kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #5490 Dátum: 15 jún 18, 09:29:57 » |
|
Elég vegyes érzelmeim voltak ezzel a fejezettel. Oda kicsit az idegeimen táncolt, mert az első pár oldal után azt hittem, hogy nem fog semmi komoly történni ebben a fejezetben. Jó volt látni egy kicsit az edzésből is még ha csak pár képkocka volt. Amikor Luffy aktiválta a Gear Fourth-ot már kicsit megnyugodtam, hogy ebben a fejezetben lezárul a harc és végül szerencsére így is lett. Ezt a King Kong-os dolgot még szoknom kell, de ez tényleg nagyon brutális támadás volt. Szerintem ez volt Luffy legerősebb támadása és innentől kezdenek el úgymond útközben fejlődni a Szalmakalaposok, legalábbis akik Dressrosán vannak. Sanjiéknak még van lehetőségük mutatni újat. Attól, hogy le van győzve Doflamingo még szerintem egy pár fejezetig maradunk még Dressrosán. A 800. fejezetig ezt már nem bírja elhúzni, de lemerem fogadni, hogy Oda szépen lassan, komótosan fogja lerendezni az eseményeket. Ahogy ismerem Odát a következő fejezet nagy része ujjongással és Luffy ünneplésével megy el. Az utolsó képkocka meg mindent vitt.
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5491 Dátum: 15 jún 18, 10:21:31 » |
|
Sejtettem h egy egész fejezet fog elmenni azzal, hogy Doffyt kiüsse Luffy. De hál istennek ezúttal biztosan vége van, még a szemüvege is lejött. Kérdéses h a kalitka eltűnik e vajon, és látjuk e Doffy arcát szemüveg nélkül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5492 Dátum: 15 jún 18, 11:56:59 » |
|
Ha ezzel rendelkezett, miért nem vetette be? Ha ez nem a onepiece lett volna, legyalulták volna a társait meg a szigetet míg ő heverészik szemüveg leesés: 5/5!
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5493 Dátum: 15 jún 18, 14:20:07 » |
|
Bennem csak egy kérdés maradt Doffi egy vagy mind két szemére vak lesz? Remélem mind a kettőre az nagyon badassé tenné. Van egy olyan érzésem, hogy megvakították az emberek mikor megtudták, hogy égi sárkány a drága. A kalitka megremélem megszűnik és nem az lesz, hogy jaj nem szűnt meg és Zoro gyors kettévágja. Annak viszont örülnék, ha mégis megmaradna, akkor Sunny egy új támadása szaggatná szét kintről vagy esetleg Sanjiék közül mutatna végre valaki valamit. Az is elég badass lenne. Mondjuk Brook szét fagyaztaná és lazán szilánkosra rúgná SanjixD Jót nevetnékxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 18, 14:22:49 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5494 Dátum: 15 jún 18, 16:16:51 » |
|
Azért az igen durva, hogy Doffy húrjait Law se tudta kettévágni Luffy pedig Doffy legerősebb támadását szakította széjjel *_* nagyon badess hihetetlen erős lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #5495 Dátum: 15 jún 18, 18:49:23 » |
|
Vegyes érzéseim vannak nekem is. Nekem picit sok volt a Luffy fényezés...oké-oké, Luffy előbb-utóbb a világ megmentője lesz, aki majd megváltoztat mindent, de nekem egy picit sok volt ez. Meg a harc közbeni duma Luffy részéről. Sokkal badasabb lett volna, hogy ha benyög a végén valami egy-két mondatot, vagy akár üvöltheti is, természetesen, de ez a "elegem van a hülyeségeidből, szét foglak verni, mit gondolsz, hogy mindenkit irányítani akartál..." nekem nem jött be, sokkal királyabb volt, amikor csak üvöltötte Bellamy után, hogy "Doooffflllaaamiinggooo!!!", abban minden benne volt, vagy amikor a lábával állította meg Doffy végső csapását Lawra, és némán néztek egymásra. Abban is benne volt minden. Ez viszont így nekem sok volt. Viszont maga a harc, na az királyság volt. Luffy-Rayleigh visszaemlékezés már nagyon jól jött, a végső támadás meg...hát, egy csöppet OP lett De Doffy is baromi király volt, és még azt is megmutatta nekünk Oda, hogy Luffyt nem tudja irányítani. A vége meg...na igen, a vége az tökéletes. Ahogy Law ül ott, és nézi, hogy mit tett épp Luffy, és visszaemlékezik Corazon szavaira: "Isten természetes ellenségei"...huh, majdnem kirázott a hideg, és ha a fejezet közben Luffy nem pofázott volna ennyit fölöslegesen, hanem "Luffysabb" lett volna, akkor ez még ütősebb lett volna. Ja, és még két valami: http://readms.com/r/one_piece/790/2821/1 - A One Piece lett a világ legjobban eladott mangája, ami egy személytől lett kiadva 320 millió darabbal (ez tényleg durva...). Gratulálok, Oda megérdemli ) És: http://readms.com/r/one_piece/790/2821/3 -csak én vettem észre Robin füle mellett a magyar zászlót? )) Az nem az olasz, mert az Luffy kezétől balra van. Szép ) Jó érzéssel töltött el
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 18, 18:50:59 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5496 Dátum: 15 jún 18, 18:54:24 » |
|
Bennem csak egy kérdés maradt Doffi egy vagy mind két szemére vak lesz? Remélem mind a kettőre az nagyon badassé tenné. Van egy olyan érzésem, hogy megvakították az emberek mikor megtudták, hogy égi sárkány a drága.
Egész biztos, hogy lát, mert kinevette Luffyt a G4 kinézete miatt. Ilyen szintű látást nem hiszem, hogy ad a haki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 18, 18:57:04 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5497 Dátum: 15 jún 18, 21:36:17 » |
|
Nem látok magyar zászlót sehol.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
david-naruto
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5498 Dátum: 15 jún 18, 21:52:24 » |
|
Valóban ott van Nem is vetem észre ez engem is jó érzéssel tölt el hogy egy ilyen nagy író mi kis országunkat is oda teszi a többi mellé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5499 Dátum: 15 jún 18, 22:44:42 » |
|
Karikázzátok már be nekem mert kajak nem látom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5500 Dátum: 15 jún 19, 06:59:49 » |
|
Robin füle mellett van Amugy en ugy gondolom hogy ezzel a támadással Luffy az egesz kalitkat elrepitette volna es azert az durva ha Fujitora is csak tolni tudta nem szetvagni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5501 Dátum: 15 jún 19, 08:01:53 » |
|
Vegyes érzéseim vannak nekem is. Nekem picit sok volt a Luffy fényezés...oké-oké, Luffy előbb-utóbb a világ megmentője lesz, aki majd megváltoztat mindent, de nekem egy picit sok volt ez. Meg a harc közbeni duma Luffy részéről. Sokkal badasabb lett volna, hogy ha benyög a végén valami egy-két mondatot, vagy akár üvöltheti is, természetesen, de ez a "elegem van a hülyeségeidből, szét foglak verni, mit gondolsz, hogy mindenkit irányítani akartál..." nekem nem jött be, sokkal királyabb volt, amikor csak üvöltötte Bellamy után, hogy "Doooffflllaaamiinggooo!!!", abban minden benne volt, vagy amikor a lábával állította meg Doffy végső csapását Lawra, és némán néztek egymásra. Abban is benne volt minden. Ez viszont így nekem sok volt. Viszont maga a harc, na az királyság volt. Luffy-Rayleigh visszaemlékezés már nagyon jól jött, a végső támadás meg...hát, egy csöppet OP lett De Doffy is baromi király volt, és még azt is megmutatta nekünk Oda, hogy Luffyt nem tudja irányítani. A vége meg...na igen, a vége az tökéletes. Ahogy Law ül ott, és nézi, hogy mit tett épp Luffy, és visszaemlékezik Corazon szavaira: "Isten természetes ellenségei"...huh, majdnem kirázott a hideg, és ha a fejezet közben Luffy nem pofázott volna ennyit fölöslegesen, hanem "Luffysabb" lett volna, akkor ez még ütősebb lett volna. Ja, és még két valami: http://readms.com/r/one_piece/790/2821/1 - A One Piece lett a világ legjobban eladott mangája, ami egy személytől lett kiadva 320 millió darabbal (ez tényleg durva...). Gratulálok, Oda megérdemli ) És: http://readms.com/r/one_piece/790/2821/3 -csak én vettem észre Robin füle mellett a magyar zászlót? )) Az nem az olasz, mert az Luffy kezétől balra van. Szép ) Jó érzéssel töltött el Először kételkedtem és inkább olasz zászlónak néztem, de aztán észrevettem h a Luffy kezének bal oldalán van az olasz zászló, így valszeg igazad van Robin füle mögött tényleg a magyar zászló van. Tényleg fasza!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 19, 08:07:06 írta jasek89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5502 Dátum: 15 jún 19, 10:22:42 » |
|
Egész biztos, hogy lát, mert kinevette Luffyt a G4 kinézete miatt. Ilyen szintű látást nem hiszem, hogy ad a haki.
Szerintem meg ad. Fujitora teljesen vak, mégis látta még a színeket is a rulett asztalon. (mert mindig oda lökte a golyót) Tetszik az ötlet hogy megvakították gyerekkorába, bár elég nehéz elhinni hogy egyből utána kifejlődött neki a daredevil képessége...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 19, 10:23:14 írta Yamael »
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5503 Dátum: 15 jún 19, 11:40:30 » |
|
Nem látta. Ha látta volna, nem kellett volna Luffynak szólni, hogy át lett verve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu