25 máj 11, 10:16:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 451 452 [453] 454 455 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1208500 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Death Force
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

"Don't look back. Keep on moving forward."

« Válasz #6780 Dátum: 16 feb 06, 20:12:55 »

http://mangafox.me/manga/one_piece/v25/c227/12.html - tessék
Naplózva

→ † Haters Gonna Hate † 

"True magic results from the courage of the Heart. Boys and girls be ambitious." - Kitty

TOP5 favorit Manga:
1. Mahou Sensei Negima!
2. UQ Holder!
3. Rave Master
4. Fairy Tail & Zero
5. Naruto
Dungeon Lord
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6781 Dátum: 16 feb 07, 10:54:46 »

Jayán mikor Norland házánál vannak.
Ennyi választ,az igen.Köszönöm szépen.
Röviden a fejezetekről:
Hát igen,Sanji mint boss hiányzott.Az egyetlen negatív  véleményem a fejezeteknél,hogy Nami és Chopper elkapták.Ezek után már  nem nagyon érdemlik meg a nagy vérdíjt,mert pár random ember túszként fogták el.Néha már azon agyalok,hogy Nami lassan kezdi megkedvelni Sanjit,mert az ilyen lépesek már  nem baráti zónás.Igazából már kunt után ezt tapasztaltam.
Visszatérve Sanjihoz,tehát egy maffia hercege.Az igen,de még lehet egy égi sárkány leszármazottja.Esetleg talán a tengerészek terveznek egy szövetséget Big momnal?Mert csak élve egy maffia fiúként álltalában nem szokások ezt csinálni.
Tehát itt most többről van szó.
Bege képességét szerintem se kéne alá becsülni.Igazából még régen Law képességét is nevetségesnek tartottam,most pedig az egyik legveszélyesebb képességnek tartom.Ez egy jó kém képesség,egy gyors rajta ütésre kiváló gyümölcs
Sanji szerintem azért nem támadja meg a lányokat,mert az a bizonyos lány miatt történt valami.
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 07, 12:11:21 írta Dungeon Lord » Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6782 Dátum: 16 feb 07, 11:33:11 »

Egyébként örülök h vannak olyan részek is amikor egy csapattagra összpontosít Oda és nemcsak Luffy körül forog minden. Ha jobban belegondolunk Sanjiról tudunk a legkevesebbet, szal így érdekes lehet legalábbis számomra h ki is valójában a Feketelábú. Mosolyog
Várhatóan wano országnál meg Zoro lesz majd a főfigura.
Naplózva
Death Force
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6783 Dátum: 16 feb 07, 12:21:00 »

Azért Bege képességében meg ott van a buktató hogy mondjuk Luffy kiüti egy Gear 3 Haki-s ütéssel akkor mi lesz a sok emberrel aki benne "lakik"?
Naplózva

→ † Haters Gonna Hate † 

"True magic results from the courage of the Heart. Boys and girls be ambitious." - Kitty

TOP5 favorit Manga:
1. Mahou Sensei Negima!
2. UQ Holder!
3. Rave Master
4. Fairy Tail & Zero
5. Naruto
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6784 Dátum: 16 feb 07, 16:43:24 »

Mondtam: abból lesz baj hogy Kinemonék is ugyanazt a szamurájt keresik.
mondtam vagy nem ? Mosolyog
#814:
Chopper a végén már a sebesültet ütötte Nevet     
Óriási ikszdé
Naplózva

"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)

Szupercsapatom:
Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze.
Nők:
Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel.
Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6785 Dátum: 16 feb 07, 22:01:06 »

Ez szerintem mindenkinek egyértelmű volt. Nevet

Egyébként én egészen eddig biztos voltam benne, hogy a majom nem Raizo. Viszont most ezzel a szamuráj szlengjével megzavart. Miért beszél így? Főleg, ha ezen a szigeten nem csípik a szamurájokat. Ha viszont tényleg ő Raizo, akkor meg miért köpné be Kinemonékat?
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #6786 Dátum: 16 feb 07, 23:07:04 »

Igazából már kezdem kényelmetlenül érezni magam, de Dressrosa óta majdnem minden héten csak azt tudom mondani, hogy megint egy nagyon jó fejezet volt Nevet Maradhatna még így sokáig.
Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan összehozta Lawékat, megismerkedtek Nekomamushival (aki továbbra is hatalmas arc, én rettentően megkedveltem Nevet ), partyztak egyet, és már a szamurájok is felértek. Gondolom velük el leszünk még egy-két fejezetig, de utána, elvileg, Luffy akár indulhatna is.
Merthogy Luffy menni fog, és ennek nagyon örülök, nagyon érdekes irányba viheti ez a sztorit, és rengeteg lehetőséget látok benne. Mondjuk ha belegondolok, hogy mennyi szál van jelenleg a levegőben, amik hatalmas befolyással lehetnek a történetre, (akár a végére is), az szinte félelmetes.
Nagyon rég (úgy időugrás előtti rég) volt ilyen érdekes számomra a manga. Pláne, hogy Sanji kerül végre rivaldafénybe Nevet És biztos vagyok benne, hogy Oda nem fog csalódást okozni Mosolyog)

Ami még érdekes, hogy Sanji apja vajon mekkora tényleges hatalommal bír a világkormányban, ha ilyen dolgokat el tud intézni, és ekkora respectje van, hogy Sanjihoz még csak hozzá sem lehet érni.
Egyáltalán, nagyon várom már a következő fejezetet, és mostanában minden héten így vagyok ezzel Mosolyog)  
És még szünet sincs. bow
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Corazon4444
Gennin
*

« Válasz #6787 Dátum: 16 feb 07, 23:27:54 »

elhúzódhat még a dolog egy-két dologgal. pl. visszaérhet jack, esetleg weeble, harc alakulhat ki a szamurájok és a minkek között, a szamurájok végre kinyögik mi kaidonak a baja velük és akkor újabb flashback. szal rengeteg lehetőség van  Gondolkozik
ne értsetek félre jelenleg semmit nem várok jobban a germa 66nál meg esetleg big mom legénységének és erejének bemutatásánál
Naplózva
Death Force
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6788 Dátum: 16 feb 08, 12:49:43 »

És az nem lehetséges hogy Raizo elárulta Wano országot és a kettejüket küldték hogy fogják el? Azt meg hogy találkozás helye Zou az lehet kamu, hiszen nem beszélnek azért olyan nyíltan Nevet
Naplózva

→ † Haters Gonna Hate † 

TOP5 favorit Manga:
1. Mahou Sensei Negima!
2. UQ Holder!
3. Rave Master
4. Fairy Tail & Zero
5. Naruto
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #6789 Dátum: 16 feb 08, 17:03:08 »

Nem hiszem. Azt sem hiszem, hogy itt jelenne meg Weeble, és azt sem, hogy Jack visszatér. Habár, elvileg ő visszatérhetne, a legénységének a maradékáért, de...ha él is (ok, biztos, hogy él), kétlem, hogy fullos állapotban lenne.
Az viszont reális, hogy most kapunk majd egy szamuráj flashbacket, amiben megmagyarázzák a dolgokat. Amire szükség is lesz, már csak a minkek miatt is. Mert biztos vagyok benne, hogy nem fognak Luffyékra támadni, de azért tuti, hogy lesz egy-két kérdésük.

Aztán mehetünk Big Mom-hoz. És hogy közben a többi szálat hogyan fogja adagolni Oda, mit csinálnak a többiek, mikor jön el Weeble, és mikor Jack, és mikor Kaido ideje, nem beszélve a világ többi részén zajló fontos eseményről...azt valószínűleg csak ő tudja.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6790 Dátum: 16 feb 09, 13:11:42 »

Egyébként csak engem zavar, hogy Kaidou és Kiddék esete így a levegőben lett hagyva? Végtelenül gáz volt az egész.
Abszolút indokolatlan volt Kaidou semmiből előtörő epikus felvezetése. Ha még lett volna ennek közvetlen következménye, akkor azt mondom, hasznos volt. De ez már a 795. fejezetben volt, és azóta eltelt 20 fejezet.
(Igen, tisztában vagyok vele, hogy erre még vissza fogunk térni a sztori folyamán...)
De így, ahogy ez fel lett vezetve, egyszerűen csak gagyi hatásvadászat volt.
Sokkal jobban ütött volna Kaidou ELSŐ megjelenése, ha súlya is van, ha közvetlen, indokolt szerepe van a cselekményben.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Takashi
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6791 Dátum: 16 feb 09, 21:40:01 »

Egyetértek Danival! SAjnos Oda gyakran csinálja, hogy végtelen szálat vegyit és nagyon sokat kell rá várni , hogy folyatatódjon, az ember majd el felejti ,hogy mi volt... Kiváncsi vagyok erre szamurájos minkes dologra is, sok szál, de fele annyi sincs megmagyarázva..és ki tudja mennyit kell rájuk várni. Ugyan ugy  a SAbós Feketeszakállas szál is hanyagolva lett..
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6792 Dátum: 16 feb 10, 08:42:13 »

Azt írják külföldi oldalakon, hogy jó eséllyel ma kijönnek a mangák. Már vannak spoiler képek is.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6793 Dátum: 16 feb 10, 13:24:49 »

Tényleg lesz :O mangaminten mar fent van a spoiler Nyelvesít
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6794 Dátum: 16 feb 10, 13:56:04 »

http://readms.com/r/one_piece/816/3223/1

Itt az új chapi.

Ez a kép így egyből azta ki*rva életbe voltXD Nagyon rusnyaXD
http://readms.com/r/one_piece/816/3223/4

Hát én is kb így reagáltam, mint Namiék. Nagyon faja fejezet volt:D Egyre érdekesebb és érdekesebb a manga. A minkek pedig végre olyan nép akiket tényleg lehet szeretni.
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 10, 14:05:24 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 451 452 [453] 454 455 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins