nem azt mondtam hogy nem érnek fel az admirálisokkal.sőt pont hogy a top embereik már admirális szintűek. luffyék viszont sztem még nem azok, csak majdnem. amikor akainuban felment a pumpa vista és marco is egyszerre csak hátrarúgni tudta. Ez jó példa sztem arra hogy milyen admirális ha bedurvul. Pedig vista és marco is admirális szintű volt ( jó talán vista nem de megállta a helyét mihawkkal szemben aki viszont régebben shanksel rivalizált szal olyan rossz nem lehet)
Marco persze hogy van admirális szinten, bőven, és ha 1 v1 be menne akainuval sztem addig harcolnának amíg a fáradtságtól vmelyik össze nem esik. még ha akainu hakija erősebb is marco meggyógyítja magát. viszont nem tudja megsebezni akainut kb semmivel. kizarut se tudta. Hiei nem csak te ismered marco képességeit, minden van bőven olyan értelmes hogy felfogja. de támadóképessége igazán nincs. hakival rúgdalózik, elég sikeresen de nem elég ahhoz hogy egy admirális szintű embert kiterítsen vele. Ben beckmann pedig Shanks első tisztje persze hogy ott van erőszintben.
víz alatt nem regenerálódhat mert gyümölcs képesség. valóban csak a tenger és a kairoseki a gyengéje.
Azok mellett sok igazság van abban amit Dungeon Lord írt. Elvileg fehérbajuszék voltak a legerősebbek. persze most hogy kaido meg a legerősebb élőlénynek lett kikáltva és konkrétan hallhatatlannak lett bemutatva felmerül a kérdés hogy most Oda hogy is gondolja.