24 nov 27, 15:20:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 391 392 [393] 394 395 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1117257 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
jasek89
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5880 Dátum: 15 aug 20, 13:16:22 »

Fujitora Airboard gyakorlata mindig is bejött Nevet Nem tiszta, hogy Luffy előle fut, vagy más-más irányból, de mind a ketten jönnének.

Ez az "egy életre adósok vagyunk" szöveg csak megerősíti amit korábban sokan is mondtak, hogy kialakult a Fehérbajúsz féle szövetséges flotta egy része.

Rebeca egy tucat karakter. Rengeteg ilyet mentett már meg Luffy. Eszembe sem jutott, hogy csatlakozna. Azt, hogy egyáltalán fog e valaki az egy kérdés számomra. Nem akarok belemagyarázni dolgokat, hogy ez meg az sokat szerepelt itt meg ott. Meglátjuk. Serintem a legjobb lenne ha senki sem, és haladnának tovább, és nem tökölnénk el még egy fejezetet azzal h Luffy felkéri és visszaemlékezünk....stb.

Barto Igazán komoly akkor lenne, ha nem legénységi tagként csatlakozna, hanem a hajójával mindig követné Luffyékat Nevet Bárhova mennek Nevet Ez őket igen idegesítené, ezért  kiosztanának neki ilyen kisebb dolgokat, hogy ide-oda menjen elintézni dolgokat.

Law és Sengoku beszélgetését baljósnak érzem.  Most hogy megkapta a bosszúját Law, kiszámíthatatlan megint. Simán kinézem belőle, hogy Luffynak keresztbe tegyen, vagy hogy visszaálljon a Shichibukia pozicióba.  Így is Doffy miatt megürül egy pozició. A világkormány nem engedhet meg magának 2 üres posztot a Shichibukaiban, mert akkor megborul a hatalmi egyensúly. Sengoku simán rábeszélheti Lawt a maradásra, és akkor már csak egy helyet kell kitölteni.  Ha viszont Law nem rosszakarója Luffynak, akkor olyanná válhatna mint Mihawk Shanksnak.  Shichibukai, de ha ő kerül szóba, akkor nem csinál semmit.

Nem hiszem, hogy Law keresztbe tenne annak, aki végrehajtotta régóta áhított bosszúját. Korábban amikor Doffy Fujitorával csapdába csapdába csalta Law-t, akkor is kitartott a szalmakalaposok mellett és nem árulta el őket. Sztem most erős szövetség alakult ki Law és Luffy között.
Naplózva
Dungeon Lord
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5881 Dátum: 15 aug 20, 13:49:32 »

Sziasztok  bye bye
Nem értem,mi a gondotok a mostani fejezettel,mert szerintem rendben volt. Örülök,hogy a mostani arc szereplői egy végső lezárás kaptak. Mert innentől max pár képkockát fognak szerepelni.
Nagyon örülök,hogy Fujitora maradt tengerészetnél. Remélem egy nap ő lesz az új Fő Admirális.
Most már nagyon kevés az esély,de örülnék ha Violet lenne az új tag. Nem csak azért,mert kéne egy erős női tag a csapathoz,hanem jó páros lenne Sanjival. A képessége pedig megfelelő lenne maradék szalmakalapos keresésében.
Law pedig jó lenne,ha Corazon küldetését folytatná kémként.Így legalább  még fontos szerepe lenne a továbbiakban.

« Utoljára szerkesztve: 15 aug 20, 13:54:39 írta Dungeon Lord » Naplózva
Chob
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

日本のファン

« Válasz #5882 Dátum: 15 aug 20, 14:40:57 »

Ráadásul még buli se volt ez gyanús. Még se itt ér véget az arc?Nyelvesít

A szalmakalaposok két fele vannak szakadva, már hogy lenne buli? Mosolyog
Akármennyire is lenne jó, ha Bartolomeo csatlakozna, vagy Caesar, akkor is Bellamy fog. Ő most magára maradt, Luffy szimpatizál vele, másnak nincs esélye.
Fujitora meg nem hiszem, hogy komolyan megpróbálná Luffy-t megállítani, hagyni fogja őket, olyan lett mint Smoker.

Végre vége lesz a Lucy-zésnek meg mi volt ez a Soldier-san baromság is? Ezek annyira idegesítenek. Nincsen már Soldier-san, se Lucy, és mégis ezt nyomatják  >.<#
Naplózva

Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5883 Dátum: 15 aug 20, 14:47:52 »

De ha megnézitek egyedül Barto es Bellamy tart veluk a hajóra Mosolyog mindenki más marad hogy feltartsa a navyt Nyelvesít ha Barto nem lenne tag akkor O is csak ott maradna feltartani a navyt Mosolyog

Remélem Bellamy mielőtt felszállnak a hajóra lelép vagy valami...
Naplózva
Corazon4444
Gennin
*

« Válasz #5884 Dátum: 15 aug 20, 15:42:20 »

én nagyon szeretném ha batolomeo csatlakozna hozzájuk, de vmiért azt hiszem hogy nem fog. Bellamy vagy csatlakozik hozzájuk vagy folytatja tovább a maszlagot hogy meg kellett volna halnia és kirakják vmi másik szigeten.

oda a frászt hozta rám ezzel a fejezettel, nagyon féltem hogy rebecca csatlakozni fog. arra viszont nem tom más is felfigyelt, mi döntötte le tengerész gyalogosokat? hakuba? mert bastille azt mondta az egyik gyalog hogy nem a király akarata mert eeszméletüknél vannak. ugyanakkor akit hakuba megvágott eddig az mind kidőlt.

law szerintem egy levelet fog hagyni sengokunak.
Naplózva
Dave99
Újonc
*

« Válasz #5885 Dátum: 15 aug 20, 15:42:42 »

Arra senki nem gondolt hogy Bellamy a Szív Kalózokhoz csatlakozik?Vele is csúnyán elbánt Doffy mint Lawval, amolyan sorstársak.Trafalgar szerintem szívesen látná ha a Hiéna új életet akar kezdeni, mert nem hinném hogy csatlakozni akar Luffyhoz, azért mégiscsak rommáverte kétszer meg tönkretette az egész kis világát úgy ahogy van...Meg Jinbei már a hivatalos 10.tag csak még külön utakon jár, szóval ha Oda követi a mintát akkor a következő tag egy csinos, intelligens és erős nő lesz sötét múlttal.Monet for the win, maybe?

A fejezet amúgy tetszett, Kyrost én nagyon megkedveltem, talán a 2.kedvenc mellékszereplőm lett Paulie után úgyhogy örülök neki hogy végre egyenesbe jöhet az élete.Meg Luffy talán most volt először családsegítő terapeuta Mosolyog
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5886 Dátum: 15 aug 20, 15:42:57 »

De most komolyan. Bartolomeo csapata/hajója hol van? Előbbiből mindössze egy embert láttunk. Azt is kb 80 fejezettel ezelőtt, és kemény 2 oldal erejéig. Utóbbit meg egyáltalán nem láttuk.

Szerk.:
MONET MEGHALT! TÖRŐDJÜNK BELE! ikszdé

Egyébként ez nem rossz ötlet, hogy Bellamy Traffihoz csatlakozik. Anno Sabaodyn az az ajak nélküli csávó is hip-hop csatlakozott hozzá.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 20, 15:45:06 írta Dani » Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Dave99
Újonc
*

« Válasz #5887 Dátum: 15 aug 20, 16:04:12 »

Dani, ez a One Piece.Amíg valaki nincs a főd alatt vagy az újság halotti rovatjában nyugodtan lehet azt hinni hogy él Nevet
Naplózva
oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #5888 Dátum: 15 aug 20, 16:10:44 »

Law tuti Sengoku-hoz tart, talán el akarja neki mesélni, hogy mi is történt pontosan Rosinante halálakor, és esetleg valamilyen egyességet ajánl majd - magát cserébe Luffyéknak egérutat adnak. Én igazából örülni csak két embernek örülnék, mint új tag - Ceasar és Law - a többi már idegesít, vagy annyira gyenge hogy nem lenne értelme.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5889 Dátum: 15 aug 20, 16:23:02 »

Dani, ez a One Piece.Amíg valaki nincs a főd alatt vagy az újság halotti rovatjában nyugodtan lehet azt hinni hogy él Nevet

A One Piece-ben felrobbanhat az öledben egy atombomba, néhány gipszel túléled de még itt sem éled túl ha a szívedben van egy 5 centis lyuk Nevet
Naplózva
Dave99
Újonc
*

« Válasz #5890 Dátum: 15 aug 20, 16:57:06 »

Hát ez most kicsit lehet nagyon off lesz de a heti fejezet úgyse volt túl érdekes meg legalább lezárja a Monet témát Nevet
Felsorolok fél tucat okot ami miatt még életben lehet:
-Nem láttuk a holttestét(ami azért elég fontos az OP-ben meg kb mindenhol a halál megerősítéséhez)
-Azt se láttuk hogy Ceaser tényleg átszúrta e a szívét, csak a kocsonyába tudta belenyomni azt a vackot
-Annyira nem gonosz(PH-n csak a gyerekeket akarta védeni nem is az SAD termet)
-Tök ugyanolyan mint Nami meg Robin voltak, Oda meg soha nem szakít a bevállt mintákkal
-Nami egy borítón Robin ruháiban volt, jelezve a későbbi csatlakozást, van egy ilyen borító Monet verzióban is
-Asztrológus(egy csillagász könyvet olvasott a mangában, nem tudom az animében benne volt e, de Oda külön kiemelte szóval valószínűleg nem véletlen)
-Asztrológia->Enel az egyik holdon van(borító sztori),ahol pedig érdekes hieroglifák amik az ősi civilázióhoz kapcsolódhatnak->a Sunnynak van rakétája->Space arc(?)
-Nő és logia
-Luffy imádja a havat
Végülis több lehet mint hat... Mosolyog
Persze ez mind csak spekuláció de nem alaptalan a fenti okok miatt, mégegyszer bocsi az OFF miatt, de szerintem érdekes
Peace!
Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5891 Dátum: 15 aug 20, 17:21:19 »

Akkor is át lett szúrta a szíve plusz a sziget felrobbant de ha ez se elég Neked akkor a shinoku ( vagy hogy írják) kővé változtatta Mosolyog

Barto vagy Bellamy most mar 100%... Egyedül ok mennek a hajóra senki más, plusz egy navigátor is tud a csillagok alapján tájékozódni... Nehogy mar a Hold miatt ami max egy fel arc lesz ( ha lesz) fog csatlakozni egy egyszerű karakter, mert semmilyen fontos szerepe nem volt Mosolyog

Plusz Tashigit is meg akarta ölni meg Luffyt is, azert idáig max Robin csinált hasonlót.. De tényleg mi szerepe volt Monetnak? Végülis tok értelmesebb lenne mint Bartonak csatlakoznia akiről lerí hogy mugiwara tag...
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #5892 Dátum: 15 aug 20, 17:21:46 »

Ez egy egészen jó fejezet volt. Nevet

Akkor úgy látom én azok közé tartozom akiknek teljesen egyértelmű volt, hogy Luffy Rebbecá és Kyros-t akarja összehozni. Nevet Bár ha választani kéne akkor inkább Rebecca, mint Bellamy. Nyelvesít
Ez egyébként jó ötlet, hogy Law-hoz csatlakozna Bellamy. Szerintnem beillene közéjük teljesen. Csak a bökkenő annyi, hogy Law nem osztogatja úgy a meghívókat mint Luffy.

Egyébként már nagy részben összefoglaltátok a fejezetről a lényegesebb elemeket.

http://www.mangareader.net/one-piece/797/9
Luffy nem bírta ki, hogy ne bontsa le mégjobban a falat. ikszdé

Az, hogy a katonák mitől estek csak úgy össze az jó kérdés. Most nem jut eszembe senki a sorozatból, aki így simán meg tudja bénítani az ellenfeleit.

Szegény Bartoék most bajban vannak, ha csak nem védik meg őket Luffyék. Szerintem Fujitora bármennyire is hálás Luffyéknak komolyan el akarja kapni őket. Sőt az utolsó képen látszik is, hogy készül előrántan ia kardját tehát mindjárt támad is.

Law először azt hittem Doffy-hoz akar menni, de Sengoku tényleg logikusabbnak tűnik nekem is. Amúgy szerintem az egyik legkiszámíthatatlanabb karakter szóval el is tudom képzelni, hogy felbontja a szövetséget Luffyékkal és megpróbálja megtartani a Schicibukai rangját. Mert azért azt se feledjük el, hogy ők alapjába véve ellenségek és Law még a time jump előtt mondta is, hogy ő ugyanúgy meg akarja szerezni a One Piece-t. Bár még nem teljesen időszerű ez a dolog, mert Kaido valószínűleg Luffy mellett Law-ra is vadászna hiszen az ő szövetségük tett keresztbe neki.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 20, 17:24:42 írta hagabi » Naplózva
Dave99
Újonc
*

« Válasz #5893 Dátum: 15 aug 20, 17:56:39 »

Talán a törpék csináltak valamit a katonákkal?Fura volt hogy Manshelly vért kért tőlük, nem rémlik hogy az része lett volna az erejének...bár nem mintha olyan rafináltnak tartanám őket hogy szabotálják a tengerészet akcióját. Gondolkozik
Naplózva
danomics
Chuunin
*

« Válasz #5894 Dátum: 15 aug 20, 21:51:14 »

Amúgy egy érdekes kérdés, ami engem nagyon érdekel és heteken belül ki is fog derülni, de addig is agyalok rajta? Nevet:D:D Bartolomeo hajója vajon hogy néz ki??? Nevet:D:D Egyik ismerősöm olyan ötletekkel állt elő hogy úgy néz ki mint a Merry, vagy Luffy az orrdísz Nevet Én is valami ilyesmire számítok, de sztem hatalmasat fog ütni Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 391 392 [393] 394 395 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins