24 nov 15, 17:13:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 372 373 [374] 375 376 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1111828 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Sanji
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5595 Dátum: 15 jún 28, 10:47:33 »

Külföldi oldalon írták, hogy a 7. Shicibukai Lucci lesz Mosolyog teljesen reális amikor felsorolta az egyik tengerész a shicibukaiokat ugy említette meg a 7.-et, hogy: és ott van még ő

Bár en nem örülnek neki mar harcoltak velük, nekem unalmas lenne ujra velük a harc, meg ha a one piece sztem egyik legjobb íve volt Nyelvesít

Nem értem, miért tartjátok elképzelhetetlennek hogy Shanksekkal harcoljanak... Luffyn kívül nem is ismeri oket a legénység gond nélkül harcolnanak velük. Plusz Shanks mindig is mondta Luffynak, hogy gyenge vagy es erős legénység kell. Lehet hogy egy teszt harcot fognak vívni es ha nyernek, shanks tovább engedi Luffyt BB-hez raftael irányába.

OFF: animeben miért nincs ending mar vagy száz éve? Tok hangulatos volt némelyik Szomorú
Naplózva
Ralite
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5596 Dátum: 15 jún 28, 15:15:48 »

Lehet hogy Kid bandája pont akkor támadta meg Big Momékat mikor azok Sanjiékkal harcolat? Így elképzelhető hogy leütötték az egyik Yonkout, nem?
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5597 Dátum: 15 jún 28, 17:07:51 »

Kizártnak tartom, hogy Kid most legyőzzön egy Yonkout. Azért még Luffynak is sok lenne egy yonkou két év edzés ide vagy oda.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5598 Dátum: 15 jún 28, 19:28:38 »

Most megmondom, hogy az egyik újonnan behozott Yonkou brutális erejét (nem véletlenül Yonkou) Kidék kalózszövetségének elpusztításával kellene bemutatni.

Ebben egy szem túlzás nincs.Ha Shirohige-t vesszük alapul, akkor kizárt dolog, hogy az a 3 legyőzné bármelyiket is 2 év sz*pással és edzés nélkül.Big Mom, akár Kaido erejét is tökéletesen be lehetne mutatni azzal, hogy körülbelül one shotolják azt a 3-t valami olyan szöveggel, hogy "ilyen gyenge alakokkal nekem semmi dolgom, engem mugiwara érdekel".Mivel tudjuk, hogy mind a 2en meg akarják támadni Luffyt és ez a kedélyeket egy ilyen akció után a plafonra küldené.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5599 Dátum: 15 jún 28, 19:54:22 »

Még Luffyt se tartják sokra. Többet kell mutatnia, de benne már látták a potenciált.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5600 Dátum: 15 jún 29, 10:30:25 »

http://kepfeltoltes.hu/view/150629/11701426_1125031037510982_500756372_o_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ezt a képet egy ismerősöm küldte az idei Mad Max film miatt.
Hát rögtön leesett az állam. Ez vajon fanart, vagy valódi? Csak mert nagyon durván olyan a karakterek arca, a színezés, a gesztikulációk, a szöveg, még a tűz is, mintha Oda rajzolta volna. Hmm?

Szerk.:
Okés, közben kiderítettem, hogy rajongói rajz. De akkor is piszkosul sikerült megteremteni Oda stílusát. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 29, 11:57:11 írta Dani » Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5601 Dátum: 15 jún 29, 11:25:06 »

Yonkou szál még nem most fog jönni hisz több éves fejezet zárult le, haladniuk is kell az utazással szal most kisebb szálakra számítok (pl wano ahová Kinemonékat kiteszik majd), továbbá Law se fog végig maradni szalmakalaposokkal, így az ő csapatát is meg kell keresni, hacsak nem ő lesz a meglepi 9-ik csapattag (bár ezt erősen kétlem).

Sztem Sanjiék is összefutottak Lolával, így ott is lecsillapodtak a kedélyek.
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 29, 11:27:27 írta jasek89 » Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #5602 Dátum: 15 jún 29, 14:32:14 »

Amúgy csak én gondolom úgy, hogy már nem kéne több csapattag a Szalmakalaposok közé? Jinbeit leszámítva, de ő rá én már úgy tekintek mint csapattag. Szerintem nemsokára csatlakozni is fog. Hiszen láttuk, amikor még az ív elején kitudódott a Szalmakalaposok és Law szövetsége ő is ott olvasta az újságot. Utána meg elindult a tengeren és a borítóképeken követhettük a kalandjait.
Úgyhogy már egy teljesen új tag szerintem semmi értelme nem lenne. a baj az, hogy az eddigi tagok egy része már így is el van hanyagolva. Pl. Brook, Franky, Robin, Chopper. A többiek még nagyjából ok. Plusz most több, mint egy éve nem láttuk a Sanji féle bagázst ugye.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #5603 Dátum: 15 jún 29, 15:12:53 »

De még kell nekik egy. Raftelre való jutáshoz kell asztrológus is. Monet nem halt meg szerintem és ő megfelelő lenne. Igaz hűséges doffyhoz, de ő volt az aki choppernek adta a kis levelet punk hazardon. Jó személyiség, csak doffyhoz hű, de erre ki lesz találva valami.
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5604 Dátum: 15 jún 29, 15:20:21 »

De még kell nekik egy. Raftelre való jutáshoz kell asztrológus is. Monet nem halt meg szerintem és ő megfelelő lenne. Igaz hűséges doffyhoz, de ő volt az aki choppernek adta a kis levelet punk hazardon. Jó személyiség, csak doffyhoz hű, de erre ki lesz találva valami.

Monet kizárt, hogy szalmakalaposok közé jusson, egy érzelemmentes pszichopata karakternek semmi keresnivalója egy olyan csapatban amiben az érzelem a fő szempont.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5605 Dátum: 15 jún 29, 16:52:00 »

Monet kizárt, hogy szalmakalaposok közé jusson, egy érzelemmentes pszichopata karakternek semmi keresnivalója egy olyan csapatban amiben az érzelem a fő szempont.

Meg valamilyen szinten idiótának/retardáltnak is kell lenni Nevet Mondjuk Robin ilyen téren kicsit kilóg de néha ő is betol hasonlókat Nevet

Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy Luffynak 10 társa lesz, ahogy azt az elején elmondta.Oda részletességét nézve egy 18 éve mondott dolog simán igaz lehet most is.Meg a ts utáni karaktereket valahogy fura lenne belerakni tekintve, hogy a többiek min mentek együtt keresztül. Már Brook is meredek volt kicsit. Mondjuk Bartolomeoért meg tudnék bocsátani mert ő 100%osan beleillik a csapatba Nevet
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #5606 Dátum: 15 jún 29, 18:47:51 »

@Jasek89

És mi van ha okkal ilyen? Amúgy meg nem tartom pszichopatának. Azért is mert a levelet ő dobta oda Choppernek hogy ne menjen oda, hanem inkább a gyerekeken segítsen. Egyébként meg Doffy kérését hajtotta végre de a gyerekek fontosak voltak neki is, hisz a gyerekek nem panaszkodtak rá soha. Ja és a múltját se ismerjük. Le írtam, hogy lehet egy égi asztrológusokkal teli szigetről jön, viszont olvastam hogy lehet rabszolga is volt és Doffy mentette meg és emiatt hűséges. Na ez már nem érzelmekkel mentes múlt.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5607 Dátum: 15 jún 29, 20:59:17 »

Az az óriás kiscsaj(már meg nem mondom a nevét) adta Choppernek a levelet, nem Monet. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
felcsi88
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #5608 Dátum: 15 jún 29, 21:11:40 »

Már nem azért de Monet hogy lehetne életben mikor Cézár átszúrta a szívét nem hiszem hogy azt megússza egy 'áucs" al és él vígan tovább. Am is készült feláldozni magát szóval semmiképp nem lehetne kalapos tag mert meg akarta ölni őket csak a szerencsén múlt hogy Law okosabb volt és kicserélte a szivüket szóval ez a monet szalmakalapos lesz ötlet eleve úgy halott ahogy moné.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5609 Dátum: 15 jún 29, 21:34:57 »

Mondjuk ha csak az választaná el a csapattól, hogy halott-e vagy sem akkor már most bejelenthetnék tagnak Nevet Pell is cafatokra robbant Nevet ja nem ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 372 373 [374] 375 376 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins