25 jún 18, 22:56:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece duma téma (ami máshová nem fér)  (Megtekintve 164494 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sasur
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #270 Dátum: 12 jan 29, 20:57:10 »

Jaja,arra gondoltam,csak most épp visszanéztem pár részt angolul és nem jutott eszembe,hogy első tiszt a fordítása,de igen arra gondoltam.És amúgy  ez valamikor ki lett mondva "hivatalosan"?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #271 Dátum: 12 jan 29, 21:07:30 »

Én úgy emlékszem, hogy semmi ilyen nem volt kimondva. Pontosabban volt róla szó, de az nem Zorot érinti hanem Usoppot mint kapitány helyettest. 
Naplózva
Kankuro Gaara
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #272 Dátum: 12 jan 29, 22:11:16 »

Ez a jelenet pontosan melyik részben volt benne? Nem találom(magyarul béna vagyok, na xD).
http://kepfeltoltes.hu/view/120129/donflamingoo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Köszönöm szépen! bow
Naplózva

,,Ne versenyezz az idiótákkal! Mert legyőznek a rutinjukkal!"
,,Én nem szeretem az egoistákat, mert nem engem szeretnek."
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #273 Dátum: 12 jan 29, 22:48:15 »

Ez a Marineford arc alatt történt a jelenet, próbáld meg a 465. rész környékén.
Ja, és egyértelmű, hogy Zoro az első tisztje Luffy-nak Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 29, 22:48:47 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #274 Dátum: 12 jan 29, 23:46:15 »

szerintem ez azután van miután az óriás lábát levágta, a másik lehetőség, amikor felájánlja crokinak a társulást, a körül.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #275 Dátum: 12 jan 30, 14:58:49 »

Mért mondjátok Zoro-t 100%-osan tutira első tisztnek? Egy, hogy nem volt kijelentve, kettő, hogy Luffy "helyettesének" Usopp van "kijelölve" tudtommal. Lehet azzal jönni, hogy a többi kalóz legénységében mi van, de a szalmakalaposok rendellenesek ilyen szempontból (lásd: 9 tagja van össze-vissza a Mugiwara kalózoknak, máshol meg külön hadosztályokra kellett már beosztani a legénységet.)
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #276 Dátum: 12 jan 30, 16:30:30 »

Azért, mert ő a második legerősebb. Ő csatlakozott elsőnek. Ő a második leghíresebb, de lehet van olyan híresmint Luffy (TJ előtt szinte még híresebb is volt). Meg szerintem ő 'érti' meg a legjobban Luffyt. Teszem azt, amikor Jayán hagyta magát egy szó nélül összeveretni miatta. Na meg a Thriller Bark-os dolog. Már mutatott hajlandóságot a hakira, vagy ha arra nem is, egy ijesztgetésre alapuló korcs faját már réges réég használja. Harcoknál a képlet: Luffyé a fő badass, Zoroé a badass 2.0, a harmadik Sanjié, és így lefelé...
 Az az Usoppos kijelölés szerinted komoly? Most képzeld már el hogy a Zoro-Sanji-Robin tehát az IGAZÁN erősek majd pont neki engedelmeskednek? Ezt nem is feltétlenül az erőn értem, ott voltak a reakciók arra hogy Big Mom kinézte őket: Usopp és Chopper majdnem az ereiket vagdosták.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #277 Dátum: 12 jan 30, 16:46:21 »

Attól, hogy valaki erősebb mint a másik még nem lesz második kapitány. Ezen az oldalon pont arról van szó, hogy ha nincs Luffy akkor ki a második. http://www.mangareader.net/103-2093-7/one-piece/chapter-42.html. Röviden lehet Luffy a kapitány de ha gyáván viselkedik akkor Usopp leváltja. Persze hülyeség, de Luffy elfogadta és a többiek nem szóltak ellene. De ki a franc foglalkozna Usopp dumájával. Én is mondhatnám, hogy Nami lenne jó másodiknak, sőt inkább kapitánynak mert neki legalább van esze és ami fontosabb, hogy ő használja is. Ez leggyakrabban nemigen mondható el a legénység többi tagjáról. Viszont ettől még ezt látjuk írásban a mangaka által.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 30, 17:05:39 írta rini67 » Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #278 Dátum: 12 jan 31, 10:11:29 »

Azt azért megjegyezném, hogy nem 9en, hanem 10en vannak már Nevet a hajójukat mindig nakamának tekintették.
Naplózva
Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #279 Dátum: 12 jan 31, 19:40:20 »

Duu jogos  Nevet
Ami az első tiszt témát illeti,az szerintem is zoro.
Gondoljatok bele mindenkinek van dolga:Luffy,kapitány
                                                                 Sanji,szakács 
                                                                 Nami,navigátor(+pénzügyi kezelő)
                                                                 Robin,Archeológus
                                                                 Chopper,orvos
                                                                 Brook,Muzsikus
                                                                 Franky,hajó ács
                                                                 Usopp,Hát mester lövész(mellék állású barkács)
És mi marad Zoro-nak?Első tiszt.Ja meg persze Thousand Sunny,hajó                                                                 
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
renato
Vendég
« Válasz #280 Dátum: 12 jan 31, 19:46:54 »

Ez nem igaz. Zoro a kardforgató, ezt többször ki is jelentik.
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #281 Dátum: 12 jan 31, 19:49:58 »

Hát szerintem is Zoro ,de mivel nem mondják ki ezért fölös vitatkozni.
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #282 Dátum: 12 jan 31, 20:02:29 »

Zoro a jelek szerint a második legerősebb tag, ám Luffy-éknál, mint többször is láthattuk, nem nagyon jelenik meg hierarchikus szerveződés. Lazán visszabeszélnek egymásnak. Ők inkább egy együtt kalandozó baráti társaság, akik belevágtak egy nagy kalandba, persze úgy, hogy mindegyiküknek van meghatározott szerepköre. Ez kell ahhoz, hogy jól működjön a hajó, de mivel kevesen vannak úgy is "szervezettek" maradhatnak, hogy nincs benne egy hierarchikus rendszer.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #283 Dátum: 12 jan 31, 20:37:36 »

Zoronak kéne lennie, de valóban nem jelentik ki, egyetlen egy jel volt erre az első tisztes dologra, az pedig a rini által linkelt párbeszéd. Nevezzetek nyugodtan hülyének, de én inkább alapozok arra, amit leírt a mangaka, mint holmi találgatásokra.

Amúgy ezt a "Zoro a második legerősebb Mugiwara" dolgot úgy mondjátok, mintha fényévekkel a többiek előtt járna. Egy harc volt, ahol ezt valóban bizonyította Oda (CP9 tagjainak ereje Dourikikben), de ha jól rémlik (igen, jól rémlik) Sanji mindössze 20 Dourikivel gyengébb ellenfelet kapott, mint Zoro, és hasonló szinten erőltették meg magukat ellenük. Azóta nem nagyon tudjuk, hogy mi az állás, de szerintem nagyon fej-fej mellett halad a szakács és a kardforgató.
Most gondolom jönnek a lehurrogások, bár egy Zoro fanok által életben tartott topicban egy Sanji fan nem is nagyon fejtheti ki normálisan az álláspontját Nevet
Naplózva
GepgurU
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Gépész gnóm, a gépek piciny hercege

« Válasz #284 Dátum: 12 jan 31, 21:22:53 »

Nekem erről ki az első tiszt dologról az a véleményem, hogy az anime elején Zoro meg van nevezve mint első tiszt, ha jól emlékszem konkrétan Luffy mondta. Usopp mivel akárhogy próbálkozott a kapitányi ranggal, vagy nem tudom miért, de magát nevezte ki első tisztnek, de 95 %, hogy Zoro az első tiszt. De erről tényleg felesleges vitázni. A mugiwara csapatban pont tökmindegy, hogy ki az első tiszt, jól elvannak ők, meg a mi rekeszizmaink is.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 01, 13:24:19 írta GepgurU » Naplózva

Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról.

~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]
Kis kabalám:
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins