24 nov 27, 13:29:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 449 450 [451] 452 453 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1117043 alkalommal)
0 Felhasználó és 83 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #6750 Dátum: 16 jan 28, 19:09:58 »

Ahhoz, hogy még 20 fejezetig itt legyenek, mindenképp kell konfliktus. Főleg néhány harc, ha már shounen mangáról beszélünk. Máskülönben irtó unalmas lesz az egész (már kezd az lenni amúgy) és elképzelni se merem, hogy 0,75-1/1 feldolgozással hogy fog ez kinézni az animében.
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 28, 19:11:05 írta Csabi28 » Naplózva

Corazon4444
Gennin
*

« Válasz #6751 Dátum: 16 jan 28, 21:24:17 »

raizo meg a szamurájok már magában konfliktus forrás lehet, de visszajöhet még jack ha túlélte illetve betoppanhat weeble is. sok lehetőség van  Gondolkozik
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #6752 Dátum: 16 jan 28, 23:00:25 »

Valószínűleg igazatok van. Oda nem az a fajta aki elkapkodja a dolgokat. Nevet

Jah amúgy el is felejtettem említeni, hogy Chopper nagyon vicces volt, ahogy nyáladzott a csaj után. ikszdé

http://www.mangabeatingheart.com/wordpress/wp-content/uploads/2016/01/12552546_1686923874885477_3478419404654263400_n.jpg

Bocsássatok meg, de ezt muszáj vagyok megosztani. Ehhez csak annyit tudok fűzni, hogy YOHOHOHOHOHOHO ikszdé
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6753 Dátum: 16 jan 29, 07:19:54 »

Én inkább megvárom a magyar fordítást, mert ebből a fejezetből nem sok mindent értettem meg..  ikszdé smirksweat

Hát hagabi... kidőltem  ikszdé ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 29, 07:20:41 írta jasek89 » Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6754 Dátum: 16 jan 29, 09:15:08 »

Hahah jó a kép Nevet

Zoro szépen felvezette a dolgokat, de Kaidou valyon tényleg el akarja kapni a szalmakalaposokat?  Gondolkozik
Naplózva
Vangorf
Újonc
*

« Válasz #6755 Dátum: 16 jan 29, 11:18:36 »

Miután megtudja hogy ők a felelősek a Smile gyár elpusztításáért biztos hogy vadászni fog rájuk.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #6756 Dátum: 16 jan 29, 13:58:22 »

A 20 rész ittlét az szerintem egy alap hangú saccolás lehet.  Eleve 12 rész volt mire megtudtuk, hogy sanjiékkal mi van, amióta Zou-ra megérkeztek Luffyék. A szamurájok tuti rejtenek vmi titkot,ami most ki fog derülni. Eddig 3/2 démongyümölcs használó, és elég egyedi mind2, ebből kifolyólag, szerintem a harmadik is vmi fura démongyümölcs tulaja.  Emiatt tudott mondjuk elrejtőzni, de a kért társa felismeri így is.  

Most Pekoms elmeséli Sanji családjáról amit tudni kell, majd azt, hogy a teapartyról  mit kell tudni. Luffy csinál közben vmi hülyeséget. Ha ezt megússzuk 1-2 részben az jó. A szamurájok sztem 5-10 rész. Law újra találkozik a legénységével, illetve elmondja a terveit. Ha Dofy legyőzése után neki már nincs sok "kedve" tovább menni a szalmakalaposokkal, akkor itt lezáródik a Kalózszövetség Saga.  Ebből is tuti lesz min. 1 rész. A  minkek a szamurájok függvényében vagy segítenek vagy nem, de ez sem fél oldal.   Ezen felül a minkek speciális harci technikáját is elsajátíthatja vmelyik Szalmakalapos tag. Esetleg, ha ilyen Dial szerű extra egyedi dolguk van az Franky és Usopp figyelmét felkelltheti.

Az Új Világ történetszála  nagyjából a Grand Line első fele (Paradicsom) 2.0-ás verziója.

Whisky Peak, Little Garden---Punk Hazard  kis bevezetőnek
Arabasta---Dressrosa  nagy szervezet elleni harc
Zou--Skypia  Kis pihi, kitekintés a világba, vmi spec infó, ami max a történet végén lesz lényeges.

Ebből kifolyólag  ezután jön egy Eneis Lobby jellegű harc, ami fenekestűl felfordítja a világot. Utána Weeble----Mória

Itt meg is állok.  Zou, mint átvezető simán lehet összességében 30-60 rész.
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 29, 14:01:08 írta Duuu » Naplózva
Death Force
Akadémiai tanár
*

"Don't look back. Keep on moving forward."

« Válasz #6757 Dátum: 16 jan 29, 19:15:37 »

Előre bocs ha már valaki írta, de nem lehet hogy Brook és Sanji rokonok? Mármint Brooknak (és Sanjinak) sosem tudtuk meg a családnevét és eléggé ledöbbent a Vinsmoke név hallatán ráadásul semmit sem beszélt. És a technikái alapján bármikor el tudnám képzelni mint profi bérgyilkost. És hát Oda mester elég nagy az előrevetítésben szóval jó fordulat lenne Nevet
Naplózva

→ † Haters Gonna Hate † 

"True magic results from the courage of the Heart. Boys and girls be ambitious." - Kitty

TOP5 favorit Manga:
1. Mahou Sensei Negima!
2. UQ Holder!
3. Rave Master
4. Fairy Tail & Zero
5. Naruto
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6758 Dátum: 16 jan 29, 22:26:29 »

A való életben Sanji és Brook szinkronhangjai testvérek, szóval... Pojén
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #6759 Dátum: 16 jan 31, 21:09:27 »

Szerintem nagyon jó fejezet volt ez is. Az elején Zoro gyakorlatilag összefoglalta a jelenlegi helyzetet, és nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de erre most szükség is volt (ellentétben azzal, amikor Dressrosán a harcok nagy része ebből állt egy ideig Nevet ).
Nekomamushi hatalmas arc, nekem sokkal szimpatikusabb, mint a kutya Mosolyog) A nyilvánvaló Garfield utalás meg tipikus Oda-s kikacsintás, zseniális Nevet
Pekomssal is találkoztak most már, és hát akkor bérgyilkosok. Hm, elsőre csalódott voltam, hogy nem valami nagyobb, grandiózusabb család, de másodjára olvasva már sokkal inkább örülök ennek, mint ha valami nemesi család lett volna. A gorosei-hez meg mégsem tartozhat, nekik túl nagy szerepük és ellentétük van ahhoz Luffyval, és egyáltalán, az egész világgal.
Viszont ebből sok mindent ki lehet hozni. Eleve nem kis hatalmú emberről beszélünk, ha ráíratta a tengerészettel a plakátra, hogy "only alive". Másrészt meg nagyon megnéznék, egy ilyen klasszikus, Keresztapa berendezkedésű maffia családot, ahova Sanji, mint a család fekete báránya nem akart tartozni Mosolyog)

És természetesen, Chopper szerelmes, ez kihagyhatatlan  bow Hajrá, ritkaság lehet egy emberi intelligenciájú-állat, még a One Piece világában is, szóval meg kell ragadni az alkalmat Nevet  bow
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6760 Dátum: 16 feb 01, 09:57:58 »

Sztem nem feltétlenül jót jelenthet az a "only alive" felirat, simán utalhat arra is h a tengerészet nyilvános kivégzést akar Sanjival. Főleg ha ilyen sötét múlttal rendelkezik, akárcsak Ace.
Naplózva
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6761 Dátum: 16 feb 01, 10:05:27 »

Sanji szülei orrgyilkosok? Hát ezen a Chopper vs Nekomamushi vitán óriásit derültem Mosolyog Nevet  ikszdé
úgy látom Chopper szerelmes is lett Mosolyog
De mi lesz így a Zou-ívvel ha menni kell Sanji után ?!
az pedig új nekem hogy Luffy inkább lopakodnia akar.
Naplózva

"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)

Szupercsapatom:
Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze.
Nők:
Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel.
Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #6762 Dátum: 16 feb 01, 21:18:00 »

Sokkal szerényebben Gol D Ace.  Mosolyog  Ne felejtsd el, hogy rajongók fordítják a szabadidejüket áldozva rá. Vagy türelmes leszel, vagy megtanulz angolul Nevet Ha idegeskedsz rajta, attól még nem lesz gyorsabban lefordítva.

Chopper nagyon aranyos volt ebben a részben. Nekomamushi meg viszi tovább a Zou-s "állat" poénokat Nevet A kutyák szeretik Brookot mert csupa csont, ő meg macskajátékkal tereli el a figyelmét az inekciótol. Nevet 
Naplózva
Death Force
Akadémiai tanár
*

"Don't look back. Keep on moving forward."

« Válasz #6763 Dátum: 16 feb 02, 12:36:01 »

Off:
Találtam egy spoiler képet Jack vs Szalmakalaposokról  Pojén
http://mangafox.me/manga/one_piece/v42/c401/1.html
KÉP

Szerk: Gépről, nálam elérhető viszont megnyitottam telefonon és ott licensed mangának írja és nem hozza be.
Feltöltöttem külön, úgy már meg kell nyílnia Nevet
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 04, 10:28:39 írta Death Force » Naplózva

→ † Haters Gonna Hate † 

"True magic results from the courage of the Heart. Boys and girls be ambitious." - Kitty

TOP5 favorit Manga:
1. Mahou Sensei Negima!
2. UQ Holder!
3. Rave Master
4. Fairy Tail & Zero
5. Naruto
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6764 Dátum: 16 feb 04, 09:38:54 »

Nem elérhető mar sajnos Szomorú csodálkozom hogy lesz ma OP, pedig ez a 4. hét :O
Naplózva
Oldalak: 1 ... 449 450 [451] 452 453 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins