24 nov 27, 13:16:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 423 424 [425] 426 427 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1116940 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
strack89
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6360 Dátum: 15 nov 05, 20:09:01 »

Vagy tényleg meghalt és most jött el az ideje itt is bedobni (mint majdnem minden mangában) hogy valahogy feltámasszák Nevet
Ennek Law lehet a kulcsa. Én erre gondolok, az elrablás mellett persze.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 05, 20:09:54 írta strack89 » Naplózva
Vangorf
Újonc
*

« Válasz #6361 Dátum: 15 nov 05, 20:54:39 »

És mi van akkor ha Sanji a mink lányok érdeklődését nem bírta és súlyos vérveszteséget szenvedett...az orrán keresztül?Naminál abban a sorryban azt érzem mintha tehetett volna valamit Sanjiért csak nem sikerült, és nem hiszem hogy egy Jack elleni harcra így hivatkozna.Viszont ha nő ügyről van szó akkor már érthetőbb.
Naplózva
csizi-kun
Gennin
*

« Válasz #6362 Dátum: 15 nov 05, 22:17:48 »

Huh jó kis fejezet volt.
Nekem az az elméletem erről a dologról h meghal, de mégse, szerintem Jack gyümierejéhez van köze. Hiszen láttunk már olyat, Sugar-nál akit megérint nemcsak játékká változik, de elfelejtik h létezik. Itt is hasonló lehet csak nem elfelejtik, hanem halottnak hiszik. Érdekes képesség lehet ha igazam van  Pojén

Illetve most olvasom az előző fejezetet ott írták h a testük megvan de meghaltak. Akkor lehet valami lélek kiteszítós ereje van, vagy csak simán képes ellopni és tárolni emberek lelkét amitől a test ugye halottnak látszik (pl Brook)  Gondolkozik
Talán még ez a legvalószínűbb magyarázat. Ugyhogy kövi fejezetben irány Jack és visszaszerzik a lelkeket Nevet
Naplózva
R. J. Misko
Újonc
*

« Válasz #6363 Dátum: 15 nov 05, 22:41:46 »

Hali!

Az mekkora lenne, ha Jack elrabolta volna magával Sanjit (mivel tegyük fel... rájött, hogy Sanji-nak tényeg köze van az égisárkányokhoz vagy valamien fontos tagnak az elveszett fia, akit már évek óta keresnek titokban...) és ezért zajlott az a nagy csata... valamint Ceasart is elvitte (mivel fontos tagként ismeri, aki Dolffy egyik élő embere =és ez valamien szinten igaz is) és Jack úgy hiszi, hogy megmentette.. Momosuke is fontos volt valami miatt Dolffynak.. őt is elvihette... Csontos meg pasz.. őt akármikor behozhatja Oda.. valamien módon.. pl.: teát főzni volt azért nem láttuk az utolsó képen! Nevet

.... és Jack nem hogy megmenti Dolffyt azzal hogy kicserélteti Sanjira... de még buzsút is áll Szalmakalaposokon... Mivel Sanji fontos tag ezért a csere megvalosúlhat.. és Dolffy újra mocskolodhat és trollkodhat a mangában!! Nevet Nevet és így Zou egy tökéletes felvezetése lenne egy grandiozus story szálnak!!!
  1, Sanji kiszabadítása a szentföldről... (pl. Boa Hankok már volt ott... az ő segítségével bejutni úgy hogy Luffyval és társaival tart a mentő akcióba... ezzel Hankok legénysége akik oda vannak a férfikért láthatnának párat...) Ebben lenne sok lehetőség!
  2, Szalmakalapos Armada erejének bemutatása esetleg, az egyébb szövetségesek hogyan jönnek a segitségére..
  3, Egy Ace megmentéséhez hasonló story... csak máshogyan és máshonan.. és sikeresen zárodna... Itt megtudná mutatni egy csomo szalmakalapos az erejét.. ujabb gonosz tett... és mégjobban fel menne a vérdij...

Egyszóval... ez a csereüzletes dologban nagy a lehetőség!!! és még jól is jönne !!!
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6364 Dátum: 15 nov 05, 22:46:08 »

Jó fejezet volt, de sokkal többet nem tudtunk meg.

Jack végül csak megtámadta a konvojt, de a végkifejletet még homály fedi.

Nami és Chopper is felbukkant, de ez egyáltalán nem meglepő. Már az új körözési plakátok megjelenésével tudtuk, hogy valami úgy is Sanjival lesz. Bár az is furcsa, hogy Brook Caesar és Momonosuke sincs itt. Brook most nem igazán izgalmas, inkább Momotól félek, hogy valami nagyobb szerepet szán neki Oda. Már régóta várom, hogy a Szalmakalaposok kitegyék valahol a szamurájokat, mert nekem már kicsit kezdenek sokak lenni. Kin'emon már mióta velük van és még egyetlen nagyobb harca se volt.

Zoroék is befutottak végre, szóval Oda most azzal se húzhatja, hogy még bolyonganak a szigeten. Igaz Kin'emonék lemaradásával még húzhat időt.

A következő fejezetben már nem lehet tovább halogatni, hogy mi történt Sanjival. Most egy pár fejezetes visszaemlékezésre számítok, legalábbis most lenne célszerű ezt behozni. Van mit megmutatni, mi történt Big Momékkal, hogy menekültek meg, mi történt végül velük Zou-n, és hova tűnt Sanjin kívül Brook, Caesar és Momo.

Én nem hiszem, hogy ezen a szigeten Jack még képbe jön. Miután elhagyta Zou-t megtámadta Doflamingo konvoját, nem hiszem, hogy olyan állapotban pont visszamenne Zou-ra.

Igen, és pont most jön megint a szünet. Ezt most eléggé nehéz lesz kivárni..
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6365 Dátum: 15 nov 05, 23:00:40 »

Usopp arc-onként veszít annyi vért mint a grand line vízkészlete.Sanji 100%, hogy nem halt meg.Ace létezésének elejétől az volt a szerepe, hogy majd meghalljon amitől Luffynak lesz egy mentális leépülése amiből fel kell épülnie és erősebbé válnia.Ahogy Hiei is írta hülyén jött volna ki ha megmarad.Meg a 2 éves edzés azért volt, hogy (ezért is) többé egy barátja se halljon meg Luffynak.Ezután elég nagy öngól lenne kiírni valakit.

Nem tudom ki hogy van vele de nekem Enies Lobby (lehet csak az opening miatt ikszdé ) volt a kedvenc történetszálam Water 7-el egybekövetve és rohadtul megnéznék egy Enies Lobby 2.0-t Marojois színtérrel.  Ördögi

Attól meg, hogy Sanji-t off-screen elrabolták lehet, hogy ellenfelek százait rúgta széjjel és a nagyágyúkon is halálos sebeket hagyott, ha egy ilyen off-screen csata maradványait megmutatnák az mekkora hype lenne Sanji majdani tényleges szereplésére?  Ördögi Gondolkozik
Naplózva
totalwarrior
Újonc
*

« Válasz #6366 Dátum: 15 nov 09, 06:51:28 »

Csak nekem fordult meg a fejemben, hogy a Goroseiből a bal oldali Sanji apja? https://goo.gl/kH7X4U
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6367 Dátum: 15 nov 09, 15:58:12 »

Nem, már itt a fórumon is rengetrgszer felmerült. Ezenkívül olvastam már csomó külföldi fórumon és youtube-on is van sok ilyen elmélet. Nevet

De szerintem erre nem sok az esély, nekem az a véleményem.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Mikka
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kalóz-királykisasszony

« Válasz #6368 Dátum: 15 nov 09, 16:02:49 »

Oh, én egy ilyen felvetésről most hallok először.  Nevet
Bár ésszerű lenne... Ha az apja lenne az egyik az öregek közül, akkor lenne értelme a "Just Alive" felhívásnak. Aztán végülis kitudja...   
(Vagy azóta már kiderült, miért van ez Sanji plakátján? Egy ideje lemaradtam a mangában. ^_^)
Naplózva
Almanach
Újonc
*

« Válasz #6369 Dátum: 15 nov 09, 19:15:04 »

semmi nem derült még ki és nem is fog semmi kiderülni amíg nem látjuk megint Sanjit
Naplózva
blackfire
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6370 Dátum: 15 nov 12, 11:10:09 »

Az érzés amikor melózol, befejezel minden projektet azzal a motivációval, hogy kb 11 órára végzel és lesz időd nyugodtan, lassan elolvasni a heti fejezetet, majd rádöbbensz, hogy olyan nincs, csak Bleach van... nagyon fájdalmas :'( Szomorú
Legalább a múlt hetihez van fordítás.  Pojén
Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6371 Dátum: 15 nov 12, 12:29:32 »

Nem tudom mivan mostanában az emberekkel, késnek a mangák, feliratok, epizódok.....  Gondolkozik
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #6372 Dátum: 15 nov 12, 18:52:38 »

Szerintem olyan ütemben jönnek, mint szoktak.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6373 Dátum: 15 nov 12, 19:06:04 »

Mangastream szerint a héten nincs OP, ez benne volt a múltheti fejezetben? Biztos átsiklottam felette. Én is vártam a fejezetet.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6374 Dátum: 15 nov 12, 19:15:12 »

Három hetente van egy hét szünet opban abba estünk bele.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 423 424 [425] 426 427 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins