24 nov 15, 23:28:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 367 368 [369] 370 371 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1112108 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5520 Dátum: 15 jún 20, 22:15:23 »

Az függőlegesen csíkos zászló. A magyar zászló vízszintesen csíkos. Mutasd hol látsz ilyet? És ne mond, hogy elvan forgatva mert hosszúsága azt mondja, hogy az olasz zászló.

http://kepfeltoltes.hu/150620/Hiei_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hiei, te akkora egy zseniális ember vagy, hogy többet nem lehet belőled találni. Nevet
Nem tudom a térben való elforgatáshoz mennyire értesz. Nézd meg a rajzon a többi zászlót.
Például a japán zászlón nem szabályos piros pötty van, hanem ovális. Akkor az már nem is japán zászló, ugye? Nevet

Ötünknek is kiszúrta a szemét a magyar zászló, csak te értetlenkedsz, de gondolom megint mindenki más hülye, csak te vagy okos. Szeretet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #5521 Dátum: 15 jún 21, 12:47:05 »

Ő arra gondolt, hogy ha magyar zászló lenne, akkor szélesebb lenne, és ebben van is valami. De ettől függetlenül simán lehet még magyar zászló, szerintem semmivel sem reálisabb az, hogy bakiztak, és kétszer tették bele az olaszt.
Szerk.: Jajaja, téged értettelek rosszul Nevet Szóval arra gondolsz, hogy a térbeli forgatás miatt tűnik keskenyebbnek, mivel torzult...áh, szégyen a matek-fizika osztályos fejemre Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 21, 12:50:16 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5522 Dátum: 15 jún 21, 13:16:16 »

Hiába magyarázod az nem magyar zászló. Így az összevágott képed még inkább meggyőzött erről. Ti magyarázzátok bele. Oda nem rajzolta volna meg ilyen birka módon. Olasz zászlóra jobban hasonlít így az, hogy én tévedek kevésbé valószínű minthogy baki.
India zászlója miért arányos?
Egyébként elfogult vagy vak vagy Dániel?
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 21, 13:20:18 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5523 Dátum: 15 jún 21, 21:48:17 »

Azt hiszem ezt az ütést hívják OP-nak ikszdé

Nem tudom ki vette észre de Luffy és Zoro 1-1 technikával lenulláztak egy teljes országot.

Valamint azt is érdemes megemlíteni, hogy önmagukban ez a technika nem vesz ki olyan sokat belőlük.

Nem tudom Oda milyen rivaldafényt tervez a többiek, de ehhez nem lehet felzárkózni Nevet
Naplózva
zsandris1
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5524 Dátum: 15 jún 21, 22:38:04 »

Jó kis fejezet volt, egy bomba ütéssel a végén. Nem számítottam rá, hogy így el lesz húzva, de visszagondolva teljesen logikus, szerintem jó, hogy a dumát előbb mondta, mint kiütötte volna, így legalább teljesen értette Doffy.

Az a zászló simán lehet magyar zászló, a dán sincs rendesen rajzolva, az is négyzet alakú lett. Még ha nem is annak szánta, akkor is fogadjuk már el annak, mindenkinek jobban esik úgy. kacsint
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5525 Dátum: 15 jún 22, 06:22:17 »

Az összes többi zászló pont olyan amilyen kell, hogy legyen csak rejtélyes módon "magyar" lett fail. Nekem az esne jól, ha le tudná rajzolni tisztességesen a hazám zászlóját. Már, ha egyáltalán az akar lenni.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5526 Dátum: 15 jún 22, 09:23:34 »

OFF:Nem tudom miért kell ezen értetlenkedni! Egyértelműen látszik hogy a Robin feje melletti az olasz zászló ( a hosszabbik oldalaira merőlegesen vannak a csíkok. A Luffy melletti meg a magyar (mivel perspektivikusan ábrázolja Oda így a hosszabbik oldalak látszólag rövidebbek és igen el van forgatva 90 fokkal). Lehet ezen tovább vitatkozni de a tények azok tények maradnak (vagy lehet csak számomra egyértelműek mérnöki mivoltomból) és aki nem tudja elfogadni ezt akkor az így járt.
http://readms.com/r/one_piece/790/2821/3

A résszel kapcsolatban pedig VÉGRE kiütötte (bár halkan megjegyzem nem vagyok benne biztos hogy ennyi elég volt Doffy-nak). Sanjiék remélem lassan napi renden lesznek mert nagyon régen nem láttuk már őket (kicsit már hiányoznak Mosolyog)
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 22, 09:24:12 írta chaoslord3 » Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5527 Dátum: 15 jún 22, 09:38:40 »

Hiei

Valahogy nehezen hihető h Oda véletlenül két olasz zászlót rajzolt volna, ennyire biztos nem amatőr, mellesleg Oda arról híres, h az apró részletekre is odafigyel. Szal szerintem az egyik biztos h magyar zászló.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5528 Dátum: 15 jún 22, 11:08:38 »

Ha nem tudnám, hogyan kell nézni, az amerikai zászlóról is azt hinném, hogy függőlegesen csíkos és jobb felül vannak a csillagok, szóval nem csak a magyar zászló perspektivikus (nem hibás). Ha szélnek engednénk pár zászlót és egy random szögből lefényképeznénk, akkor is ez lenne.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5529 Dátum: 15 jún 22, 12:07:58 »

Hiába magyarázod az nem magyar zászló. Így az összevágott képed még inkább meggyőzött erről. Ti magyarázzátok bele. Oda nem rajzolta volna meg ilyen birka módon. Olasz zászlóra jobban hasonlít így az, hogy én tévedek kevésbé valószínű minthogy baki.
India zászlója miért arányos?
Egyébként elfogult vagy vak vagy Dániel?

Tipikus mai világi szindróma, amikor az ember azzal a jelzővel méltatja a másikat, ami sokkal inkább ráillik. Inkább rádhagyom ezt is. Mint mondtam, legyen mindenki más a hülye. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #5530 Dátum: 15 jún 22, 12:19:40 »

Ajánlom mindenkinek a figyelmébe ezt a cikket, különösen az elejét, valamint az első képet. És a vita el is dőlt. Lehet, hogy Oda magyar zászlót akart rárajzolni a képre, csak éppen egy ostoba magyar dolog miatt egész konkrétan az olaszt rajzolta rá. Semmi gond.
A cikk: http://protocolinternational.blog.hu/2014/10/08/magyar_zaszlo_olasz_zaszlo
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5531 Dátum: 15 jún 22, 12:43:46 »

Jó, de az a 90°-os, szándékos elforgatásra vonatkozik és ennyi erővel egyik zászló sem jó, mert hivatalosan egy zászló sem áll átlósan. A másik meg az, hogy ha egy magyar zászlót elfúj a szél, akkor az folyamatosan átváltozik olasszá és vissza?
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #5532 Dátum: 15 jún 22, 12:46:20 »

A magyar zászlón hosszú és vékony sávok vannak. Az olasz zászlón vastag és rövid. Mindkét zászló így néz ki a képen. Rá lehetne fogni a Luffy mellettire, hogy az egy, az oldala felől látszó magyar zászló, csak éppen az árnyékolása alapján nem egészen úgy van. De egyébként teljesen felesleges erről vitázni, valaki úgyis annak fogja látni, valaki meg csak azért sem. Ennyi a történet. Szerintem ez nem feltétlenül ON az OP manga témájában Mosolyog
Naplózva

jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5533 Dátum: 15 jún 22, 13:44:01 »

A magyar zászlón hosszú és vékony sávok vannak. Az olasz zászlón vastag és rövid. Mindkét zászló így néz ki a képen. Rá lehetne fogni a Luffy mellettire, hogy az egy, az oldala felől látszó magyar zászló, csak éppen az árnyékolása alapján nem egészen úgy van. De egyébként teljesen felesleges erről vitázni, valaki úgyis annak fogja látni, valaki meg csak azért sem. Ennyi a történet. Szerintem ez nem feltétlenül ON az OP manga témájában Mosolyog

Ha megfigyeled a dőlésszöget, akkor pl a Luffy keze melletti zászló simán lehet hosszasan sávos, tehát magyar zászló is lehet. Még egyszer mondom Oda nem véletlenül rajzolt két ilyen zászlót, vagyis több a valószínűsége h olasz és magyar zászlót látunk, mint két olaszt. Minden más zászlóból csak egy van.
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 22, 13:44:38 írta jasek89 » Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #5534 Dátum: 15 jún 22, 17:44:29 »

2-3 oldal óta erről megy a téma, szerintem hagyjátok már Nevet Én az előző hozzászóló véleményén vagyok, miért lenne az olaszból 2, ha a többiből csak egy van. Vagy ez valamilyen rejtett olasz-imádat akar lenni Oda részéről? Nevet Nem hiszem. Akkor már inkább a japánból vagy amerikaiból lehetne kettő.

On: Szerintetek a heti fejezet teljes egészében elmegy azzal, hogy ünneplik Luffyt, vagy lesz pár érdekes jelenet is? Mondjuk a Sabo vs hamBurger?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 367 368 [369] 370 371 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins