rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #210 Dátum: 11 okt 29, 15:06:46 » |
|
Én még azt sem mondanám, hogy fél tőle a kormány. Inkább úgy fogalmaznék, hogy mennyire szeretné elkapni az adott személyt vagy bandát. Itt kétfelé osztanám ezeknek a mértékét mivel az egyik irány lehet, akik veszélyeztetik a regnáló hatalmat. Másik irány pedig a gonosz tetteik miatt keresendők. Az első kategóriába tartoznak a Younko, Dragon, Luffy és a hozzájuk hasonló személyek, míg a másodikba akik rabolnak, fosztogatnak és gyilkolnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #211 Dátum: 11 okt 30, 11:27:43 » |
|
Gondoltam szólok, hogy a 521. rész letöltésekor torrentre az 520. részt dobja be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #212 Dátum: 11 okt 30, 12:01:24 » |
|
VégrE! Kb 60 nap alatt beértem az animét, és a kezdeti nagyon negatív véleményemből nagyon pozitív lett A legjobb Shounen amit ismerek. Le a kalappal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 11 okt 30, 12:04:53 » |
|
Az egyszer tény, hogy lassan indulnak be a történések, de üdvözlet az op rajongó táborban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #214 Dátum: 11 nov 17, 14:51:02 » |
|
Valaki nem tud egy olyan lapot, hol le van írva az összes anime rész címe? Mert néha rám jön, hogy meg akarom nézni ezt meg ezt a jelenetet, de jó, ha 20as pontosságra meg tudom tippelni, így elég időigényes a keresés. Ezt nagyban megkönnyítené, ha tudnám a címeket,mert így ha pl Lougetownt keresem(ha így írják),és látom smoker nevét, akkor ott lesz. Konkrétan az arabastás-aces részeket keresem, de hosszú távon egyszerűbb egy lista. Előre is köszi ^^
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #215 Dátum: 11 nov 17, 14:57:20 » |
|
Angol listát tudok neked küldeni PÜ-be, ha érdekel
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #216 Dátum: 11 nov 17, 15:17:19 » |
|
Az is jó lesz, köszi ^^
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #217 Dátum: 11 nov 17, 16:43:51 » |
|
Elküldtem, remélem hasznodra válik Sabaku: Arabasta arc-nál tartasz amúgy?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #218 Dátum: 11 nov 18, 07:47:45 » |
|
Mennyi lehet Luffy vérdíja ft-ben mérve? Úgy gondolom 1ft kb. 5 belit érhet, így ha levadásznám Luffyt, 80 millióval lennék gazdagabb. Szerintetek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #219 Dátum: 11 nov 18, 09:12:01 » |
|
Szerintem 1 Ft úgy 1 beli lehet hisz az adam fa 200 millióba került. Bár inkább több hisz Water 7-be azok azokat az ússzó valamiket 1000 beliért bérelték.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #220 Dátum: 11 nov 18, 11:00:32 » |
|
Sabaku: húú, az jó arc Szerintem 1 beli köbö annyi forint lehet, mint a japán jen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #221 Dátum: 11 nov 19, 01:23:46 » |
|
kb 1 belii 1 jen.
Ugyan azok a címletek vannak mind a kettőnél Pénzérmek: 1,5,10,50,100,500 Papírpénzek: 1.000, 5.000, 10.000
Összehasonlítani akkor lehetne, ha a mangából megkapnánk jópár hétköznapi dolog árát, mint pl az átlagos élelmiszerek. Valamint, hogy xy- munkát végző emberke mennyi idő alatt mennyi pénzt tud összeszedni.
A másik dolog esélyesnek tartom hogy a az One Piece világában nem egységes minden hol a beli értéke.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #222 Dátum: 11 nov 19, 10:22:46 » |
|
lsd. Skypiea xDDD bár ott nem is beli van, hanem valami más... már nem emlékszem XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #223 Dátum: 11 nov 19, 11:18:30 » |
|
Ott extol van és talán 10.000 a váltószám, azt hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #224 Dátum: 11 nov 19, 11:58:12 » |
|
Azt nem tudom mi Skypiea pénzneme , de nem 10000 hanem 10 a váltószám , ha még jól emlékszek . 1 beli = 10 extol vagy mi .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|