25 feb 18, 21:49:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 434 435 [436] 437 438 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1145692 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6525 Dátum: 15 dec 07, 17:41:00 »

nem rossz a kitett rész. (808) Ceasar gázfegyvere,pedig, legszebb emlékeim szerint anno Luffynak is befűtött - nem  kicsit.
Naplózva

"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)

Szupercsapatom:
Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze.
Nők:
Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel.
Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
Crowley
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

King of Hell

« Válasz #6526 Dátum: 15 dec 10, 13:22:19 »

Csizi-kun, az a majom nem Raizo volt, csak egy egyszerű Mink, aki a kaput őrizte akkor amikor Jack-ék betörtek az országba. Az a kis majom eléggé el volt már verve, nem hiszem, hogy ha ő lenne Raizo utánna Jack még odamenne a minkekhez hogy adják elő őt. Az, hogy a majom is etete-zik jelentheti azt, hogy a nindzsa tényleg járt ott, vagy csak egy szimpla véletlen. Az viszont biztos, hogy ezt a kis poént, hogy Kinemonék kétszer is leestek az elefánt lábáról, Oda csak azért rakta be, hogy ne Luffyékkal együtt érkezzenek meg, és mikor feljönnek legyen egy nagyobb konfliktus, mert Luffyék ismerik őket.
Naplózva
csizi-kun
Gennin
*

« Válasz #6527 Dátum: 15 dec 10, 20:50:25 »

Értem. Viszont, ha a majom egy igazi mink akkor (gondolom) neki is utálnia kéne a szamurájokat hiszen őmiattuk maszírozta le Jack az elefánt hátát. Erre szembejön vele kettő és miután másznak felfelé nem úgy tűnik mint hogyha haragudna rájuk. Persze lehet hogy csak túlkomplikálom a dolgot de valami turpisság mindig van Kinemon körül   ikszdé
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #6528 Dátum: 15 dec 10, 23:25:29 »

Szerintem biztos, hogy az a majom Raizou. Mi másért tetete-zne? Azt, hogy akkor ő hogy is lett majom, hogy miért tűnik úgy, hogy mink lett...arra meg majd megkapjuk a választ.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6529 Dátum: 15 dec 10, 23:38:05 »

Az nem lehet, hogy Zoan és így vegyül el a Minkek között? Elmenekült és ez tűnt reális búvó helynek. Nem lepődnék meg, ha Wano egy vezetője lenne vagy annak hozzá tartozója. Esetleg meglopta Kaidout egy gyümivel.
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 10, 23:38:37 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
sordoran
Chuunin
*

« Válasz #6530 Dátum: 15 dec 11, 11:42:34 »

Vagy simán lehet egy alakváltó gyümölcs használó is (csak külsejét változtatja, extra tulajdonságokat nem szerez vele), ninja-nak tökéletes képesség. Majom gyümölcs is lehet, korlátozottabban hasznos, de ide tökéletes az is.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6531 Dátum: 15 dec 11, 11:49:46 »

LOL. Én a majom feltűnésénél úgy fogtam fel, hogy azért etetézik, mert fáj valamije.
Ugye a japánoknál az áu / áucs = Ítetete. Amit fogalmam sincs, hogy írnak. De mivel angol fordítást olvastunk mindannyian, simán kinézem az amcsikból, hogy etetetének írták ezt a kiejtés miatt.

Szal szerintem sem Raizo.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
MonkeyKing
Újonc
*

Majom Király

« Válasz #6532 Dátum: 15 dec 11, 13:46:59 »

Szerintem simán lehet Raizo.Mivel ninja és biztosan tudja a henge-no jutsut.Így annak alakul aminek akar. Itt például egy mink majomnak.50-50% esélyt látok rá,lehet is meg nem is,ahogy oda akarja.
Naplózva

Semmihez sem kell nagyobb bátorság, mint hogy nevetés mögé rejtsük szomorúságunkat.
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6533 Dátum: 15 dec 11, 18:03:22 »

haha: Mosolyog az orvosok is elaludtak Mosolyog  smirksweat
A muskétás osztag nagyon epic.
Ahogy az Őrzők öltözete iS.
Naplózva

"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)

Szupercsapatom:
Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze.
Nők:
Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel.
Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #6534 Dátum: 15 dec 12, 12:05:29 »

Amúgy el kell ismerni, nagyon jó érzés látni, hogy jönnek az idióta és önelégült barmok, bántani másokat, és kapnak a pofájukra Nevet Milyen epic volt, ahogy az a macska földhöz vágta ezt a behemót marhát? Nevet A többiek néztek, mint a moziban.
Nagyon kíváncsi vagyok ezekre a minkekre, nem semmi harcosok és szerintem érdekes karakterek, pont ezért, mert nem a szokásos felállásból indulunk.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #6535 Dátum: 15 dec 13, 02:26:50 »

Végül is ha azt nézzük, hogy ez a sziget lehet a skypia 2.0 akkor, feltételezhetjuk, hogy a dialhoz hasonló újdonsággal bővül a tagok repertoárja. Skypian megismertük a dialokat mint újdonság. Most pl megtudhatjuk, hogy mi áll az "elektromos" ütés mögött, és h mennyire tanulható. Kizártnak tartom, hogy dial lenne mögötte. Nagyon üres lenne a történet, ha még 1x ugyan az jönne föl. Így is kimondatlanul erézzük ezt a skypia 2.0 hatást, ami önmagában nem tesz jót a történetnek, de végül is kiszámíthatóvá teszi kicsit a kaotikus Új Világot.

A rész aktuálitásához.

Elvárható, hogy egy az Új világban is megforduló "sziget" meg tudja védeni magát, tehát erős vezetői vannak.  Nem mindenki tekinti a Yonkokat  "Mindenek felettinek".
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6536 Dátum: 15 dec 13, 10:34:48 »

Igaz az elején kicsit panaszkodtam, de már egyre kevésbé zavar a kis lassúság, meg hogy kicsit hasonlít Skypiahoz. Az ok most egyszerű, ahogy előttem is mondták, most itt nincsenek beadva azok a klisék, amik még sajnos a timeskip után is jellemzőek voltak. Gondolok itt a szokásos felállásra, ami már be volt adva kétszer is timeskip után (lásd Gyojin és Dressrosa). Igaz Punk Hazardon se volt sok ilyen, de ott olyan szinten lassú és monoton volt a történet, hogy egyáltalán nem lehetett élvezni, emellett a főboss is olyan gyenge volt, hogy Luffy már elsőre majdnem megverte, de ezek után még is el lett játszva, hogy harmadjára tudja csak legyőzni. Ha még hosszabb időre is maradnak itt és lesz főboss akkor ne legyen megint beadva, hogy harmadjára nyomja le Luffy. Ha ezt is elhagyja most Oda, akkor szerintem egész jó arc lehetne ez.

Itt az új kötet borítója.
http://vignette2.wikia.nocookie.net/onepiece/images/d/d6/Volume_80.png/revision/latest?cb=20151211105856
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6537 Dátum: 15 dec 13, 17:56:30 »

A tengerészetnek vannak erősebb emberei az admirálisoknál? Kong-san meg akik ott szoktak sakézni gondolom mindegyik vezető lehet a legjobbak háborújában sem mutatkoztak meg. Így elnézve az új világ erejét kell, hogy legyen erősebb az admirálisoknál, mert különben Shichibukai ide vagy oda nem lennének hatalmon.
Mihawk meg egyre inkább felértékelődik, ha Jack 1 milliárd ő mennyi lehet?Nevet Shanksel rivalizálxD Ha nem lennének erősebb emberek mivel fognának meg maguknak ilyen kaliberű kalózokat?
Kíváncsi vagyok mikor ismerjük meg őket. Akainu így is áthelyezte a főhadiszállást az újvilágba. Tehát valamire biztos készülnek.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6538 Dátum: 15 dec 13, 22:28:22 »

Azért az admirálisoknál sokkal erősebb nem kell ide Nevet az "átlag" admirálisoknál azért jóval erősebb Akainu és Aokiji, utóbbi ugye már más szolgálatban.Oké, hogy 1 milliárd meg egyre több erősebb ember az újvilágban de amikor egy ember befagyaszt egy tengert és kicseréli egy sziget klímáját az azért még az újvilágban is elől van.

Bár igazat kell adnom mert Amióta az újvilágba léptünk én sem számítom a tengerészetet a nagy játékosok közé, szóval kell itt lennie még valaki(k)nek.

Mondjuk én a legnagyobb jelentőséget még mindig új fejvadászokra fordítom, nélkülük a vérdíjnak annyi szerepe van mint Torikoban az elfogási szintnek.Lényegében semmi.

Bár jó ez így, hogy igazából ezzel az újvilággal nem bír senki, végül is csak egy embernek sikerült fel térképzeni.Újra kiemelném, hogy mennyire örülök ,hogy nem Grand Line 2.0 lett!
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6539 Dátum: 15 dec 13, 22:53:46 »

Sztem a kormánynak - akár az admirálisoknál is - erősebb emberei vannak és itt nemcsak a gorosei re gondolok hanem pl a cp osztagra is akik felbukkantak dressrosán, nem véletlen h a kormány diktál a tengerészetnek. Itt az új világban a tengerészet már nem számít nagy halnak, az is sokat elárult h egy haldokló yonkou majdnem kivégezte őket 3 admirálissal együtt.

Sztem az se kizárt h még yonkou nál is nagyobb erőt képvisel a kormány.
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 13, 22:56:06 írta jasek89 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 434 435 [436] 437 438 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins