24 nov 30, 18:29:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 447 448 [449] 450 451 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1118765 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6720 Dátum: 16 jan 21, 15:16:48 »

200%-ra biztos vagyok benne, hogy azt monda neki, hogy jó nő Pudding.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6721 Dátum: 16 jan 21, 15:36:50 »

Jó fejezet volt, csak nagyon rövidnek tűnt.

Kiderültek dolgok, de azért sokkal okosabbak még mindig nem lettünk, sőt csomó kérdés merült fel. Az biztos, hogy Vito nem Purinnal kapcsolatban súgott valamit Sanjinak, mert Sanji azt kérdezte, hogy honnan tudták meg, szóval egyértelműen róla derült ki valami, amit nem hallhattunk.

Kicsit Robinos érzésem volt, amikor Sanji megmondta, hogy elintézi ezt a dolgot és visszajön.. Zavar, hogy már megint szétszakad a csapat, igaz most csak egy ember tűnt el, de én nagyon csalódott lennék, ha Sanji nélkül mennének neki Kaidounak. A Yonkou elleni harcot nem tudom elképzelni a teljes csapat nélkül, mindenkinek illene abban a harcban kivenni a részét..

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy döntenek a következő fejezetben, remélem, hogy Sanji után mennek. Már mindent megmagyarázott a flashback, szóval értelmetlen lenne még egy képkockát arra pazarolni. Lassan meg már átnézhetnénk Sanjira is, mert én már tényleg nem látom értelmét, hogy Zoun bohóckodjanak, még annyi, hogy találkoznak Nekomamushival.
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 21, 19:32:50 írta kristofkristof » Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Janda-g
Újonc
*

« Válasz #6722 Dátum: 16 jan 21, 16:36:45 »

Szerintem Robinnak még lesz szerepe Zoun,vagyis kell hogy legyen!!!
Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6723 Dátum: 16 jan 21, 18:32:47 »

Kaidou még várhat magára mindenképpen Big MOM lesz most a cél, plusz Luffy nem hagyná hogy egyedul intézzen el bármit is valamelyik tag.

Es mellesleg Luffynak nincs indoka Kaidounak mennie, attól hogy Law őt célozta ( ugye átverés volt). Legalábbis Luffyt ismerve ez tűnik kézen fekvőnek Mosolyog de ha igy lesz akkor a Minkek nem tudom hogy tudnának csatlakozni hozzájuk Kaidou ellen  Gondolkozik
Naplózva
csizi-kun
Gennin
*

« Válasz #6724 Dátum: 16 jan 21, 18:49:23 »

Brook is tud valamit Mosolyog
Nem tudom, hogy Sanji családja mennyire lehet ismert de Brook-nak beugrott valami a név hallatán.

Régen volt de jó volt hallani megint, hogy Luffy társai megmondják hogy ő lesz a Kalózkirály Nevet
Nekem tetszett ez a fejezet csak várom nagyon mikor lesz együtt a teljes csapat. (Még Kinemonék sincsenek sehol kb még mindig az elefánton másznak és senkinek se nagyon hiányoznak  smirksweat ) Szóval biztos lesz még egy pár fejezet mire megindulnak valahova.
Naplózva
Takashi
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6725 Dátum: 16 jan 21, 22:05:14 »

Remélem most már Sanji tényleg fókuszban lesz. Elég sokat mellőzték az utóbbi években . Remélem be indul az arc pár részen belül. Mi a v3leményetek NEekomamushi bedarálta volna Begét?
Naplózva
csizi-kun
Gennin
*

« Válasz #6726 Dátum: 16 jan 21, 22:09:30 »

Én nem mondom, hogy bedarálta volna, de az biztos h nem lett volna könnyű dolga ha nem a menekülés mellett dönt.

Valahol olvastam egy poénos gondolatot, hogy Sanji 2 idősebb testvérének a neve Ichiji és Niji  xD
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

« Válasz #6727 Dátum: 16 jan 21, 23:27:52 »

Lehet, hogy alapból lebírta volna győzni Nekomamushi Caponét, de a jelenlegi állapotába nem hiszem. Túl sok a sérülése és az egyik karját levágták. Capone nem konkrétan Nekumamushi elől menekült, hanem ha továbbra is marad, akkor egyedül szembe kellett volna néznie a minkekkel, és még a képessége ellenére is hátrányba lett volna.
Nem igazán láttunk sokat eddig Capone képességéből, régen a leggyengébbek közé soroltam a legrosszabb generációsok között. Igaz ez a One Piece és Oda a kreativitásával megspékelheti még Capone erejét, de még így, hogy a testét is tudja formálni nem igazán nézek ki belőle sokat.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6728 Dátum: 16 jan 22, 07:25:04 »

Én sem tartom különösen erősnek Capone-t, ezért gondolom h ő inkább az eszével játszik, de ahogy Hiei mondta még nagyon keveset tudunk róla, majd meglátjuk.
Amúgy a legrosszabb generációk között én Bonney-t tartom a leggyengébbnek.. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 22, 07:26:07 írta jasek89 » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6729 Dátum: 16 jan 22, 08:37:02 »

Ceasarnak úgy érzem kulcs fontosságú szerepe lesz Sanji mellett, ha tényleg ő lesz a főszerepben. Ez kicsit Robinos helyzet lesz, de mégis merőben másnak ígérkezik. Sanji nem lesz megkötözve és korlátozva mint Robin volt, de mégis "túsz" lesz. Biztos, hogy megpróbál előállni valami tervel, ahol nem árt a segítség. CC pedig mint láttuk nem ragaszkodik Mamához és biztos nagyon szívesen lefalcolna Sanjival.
Ha pedig segít meglógni vagy harcolni Big Mom ellen mindannyian tudjuk mit jelentene. Franky 2.0.
Kövezzetek meg, de én már szinte biztos vagyok benne, hogy tag lesz. Nem még mindig nem adom fel:U
Naplózva

Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6730 Dátum: 16 jan 22, 09:45:23 »

Én Bartolomeoban reménykedek... Nevet lehet ő segít majd Sanjinak meglógni ha épp beleütközik Big Momba vagy Caponeekba Nyelvesít
Tudom kevés az esély ra de en őt látnám tagként *_*
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6731 Dátum: 16 jan 22, 10:16:10 »

Vagy váratlanul felbukkan Jinbei, a Gyojin sziget óta tudjuk h Big Mom körül szaglászik, szal ebben is lehet esély és végül ő lesz az új tag hivatalosan is... Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6732 Dátum: 16 jan 22, 10:56:37 »

Őt már így is tag. Nem hiszem, hogy másként kell kezelni. Mióta meghívta Luffy és ő időt kért gyakorlatilag eldőlt csak az időpont maradt kérdéses.
Naplózva

kristofkristof
ANBU újonc
*

« Válasz #6733 Dátum: 16 jan 22, 11:27:52 »

Amúgy Jinbei megjelenése lassan időszerű lenne nem? Már vagy 160 fejezet óta nem láttuk és mire Luffyék lelépnek Zouról, odaérnek Big Momékhoz lassan 200 is lesz. Már nem is lehet azt mondani, hogy túl erős lesz a csapatba, mivel már lassan egy Yonkou ellen mennek Luffyék kell nekik is egy kis plusz, meg gondolom addigra már kidobják Kinemonékat is Wano országba stb.. Amúgy én nem hiszem, hogy annyira nagy konfliktus lesz majd Luffyék és Big Mom között, mivel szerintem az esküvő miatt kb. ott lesz az egész Big Mom legénység és szövetséges és kétlem, hogy nekik menne Luffy. Ha meg végül jól kijönnek, akkor elvileg a Gyojin sziget sorsa is elrendeződik, és Jinbeinek nincs már több dolga ezzel, szóval jöhet, ha mégse jönnének ki akkor még várat magára. De Lola miatt szerintem valahogy rendeződni fog Luffy és Big Mom kapcsolata.
Naplózva

Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6734 Dátum: 16 jan 22, 11:49:15 »

Luffy kijelentette hogy mindegyik Yonkout leveri, és amit ő mond ( nem is tudok semmilyen ellen példát) az ugy is lesz Mosolyog alapbol nincs értelme a szövetségnek, a végső háborúban se kell 2 yonkou ( Luffy es Big Mom) mert ha Whitebeard egyedul majdnem leverte egesz Marinedordot akkor 2 yonkou ellen semmi esélyük...

Shanks ha segített volna szerintem az admiralisok vérben fürödtek volna Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 447 448 [449] 450 451 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins