24 nov 16, 00:26:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 368 369 [370] 371 372 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1112151 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5535 Dátum: 15 jún 22, 18:17:08 »

Köszi Tapi pontosan ez a probléma. Dániel persze tipikus mai szindróma okosnak hiszi magát, pedig nem az:U Téma lezárva. Innentől, aki felhozza annak törlöm a hszét. Aki magyarnak látja az annak, aki nem az nem.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5536 Dátum: 15 jún 22, 18:47:26 »

2-3 oldal óta erről megy a téma, szerintem hagyjátok már Nevet Én az előző hozzászóló véleményén vagyok, miért lenne az olaszból 2, ha a többiből csak egy van. Vagy ez valamilyen rejtett olasz-imádat akar lenni Oda részéről? Nevet Nem hiszem. Akkor már inkább a japánból vagy amerikaiból lehetne kettő.

On: Szerintetek a heti fejezet teljes egészében elmegy azzal, hogy ünneplik Luffyt, vagy lesz pár érdekes jelenet is? Mondjuk a Sabo vs hamBurger?

Én mondjuk nem bánnám, ha Oda áttérne Sanjiékhoz.  Mosolyog Badass lenne ha csak annyit látnák, hogy Big Mom kalózai mind elvannak verve.... Nevet Tudom erre esélytelen, azért Yonkou tisztjei eléggé erősek.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #5537 Dátum: 15 jún 22, 18:49:26 »

Hát jó lesz, ha mutatnak valamit, mert jobban érdekel mi van velük, mint a Luffy vs Doffi harcxD
Naplózva

dbzgt83
Gennin
*

« Válasz #5538 Dátum: 15 jún 22, 19:14:22 »

Tényleg jó lenne valami olyan, hogy Sanji harcát nem mutatják, csak azt hogy győzött, látta a tengerészet, és a vérdíja magasabb lenne mint pl. Zoronak. Akkor lehetne agyalni, hogy hogyan győzött, de persze ilyen úgyse lesz  Mosolyog
Naplózva

Mr. Prince
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5539 Dátum: 15 jún 22, 21:42:04 »

Az azért kemény, hogy a OP eddigi leghosszabb arc-ának tetőpontját lényegében lezáró fejezete után 90%-ban a zászlókról van szó a fejezet eleji színes oldalról Nevet teljesen mindegy én ki se szúrtam, hogy robin mellett is van olyan én a másikat mondtam magyarnak. na mindegy Nevet

Ilyenekről meg tegyünk le, hogy Sanjinak nagyobb vérdíja lesz mint Zoronak. Nevet a csapatban a bountyk nagyságának aránya olyan íratlan szabály mint az, hogy kinek kit és milyen sorrendben kell levernie hogy a OP-ben.Mondjuk a 2 dologból még az utóbbivel igen nagy a problémám a másikkal nem igazán.

Jinbeinek mennyi a vérdíja? én valamiért 3 vagy 4 száz millióra emlékszek nem tudom miért.Ha a szörny trió marad akkor Sanjinak legalább e fölé kéne menni valahogy.Már ha 4 éven belül csatlakozik Jinbei ikszdé
Naplózva
zsandris1
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5540 Dátum: 15 jún 22, 22:18:03 »

Jinbe vérdíja ismeretlen, de azt tudjuk, hogy minimum akkora, mint Luffyé sőt magasabb.

Szerintem a kövi fejezet egy átvezető lesz, de láthatunk Szabó-Burgess jelenetet is, bár úgy érzem, hogy az a harc tényleg csak időhúzásra volt jó, szóval lehet, csak annyit mutat belőle Oda, hogy gyümigyűjtögető barátunk ki van ütve. A tetőpont már megvolt, nem valószínű, hogy Sabo harcát ilyen fontosnak állítja be.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #5541 Dátum: 15 jún 22, 23:42:44 »

Amúgy én sajnálom Brookot és a rajongóit. Csak gondoljatok bele. Amint csatlakozott Thriller bark végén Luffy-ékhoz, egyből jött a Kumás incidens és Amazon Lily, Impel Down majd Marineford ívet is úgy kihagyta, ahogy lehet. Persze volt néha 1-2 fejezet róluk, hogy "Ők is léteznek!", meg pár fedőlap, de valljuk be ez elég kevés volt.
Aztán visszatért a timeskippel és Sabaodyn meg Gyojin Szigeten ott volt, de Punk Hazardon nem sok vizet zavart és most Dressrosát is kb. kihagyta teljes egészében. Kezdem azt hinni, hogy nem csak nekem, hanem Odának sem tetszik már a karaktere. Gyojin szigetben Franky is ilyen egyszerű és nagyon unalmas karakter volt, de ő végre visszatért a régi okos és badass énjéhez Nevet Brooknak is jó lenne valami újítás vagy menő jelenetek, mert a karaktere kimerül annyiban, hogy csont "viccek".
Ezért meg tudom érteni Hieit is, aki nem örülne Barto csatlakozásának. Ha őt is így lebutítaná Oda, ahogy most utólag elkezdte a mugiwara fanságával, akkor egy idő után valóban kibasz#tt unalmas szereplő lenne ő is.
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 22, 23:44:30 írta Csabi28 » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5542 Dátum: 15 jún 22, 23:44:01 »

Nekem 250 rémlik jinbeire, persze ez százezer éves mint doflamingoé kb.
(persze nincs kizárva hogy igazad van!)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
zsandris1
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5543 Dátum: 15 jún 22, 23:59:20 »

Nekem 250 rémlik jinbeire, persze ez százezer éves mint doflamingoé kb.
(persze nincs kizárva hogy igazad van!)

Valamikor a Gyojin-sziget Arc közben derült ki, hogy 400 feletti vérdíja van, de nem tudom pontosan. Most nézem újra a OP-t és épp itt tartok, majd részletesebben is leírom, ha eljutok odáig.
Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5544 Dátum: 15 jún 23, 05:53:09 »

Robinnak is magasabb verdija volt/van mint Sanjinak mégse o tartozik bele a szornytrioba Mosolyog
Jinbei helyett inkabb Csvendish menjen ha mar Barto is megy Nevet hakuba miatt érdekes lenne... De mar ezt megbeszéltük ugy hogy csak ezt mellékesen megjegyeztem úgyis megtudjuk következő részben Nevet
A nagy bejelentés akar lehet az új csapat tag is Nevet
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5545 Dátum: 15 jún 23, 06:31:37 »

Sztem simán benne lehet a pakliban, hogy valaki egészen más les za csapattag, akire nem is számítunk. Kinézem Odából ezt a fajta trollságot. Nevet
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5546 Dátum: 15 jún 23, 11:45:22 »

ha a karakterkidolgozásra alapozunk, már csak kinézetre sem tudok Barton kívül mást elképzelni ha egyáltalán csatlakozik valaki.

A fansága nélkül egyértelműen sokat vesztene a karakteréből de valamilyen szinten szerintem megmaradhatna a senpaiozás tagként is.Volt az a dupla oldal nemrég ahol jönnek a kolosszeumból a harcosok tolni a kalitkát és Barto állt elől.Engem valamiért az az oldal győzött meg, hogy ő lesz az új tag meg persze Robin megjegyzése anno.

http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/720/12
Erre lennék még kíváncsi az arc végére, hogy akkor mi van Aokijivel meg Kurohigével.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #5547 Dátum: 15 jún 23, 11:51:55 »

Nem kell már sokat várni és meglátjuk mi lesz Bartalomeo sorsa. Az aktuális anime rész pedig meg mutatta mennyire szánalmas Bellamy. A legjobb tényleg az lenne a karakterének, ha meghalt volna.
Ami még érdekes fordulat lenne, ha Kurohige emberét átadnák a tengerészetnek, mint anno Acet.
dofflamingo sorsa mi lesz? Tengerészetet zsarolja, szóval, ha Fujitora el viszi, akkor is szabadon távozhat. Luffy és Sabo nem hiszem, hogy magával viszi túsznak. Meghal? Kaidou végez vele vagy Law?

Itt fejezném be a hszemet.

Az epizód vége jó hangulatot adott a továbbiakhoz.

Kár, hogy tudom milyen vontatott és nyújtott lesz a harc:( Pedig tényleg jó lett a vége teljesen beindultam tőle. Azt várt a szomorú valóság.
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 23, 12:04:48 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5548 Dátum: 15 jún 23, 12:18:49 »

Szerintem Saboékról annyit fogunk látni, hogy ott áll egyedül és csata közben Burgess lelépett vagy a kettérepedt sziget szétválasztotta őket.
Naplózva
Italy4ever
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #5549 Dátum: 15 jún 23, 13:13:01 »

http://onepiece.wikia.com/wiki/Jinbe

400 Milla felett van Jinbei vérdíja.

Idézet
Amúgy én sajnálom Brookot és a rajongóit. Csak gondoljatok bele. Amint csatlakozott Thriller bark végén Luffy-ékhoz, egyből jött a Kumás incidens és Amazon Lily, Impel Down majd Marineford ívet is úgy kihagyta, ahogy lehet. Persze volt néha 1-2 fejezet róluk, hogy "Ők is léteznek!", meg pár fedőlap, de valljuk be ez elég kevés volt.
Aztán visszatért a timeskippel és Sabaodyn meg Gyojin Szigeten ott volt, de Punk Hazardon nem sok vizet zavart és most Dressrosát is kb. kihagyta teljes egészében. Kezdem azt hinni, hogy nem csak nekem, hanem Odának sem tetszik már a karaktere. Gyojin szigetben Franky is ilyen egyszerű és nagyon unalmas karakter volt, de ő végre visszatért a régi okos és badass énjéhez Nevet Brooknak is jó lenne valami újítás vagy menő jelenetek, mert a karaktere kimerül annyiban, hogy csont "viccek".

Én nagyon szeretem Brookot és Robint és már elvárok tőlük egy saját harcot...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 368 369 [370] 371 372 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins