25 máj 16, 00:24:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 445 446 [447] 448 449 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1213925 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
kristofkristof
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6690 Dátum: 16 jan 14, 16:45:54 »

Amúgy nálam most volt legelőször ez az érzés, hogy Caesar és a Szalmakalaposok között nem volt komolyan feszélyezett a hangulat és tényleg elökörködtek. Azonban ez nálam még mindig nagyon kevés ahhoz, hogy Caesar tag legyen, viszont nálam ez egyáltalán nem volt Frankys feelingű. Azonban még mindig lehet rá esély, mert Oda ezzel elintézte, hogy Caesar egy darabig még képbe legyen.

Ezzel a Nami dologgal sajnos egyetértek.  smirksweat

Amúgy ti mit gondoltok erről?:Nekem egy ideje már az volt az érzésem, hogy Jinbei Sanjinál fog valahogy képbe jönni. Így, hogy már nincsenek haragban Big Mommal, szerintem még nagyobb az esély, hogy hamar felbukkan. Mivel már eléggé összeszűrték a levet Kaidouval is, már az sem kifogás, hogy Jinbei túl erős tag lenne, mert most kell igazán erős tag. Sanji miatt még lemondhatnak a Gyojin sziget terrorizálásáról is, szóval Jinbeinek se lesz már dolga ezzel.

Nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki ebből, mert nekem nagyon gyanús ez a jó viszony Big Mommal. Még ha Kidék őt vették volna célpontba azt mondom oké, mert így kikerül a képből, de gyanúsan erős szövetség lenne Big Mom..
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6691 Dátum: 16 jan 14, 20:00:49 »

Daninak igaza van abban, amit CC-re mondott a társait se kímélte és az ilyeneket utálja a legjobban. Ez Big Mam-ra is áll, ha nem bünteti meg Begét és áll ki Pekoms mellett valszeg felejtős a szövetség. A kérdés van-e "emberi" oldala vagy sem.
A másik miért akarja ezt a házasságot annyira? Mi olyan fontos ebben? Ki az apja vagy az anyja?
Namival meg igazatok van elfogta őket a trash és meg se próbáltak ellenállni. Százezezer Gyojin után ez kicsit vicces volt.  Aszondja "túlerőben voltak"...
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6692 Dátum: 16 jan 14, 21:04:13 »

Csak meg kell nézni a mostani CC jeleneteket.Ha valaki csak az első 500 fejezetet olvassa el és beleolvas ide nem mondja meg, hogy nem csapattag.Még sok ilyen jelenetet kapunk és elképzelhetetlen lesz nélküle a továbbmenetel.Kinemonéknál ez azért nincs így jönnek és mennek majd köszönjük szépen.Ráadásul ez a sok "jó cselekedete" amit itt tesz, még ha kényszerből is, megnyerheti luffy bizalmát és bocsánatát az eddigiekért, sőt nekem meggyőződésem, hogy ezért rajzolta meg Oda ahogy itt gyógyítgat.

CC-n volt Kairoseki? Mert ha nem akkor kiüthette volna az összes trash noname karaktert maga körül.
Hiei én is fogtam a fejemet annál, hogy túlerőben vannak..Villámot kaphatott volna mind de még Chopper Kung Fu point-ja is sok lett volna ezekhez.
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #6693 Dátum: 16 jan 14, 21:20:55 »

Hát érdekes fejezet volt. Kérdések kérdések mindenütt! Nevet

Az, hogy Pekomsot lelőtte Capone annyira nem döbbentett meg, mert elég kegyetlennek néztem már az elején ezzel a maffiózó kinézettel. Ráadásul Pekoms háttal állt neki, szóval nem nagy teljesítmény hátba lőni valakit, aki éppen az érzelmeitől "túlfűtve" azt se tudja, hogy hálálkodjon.
A vérdíjba biztos voltam benne első ránézésre is, hogy elírás. Nehogy már Jack vérdíjának háromszorosa legyen vagy Luffy és Law vérdíjának hatszorosa.

Namiékat én sem értem, hogy foghatták el ilyen könnyedén. Az már más kérdés, hogy nem sok értelme lett volna ellenállni, mert Big Mom hajója még lent volt és annyi emberrel nem biztos, hogy tényleg elbírtak volna már.

Azon, hogy Caesar Mugiwara lesz most gondolkodtam el először. A mostani segítsége miatt is és még később is lehet segít, Luffy "megkedveli" majd, de ez közel sem biztos.

Sanji származása nem meglepő bár a teljes neve érdekes. A házasságról nekem is az a háromszemű csaj ugrott be. Viszont van egy extrémebb ötletem. Ha a régi teória szerint Lola tényleg Big Mam lánya akkor lehet őt kéne elvennie. Nevet
Még vicces is lenne, mert a helyzet picit hasonlítana a Thriller Barki eseményekhez.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6694 Dátum: 16 jan 14, 22:20:23 »

Apropó villám kérdezni akartam tőletek Doffin, amit használt Law shock cuccot az nem lehet asz amit a Minkeknél láttunk?

Ez:
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/781/18

HJát tényleg megfertőztem mindenkit a beteg elképzelésemmel?Nevet
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 14, 22:21:56 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6695 Dátum: 16 jan 15, 12:06:17 »

Könnyen megeshet. Elég sokszor használta már korábban is.
Elképzelhető, hogy már előre fel akarta vezetni Oda ezt a képességet. (Bár az fura, hogy Bepotól még nem láttuk. Pedig lett volna rá alkalma, de ő inkább csak rugdalózott.)
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Corazon4444
Gennin
*

« Válasz #6696 Dátum: 16 jan 15, 15:24:10 »

nem lehet az. 1, law mondta hogy soha nem járt zoun. 2, az ope ope no mi az operációs gyümölcs. elektromos impulzusokat használnak műtétek során, így a one piece wiki szerint hozzá tartozik a gyümi erejéhez.  a counter shockot  sztem újjáélesztésre is lehet használni pl. 3, az electrot lehet csak minkek tudják használni. erre ellenpélda lehetne mcguy de arról nincs infó hogy az ő villámos kard tecnikája mi is
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6697 Dátum: 16 jan 15, 15:26:35 »

Nem kellett Zoun járnia az elsajátításhoz. Bepo is megtaníthatta neki.
A One Piece Wikit pedig RAJONGÓK szerkesztik. Tele van spekulációkkal. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Dungeon Lord
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6698 Dátum: 16 jan 15, 17:18:35 »

Apropó villám kérdezni akartam tőletek Doffin, amit használt Law shock cuccot az nem lehet asz amit a Minkeknél láttunk?
Ez:
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/781/18
Dani és Hiei nem akarom megint ünnep rontó lenni,de semmi köze nincs a mink áram technikához. Ez law műtét gyümölcs képessége. Pontosabban ez a shock egy  defibrillátor akar lenni.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6699 Dátum: 16 jan 15, 17:23:17 »

Eddig én is ebben a hitben éltem, mivel én is a defibrillálással kötöttem össze.
De így a Minkeket látván kicsit szembeötlően fura egybeesés lenne. Majd meglátjuk.
Naplózva

Corazon4444
Gennin
*

« Válasz #6700 Dátum: 16 jan 16, 22:24:55 »

a spekulációknak külön oldala van ott Mosolyog minden ami le van írva a fejezetekből és az animéből vmint oda sbs-interjúiból van Mosolyog ha nem hiszed nézd meg mindenhez írnak forrást a lap alján visszatudod ellenőrizni mind a mangában mind az animében.

Azt se tudjuk hogy bepo képes-e rá. és ha képes is akkorse biztos hogy emberek meg tudják tanulni. lehet hogy nekik túl kevés szőrük van kisülések létrehozásához ha értitek mire gondolok  kacsint
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6701 Dátum: 16 jan 16, 23:40:23 »

Bő 8 éve követem a Narutos wikit. Ott bődületes hülyeségeket írtak ez idő alatt.
Az stimt, hogy azt írják le, amit a mangában látnak. De nem mindegy a megfogalmazás. És attól még, hogy az olvasó épp néz valamit, nem biztos, hogy azt látja, ami valójában.

Nem fekszek rá 100%-osan a korábbi tippemre, mert csak tipp. Csak azt akarom kihangsúlyozni, hogy a Wikit SOSE vegyük készpénznek. Mosolyog
Naplózva

kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6702 Dátum: 16 jan 17, 13:17:03 »

Ha valóban ugyanaz lenne a két technika, akkor lenne két egyszerű kérdésem.
1. Law miért nevezte volna másképp?
2. Akkor miért használja mindig a Room-ban, mert ha ugyanaz lenne a két technika, akkor nem lenne rá szükség.
Nekem az a véleményem, hogy ez csak egy véletlen egybeesés. Szerintem sokkal jobb ötlet lenne, ha ez kizárólag a minkek technikája lenne. Ha mindenki tudná használni, akkor nekem egy kicsit erőltetett lenne, ha ezek után mindenki ezzel nyomulna. Jó ott van McGuy, de róla még nem igazán tudunk semmit. Remélem Oda hamar tisztázza ezt a dolgot.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Dungeon Lord
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6703 Dátum: 16 jan 17, 15:14:02 »

Eddig én is ebben a hitben éltem, mivel én is a defibrillálással kötöttem össze.
Már kristofkristof  leírta helyettem.
Azért nincs köze a Mink áram képességéhez,mert ha Law tényleg megtanulta ezt a képességét. Akkor minden támadásnál kellett volna aktiválódnia az áramnak.De a Doflamingo harca során egyszer se láttok.
Ha már valakivel akarjátok hasonlítani,akkor ott van Sanji. Az igaz,hogy más elem.De több köze van a technikához,mint Law shockja.
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 17, 16:12:13 írta Dungeon Lord » Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #6704 Dátum: 16 jan 17, 20:55:52 »

Egyetértek. Ha ez egy külön tanult képesség lett volna, akkor nem kellene használja a "room"-ot. És amúgy is, külön kihangsúlyozta, hogy ez a MŰTÉT belülről roncsolja a szerveit. Tehát biztos, hogy ez a műtétgyümölcsének az egyik képessége.
Azt a gamma knife-ot amúgy sem az elektromossághoz hasonlítanám, mint a minkek-nél, hanem inkább egyfajta.... sugárzáshoz...mint mondjuk a gamma sugárzáshoz, ha már ez a neve Nevet
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Oldalak: 1 ... 445 446 [447] 448 449 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins