Durva, hogy csak 14 oldalt kaptunk. Szerintem Oda direkt csökkenti most a fejezetekbe az oldalszámot, hogy el tudja húzni még a történetszál lezárását. Még azért vannak elvarratlan szálak.
Sabot egyáltalán nem értem. Az rendben van, hogy nem arra szenteli az életét, hogy levadássza a Feketeszakáll kalózokat és nem akar abba a hibába esni, mint Ace. Azonban ez a helyzet már más mint Ace esetében, mert Burgess megakarta ölni Luffyt és megakarta szerezni mindkettőjük gyümölcsét, és még mindig azt látom Sabon, hogy nem igazán érdekli. Már simán megtudta volna ölni Burgesst és ebben az esetben már ez is lett volna a helyes út.
Azután be lett mutatva a legyőzött Donquixote család. Már leírták, hogy mik szúrtak szemet és Doflamingo arcának a rejtegetése is már régóta nagyon gyanús.
Fujitora késlelteti az információk kiszivárgását és a jelentéseket, csak nem időt akar nyerni a Szalmakalaposoknak..
Az meg, hogy Rikut akarták vissza a trónra magától értetődő volt. Fujitora bocsánatkérése is alap volt ezek után.
A vége lehet, hogy csak nekem volt egy kicsit zavaró. Law is küzdött meg szenvedett Doflamingo ellen, de az oroszlánrészét a munkának Luffy végezte el, ezért kicsit zavart, hogy nem csak övé az érdem.
A fejezet végén már ugye kiszivárogtak az információk, meg is lepett, hogy egyből a tengerészet szálát zárja le ilyen hamar Oda. Azért még Luffyék maradnak egy kicsit a szigeten mert van még pár száluk, Bellamy, mire köszönetet mondanak Dressrosán nekik azt is kinézem, hogy azt is elhúzza egy egész fejezettel, Bartolomeot is megfogják említeni Luffynak, hogy mennyit segített. Azt gondoltam, hogy Doflamingo még beszél Luffyékkal és a képükbe röhög, hogy Kaidou úgy is elintézi őket, de mivel a tengerészet már elfogta őket, így elég sanszos, hogy ez nem fog megtörténni. Fujitorának attól még mondhat érdekes dolgokat, amíg elviszik a börtönbe.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy mit nyomoztak ki a Forradalmárok. Még azzal is elhúzhatja egy darabig Oda, plusz még gondolom lesz egy visszaemlékezés is, hogy mi történt még a Kolosszeumban, amikor Luffy és Sabo találkozott, mert az eléggé félbe lett szakítva anno.