Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6705 Dátum: 16 jan 19, 00:55:07 » |
|
Erdekes rész volt a 812-es. Nagy valószínűséggel ez a hasas fickó ellenfél lesz. Talán Big Mom is? Ennyire nem vagyok képben.miért ölné meg big Mom Caesart? Sanji nőcsábász napjainak pedig vége. Pedig a mink nők körében is népszerű volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)
Szupercsapatom: Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze. Nők: Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel. Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
|
|
|
womrox
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6706 Dátum: 16 jan 19, 11:14:46 » |
|
Bár ugyan a 812-őt magyarul nem olvastam, de nekem nagyon tettszett a fejezet. És ezzel a fejezettel tiszta hogy hogyan jutnak el a tea partyra. Mivel nagy valószínűség hogy Pekoms, lesz a szalmakalapos csapat kísérője. Egyszerű, okból, mivel "elárulta" Pekoms Big Mom-t, ezért gondolom itt hagyják a szigeten. Nekomamushi-hoz készül a társaság és gondolom ott találkozunk majd vele, mivel a macska félékhez tartozik. Ezt látom legesélyesebb történésnek. (És ,ha bejön az állítás, akkor simán erős szövetségesük lesz Big Mom ellen, mert ezek után nem tud kihez tartozni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6707 Dátum: 16 jan 19, 13:09:03 » |
|
Ez elég király tipp, womrox. Így legyen! Ezt szeretném látni! Elég gáz lenne, ha csak így hátrahagynák Pekomsot, mert az amúgy Big Mom számára semleges Minkek felé táplált érzelmeket. De Caponén nem fog múlni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6708 Dátum: 16 jan 20, 06:21:29 » |
|
Ha Namiék nincsenek ott Sanji össze vissza törte volna Caponet Capone maximum akkor lenne erős ha a katonái is tudnak hakit használni.. A Minkek lehet már most kijelentik hogy ők is a flottahoz szeretnének tartozni, de amit esélyesnek látok hogy ők fognak segíteni Kaidou ellen lehet nem csak azért lettek ilyen erősnek bemutatva mert "csak" a flottához fognak majd csatlakozni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 20, 06:23:04 írta Sanji »
|
Naplózva
|
|
|
|
csizi-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6709 Dátum: 16 jan 20, 08:14:57 » |
|
Ez jól hangzik és szerintem van is rá esély. Mivel tudjuk, hogy Kaido előszeretettel csak Zoan típusú gyümölcshasználókból toboroz csapattagokat ez ilyen állatok vs állatok harcok érdekesek lennének. Ráadásul szerintem a minkek még kicsivel erősebbek is egy Zoan típusú démongyümi használónál.
Capone meg szerintem rohadtul nem erős csak képes egy egész sereget magából kiontani de kb ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6710 Dátum: 16 jan 20, 08:57:36 » |
|
Capone inkább stratégiai, taktikus szerepet tölt be Big Mom bandájában, nem igazán az erőt képviseli és Sanji valszeg ott helyben szétverte volna ha a csapat nem lett volna ott (ezért is van bűntudatuk). Mellesleg sztem Capone kihasználja Big Mom-ékat, valamiért olyan érzésem van mintha lenne egy titkos terve velük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6711 Dátum: 16 jan 20, 09:09:19 » |
|
Azért elég messze menő következtetések ezek. Nem is igen ismerjük őket eléggé, hogy ilyen dolgokat megvitassunk. Bege ereje nem tudjuk két év alatt hova jutott. Azt sem milyen szerepe lehet Big Momnál.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
chakone
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6712 Dátum: 16 jan 21, 09:09:41 » |
|
szerintem ennek is lesz a közeljövőben jelentősége http://www.mangareader.net/one-piece/489/14legalabb is ha igaz a feltételezés h Lola és BigMom kapcsolatban állnak.hogy most igy találják e meg Sanjit vagy csak így derül fény rá hogy BigMom lányát megmentettek a szalmakalaposok azt ki tudja.. Amugy szerintem annak is (többek között) azért volt jelentősége hogy a Inuarashi és Nekomamushi nem hallhatnak meg,mivel Zoot nem lehet bemérni igy minden "kihajózott" mink egy vivre cardot kap a két úr egyikétől hogy haza találjon bármikor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6713 Dátum: 16 jan 21, 10:38:05 » |
|
Amúgy bármennyire is hihetetlen, de még sokkal korábban valaki megemlítette h nem kizárt h szalmakalaposok és big mom között szövetség lesz. Jó ki lett röhögve az illető h ez kizárt hisz most üzentek egymásnak hadat, aztán most jelen pillanatban lehet mégse mondott hülyeséget...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ralite
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6714 Dátum: 16 jan 21, 13:24:07 » |
|
Minkek beszállnak Kaidou ellen az tetszik. És könnyen el tudom én is képzelni. Ez a Big Mom-os dolog pörgeti az agyamat. De röhögnék ha Sanji felesége dögös lenne, és Sanji már ugrana is rá xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6715 Dátum: 16 jan 21, 14:02:36 » |
|
Érdekes dolgot vettek észre: Vagyis nem kizárt h Bonney is lánya, vagy valamilyen rokona lehet Big Mom-nak?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 21, 14:06:40 írta jasek89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
csizi-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6716 Dátum: 16 jan 21, 14:04:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6717 Dátum: 16 jan 21, 14:33:42 » |
|
Ha ezt az elfuserált csókos szájat nézzük akkor ennyi erővel a Water 7-nes kislány is simán lehetne a lánya. Egyébként jó fejezet volt, végre fény derült hogy mi is történt. Kíváncsi vagyok, hogy ezek után hogyan tovább. Utána mennek? Ha nem, akkor miért nem? Vagy egyből neki Kaidonak? Húha..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6718 Dátum: 16 jan 21, 14:47:26 » |
|
Sanji tartalmas volt mint mindig tele van szeretettel. Bezzeg, ha egy jó nőnek kellett volna írniaXD Pekoms ott maradt szóval igen ő a térkép mamához.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|
|