25 feb 19, 00:27:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 452 453 [454] 455 456 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1145918 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6795 Dátum: 16 feb 10, 14:33:47 »

Nah, ennyit arról, hogy nem lesz most már szünet. Nevet
Jó fordulat volt, hogy igazából nincs is bajuk a szamurájokkal, sőt. Egy pillanatra azt hittem, hogy az az öreg majom szerzetes lesz Raizou.
A másik majom pedig már érthető, miért beszélt szamuráj akcentussal. Nagy itt a spanság.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6796 Dátum: 16 feb 10, 14:44:34 »

Na ez váratlan volt, elég fura teremtények ezek a Minkek, de egyre jobban megkedveltem őket, egyesek írták korábban h tök unalmasak, sztem meg egyáltalán nem... Nevet Akkor ezzel kb le is zárulhatott a Zou szál szvsz, jöhet Big Mom - Sanji escape quest... Nevet
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #6797 Dátum: 16 feb 10, 14:55:43 »

Kifejezettem szívmelengető rész volt. Most már tényleg egy lyuk van az oldalamban, hogy ki a bánat az a Raizo, akiért akár egy nemzet is feláldozza magát.

Egy forradalmár szamuráj?  ikszdé 

Viszont megint fel lett doba egy nagy hatalmú név.....  Pár részen belül Vinsmoke és Kougetsu.  Nagyon jól tanítja Oda sense, hogy lehetőségeid szerint segíts az ismeretleneknek is, mert nem tudhatod, hogy ki honnan jött, és honnan kaphatsz nem várt segítséget a jövőben. Mosolyog
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6798 Dátum: 16 feb 10, 15:44:27 »

Forradalmár szamuráj? Erről most ez jutott eszembe:
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/801/10
Lehet, hogy az ott a bal alsó sarokban Raizou? Nevet (Bár nem éppen túl ninjás a külleme.)
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6799 Dátum: 16 feb 10, 16:18:30 »

Zoro mesterének a neve is jól hangzik ezzel a klánnévvel:D  Kougetsu Kinemon, Kougetsu Kanjuro és Kougetsu Koshiro mindegyik KK, ha a fiának is K-val kezdődne a neve még adnék is erre esélyt:D. De úgye a Momo nem illik ide. Mondjuk az se biztos, hogy Kinemonék is ebből a családból vannak. 
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6800 Dátum: 16 feb 10, 19:30:00 »

Hát ez valami nagyon szuper fejezet volt.

Ahogy fokozta a feszültséget fejezetek alatt a szamurájok és a minkek között, majd ezt a mostani fejezetben tovább tetézte a rövid visszaemlékezésekkel és a riadóval, hát ez így tényleg hatalmas fordulat volt. Basszus én egész fejezet alatt fogtam a fejemet, hogy na most még ez el lesz húzva még 20+ fejezettel és mikor megláttam a dupla oldalt, nagyon megkönnyebbültem és tényleg nagyon szívmelengető fejezet volt.  Mosolyog

Pedig már kezdtem bele élni magam, hogy nem lesznek sűrűn szünetek. Na de mindegy el van nézve, mert ez egy nagyon szép fejezet volt.  Nevet
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
vincentlord
Újonc
*

« Válasz #6801 Dátum: 16 feb 10, 21:40:25 »

csak én vettem észre hogy CP Zero eltünt túlságosan is? hova lettek?
Naplózva
Janda-g
Újonc
*

« Válasz #6802 Dátum: 16 feb 10, 22:42:36 »

Az utolsó pár fejezettel kapcsolatosan én személy szerint nagyon is örültem annak, ahogy Nami reagált Sanji "elvesztéséről" és ahogyan kiállt mellette. Caesart pedig egyre jobban kedvelteti meg Oda az olvasőkkal. Nevet Úgy tudnám elképzelni a tagságát, hogy majd amikor jönnek az új bounty-k, akkor Caesar is kap egyet, mint szalmakalapos. Az új fejezethez meg csak annyit hogy tényleg az embernek egyre jobban vert a szíve minden egyes oldal után! Oda bow
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #6803 Dátum: 16 feb 11, 14:11:11 »

Áh, emberek, na ez egy zseniális fejezet volt. Tanítani kéne, azt a nagy üres dolgok puffogtatásától mentes feszültségfelvezetést, amit Oda leművelt az elmúlt két fejezetben. Zseniális volt...azért az nem gyakori, hogy manga oldalt olvasva kiráz a hideg, de az a leborulós oldal...fúha Nevet
Mekkora királyok ezek a minkek, így gondolom és mondom már hetek óta, na de most aztán tényleg. Alig várom, hogy Luffy oldalán lássam őket harcolni Nevet
Amikor megláttam, hogy jövőhéten szünet, az jutott eszembe, hogy Oda-sensei, csak nyugodtan, amit csak akarsz, ilyen fejezetekért bármit Nevet
És akkor lassan el is lehet búcsúzni, és lehet menni Sanji után. De legalábbis Luffy mehet.

Amúgy, erre a Kaidous felvezetésre annyit, hogy én nem értek egyet. Be lett dobva, én örülök, hogy megismertük, és láttuk, hogy kivel állunk szemben, és nem úgy megyünk neki, mint Big Mom esetében, aki még mindig eléggé homályban van. Bedobta, és hagyja a levegőben lógni, szerintem pont jól csinálta. Legalábbis nálam elérte azt a hatást, amit szerintem el akart érni.

Áh, szerintem az utóbbi 20 fejezet egy rohadt mestermunka Nevet
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #6804 Dátum: 16 feb 14, 11:46:32 »

http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/815/3
Egy kérdés. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nekem már régen szöget ütött a fejembe, de nem lehet, hogy Vivi hercegnő szereti Luffy-t? Tudom One Piecen belül nem beszélünk szerelmi témákról. Csak megláttam ezt a képet és, ahogy Vivi-t nézem plusz Carue vágja ki éppen Luffy képét az újságból. Igazából csak azért hoztam föl, hogy akinek hasonló feltűnt kíváncsi vagyok mit gondol.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #6805 Dátum: 16 feb 14, 14:39:16 »

Épp alkalmas most ez a kérdés  Pirul
Vivi biztos szereti Luffy-t, de ez az érzés nem megy át szerelembe. Meg hát Luffy-nak ott van Hancock. Ok, van egy 10 év korkülönbség, de Luffy Ivankov műtétjei miatt néhány tíz évvel rövidebb élettartammal rendelkezik már. Ha pedig ez most azt jelenti, hogy korábban lesz idősebb és fog öregedni, akkor utol is éri Boát Nevet
Naplózva

jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6806 Dátum: 16 feb 14, 15:54:00 »

Nem hiszem h lenne Vivi és Luffy között valami, Vivi inkább a csapatot hiányolja, mert azért egész jó ksi kalandot éltek meg együtt még a Crocodile szálban....
Meg egyébként is ha Luffy valami csoda folytán (erre pici esélyt látok) szerelembe esik akkor ott van neki Hancock aki bármit megtenne érte.
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #6807 Dátum: 16 feb 14, 16:50:29 »

Értem. Hát én nagyon szeretem Hancock karakterét, de kövezzetek meg szerintem annyira nem illenek össze. Nekem a Vivi Luffy páros volt valamiért mindig is a best. Tudom fura. ikszdé
Amúgy tényleg aktuális valamennyire, hisz ott van Sanji szála, ami nem szerelem, de mégis egy házasságról van szó. Ott van Chopper is ugye. Illetve, ami gondolom sok mindenkinek feltűnt, hogy Nami kifejezetten aggódik Sanji miatt. Jaj istenkém most is sok mindenki lelkébe bele fogok taposni, de nagyon remélem, hogy Nami és Sanji között semmi nem lesz. Nekem annyira nem szimpatikus ez a páros. Ez van ez egyéni vélemény. Nyelvesít Nami amúgy a timeskip óta nem tetszik annyira. Ez a plázacica kinézet, öltözködés meg minden elég idegesítő. Kb a Water 7 és Ennyes Lobby arc-okban a legkirályabb a stílusa és kinézete.
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 14, 16:51:52 írta hagabi » Naplózva
Lad
Újonc
*

« Válasz #6808 Dátum: 16 feb 14, 17:20:05 »

Nami amúgy a timeskip óta nem tetszik annyira. Ez a plázacica kinézet, öltözködés meg minden elég idegesítő. Kb a Water 7 és Ennyes Lobby arc-okban a legkirályabb a stílusa és kinézete.

Szívemből szóltál  bow

Ha már Hancock, ez a lenti kép a kétezres évek elejéről van és Boa mellett elvileg 3 másik ellenfelét ábrázolja a csapatnak.
Lehet találgatni, hogy kik ők és mikor fognak megjelenni  Nevet
(Nézzétek el nekem, hogy ezt ide és nem a duma témába írtam)

http://vignette2.wikia.nocookie.net/onepiece/images/9/96/SBS54_5_Early_Hancock.png/revision/latest?cb=20131129135305
Naplózva
R. J. Misko
Újonc
*

« Válasz #6809 Dátum: 16 feb 14, 17:42:31 »

Takarodjatok jó messze ezzel a buzisággal!!! Az én véleményem az és szerintem ez így is van rendjén, a One Piece nem egy szappanoperától csöpögő szarság!!! Szóval ezt hogy vivi így illene Luffyhoz Hanckok meg amúgy.. ezt most felejtsétek el itt... inditsatok egy külön topicot a nőies buziskodásaitoknak!!!! Hancock belevan zugva Luffyba.. és ő még arra se méltatja, hogy leszarja! ez így jó!!! ha szerelmi szálat akkartok nézetek vagy olvasatok olyan stílusú mngát/animét... Ez nem Naruto 27 ami pont azzal lett elbaszva hogy egy kimondottan fiúknak készült Anime be romantikus szált vittek be....

"...szöget ütött a fejembe...." mitől?? úram isten te biztos nő vagy.... azért mert minden ismerősüknek és barátjuknak a reakcióját Oda bá bemutatja az 500 milla láttán.....???!?!?!? vicc!!!!!!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 452 453 [454] 455 456 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins