24 nov 15, 21:14:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 371 372 [373] 374 375 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1112047 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5580 Dátum: 15 jún 27, 11:51:59 »

Hány történetszál van még vissza? Big Mom és Kaito szerintem egyben lesznek, lesz egy Kidd szál, egy Akainu szál, BB boss és Gorosei. Ebből bajosan jön össze az a majdnem 10 év, ami elvileg vissza van. Ismeretlen arcot meg ezen a szinten már nem érdemes behozni szerintem, így több nem nagyon lehet. Gondolom ezért húzza el a dolgokat mostanában Oda, mert rájött, hogy elszámolta magát. Kár, mert csak ezen csúszott el ez a történetszál.

Csak az én szememet irritálja az előző hsz-k felesleges idézése? Nevet
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5581 Dátum: 15 jún 27, 13:15:20 »

Én ritkán idézgetek, itt épp belefutottál  Nyelvesít  Nevet

Szerintem az amit leírtál túl egyszerű.Biztosan lesznek még kisebb/nagyobb szálak ezektől teljesen függetlenül.
Ez a szál is csak azért lett ekkora mert Oda nagyon meg akarta mutatni, hogy Doffy mekkora tank.Ezt sikerült is egy igen fárasztó módon megtennie  smirksweat >.<#
Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5582 Dátum: 15 jún 27, 14:59:05 »

Ott van a wano ország arc is, meg kitudja mennyi lesz meg.. Plusz mihawknak vagy csatlakoznia kell shanksekhoz vagy saját íve lesz mert szerintem elég fura lenne ha csak hajokazik egyedül es Zoro ugy támadna rá Nevet

Szerintem pedig shanks lesz az utolsó kalóz akivel küzdeni fognak
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5583 Dátum: 15 jún 27, 16:09:29 »

Luffy terve az, hogy harcoljon az összes Yonkouval bizonyítva, hogy erősebb mindnél.Persze Shanksékkal buliznának előtte egyet.Mondjuk én mindig úgy voltam vele, hogy Shanksékkal azért nem fognak harcolni mivel Kurohige lefogja verni őket (Esetleg megölni).Kicsit durva lenne ha Oda ezt azelőtt játszaná be, hogy Luffy találkozott volna Shanksal.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #5584 Dátum: 15 jún 27, 16:13:20 »

Ennyire agyonhúzott fejezetet még sose olvastam az eddigi életem során. Ettől még a nem régi Bleach-es chapterek is tartalmasabbak voltak a rengeteg teljes oldalas képükkel és 15 page-ükkel. Ez valami ritka szánalmas és gyenge munka volt Odától, MAXIMUM 5 oldalban kellett volna lerendezni ezt, hogy kapjunk valami tartalmat is. 0/5, értékelhetetlen semmi, igazából direkt írtam később, mert annyira ideges voltam amikor elolvastam, hogy az akkori szövegem nyomdafestéket nem tűrt volna.
Egyébként Luffy ugyanúgy összesett, mint Doffy, szóval nem mondanám egyértelműen, hogy győzött, meg ahogy Doffy ott feküdt, szerintem még tuti lesz vele valami.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5585 Dátum: 15 jún 27, 16:34:07 »

Egyértelmű, hogy Doffy erősebb volt Luffynál. Csak a sok segítséggel sikerült neki győzedelmeskednie. Viszont szerintem ez így volt jó. Így legalább valóban láthatja, hogy még rengeteget kell fejlődnie ha valamit tényleg akar. Elég csak arra gondolni, hogy Doffy majdnem összepiszkította a nadrágját amikor Kaidot megemlítették neki.

A Kalózkirály címhez nem kell senkit sem levernie egyébként csak el kell érnie Raftelre. Az más kérdés, hogy mennyien fogják segíteni és mennyien igyekszenek keresztbe tenni nekik? Szóval a Gorosei is megtörténhet a királlyá válás előtt. Raftelen vagy az előtt viszont biztosan  be kell következnie a Kurohige találkozónak. Meggyőződésem, hogy a szigeten lesz ez a "találkozó" mivel Kurohige egy alantas, számító kígyó. Megvárják míg Luffyék kitapossák az ösvényt és követik őket. Ott fog eldőlni minden és a győztes mindent visz.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5586 Dátum: 15 jún 27, 19:48:47 »

Lehet nem ugyan azt a mangát olvassuk, de Luffynak kicsit több akadálya volt, mint Mingonak. Law-al harcolt komolyabban azt ennyi. Luffy végig nyomta a Kolosszeumot utána pedig Mingo embereivel szenvedett egy sort bele futott Fujitorába.
Doffi egyébként se csinált igazából semmit, csak állta a pofonokat. Momentuma nem volt miután Luffy sebességet váltott. Igazat megvallva, ha nem szerencsétlenkedik ennyit Luffy simán one shotolhatta volna szerencsétlent. Persze az még rosszabb lett volna szegényre nézve. Így is nagyon  alul múlta a várakozásaimat Doffi.

http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/690/18

Amit itt Law mondott végül is igaz volt. Csak egy öntelt senki volt és semmi nem volt benne, ami egy királyban kéne, hogy legyen.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #5587 Dátum: 15 jún 27, 20:17:19 »

Lehet vitatkozni kinek volt nehezebb dolga - kettejük összes ellenfele közül egyértelműen Law a legerősebb, Fujitoraval igazából nem harcolt Luffy, a Kolusszeum harcosai közül Don Chinjao volt a legerősebb, ami nem igazán szint, egy tiszt leverte, ezen kívül csak kismiskákkal és diótörőkkel harcolt, illetve egy ütés erejéig Diamantéval. Egyiket se említeném közel se egy lapon Lawwal. Másrészt Law az első harcukban szánalmas produkciót nyújtott a másodikba pedig már Luffyval együtt vágtak bele, igaz hogy Law bevitt 1-2 nagyot DD-nek. Szerintem összességében kettejük harca kiegyenlített olyan szinten, hogy egyikük se volt ugyan toppon amikor tényleg 1v1 lett, de nem nagyon befolyásolta a harcukat az előző küzdelmek. A lényeg hogy ha úgy találkoztak volna, hogy senki nem csinált semmit előtte, Luffy támadása ha célba talál ígyis-úgyis végez Donflamingoval, ha csak nem egy klónjával.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5588 Dátum: 15 jún 27, 21:09:20 »

Akár úgy mentek volna egymásnak, hogy mind a ketten 100%-on vannak, akár Luffy lett volna maxon és Doffy halálán vagy fordítva, teljesen mindegy. Luffynak így is úgyis a halál küszöbére kellett volna kerülnie.Ez akkora OP sablon, hogy azt el nem lehet mondani.
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #5589 Dátum: 15 jún 27, 21:22:03 »

Hát azért a 10 év még simán kijöhet az egész történetből. Van még minek kiderülnie meg elrendeződnie.
Vegyük sorra és amit kihagyok azt írjátok le:
- Először is ott a 4 Yonku legyőzése (bár nem vagyok benne biztos, hogy mindegyikkel meg fognak küzdeni Luffyék)
- Ott a Gorosei seggének szétrúgása
- Raftel --> ide jön a One Piece + eternal poneglyph ----> Az elveszett század rejtélye
- Wano ország
- Elbaf
- A 7. Schicibukai kiléte
- A 3 legendás fegyver ... Pluton, Uranus, Poseidon (melyből tudjuk, hogy a legutóbbi az Shirahoshi hercegnő)
- Joy Boy + a Noah szerepe
- Luffy képessége, hogy hallja a tárgyak hangját vagy ilyesmi ... Rayleigh-vel beszéltek erről, hogy a Kalózkirálynak is volt ilyen képessége
- Forradalmár sereg, Dragon tervei (+Luffy anyjának kiléte ... ez csak engem érdekel már nagyon?)

Most hirtelen ennyi ugrott be. Ezeknek a nagyrésze valószínűleg egy szálba fog összefutni, de még így is elég sok dolog van.
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5590 Dátum: 15 jún 27, 21:37:46 »

Hát azért a 10 év még simán kijöhet az egész történetből. Van még minek kiderülnie meg elrendeződnie.
Vegyük sorra és amit kihagyok azt írjátok le:
- Először is ott a 4 Yonku legyőzése (bár nem vagyok benne biztos, hogy mindegyikkel meg fognak küzdeni Luffyék)
- Raftel --> ide jön a One Piece + eternal poneglyph ----> Az elveszett század rejtélye
- Wano ország
- Elbaf
- A 3 legendás fegyver ... Pluton, Uranus, Poseidon (melyből tudjuk, hogy a legutóbbi az Shirahoshi hercegnő)
- Luffy képessége, hogy hallja a tárgyak hangját vagy ilyesmi ... Rayleigh-vel beszéltek erről, hogy a Kalózkirálynak is volt ilyen képessége
- Forradalmár sereg, Dragon tervei (+Luffy anyjának kiléte ... ez csak engem érdekel már nagyon?)

Most hirtelen ennyi ugrott be. Ezeknek a nagyrésze valószínűleg egy szálba fog összefutni, de még így is elég sok dolog van.

Erősen kétlem, hogy mind négy yonkou-val megküzdenek, legalábbis a példaképével Shanks-sal tuti nem. Luffy az érzelmeit veszi alapon és akiket megkedvelt, azokat soha nem fogja bántani, Bellamy-t is csak kényszerből ütötte ki.
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 27, 21:40:53 írta jasek89 » Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #5591 Dátum: 15 jún 27, 22:03:56 »

Egyetértek az előttem szólóval. Bárhogy is nézzük Luffy maximum 3 Yonkou-val harcolhat:
1. Kaidou
2. Kid
3. Feketeszakáll

Big Mom kizárva, mivel Luffyék úgyis Kaidou ellen mennek. Ezenkívül nekem van olyan sejtésem, hogy Luffy valahogy ki fog békülni Big Mom-mal. Most nem azt akarom mondani, hogy puszipajtások lesznek, de ha Lola elmondja, hogy a Szalmakalaposok mentették meg le fog állni. Azt is megmerem kockáztatni, hogy Sanjiék közt félbeszakad majd a harc, mert valahogy bekerül a képbe Lola. Amúgy is ott lesz neki Kid és a bandája, nem fog belemenni egy felesleges harcba a Szalmakalaposokkal ha nem muszáj.

Shanks is kizárva amiatt amit jasek89 írt. Kizárt, hogy bántaná Luffy Shanksot, ha harcolnának is, akkor is max. csak hülyéskedésből. Bár én azt is kizártnak tartom, hogy Luffy találkozni fog Shanks-sal, de ez csak az én véleményem.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5592 Dátum: 15 jún 27, 22:28:09 »

Egyetértek az előttem szólóval. Bárhogy is nézzük Luffy maximum 3 Yonkou-val harcolhat:
1. Kaidou
2. Kid
3. Feketeszakáll

Big Mom kizárva, mivel Luffyék úgyis Kaidou ellen mennek. Ezenkívül nekem van olyan sejtésem, hogy Luffy valahogy ki fog békülni Big Mom-mal. Most nem azt akarom mondani, hogy puszipajtások lesznek, de ha Lola elmondja, hogy a Szalmakalaposok mentették meg le fog állni. Azt is megmerem kockáztatni, hogy Sanjiék közt félbeszakad majd a harc, mert valahogy bekerül a képbe Lola. Amúgy is ott lesz neki Kid és a bandája, nem fog belemenni egy felesleges harcba a Szalmakalaposokkal ha nem muszáj.

Shanks is kizárva amiatt amit jasek89 írt. Kizárt, hogy bántaná Luffy Shanksot, ha harcolnának is, akkor is max. csak hülyéskedésből. Bár én azt is kizártnak tartom, hogy Luffy találkozni fog Shanks-sal, de ez csak az én véleményem.

Kid mióta yonkou?  Hmm? Gondolkozik
Naplózva
oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #5593 Dátum: 15 jún 28, 06:45:43 »

Ezek nagy része csak mellék történetszál. 3 főszál van amit szerintem Oda mindenképp be akar fejezni: 1. Luffy megtalálja a OnePiece-t ergo kalózkirály lesz. 2. Luffy csapat harca Feketeszakál csapattal. 3. Luffy szembemegy a világkormánnyal - elveszett évszázad története stb. Ezekbe a történet szálakba talán bekapcsolódnak olyan rejtélyek mint 7. Schibukai vagy a 3 legendás fegyver vagy talán nem, ezt csak Oda tudja. Igazából ha rendesen belegondolunk a manga és Luffy eredeti célját tekintve csak a One Piece megszerzése biztos, a többi meg csak mellékszál, még Feketeszakáll és a világkormány is Mosolyog

- Wano ország
- Elbaf
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #5594 Dátum: 15 jún 28, 10:20:13 »

jasek89: Egy szóval nem mondtam, hogy Kid jelenleg Yonkou lenne.. Ezt a későbbiekre értettem, mivel Kidék Big Mom fejére pályáznak.

Most nem akarok offolni ezekkel az elvarratlan szálakkal, csak azt írom le, ami a jelenlegi történetszál után közbejöhet:
- A 7. Shichibukai kiléte: Ez az egyik, ami a leghamarabb kiderülhet. Például a mostani történetszál után remélem, Oda megmutatja az Újvilág reakcióját Doflamingo leveréséről. Ekkor nem olyan elképzelhetetlen, hogy mutatják a Shichibukai-okat, beleértve az újat is.

-Legendás fegyverek: Még a Doflamingo elleni harc legelején meglett említve, hogy Doflamingo tud egy nemzeti kincsről. Persze nem biztos, hogy az egy fegyver, de benne van a pakliban. Nem véletlenül nem ölette meg Oda Doflamingot, nagyon remélem, hogy Doffy beszélni fog, ha nem is a Világkormányról, akkor legalább Kaidou-ról.

- Wano ország: Nem olyan plátói már, hogy odaérjenek. Zou után szerintem már ideje lenne kirakni Kinemon-ékat.

- Mivel Luffy "testvére" a Forradalmárok második legjelentősebb embere, így gondolom egy-két dolgot megtudhatunk a közeljövőben a forradalmárokról is.
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 28, 10:38:04 írta kristofkristof » Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Oldalak: 1 ... 371 372 [373] 374 375 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins