25 feb 19, 00:28:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 435 436 [437] 438 439 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1145925 alkalommal)
0 Felhasználó és 38 vendég van a témában
Sanji
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6540 Dátum: 15 dec 14, 07:52:27 »

http://www.mangapanda.com/one-piece-party/3

Ha valakit érdekel  Mosolyog

Szerintem nincs erősebb emberük mert ha lenne, mar be lettek volna vetve Whitebeard ellen  Hümm-hümm talán mondták is hogy ez minden erejuk, plusz amikor az admiralisok helyet foglaltak, mondták hogy ők képviselik a legnagyobb erőt.
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #6541 Dátum: 15 dec 14, 10:33:37 »

Ez a One Piece Party kész volt. ikszdé Jól szórakoztam rajta.

Hm úgy tűnik csak engem nem emlékeztet Skypiára, Zou. Nekem a hangulat is teljesen más sőt a környezet sem hasonlít annyira, úgyhogy én nem is értem miért hasonlít annyira. Nyelvesít
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6542 Dátum: 15 dec 14, 11:18:49 »

Nekem sincs már Skypiea feelingem. Az elején még nekem is az jutott eszembe, de ég és föld a különbség. A visszaemlékezés után viszont kíváncsi leszek, hogy Luffyékkal vagy Sanjékkal folytatjuk. Már, ha Sanji Ceasarral van, de  gondolom igen.
Azt viszont nem hiszem, hogy most megtudnánk miért kell Sanji élve, ha csak tőle magától nem halljuk az ellenségnél nem hiszem, hogy bárki tudná.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #6543 Dátum: 15 dec 14, 23:44:25 »

Azért az erős kifejezés, hogy a tengeréset kishal az újvilágban Nevet Kizártnak tartom, hogy a két évvel ezelőtti tengerészetnek lettek volna erősebb emberei a három admirálisnál. Leszámítva esetleg Garpot meg Sengokut, ugye, akiket szintén admirálisi szintre lövök be (persze +/-, de na, kb.).
De azóta elmondták, hogy a tengerészet nagy erőket gyűjt, és hogy készülnek valamire. Nem tudom, hogy milyen szinten van pl. Fujitora a többi admirálishoz képest, a harmadik meg főleg, de a tengerészet (pl. Tsuru) reakciója alapján brutálisak lehetnek. És ne felejtsük el, hogy 1 millió beli ide-oda, a saját emberei röhögték ki, amikor neki akart menni Fujitoráéknak.
Őszintén, nem hiszem, hogy Jack sokkal erősebb, mint Luffy. Igaz, hogy azt sem hiszem, hogy Fujitora sokkal erősebb lenne Luffynál Nevet De akkor is.
Az 1 millió beli biztos, hogy azért jár neki, mert egy fékezhetetlen idióta.

Ceasar szerintem a szigeten van...a herceg legalábbis úgy beszélt róla, hogy még nem épült fel a sérüléseiből, és ezért nem...ő, nem tudom mit akarnak vele Nevet Nyalogatni? Nevet
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/809/5 Szerintem itt róla beszélnek.

Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6544 Dátum: 15 dec 15, 08:48:48 »

Az szerintem Brookra vonatkozott, mert a kutya minkek imádják a csontot.  Mosolyog
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6545 Dátum: 15 dec 15, 10:00:59 »

1 milliárdra gondoltál Nevet

Jack szerintem kb. Doffy szintjén van, ugyanakkora tank lehet és ezáltal nem hinném, hogy erősebb mint Luffy.Azért Doffy ellen se maxon ment Luffy előtte már átment egy országon.Bár ha maxon lett volna Oda akkor is legalább háromszor megszopatta volna mielőtt leveri és sajnos itt is ez lehet a forgatókönyv.Mint minden arc-ban.

Az Admirálisok ellen max egy Yonko top1 tisztjének lehet esélye de magára a Yonkoura több admirális is kevés lehet.Azért oké, hogy Jack egy mamut de az admirálisoknak vannak a legópébb gyümijeik és ehhez még hozzájön, hogy kib@szottul erősek.

Mondjuk csak tippelgetni tudunk ezzel kapcsolatban és én is leírtam múltkor, hogy Jack ezt a vérdíjat Kidhez hasonlóan is össze szedhette.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6546 Dátum: 15 dec 15, 10:12:54 »

Nekem nem Luffynak való ellenfélnek tűnik Jack. Nem hiszem, hogy ő küzd meg vele. Minden alkalommal mikor meglátom olyan érzésem van, hogy Chooper vagy Franky pakolja meg. Nem elég cool ahhoz, hogy Luffyval harcoljon.
Ráadásul az előző arcban mellék szerepelteknek kéne inkább színpadon lenni. Egyébként elment a szigetről koránt se biztos, hogy mostanában látjuk még újra:D
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 15, 10:14:05 írta Hiei D. Legend » Naplózva

jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6547 Dátum: 15 dec 15, 11:11:30 »

Én se érzem azt h Jack Luffy ellenfele lenne, ne felejtsük el h Jack is "csak" egy tiszt mint Luffy-nak Zoro.... sztem és remélem is, hogy Luffy mostmár megkapja az egyik Yonkout (Kaido), hogy haladjon is valamerre a story.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #6548 Dátum: 15 dec 15, 11:27:33 »

Az, hogy Luffy fog e harcolni Jackel, 2 dologtól függ sztem. Mi a Sanji féle titok amit Oda rejteget, illetve, hogy Jack milyen állapotban jött ki Sengoku-Fujitora-Tsuru  trio elleni csatából.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6549 Dátum: 15 dec 15, 12:26:41 »

Ahhoz, hogy megtudjuk a titkát Sanjinak oda kéne érnie a Jack vs tengerészet csatához. Ezt csak a tengerészektől/vktól vagy magától Sanjitól tudhatjuk meg.
Sanji eddig se beszélt róla, szóval Tsuruékkal való találkozás esetleg felfedheti más nem igen.
Naplózva

kristofkristof
ANBU újonc
*

« Válasz #6550 Dátum: 15 dec 15, 17:44:37 »

Valamilyen szinten igazat adok ennek az elméletnek, de azért nehezem tudnám elképzelni, hogy Chopper nyomná le. Igaz a vérdíjától eltekintve is Kaidou fő embereihez sorolják szóval én csak azt tudnám elfogadni, ha Sanji, Zoro vagy Franky győzné le. A többiekből nem nézném, főleg a gyáva triótól, szerintem ha Usopp, Nami, Brook, Chopper vagy Robin győzné le az eléggé hihetetlen lenne, bár ha most Usopp hakijával kezdene Oda valamit akkor még talán ő is esélyes lenne.

Azért Dressrosán is eléggé megszenvedtek a Szalmakalaposok Zorot kivéve, szóval ha valami értelmes powerup-ot akar adni Oda én azt tudnám elképzelni, hogy most mindegyik Szalmakalaposnak lenne egy kis szála, amiben fejlődhetne. Pl. Chopper lehetne most itt Zoun középpontba és megtanulhatná azt az electro cuccot. Zoro Wano országban, Usopp Elbafon, Sanji majd ha újra látjuk őt akkor jöhetne a középpontba, a többieknek is kilehetne találni valami kis szálat.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6551 Dátum: 15 dec 15, 20:17:52 »

Ezt már mi is beszéltük. Mintha Oda úgy alkotott volna szigeteket, hogy egy szigeten mindig valamelyik Mugiwara lehessen a középpontban. Ahogy te is mondtad. Elbaf -Usopp, Wano-Zoro, Villámlós sziget - Nami a többieket is simán ilyen szituációba hozhatja majd. Ez simán lehetne akár Chopper szigete. Izgalmasabb lenne tőle az One Piece, viszont Tapionnak igaza lehet abban, hogy ezt Oda nem merné meglépni. Ha nem Luffyé lenne mindig a főharc megköveznék Japánban. Pedig simán megtehetné, ha minden második arcban más gyújtja le a bosst Luffy helyett.
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 15, 20:27:11 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #6552 Dátum: 15 dec 15, 21:03:43 »

Azért erősen mennek itt a végletek Nevet Egyik nap, hogy a tengerészet kismiska a többiekhez képest, a másik nap meg, hogy majd Franky fogja leverni Jacket Nevet Azért ne túlozzunk.
Fogalmam sincs, hogy milyen erős lehet ez a Jack, de valószínűleg Doffy körül (szerintem kicsit erősebb), vagyis egy admirális körül. Valószínűleg erősebb a jelenlegi Luffynál, éppen ezért a többieknél is. Nem mondom, lehet, hogy Sanji, vagy esetleg Zoro fogja leverni pár arccal később, de nem tudom elképzelni, hogy Chopper, vagy Brook Nevet Még Frankyt se, az az igazság.
Azért na Nevet
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
kristofkristof
ANBU újonc
*

« Válasz #6553 Dátum: 15 dec 15, 21:15:17 »

Én is azért írtam, hogy a három legerősebbet tudnám csak elképzelni, hogy lenne esélye, mert szerintem Luffy után Zoro, Sanji és Franky a három legerősebb. Amúgy Franky is érdekes eset, Oda sokkal többet kihozhatott volna belőle, ha akkor nem szúrja el Dressrosán Senior Pink ellen. Értem én, hogy férfiasan álltak ki egymás ellen, de ez akkor is lehúzta Frankyt.

Amúgy visszatérve, hogy mi lenne ha nem Luffy verné le a főbosst. Anélkül is középpontba kerülhet egy karakter, de most, hogy így felmerült Oda ezt simán megtudná oldani korrekt módon. Például berak több ellenfelet. Gondolok itt arra, hogy bekerülne most a képbe Jack és Edward Weeble. Mivel Weeble felhozza Marcot és Fehérbajuszt Luffy bepöccen és megy ellene, emellett valamelyik erős Szalmakalapos kiállna Jack ellen és legyőzni. Nem Luffy győzte le a szigetre legnagyobb veszélyt jelentő embert, de nem is panaszkodhatunk, mert lenyomott egy Shichibukai-t. Jó ez részemről azért nem volt teljesen korrekt példa, mert itt elvileg Chopperé lenne a főszerep és mint ahogy már írtam szerintem egyáltalán nem lenne esélye Jack ellen. Csak azért hoztam fel ezt, hogy valami hasonló dologra gondolok.
Másik példa, hogy pl. megint ketté válna a csapat, bár ez sokaknak lehet, hogy nem tetszene és akkor valamelyik Szalmakalapos verne le egy főbosst, de emellett egy másik helyen Luffy ver le valakit. Vagy például most, hogy Sanji lelépett legyőzhet egy nagyágyút, és arra se panaszkodhat senki, mert Luffy nem volt ott.

Ezeket csak azért írtam mert remélem Oda megmeri lépni, hogy mindenki kapjon egy kis rivaldafényt és ezáltal erősödjön, lássuk be ez korrekt powerup volna, nem az van, hogy a semmiből erősebb lesz valaki.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6554 Dátum: 15 dec 15, 21:39:53 »

Amúgy csak megjegyzem Jack elment innen. Így nem hiszem, hogy most harc lenne vele. Mihawk az egyik riválisa Zoronak, aki egy Yonkouval rivalizál és felteszem egyenlő volt vele, mert fél kézzel már nem akart harcolni ellenne. Így Jack nem lehet probléma Zoronak. Ráadásul nem illik hozzá. Méretben inkább Chopper és Franky esete, akik a leendő kalózkirályt szolgálják. Miért ne harcolhatnának vele? Luffy úgyis Kaidouval fog van még két imba ellen a csapatában így Sanji és Zoron kívül is valakinek jut egy. Mondjuk ha Jinbei csatlakozik jó eséllyel harcolhat ellene ő.
Usopp már most 200 milla és hol van még egy Yonkou harc?
Drake meg lehet benne sincs a három legerősebben. Szóval bőven erős ellenfelekkel harcolnak Namiék is majd.

Nem véletlen nem jutottak sehova az Új világban. Eddig hála égnek elmondható, hogy tényleg félelmetes helynek ígérkezik. Szóval igen a tengerészet, amit ismerünk elég gyenégnek látszik, de mint valaki írta valszeg erősödtek. A három admirális már közel se olyan fényes.
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 15, 21:44:24 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Oldalak: 1 ... 435 436 [437] 438 439 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins