24 nov 15, 17:27:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 374 375 [376] 377 378 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1111852 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
Takashi
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5625 Dátum: 15 jún 30, 17:11:22 »

Ez tényleg probléma, hogy Barto képessége korlátolt, ettől függetlenül elég badass. Véleményem szerint nagy esélye van ,hogy be kerüljön a csapatba. Viszont tényleg Cavendish-el lenne a legjobb,  azt már soknak tartom. Bellamyt sem érdemes ki hagyni a számításból , habár teljesen feleslegesnek tartom. Viszont a többi csapattag Namiék még tényleg nem mutatták meg mit tudnak. Biztos sokkal többet az eddig látottaknál. Sanji egészen biztosan. Reményeim szerint ! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 30, 17:12:47 írta Takashi » Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5626 Dátum: 15 júl 02, 08:15:56 »

most se volt nagy elorehaladas..Nevet Sabo helyében szetzuztam volna Burgess fejet Mosolyog
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5627 Dátum: 15 júl 02, 08:39:54 »

Nem gondolnám, hogy az a képesség korlátolt lenne. A gond inkább azzal van, hogy Barto még nemigazán tudja használni, uralni. Másrészt alapvetően minden gyümölcs használó valahol korlátolt de ezek a korlátok folyamatosan tolódnak ki a használója erősödésével. Én legalábbis így látom.

Véleményem szerint esélytelen, hogy bekerüljön a csapatba. Egyszerűen nem illik bele, másrészt mint egy kalózcsapat vezetője nem gondolnám, hogy otthagyná a társait. Legjobb esetben szövetségesként tudom elképzelni, abból pedig most már van néhány. Leginkább attól lesznek olyan erősek Luffyék mert rengeteg erős szövetségesük lesz.
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5628 Dátum: 15 júl 02, 09:31:53 »

Na megnéztem az e heti fejezetet, amiben kb 4 mozdulat történt + ki tud a legtovább sírni, sajnos Oda átkapcsolt Bleach tempóra. Jó sok fillerre illetve akadásokra lehet számítani a következő években, ha egy anime rész kb 5 mangafejezetet fog feldolgozni.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 02, 10:55:19 írta jasek89 » Naplózva
sordoran
Chuunin
*

« Válasz #5629 Dátum: 15 júl 02, 10:14:19 »

Ez az oldal szám valami felháborítóan kevés, ugyanakkor legalább most tartalom is volt bennük, a múlt heti után igazi felüdülés. Sokat nem léptünk előre, viszont letudtuk a kötelező köröket ezzel kapcsolatban, így következő részben már Luffy-ékon a sor. A tempó pedig nagyon gyászos, remélem lesz lehetőség fillér sztori beszúrásának Dressrosa után, mert az anime jobban megsínyli ezt a tempót.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5630 Dátum: 15 júl 02, 11:06:47 »

Az a baj, hogy ha egy OP fejezetben annyi is a tartalom, hogy kéne belőle 5 egy normális anime részhez még akkor is 1-t dolgoznak fel részenként.Ezt párosítják a mérhetetlenül gyenge minőséggel.Bleachnél legalább ha kellett tényleg felhasználtak 5 fejezetet egy anime epizódhoz.Ezért is volt olyan kiemelkedően jó az animéje.

Meg tudom bocsátani ezt a fejezetet mivel ha OP-ben újságírókat látok akkor mindig megörülök  Ördögi
Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5631 Dátum: 15 júl 03, 16:35:56 »

Mikor derül már ki a nagy június 22.-edikei bejelentés..... ?
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #5632 Dátum: 15 júl 03, 16:54:20 »

Nem volt ez rossz fejezet, bár ütősnek sem mondanám. Elvarrtunk néhány elvarrandó szálat, amit szépen megoldott Oda. Már csak a Tontatták és Bellamy maradt, ha egyáltalán még él, bár a One Piece világában kb. mindenki halhatatlan Nevet
Kíváncsi vagyok lesznek-e jövőhéten új körözési plakátok, vagy Dressrosa elhagyására időzíti őket be megint Oda. Mondjuk már alapból nem is kéne vérdíjat tűzni Luffy-ék fejére. A világkormánynak és tengerészetnek meg kéne emésztenie a dolgokat, félretenni a büszkeségüket és kalózos előítéletüket. Az eddig látottak alapján Luffy-ék messze több hőstettet hajtottak végre, mint ezek az "Igazságért" küzdő Tengerészek. Bár szó-mi szó, Oda szépen reprezentálja a mangájában, a mi, igazi világunkat ezen a téren. Itt is hamis és igazságtalan a hatalom, rendszer és amikor az emberek várják a segítséget a "törvény képviselőitől", akkor persze sose érkezik.

Visszatérve a heti mangára azért durva, hogy még most se mutatja Oda Doffy szemeit és láthattuk, hogy Trébol is egyben van a hatalmas kamikaze robbanása után, ami persze senkit sem robbantott darabokra, csak az élettelen környezetet... Mondjuk gondoltam, hogy ez lesz, de amikor a tisztekről szóló oldalon nem mutatták Trébolt, kicsit megörültem, hogy lehet mégis meghalt, vagy valszeg nagyon durván darabokban van, azért nem mutatja Oda. És így is kellett volna hagyni, nem muszáj kimondania, hogy meghalt. Erre lapozok és ott van a kövi oldalon -.-'
Bellamyt viszont nem mutatta Doffy legyőzött tisztjei között, de az nem is volt az igazán. Mondjuk Viola azért néhányszor beszámolta őt is.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 03, 16:56:02 írta Csabi28 » Naplózva

kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #5633 Dátum: 15 júl 03, 18:38:52 »

Durva, hogy csak 14 oldalt kaptunk. Szerintem Oda direkt csökkenti most a fejezetekbe az oldalszámot, hogy el tudja húzni még  a történetszál lezárását. Még azért vannak elvarratlan szálak.

Sabot egyáltalán nem értem. Az rendben van, hogy nem arra szenteli az életét, hogy levadássza a Feketeszakáll kalózokat és nem akar abba a hibába esni, mint Ace. Azonban ez a helyzet már más mint Ace esetében, mert Burgess megakarta ölni Luffyt és megakarta szerezni mindkettőjük gyümölcsét, és még mindig azt látom Sabon, hogy nem igazán érdekli. Már simán megtudta volna ölni Burgesst és ebben az esetben már ez is lett volna a helyes út.

Azután be lett mutatva a legyőzött Donquixote család. Már leírták, hogy mik szúrtak szemet és Doflamingo arcának a rejtegetése is már régóta nagyon gyanús.

Fujitora késlelteti az információk kiszivárgását és a jelentéseket, csak nem időt akar nyerni a Szalmakalaposoknak.. Nevet Az meg, hogy Rikut akarták vissza a trónra magától értetődő volt. Fujitora bocsánatkérése is alap volt ezek után.

A vége lehet, hogy csak nekem volt egy kicsit zavaró. Law is küzdött meg szenvedett Doflamingo ellen, de az oroszlánrészét a munkának Luffy végezte el, ezért kicsit zavart, hogy nem csak övé az érdem.

A fejezet végén már ugye kiszivárogtak az információk, meg is lepett, hogy egyből a tengerészet szálát zárja le ilyen hamar Oda. Azért még Luffyék maradnak egy kicsit a szigeten mert van még pár száluk, Bellamy, mire köszönetet mondanak Dressrosán nekik azt is kinézem, hogy azt is elhúzza egy egész fejezettel, Bartolomeot is megfogják említeni Luffynak, hogy mennyit segített. Azt gondoltam, hogy Doflamingo még beszél Luffyékkal és a képükbe röhög, hogy Kaidou úgy is elintézi őket, de mivel a tengerészet már elfogta őket, így elég sanszos, hogy ez nem fog megtörténni. Fujitorának attól még mondhat érdekes dolgokat, amíg elviszik a börtönbe.

Arra is kíváncsi vagyok, hogy mit nyomoztak ki a Forradalmárok. Még azzal is elhúzhatja egy darabig Oda, plusz még gondolom lesz egy visszaemlékezés is, hogy mi történt még a Kolosszeumban, amikor Luffy és Sabo találkozott, mert az eléggé félbe lett szakítva anno.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 03, 18:42:25 írta kristofkristof » Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5634 Dátum: 15 júl 04, 12:48:07 »

En se értettem miért említettek meg Lawot, hogy O is legyőzte Doffyt, mert végülis Law terve nem jott be, bár igen nagy hátrányba kerültek amikor green biten megjelent Fujitora Nevet de ettől függetlenül Luffy érdeme a nyereség nélküle meghalt volna mar ugye...

Azert az durva, hogy ha most nincsenek a kolosszeumi harcosok Luffyek meghalnak Nevet ennyire nagy külső segítséget sosem kaptak meg...

Nekem személy szerint nagyon bejott ez az egesz Dressrosa arc, Bartolomeo es Cavendish harca nagyon jo lett , G4 et láthattuk, új admiralist es végre lattuk Doffy erejét. Egyedül Sanjit hiányoltam nagyon bár se Diamante se Trebol nem lett volna ellenfél neki...

Meg pár fejezet es kiderül hogy ki csatlakozik *_*
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #5635 Dátum: 15 júl 04, 14:29:52 »

Még ne temessük el a Dressrosa ívet. Még tuti lesz 3-8 fejezete. Majd ha hivatalosan is vége és elhagyták a szigetet, akkor majd én is írok valamit erről az arc-ról Mosolyog
Naplózva

zsandris1
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5636 Dátum: 15 júl 07, 01:40:15 »

A Srong World mangát nem tudja valaki, hogy hol lehet elolvasni? Sehol sem találom...előre is köszönöm!

szerkesztve: tárgytalan
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 07, 11:25:14 írta zsandris1 » Naplózva
strack89
Újonc
*

« Válasz #5637 Dátum: 15 júl 09, 07:03:06 »

RAW->http://www.mangamint.com/one-piece-793
Ez sem lett egy hosszú fejezet, viszont várom az angol verziót érdekes dolgok vannak benne Nevet
Naplózva
Rain
Gennin
*

« Válasz #5638 Dátum: 15 júl 09, 09:57:56 »

Kint van az angol: http://www.mangamint.com/one-piece-793?page=1
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5639 Dátum: 15 júl 09, 10:12:22 »

Jobban majd később kifejtem a véleményemet.Egyenlőre annyit, hogy remélem Shanks eltiporja mind a 3-t.  Nyelvesít Ennek erődemonstrációnak kell lennie Shanksék részéről.Ha ezek levernék ott dobnám a mangát.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 374 375 [376] 377 378 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins