna, az meg is érti mit akarok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #245 Dátum: 11 nov 27, 18:58:09 » |
|
Még mielőtt világháború indulna: Shanks és Fehérbajusz körözési plakátját, vagy arra utaló összeget, semmilyen formában nem láthattunk sem a mangában, sem az animében. Így a 7-800 beli, amit írtál, maximum egy általad becsült érték lehet, mint ahogy azt a fórumon sokan írják. De ez nem tényszerű adat, Oda sosem fedte fel nekünk a Yonkou vérdíjait. Mint ahogy Dragonét sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #246 Dátum: 11 nov 28, 13:52:38 » |
|
Nekik már felesleges a vérdíj... Ha valaki leszállítaná a világkormánynak a fejüket akkor azt az embert szenté és népi hőssé nyilvánítanák és azt kap amit kér élete végéig... Kb ez olyan mint az Armagedonban amikor a fúrósrácok összeírják hogy mit kérnek a melóértXD
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #247 Dátum: 11 dec 04, 15:14:44 » |
|
Nem értek valamit: 1) Ugye a tengerészet azt a 'bevonjuk kővel' dolgot mostanában találta ki. Tehát addig csak a Reverse(?) Mountain-on keresztül lehetett behajózni a Grand Line-ra. 2)Brook mondta, hogy a Thriller Bark már elég sok éve lopja az emberek árnyékait, valamint maga a hajó a West Blue-ról jött.
Akkor az a falunyi hajó hogy tudott azon a szűk csatornán keresztül bejutni a Grand Line-ra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #248 Dátum: 11 dec 04, 20:57:44 » |
|
Deszkánként vitték be:D amúgy passz:D Na meg sztem simán átjött a calm belten mert jóval nagyobb mint a tengercsászárok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #249 Dátum: 11 dec 05, 13:03:38 » |
|
Meg a hajó kapitánya Moria, nem hinném hogy komolyabb gondot okozna neki 10-20, vagy akár 50-60 Sea King elintézése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #250 Dátum: 11 dec 05, 13:13:17 » |
|
Én azt gondolom erről az úgynevezett hajóról, hogy ez nem is hajó hanem egy úszó sziget amelyet körbevettek hajópalánkokkal azért, hogy irányítani lehessen. Ha megnézzük a talajt és a méretet, ez egyértelmű. Így mint szigetnek, egyáltalán nem is kell félnie a Tengerkirályoktól. Akkor úszik át a Nyugodt Övön amikor csak akarja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 05, 13:14:37 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #251 Dátum: 11 dec 12, 11:52:30 » |
|
A baj az, hogy a csendes övben nem lehet mozogni mivel nincs szél. Ezért csendes öv. Valaminek hajtania kell a szigetet.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #252 Dátum: 11 dec 14, 01:11:37 » |
|
Eveztek? Van ott annyi zombi, vagy nem? Na jó talán annyi nincs.  Másik lehetőség: A hajó, vagyis bárka, még a West Bluen befogott valami jó szelet, és azzal felgyorsult amennyire tudott, aztán a tehetetlenségi erő meg átvitte a Calm Belten.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 14, 02:33:56 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #253 Dátum: 11 dec 17, 11:09:24 » |
|
Vagy befogak pár tengeri császárt, mint Hancockék. De ez nem túl valószínű
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #254 Dátum: 11 dec 18, 22:00:57 » |
|
Vagy éppenséggel lehet, hogy gépi kormányzása és működtetése van, a részekben lehet látni, hogy fogaskerekek működtetik. Ha valaki belém köt emiatt, akkor értesítem: Moria Shichibukai volt, ha nem fogadjátok el az első verziómat, akkor törődjetek bele: kapott kairouseki-t a hajójára 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|