Jó fejezet volt, bár a világ reakciójára inkább kíváncsi lettem volna, de nem panaszkodom, sok minden volt a mai részben.
Dressrosa érdekes volt, és nem volt elnyújtva (először én is megijedtem, hogy ezzel fog elmenni a rész), Doffy monológja nagyon jó volt (mint mindig), és az az oldal, amit linkelt már valaki, meg különösen érdekes. Van egy ismeretlen arc a forradalmároknál is, láthattuk a harmadik admirális körvanalait, de ami igazán érdekelt volna, azt nem tette bele Oda
Vagy talán Lucci a hetedik shichibukai?
Ki akarja megtámadni Fujitoráékat? Jack kapitány? Azt láttam, hogy Kaidou hajója, de ki az a Jack? Lemaradtam valamiről?
Barto hajója és legénysége jópofa volt, de már egy kicsit unom ezt a poént, ahogy szegény Chopper vérdíját is
Bár, ebből még lehet egy badass jelenet, hogy egy 100 milla körüli emberke röhögve rátámad, Chopper meg lazán kiüti, a többiek meg néznek, mint a moziban
)
Amúgy nem tudom mit csinált Law pontosan, annál az incidensnél, hogy egy szinten van Luffyval a vérdíja. Persze neki is emelkedni kellett, így reális ez az 500-500, de a 2 éves emelkedését tartom picit soknak. Zoro viszont...hát nem tudom, Pica ekkora ember lett volna? Teljesen reális neki a 320 milla, sőt, de nem látom, hogy ezt mikor bizonyította.
Usopp a 200 millióval hatalmas
Frankyt sem értem, hogy miért ilyen alacsony. Robin, Nami rendben van, Brooknak több kéne, hogy legyen szerintem, de persze ő sem csinált még semmi különöset az időugrás óta.
Sanjinak meg több járna természetesen, de rá különösen igaz, hogy nem sok mindent alkotott az Újvilágban.
Amúgy ez az égisárkány-fatty elmélet honnan jött? Sosem hallottam még róla, de tetszene
Szerk.: Kizártnak tartom, hogy Barto csatlakozzon. Más egy rablóbanda fejének lenni, mint egy kapitánynak. Hacsak nem hal meg a legénysége komplett, de ezt kizártnak tartom. Barto már szerves része a szövetségnek, sokkal fontosabb így, mint ha csak simán a csapat tagja lenne. Az a másik, hogy én már most is unom néha, mi lenne ha mindig velük lenne.
Jinbei tökéletes lenne, egy kicsit ellensúlyozná a sok baromságot, van neve, tekintélye, és baromi erős