25 máj 18, 10:54:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 425 426 [427] 428 429 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1216917 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6390 Dátum: 15 nov 13, 20:21:12 »

Örülök, hogy megbeszéltük.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6391 Dátum: 15 nov 13, 21:01:16 »

Lezártam a dolgot. Szóval továbbiakban One Piece.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 13, 21:02:50 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6392 Dátum: 15 nov 13, 22:10:13 »

Aki tudatában van a 3 hetes dolognak az is elnézheti, hogy éppen melyik héten járunk.Más dolguk is van az embereknek.Én személy szerint fejben kevésnek tartottam az elmúlt 2 fejezet által nyújtott adagot azért feltételeztem tudat alatt, hogy csak jövőhéten lesz a szünet.Tévedni emberi dolog ha meg van olyan aki 3 hetente mindig eltéveszti az sem tragédia.

Kicsit off mert nem a legutóbbi fejezethez kapcsolódik, Sanji kapcsán sokszor előfordult a szőke Gorosei tag mint apa és belebotlottam ebbe a képbe:
https://i.redditmedia.com/9u_0AUZE7rQ9BovdFJPoEZkCto--7RvC1XGp_Dfzytc.jpg?w=320&s=dd30495de8c2e819397a57098965246b

Valószínűleg csak nekem új ez a felvetés és mivel ha jól tudom ez a jelenet már akkor volt amikor Zoronak megvolt a kardja, így csak 2 hasonlító kard lehet.Ha kibeszéltétek már akkor bocsánat, de tud erről valaki valami közelebbit? Vagy tényleg csak véletlen.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #6393 Dátum: 15 nov 13, 22:12:04 »

És akkor miért csak az én hozzászólásomat törölted, a többit meg nem? Nevet Tökmindegy.

Hogy ne legyen off, én még nem is mondtam semmit az előző fejezetről:
Nekem nagyon bejött, és nagyon meglepett, hogy már ilyen hamar újra összejött a csapat, ezek szerint csak nem akarja ezt a Zout annyira hosszúra nyújtani.
Csak most, hogy elolvastam magyarul is a fejezetet, vettem észre, hogy az a majom már ott volt Kinemonék mögött. Szóval valószínűleg tényleg a ninja lesz az. Valamiért nem akarja Oda, hogy ők feljussanak a "szigetre" Nevet
Nagyon valószínű az is mostmár, hogy Sanjiék megmentették a szigetet (vagyis igazából ez már biztos, ha megmentőnek hívják őket), és akkor össze kellett csapniuk Jack-el. Valószínűleg ezt láttuk akkor, amikor kaptunk róluk pár oldalt, már nem is tudom mikor. Elvégre az ország sem pusztult el teljesen, még ha erősen meg is rongálódott a város, de ezt csak erős túlzással lehetne "porig rombolásnak mondani". De Jack-et biztosan nem győzték le...akkor Sanjival miért lenne baj?
Azt tudom elképzelni, hogy Sanjiék valami nagyon epic módon megállították őket, amire Jack még jobban bedühödött, de akkor ledobták a friss újságokat, benne a hírrel, hogy Luffyék legyőzték Doflamingot, benne az új körözési plakátokkal, amiből könnyen kikövetkeztethette, hogy Sanji nagyon értékes, és hogy valószínűleg fel tudja majd még használni, akár egy alkuban a kormánnyal. És aztán valahogy elkapta, majd lelépett, kiszabadítani Doffyt.
Aminek amúgy nagyon örülnék. Mármint ha kiszabadítaná Nevet Doffyban még rengeteg lehetőség van, a manga egyik legbadassabb karaktere, ráadásul sokkal fontosabb a szerepe, mint sem, hogy most börtönbe kerüljön. Valahogy biztosan vissza kell jöjjön még, miért várna vele Oda.
Szóval nagyon-nagyon örülök a fejleményeknek. Annak is, hogy nem húzzuk az időt, és haladunk Zoun, így jó esély van rá, hogy ez egy gyorsabb, könnyedebb szál lesz, meg annak is, hogy rettentő érdekes irányba haladnak az események.

Szerk.:
Szerintem biztos, hogy csak hasonlít. Eleve, felismerte volna a mestere kardját, nem? Meg mire akarna ezzel menni Oda? Nehezen tudok ebbe beleképzelni bármit is.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 13, 22:16:12 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6394 Dátum: 15 nov 13, 22:17:28 »

Érdekes, mert én meg azt álmodtam ,hogy Sanjiékból állat lett. Ha a szamuráj is az lett, akkor nem kizárt a dolog. Bár nem tartom valószínűnek előtte este azt álmodtam ,hogy megverjük a norvégokat 1:0-ra és tényleg megvertük^^. Kezdek félni nem akarok még egy Thriller barkot.
Az a Gorosei tag.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 13, 22:18:43 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #6395 Dátum: 15 nov 13, 22:23:38 »

Miért lenne akkora tragédia az, hogy állatok lettek? Nekem ennél vészjóslóbb Nami meg a többiek arckifejezése. Habár Sanjinak valószínűleg óriási tragédia lenne Nevet
Amúgy ha azt is megálmodtad, hogy Kleinheisler rúgja a gólt, akkor jobb, ha mind elkezdünk félni Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 13, 22:26:20 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6396 Dátum: 15 nov 13, 22:32:45 »

A bálna erdőt gyarapították. Azért:D Nem azt nem álmodtam meg:D.
Naplózva

jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6397 Dátum: 15 nov 14, 02:34:13 »

Nekem gyanús az a szőrős nagy állat, aminek a hasán feküdt Nami, sztem nem kizárt h ő Sanji. (Igen én még mindig kitartok amellett h Sanji állattá változott Mosolyog ) Kíváncsi leszek.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 14, 02:53:30 írta jasek89 » Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #6398 Dátum: 15 nov 14, 09:43:59 »

Igen a lehetőség fennáll, hogy Sanji állattá változott. Csak nekem nem függ össze azzal, hogy Nami elkezdett sírni. Ez inkább akkor lenne indokolt, ha elrabolták vagy megölték volna.

http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/806/10
Illetve itt a középső képen nem tudom kiderült e már, de Jack mégis mit akart itt Zou-n megtalálni?
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 14, 09:48:41 írta hagabi » Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #6399 Dátum: 15 nov 14, 12:57:03 »

http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/795/6
Itt Chopper azt mondja, hogy "még megmenthetjük őket", és az itteni lakosokat elnézve, az összes elég komolyan meg lehetett sebesülve. Szóval valószínűleg Chopper mentette meg őket, azon kívül, hogy nekiálltak harcolni Jack ellen.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/795/7 Ki az a furcsa kislány? És még valami. Ez a Sheep Deep akárki, oké, hogy rajta van Kaido jele, de azon a krokodilon lovagolnak, és ráadásul "betolakodóknak" hívják Sanjiékat. Akkor ő a mink törzs tagja is egyúttal? És elnézve a testalkatát, több mint valószínű, hogy tényleg. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/795/9 Meg gondolom az az erő, az ugyanaz, mint amit Zoroék is tapasztaltak.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/795/11 Ezek szerint valami szamurájt kerestek...talán Raizout? Dehát ő ninja, nem? Nevet Vagy Momo-t? Kétlem, hiszen honnan gondolhatták volna, hogy ő is a szigeten van.

Szóóval. Nem tudunk semmit Nevet

De az biztos, hogy az a szőrös csávó nem Sanji.
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/806/15 Akkor emlékezne rájuk, nem? Vagy az emlékei is oda lettek? Áh, még ez sem biztos Nevet Nem biztos itt már semmi sem.
Naplózva

Dungeon Lord
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6400 Dátum: 15 nov 14, 15:43:51 »

Nem tudom miről megy a téma épp,de 2dologban biztos vagyok a mostani események alapján:
Az egyik Sanji megmentette a Mink törzset Jack ellen,ha ennyire ünnepelve várták a maradék szalmakalapos tagokat.Lásd itt http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/806/16
Másik pedig szerintem Sanji feláldozta magát a csapatért a harc közben. Ezért távozott  Jack.
Harmadjára se Zorro,se Sanjinak,se Frankynek és Naminek feleslegesnek tartanám a démongyülmölcsöt. Itt egy jó pl Namiról: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/795/8

« Utoljára szerkesztve: 15 nov 14, 15:45:56 írta Dungeon Lord » Naplózva
Corazon4444
Gennin
*

« Válasz #6401 Dátum: 15 nov 14, 21:37:29 »

brook kardjának fagyasztása volt amit ott oda berajzolt nem az electro. sheepshead meg tuti nem mink hiszen előtte ott volt emberként. sztem doffy megdobta egy smile-lal azt kész.
 a gorosei kardja meg szerintem valamelyik a kitetsuk közül azért hasonló a markolata zoroéhoz. mert ugye zoroé a sandai kitetsu, de még van a shodai meg a nidai.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #6402 Dátum: 15 nov 14, 23:02:49 »

Nem biztos. És hol volt ott emberként? Itt? :
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/795/7
Mert itt is érdekes szarvai vannak. Azon a képen, amikor Brookot támadja, akkor sem látni pontosan a csávót, és az az érdekes erő, nekem igenis az electros dologra utal. Nem azt mondom, hogy nem Kaido ember, mert tuti, hogy az, de ki tudja, lehet, hogy vannak minkek Kaido csapatában is, úgy, ahogy Bepoo is Law legénységének a tagja.
Naplózva

sordoran
Chuunin
*

« Válasz #6403 Dátum: 15 nov 19, 11:36:49 »

Itt az új rész: http://www.mangareader.net/one-piece/807
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6404 Dátum: 15 nov 19, 11:53:14 »

Engem speciel már kezd idegesíteni, hogy még mindig nem mondanak semmit Sanjiról.
És, oh, egy mamut zoan a végén? Remélem több ősi zoan is lesz Kaidou seregében. Drake-en kívül megnéznék több dino-embert is. Mondjuk Stegosaurust vagy Pterodactylust. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: 1 ... 425 426 [427] 428 429 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins