24 nov 27, 13:33:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 424 425 [426] 427 428 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1117095 alkalommal)
0 Felhasználó és 83 vendég van a témában
Tapion-sama
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6375 Dátum: 15 nov 13, 07:49:48 »

Mint OnePieceFan és Naruto-Kun adminisztrátor, közzétennék egy üzenetet, ami nem biztos, hogy mindenkihez eljutott, elvégre a fórum fejléce és az összes aloldalon + a főoldalon lévő kiírás sem elég szembetűnő ezek szerint.

Az új oldal munkálatai miatt a megjelenések késhetnek!
A késésekért szíves türelmeteket és elnézéseteket kérjük!

A burkolt reklámozásokat és célzásokat pedig nem biztos, hogy jó néven vesszük, elvégre, számtalanszor leírtuk már, hogy rajongók vagyunk mi is, akárcsak ti, csak éppen mi a szabadidőnkben azzal foglalatoskodunk, hogy... röviden tömören fogalmazva, hogy ti élvezhessétek egy másik kultúra szellemi termékei adta örömöket. Remélem, felfogta az, aki miatt ez az üzenet első körben született. (blackfire)
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6376 Dátum: 15 nov 13, 08:11:55 »

Mit vársz olyantól, aki azt se képes megjegyezni, hogy Oda három hetente kihagy egy hetet? Fogyatékkal él nézd el neki.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 13, 08:12:31 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6377 Dátum: 15 nov 13, 11:25:42 »

Ha nekem szántátok az üzenetet, nem feltétlenül erre az oldalra céloztam, hanem teljesen más fórumokra is (nemcsak a naruto-kunt követem). Szinte mindenhol késnek és ezért írtam azt amit, nem akartam senkit se megbántani, de ha túl sértő volt a kommentem akkor elnézést.

Hiei, elvégre moderátor vagy, mégis miez a személyeskedés? (fogyatékkal élő) na ez sértés.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 13, 11:32:37 írta jasek89 » Naplózva
blackfire
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6378 Dátum: 15 nov 13, 12:16:13 »

Én se akartam bántót írni, amikor írtam akkor meg se néztem, hogy van-e fordítás csak írtam. Gondoltam vagy van,  vagy van lesz, úgy is előbb olvasható mint a jövő heti fejezet.

Egyébként utánajártam most mert nem akarok fogyatékkal élni, szóval -forrásom szerint- 3 hetente szünetel Oda, mert keményen dolgozik ill egészségügyi állapota nem megfelelő. Erről tudtuk valamit? Hogy van, stb...
Szerintem még 10 évig menni fog a sztori. Remélem nem lesz befejezetlen vagy ilyesmi.

Ti hogy látjátok, mi lesz még kb.? Mennyi lehet vissza? Remélem a továbbiakban nem a Dressrosas tempó fog érvényesülni, mert úgy még lehet én se élem meg a végét.

Még egy TimeSkipre én még számítok, viszont Luffy nem fog öreg lenni az fix. :/ A gearek meg Iva miatt. :/
Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6379 Dátum: 15 nov 13, 12:28:35 »

blackfire

Én is számítok még egy ilyen timeskipe-ra ami után leverik Goroseit, de ez kb 10 év múlva lesz sztem. Egyetértek abban h Luffy-t nem fogjuk öregen látni, mert kb 30 éves korában kalózkirályként fog lezáródni a One Piece fejezet szvsz. Aztán kitudja....
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 13, 12:38:01 írta jasek89 » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6380 Dátum: 15 nov 13, 12:31:19 »

Könnyen lehet, hogy az oldal átalakítása címke felett már sokan átsiklanak, ugyanis július óta kint van, és ennyi idő után megszokja az ember perifériája, pláne ha naponta feljár ide. Speciel már én is megfeledkeztem erről. Mosolyog
Ettől függetlenül jogos a megjegyzés. Egyébként lehet már tudni, mikor végeztek az oldalak egybegyúrásával?

Szerintem még 10 évig menni fog a sztori. Remélem nem lesz befejezetlen vagy ilyesmi.

Kicsit elmélyülve ebben a témában, remélem, hogy Oda írt egy hosszas feljegyzést a sztori hátrelévő szálairól, ha netalántán nem élné meg a befejezést. Főleg most így hosszas betegeskedés után, biztos gondolt ilyen óvintézkedésekre.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #6381 Dátum: 15 nov 13, 15:50:42 »

Biztos, hogy leírta már, vagy valami információ van róla elzárva, és végrendeletébe foglalva, hogy hogyan jeleníthető meg - legalábbis így lenne logikus.  Gondolkozik
Nagyon jó lenne megszerezni azt a doksit, vagy fájlt.  Ördögi

Egyébként így, hogy Sanji hiányzik, meg már nagyon rég volt együtt a csapat, elbizonytalanodtam, hogy vajon tényleg mind benn lesznek-e a Mugiwara csapatban akkor, amikor Luffy kalózkirály lesz.
Nami egyébként miért volt 'r##anc'-nak öltözve? Nevet Ahogy ott feküdt azon a nagy szőrös akármin, egyből a Star Wars Jabba & Leia jelenet jutott eszembe. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 13, 15:51:45 írta blackfire » Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #6382 Dátum: 15 nov 13, 16:33:58 »

blackfire

Az új Star Wars miatt múltkor tartottunk maratont és megnéztük mind a 6 részt és nekem is egyből Leia ugrott be Namiról. Nevet

Egyébként srácok. Szerintem még korai ilyen dolgokról beszélni. Oda-sensei csak legyen egészséges. Persze lehet, hogy neki is eszébe jutott ez a dolog már és gondoskodott is róla, de remélem nem lesz rá szükség és a sensei végigkíséri a Mugiwara csapatot a csúcsig.

Mindenesetre az tényleg érdekes lenne, ha valaki időközben valamilyen ok folytán kilépne/eltűnne a csapatból. Bár ezt nem tartom valószínűnek annyira. Őszintén el nem tudnám képzelni bármelyik tag nélkül a csapatot.

Illetve még egy dolog, hogy említettétek, hogy Luffy-t majd látjuk e öregként. Hát az attól függ, hogy nézzük. Elég sok a párhuzam közte és Gol D. Roger között. Amint pedig tudjuk a Kalózkirály betegségben szenvedett és ezért adta fel magát aztán. Vajon Luffy egészsége megmarad a végéig? A manga végét meg úgy tudnám elképzelni, hogy magában a fő történetvonalban már nem lenne időugrás és vége lenne. Majd pedig hasonlóan a Naruto-hoz a fő storyline lezárása után kapnánk még plusz néhány fejezetet, hogy X évvel később, hogy éli az életét a Mugiwara csapat.
Naplózva
Almanach
Újonc
*

« Válasz #6383 Dátum: 15 nov 13, 16:42:38 »

Luffy-t szerintem már csak azért sem fogjuk öregen (70-évesen) látni mer hát nem kevés élettartamot csökkentő dolog hatott már rá. Pl. Magellan mérge utána a kezelés, ha jól rémlik már a gear 2 is csökkentette neki valamivel a várható élettartamot, akkor meg a gear 4 nem tudom mit okozhat. (Hogy Luffy miket túl nem él  ikszdé  ikszdé )
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #6384 Dátum: 15 nov 13, 17:21:04 »

A G2 és G3 szerintem az elején volt ránézve veszélyes. Mivel akkor még gyorsan ki is fáradt a technika miatti nagy terheléstől. Ezeket a harci stílusokat mára viszont már kb teljesen megszokta. Pl szinte tök általános már neki, hogy G2-t alkalmaz. A G4 az már más téma. Az sem lenne rá szerintem annyira veszélyes, ha nem kéne sokáig fenntartania, vagy legalábbis harcolnia abban a formában.

Iva-chan kezelés már más tészta. Ott meg is mondta Ivankov, hogy pár évet tuti rövidül az élete hiszen a kezelés során a teste teljesen újjá építette magát. Ugye csak így élhette túl Magellan mérgét.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #6385 Dátum: 15 nov 13, 18:16:59 »

Mit vársz olyantól, aki azt se képes megjegyezni, hogy Oda három hetente kihagy egy hetet? Fogyatékkal él nézd el neki.

Ne haragudj, a munkátokat értékeltem és mindig is fogom értékelni, és hálás is vagyok, és még csak a hónapok óta tartó és elhúzódó átalakítás miatt sem panaszkodom, hiszen tényleg, ti ezt a szabadidőtökben csináljátok, egy rossz szavunk sem lehet.

De ez olyan volt, mint ha egy óvodás írta volna.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6386 Dátum: 15 nov 13, 19:51:11 »

Akkor ez az óvodás jobb felfogó képességgel rendelkezik felnőtt embereknél. Számtalan alkalommal meglett beszélve, hogy Oda beteg és ezért van rendszeresen szünet. Sőt azt is tudjuk, hogy Oda 2-3 hétig kórházban volt és az orvosok azt mondták pihenjen többet nem akarta, de Shounen Jump megfogadta az orvosai tanácsát és azt mondták neki, hogy három hetente szünetet tartasz.
Amúgy nyugodtan nézd meg, hogy minden 3. hétnél lesznek, akik értetlenkednek, hogy nincs manga meg, hogy megint nem lesz.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 13, 19:51:55 írta Hiei D. Legend » Naplózva

jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6387 Dátum: 15 nov 13, 19:59:17 »

Akkor se jogosít fel téged, vagy bárkit arra h valakit lefogyatékozz, azért ennek súlya van, hisz sok ember fogyatékkal küzd (amiről nem is tehet) és próbálnak normálisként élni és te őket sértetted meg jogtalanul.

Te nemcsak egy egyszerű tagja vagy a fórumnak, hanem egy moderátor, vagyis te neked türelmesnek kell lenned, még akkor is ha 100 x kérdezik ugyanazt véleményem szerint.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 13, 20:03:53 írta jasek89 » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #6388 Dátum: 15 nov 13, 20:06:46 »

Lehet csak, hogy mikor én elfogadtam a moderátori felkérést megmondtam, hogy ilyen leszek. Lásd múltam és moderátori napló. Ha nem tetszik teljesen hidegen hagy. Magamhoz mérten még vissza fogott is voltam. Eltekintettem 1 hónap kitiltástól. Ha gondolod a kedvedért kibannolom azt a kettőt. Azt megbeszéled velük a dolgot. Jah az egyik te voltál...
Igen lehet ne úgy gondoltad, de mi meg igen.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 13, 20:07:56 írta Hiei D. Legend » Naplózva

jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #6389 Dátum: 15 nov 13, 20:20:37 »

Azt vágod ugye, hogy először te kezdtél személyeskedni eléggé sértő módon? Mindezt azért mert két ember rákérdezett normálisan. Családi okok miatt durván megsértettél ezzel a fogyatékos álláspontoddal, ám legyen nyugodtan bannoljál ki, ezzel a felsőbbrendűségi hozzáállásodból nem is kérek.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 424 425 [426] 427 428 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins