rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5910 Dátum: 15 aug 25, 15:56:42 » |
|
Ő biztosan tud rajzolni. Nincs ezzel semmi baj. Viszont ha már ebben a stílusban kezdte el a mangát akkor kénytelen is így rajzolni a továbbiakban a karaktereket. Így is észrevehető rengeteg helyen a változás. Viszont ez így van mindegyik mangakával. Idővel finomodnak a rajzaik minősége de ez csak lassan meg végbe. Így nehezen is veszi észre az ember. Másrészt azt is észre lehet venni, hogy nem feltétlenül egyedül rajzolja, hanem több segítő is dolgozik rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5911 Dátum: 15 aug 25, 18:28:13 » |
|
Ezt a kis elrejtett Croci rajzot már anno valaki ezen a fórumon is észrevette, és szóvá tette. Sajnos, nem emlékszek, hogy ki.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #5912 Dátum: 15 aug 25, 18:58:18 » |
|
Mikor Law ledöfi Corat, az újságban ott van Croci feje, és mintha Ivankové is Vagy az csak Croci kampója lenne?
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
|
« Válasz #5913 Dátum: 15 aug 26, 09:00:59 » |
|
Hát elég nehéz kivenni, de ott tényleg Crocodile van a képen. Ezt észrevenni azért nem semmi. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/763/6Itt viszont észrevetettem egy másik dolgot. Nem tudom lehet én vagyok lemaradva és ez már rég tisztázva lett, de volt szó arról, hogy Doffy lehet vak vagy valami és azért van mindig rajta a napszemüveg. Itt a bal felső sarokban nem úgy tűnik, hogy lenne bármi baja is a szemének.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5914 Dátum: 15 aug 26, 17:01:21 » |
|
A balszemére szerintem, akkor is vak.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5915 Dátum: 15 aug 26, 18:42:13 » |
|
Nekem az rémlik, hogy újságot is olvasott már, azert azt szerintem hakival is nehéz lenne bár ki tudja mire képes (:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5916 Dátum: 15 aug 26, 19:01:29 » |
|
Kétlem h lenne valami baj Doffy szemével, számtalanszor láttuk már olvasni, most is kiröhögte Luffy 4 formos külsejét is... Oda pusztán így szokta meg Doffy-t és nem is akart már ezen változtatni.
Trebol-t és Vergot se láttuk még napszemüveg nélkül.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 26, 19:03:15 írta jasek89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
strack89
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5917 Dátum: 15 aug 27, 06:02:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5918 Dátum: 15 aug 27, 06:26:45 » |
|
Ahogy sejtettük itt jó páran ez a fejezet elment Law & Sengoku párbeszédre, Luffy meg... mindig is kiszámíthatatlan volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5919 Dátum: 15 aug 27, 06:29:50 » |
|
Ez megint csak szemfény vesztés és időhúzás. Erősen kétlem, hogy komoly harc bontakozna ki. A navyt lefegyverezték a többségük harcképtelen. Fujitora és a vénség Tsurun kivűl maximum Bastill van ott harcolni. Egy flottányi kalóz ellen. Nem hiszem, hogy van bármi esély számukra. A 800. részben tuti csattanó lesz, de nem hiszem, hogy Fujitora bukása lenne.Monjuk az vicces lenne, ha kiderülne, hogy Fujitora a tengerészet adúásza és olyan erős mint egy YonkouxD Az tényleg csattanó lenne:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #5920 Dátum: 15 aug 27, 08:22:13 » |
|
Ez már azért jobb fejezet volt mint a múltheti. A fejezet elején olyan érzésem volt, mint a timeskip után Sabodyn, hogy mindenki segít a Szalmakalaposoknak megszökni a tengerészek elől. Bejött amire gondoltunk Law valóban Sengokuhoz ment. http://www.mangapanda.com/one-piece/798/12Fujitora eléggé bedurvult. Ez most tényleg kiszámíthatatlan volt, most nincs ötletem, hogy fognak megszökni. Nem hiszem, hogy komolyabb harc lenne és remélem is, hogy nem lesz, mert ezt még korainak tartanám. Oda jól rejtegeti a hajót, pedig azt hittem, hogy a mai fejezetben már láthatjuk. A lényeg az, hogy végül minden szál el lett varrva Dressrosán és már tényleg csak a menekülés van hátra. Azért remélem a következő fejezet végére már sikerült meglépniük. Amúgy még úgy is eltudja húzni Oda az utat, pl. biztos vagyok benne, hogy nem marad el a minden arc végén meglévő buli fejezet, biztos a hajón befogják pótolni. Plusz még mire rendeződik Bellamy és Bartolomeo helyzete, hogy fel lesznek-e kérve, arra is elmehet simán egy fejezet.
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5921 Dátum: 15 aug 27, 08:46:09 » |
|
Szinte 100% hogy Fujitora attorne lazán Barto barrierjet de azert menő ahogy megjegyzete a képességét, hogy valyon át tudja-e törni Ha vissza gondolunk ő volt az egyetlen aki egyetlen karcolás nélkül megnyerte a fordulót plusz Gladiust kiütötte hogy közbe Robint védte... Remelem tényleg O csatlakozik mar csak az ereje miatt is plusz mar nincs is elájulva ha meglátja Luffyt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
felixgotrek
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5922 Dátum: 15 aug 27, 08:51:49 » |
|
Na hát igen tény hogy jobb volt mint a múltheti de még ez is csak időhúzás volt.Szerettem Dressrosát de azért ez már sok. Luffy biztos nem fog most megküzdeni Fujitorával.Szóval szerintem induljanak már el. Habár a 800. fejezetig nem látok erre esélyt sajnos.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5923 Dátum: 15 aug 27, 10:45:26 » |
|
Komoly harc nem lesz de azért szerintem Luffy még 1-2 ütéssel elküldi Fujitorát a trafikba gyufáért, hogy megmutassa, hogy nincsenek rászorulva a menekülésre. Meg ez inkább azért lehetett, hogy jobban megmutassa Fujitora erejét Oda.Kizaru nagyobb erőlködés nélkül kidőltöt egy Mangrovét (annál erősebb támadást azóta se mutatott) Akainu meg Aokiji egy sziget éghajlatát cserélték ki és ez csak a harcuk velejárója volt.Meg Kuzan szép kis fagyasztást csinált Marinefordnál is. Eddig Fujitora ilyen támadások szempontjából "csak" meteorokat hozott.Most már felemelt egy várost, hogy eldobja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #5924 Dátum: 15 aug 27, 13:36:11 » |
|
Fúha, hát szerintem nagyon-nagyon jó fejezet volt, végre igazi One Piece hangulattal, ami végre érdekelt annyira, hogy másodjára is elolvassam még aznap. Kaptunk egy kis magyarázatot, hogy miért estek össze a tengerészek (ez annyira nem lepett meg), majd pár oldal elment arra, hogy lássuk azt, hogy a tengerészet totálisan szét van esve, de ez mind kellett szerintem, megérte, CSAK ezért az oldalért: http://readms.com/r/one_piece/798/2906/15 Tsuru arca mindent elmond. De tényleg. Ez végre egy igazán One Piecesen EPIC momentum volt, és nem elsősorban Fujitora ereje miatt, hanem a reakciók miatt. A Law-Sengoku beszélgetés sem volt rossz, sőt, kellett ez ide. És a végén, az a pofon Luffytól És az utána következő monológja, szintén epic és szükséges volt. Sokkal hangsúlyosabb momentumnak érzem, vagy legalábbis annak sikerült, mint mondjuk a Doffy elleni harc vége felé bármelyik. Látszik rajta a fejlődés. És most nem az erejére gondolok. Tetszik, hogy ki akar állni ellene. Én sem hiszem, hogy itt komoly harcra kerülne sor, de majd meglátjuk. Ha Luffy nem akar 1v1-et, akkor még Fujitoranak sincs esélye ennyi kalóz ellen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 27, 13:37:11 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
|