25 máj 17, 11:57:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 433 434 [435] 436 437 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1215857 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
kristofkristof
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6510 Dátum: 15 dec 04, 20:11:08 »

Nekem egyre jobban bejön a sziget, de ez a csigatempó fogja tönkretenni az egészet. Amondó vagyok, hogy most darálja le inkább egybe a visszaemlékezést, minthogy belekezd egy kicsit, abbahagyja, majd megint mutat... Mire a végére érne a kis magyarázatnak már megint szünet lenne.

Nagyon durvák ezek a mesterséges Zoan gyümölcsök. Jack is most nagyon be lett hypeolva ezzel az 1 milliárdos vérdíjjal, már kétlem, hogy egy kis hal lenne Kaidou emberei között, ha most a minkek megfingatnák az nagy csalódás lenne. A fejezet vége alapján Jack most vet véget a játéknak.

Valamilyen szinten amúgy azoknak is igazuk van, akiknek nem annyira jön be most ez a szál. Egy kicsit én is úgy érzem, hogy lóg a levegőben, Jack lelépett és az akciója után kétlem, hogy most újra visszajönne. Ha meg nincs itt ellenfél, akkor nincs okuk olyan sokáig itt lenni. Engem kifejezetten az idegesít, hogy Sanjit letojják. Értem én, hogy hagyott levelet, de azért nem szórakozni ment el. Két hét múlva majd okosabbak leszünk... Hümm-hümm
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6511 Dátum: 15 dec 04, 20:43:45 »

Nekem az jött le, hogy Ceasar bombája lesz, ami Jack felé billenti a mérleget. Mit csodálkoztok már Kaidoun is látszott, hogy csak a harcnak él szerintem az összes embere ilyen lesz. Amúgy tudjuk, hogy hányadik tiszt Jack?
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Corazon4444
Gennin
*

« Válasz #6512 Dátum: 15 dec 04, 22:41:59 »

csak annyit tudunk hogy egyike a három "katasztrófa"-nak, és gondolom az 1 milliárdos vérdíjt se csak úgy vicből kapta. tehát sztem kaido emberei közül top 3ban benne van. Tuti hogy nem ennyi az ereje mint most láttunk. pl hakit még nem is mutatott. pedig az új világban lassan minden jött ment képes rá.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #6513 Dátum: 15 dec 05, 00:12:16 »

Azt a rohadt, néztem egyet Jack vérdíján Nevet Szép kis summa, de ha bejönnek a milliárd nagyságrendű vérdíjak, akkor egyre bénábbnak tűnnek a korábbi ellenfelek. Persze ez minden shounenben így van, tudom, de például Ace és Chinjao bounty-ja így már nem is érződik olyan nagynak. Főleg, hogy Jack egyike a három katasztrófának, szóval még van 2 ilyen tag, valszeg hasonló vérdíjakkal. És még csak egy Yonkou beosztottjairól beszélünk, nem magukról a császárokról. Amúgy ki fogja ezeket a tagokat begyűjteni, levadászni az admirálisokon kívül? ikszdé Nem is tudom ki említette itt fórumon, de tényleg jó lenne pár Igazi Kalózvadász, akik főleg ilyen op emberekre pályáznak. Dressrosán is volt egy kaktuszfejű tudom, de az egy kész vicc volt az Újvilágban. A vérdíjakról ennyit.
Maga a flashback érdekes volt, de tényleg túl korai. Főleg, hogy még se Jack se Zou 2 vezetőjének az erejét sem ismerjük. Így most a mamut ormányának megállításából fogalmunk sincs, hogy ez mit jelent. Vagy Jack van csak túlértékelve vagy ezek az állatok tényleg imbák. Esetleg mindkettő. Nem értem Oda miért mutatta meg ezt nekünk ilyen hamar. Kellett volna egy előzetes jelenet, ahol Jack agyonver valami nagyon erős szereplőt, akinek már ismertük az erejét. Úgy lenne viszonyítási alap. Így egyelőre ezzel nem tudok mit kezdeni, főleg, hogy most Jack visszaváltozott az ember formájára... De elvileg így nem kéne gyengébbnek lennie? Gyümi ereje nélkül... vagy csak nemrég kapta meg ezt a mamuttá változós képességet és még nem tudja kihasználni teljesen? Túl sok a kérdés... Ezt már megszokhattuk a One Piece-ben, de most nem látom értelmét a dolgoknak.
Talán a következő fejezettel okosabbak leszünk, viszont arra 2 hetet kell várnunk.. Nem jó ez a havi 3 fejezet, így csak ~35 fejezetet kapunk egy évre, ami egy ívre se elég Oda tempójával... Még legalább 200 fejezet lesz a One Piece-ből, úgy hiszem.
Btw, akkor Big Mom tisztje, a teknős gyümölcsöt lakomázott oroszlán, Pekoms, valójában egy Mink? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 05, 00:14:23 írta Csabi28 » Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6514 Dátum: 15 dec 05, 09:54:43 »

Az 1 milliárd azért csalóka is lehet.Láthatjuk, hogy Jack egy idegbeteg állat.Ezért is kaphat magas vérdíjat mint ugye Kid.Ez nem jelenti azt, hogy gyenge csupán lehet, hogy egy 600 millás erősebb nála csupán azért mert az nem randalíroz.Bár az erősebbet úgyis nagyobbal jelöli Oda de ez is egy opció.Yonkou egy főbb tisztjeként alapból jön a nagy summa akkor is ha Buggy vagy.

Anno én is szóvá tettem, hogy kellenének valami fejvadászok ide akik eléggé kemények mert eddig is fenn állt a veszély, hogy lényegét vesztik a Bounty-k de mindig volt hova előre menni ahol még hátha vannak olyanok akik be tudják gyűjteni őket az admirálisokon kívül.Már lassan ott vagyunk, hogy Yonko-k meg Dragon szóval be kellene hozni valami komoly fejvadászokat mert másképpen tényleg csak a hype vonatot fűteni jók ezek a plakátok.
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #6515 Dátum: 15 dec 05, 10:49:01 »

Hát ezek a fejvadászok tényleg érdekes téma. Komolyan én a történetben a legkeményebb fejvadász akire emlékszem az Daddy Masterson volt, aki még Lougetown-ban tűnt fel még a Keleti Tengeren. Őt láthattuk, hogy anno Yasopp-al majdnem egyenértékű mesterlövész volt, ami gondolom nem kis dolog.

Csabi
Igen ez nekem is eszembe jutott, hogy Pekoms egy mink lehet. Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6516 Dátum: 15 dec 05, 11:13:09 »

Filler szereplő a mangában nem is szerepel. Nem tudjuk, hogy Fujitora és Zöldbika nem voltak-e éppen fejvadászok. Elég erősek és nem voltak előtte tengerészek. Mikor csatlakoztak az erejük miatt egyből admirális rangra emelkedtek.
Naplózva

hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #6517 Dátum: 15 dec 05, 11:33:57 »

Oh ezt em tudtam. Kár pedig bírtam azt a csávót. De ez elég jól hangzik, hogy Fujitoráék fejvadászok voltak.
Naplózva
Corazon4444
Gennin
*

« Válasz #6518 Dátum: 15 dec 05, 13:12:30 »

Hiei: nem teljesen filler, oda megrajzolta de kilett vágva. asszem valahol a 100 fejezet környékén lett volna. bár oda másnak rajzolta mint ahogy a fillerbe mutatták. de asszem így is megjelent a kivágott fejezet novel-formájában.
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6519 Dátum: 15 dec 05, 19:48:15 »

Csak most volt időm alaposabban szemügyre vennem az utóbbi két mangát.
Hát nagy csalódás lenne ha a Yonkou legerősebb embere (Jack) nem tudna kiütni egy törzs vezetőt, ráadásul Wanda állítása szerint a harcot meg is nyerték volna ha nem vetik be Ceaser fegyverét, ez így ultraciki yonkou-ra nézve.
Kezdem azt hinni h csak a Fehérbajusz "serege" ért valamit, pedig nemrég még arról beszéltünk h Kaido-nak lehet a legerősebb serege hisz gyűjtötte az ördöggyümiket Doffytól.
Biztos vagyok benne Shanks, Kaido és Big Mom nagyon erősek, de abban már nem vagyok bzitos h az emberei is azok e.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6520 Dátum: 15 dec 05, 20:30:28 »

Miért ne lehetne egy ország vezetője erős? Az az ország életben maradt az új világban úgy, hogy se navy se császár befolyása nem terjedt ki rá. Ennek tükrében kell, hogy legyen ott erős ember.
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #6521 Dátum: 15 dec 05, 20:38:22 »

Egyetértek Hiei. Én nagyon örülök, hogy tovább rétegződik és színeződik a manga, és nem csak annyiból áll az egész, hogy kalózok vs tengerészek, és sehol egy erős ember ezeken kívül. De azt el kell ismerni, hogy ezek a minkek baromi erősek. Mondjuk ez már akkor gyanús volt, amikor az a kiscsaj megtámadta Zorot, és Zoro megszenvedett a kivédésével Nevet Először az újvilágban Nevet

A fejezet nekem nagyon tetszett, mint Jack (nem zavar, hogy egy agyatlan állat, szerintem Kaidou egész serege ilyen lesz, az élén Kaidouval), mint a minkek katonái. Abban van igazság, hogy jelenleg még nem nagyon tudjuk belőni Jackék erejét, de az szinte biztos, hogy erősebb, mint Doflamingo (sőt), szóval azt hiszem, hogy Luffyék jobb, ha vigyáznak a szájukra a szigeten Nevet
Maga a történetszál, a sziget továbbra is nagyon érdekes szerintem. Persze ez egyéni kérdés, de nekem még mindig nagyon bejön. És amúgy is, nem valószínű, hogy sokáig el leszünk itt.
Kár, hogy megint szünet lesz...Így csak lassan lehet haladni.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6522 Dátum: 15 dec 05, 22:34:25 »

Szalmakalaposokat nem kell félteni sztem, mert ahogy halad a sztory úgy erősödnek is nem picivel. Sztem az se biztos h Jack lesz Luffy ellenfele, lehet h ez egy eléggé hosszú szál lesz Kaido-ig.
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #6523 Dátum: 15 dec 05, 23:24:50 »

Az igaz, hogy még nem tudjuk belőni Jack erejét, de azért nem vagyok benne biztos, hogy annyival erősebb lenne, mint Doffy. Mert az, hogy Kaido megalázza az oké, de Jack legyen bármekkora állat Doffy is nagyon durva tank volt. 1V1-ben (jelenleg) nem biztos, hogy Jackre szavaznék.
Naplózva
csizi-kun
Gennin
*

« Válasz #6524 Dátum: 15 dec 05, 23:48:20 »

Én arra vagyok kíváncsi, hogy mi ez a Wano ország őrület. Szerintem kifog derülni valami turpisság Kinemonék csapatáról. Mert jelenleg nem tudom elképzelni miért kell ennyire Kaido-nak a szamuráj. (Doffy is kergette őket gondolom Kaido parancsára). Esetleg a Wano ország Kaido fennhatósága alatt áll de titokban összeesküdtek ők ellene? Ötletem sincs.

Vagy lehet h Raizo ellopta a majomgyümit Kaidotól és most vissza akarják szerezni. Ez megmagyarázná h Oda miért ábrázolta Raizout majomnak.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 433 434 [435] 436 437 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins