24 nov 17, 03:42:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 346 347 [348] 349 350 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1113035 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Sanji
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5205 Dátum: 15 ápr 23, 18:21:08 »

Én is arra tippelek hogy Cavendish Bartolomeoval együtt megy Luffyékhoz, még Lawon is elgondolkodtam hogy Cavendish hozzá csatlakozna de számára Luffy nagyobb "ellenség" nem is tudom, hogy hogy írjam. Nevet  ( mint amikor azt mondta h Luffy a rajongója haha Nevet )

Fölösleges azon gondolkodni bárkinek is szerintem, hogy szövetségesek lesznek...  szövetségesnek nem egy egy erős ember kell hanem egy sereg.   És mint sejti gondolom mindenki a fhismanek, Arabasta emberei, még én a skypiai harcosokat talán ( ? )  és a Chopper Drum szigeten lévő (vagy hogy írják) Bika zoanú csávó katonái lesznek...     Most meg ott lesznek Riku/Rebecca király emberei Kyros vezetésével.   És talán útközben lesz még egy kettő ország aki segít nekik. 

És amíg nem következik be a végső háború addig kellenek az erős tagok mert sajnos hiába erősödtek Namitól kezdve mindenki, szerintem kevés lesz még egy yonkou ellen.  Ezt pedig Bartolomeo és nagy eséllyel Cavendish is ellensúlyozni fogja mert bitang erősek. És az ő csatlakozásukkal nem borul meg a szörny trió ereje. ( szinte 99% hogy nem használnak hakit már ezért se lesz erőrendi változás )

Luffy pedig ilyen pusztító erővel mehet Big Mom és Kaido ellen ( oké Kaido-ról nem tudunk semmit de szerintem messze erősebb Shanks meg Feketeszakáll)

« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 23, 18:23:04 írta Sanji » Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #5206 Dátum: 15 ápr 23, 19:04:23 »

Ugye, például amikor a kezével ütött, előtte behúzta, és úgy pattintotta ki, így cseszett nagy erőt kifejtve.
Ugyanezt csinálta a lábával. És mivel a levegőben tette, ahol nem tudott érintkezni szilárd elemmel, folyamatosan előrébb lökte magát.
Így tudott repülni. Mosolyog

Oh, értem. Köszi Mosolyog)
Én nem értek egyet azzal, hogy a haki része lenne a G4-nak. A G2-t, illetve a G3-t is bevonta már korábban hakival. Ezek a technikák a gyümölcs erejéből fakadnak, az, hogy bevonja hakival, csak erősebbé teszi, nem pedig mássá. Ergo maga a G4 nem tartalmazza a hakit, csak hülye lenne, ha nem használná nélküle, mert akkor gyengébb lenne. Ráadásul a gumi gyümölcs ereje, illetve a haki két, teljesen különböző technika, a fejlődési szakaszai is külön vannak megoldva, így pl az egész testes hakit nem fogja elnevezni G5-nek, mert nem lesz az.
Teljesen egyetértek.

Komolyan mondom, most, hogy már harmadszor olvastam el a fejezetet, és először a ms-en, egyre jobban tetszik. Fantasztikus jó fejezet volt, Zoroék szála ígéretes, Cavendish és Law beszélgetése fontos és érdekes (nagyon várom már Doffy vereségének a hatásait), ez a Luffy-Doffy meg harc meg...huh Nevet Baromi jó, főleg Doflamingo gondolatai, kommentárjai miatt. Ahogy röhög, nem érti, majd hirtelen rájön, majd ahogy már azt nem érti, hogy hogyan lehet ez a forma ilyen rohadt erős, stb. Nagyon szeretem Doflamingot, és ezt a fejezetet pedig ő turbózta fel (a Gear 4 mellett természetesen).
Pl. Ez: http://readms.com/r/one_piece/784/2764/15 Hatalmas, és zseniálisan érzékelteti a harc menetét.
A fejezet elején az a két oldal ami a lakosokra ment el, ahogy menekülnek a kalitka elől, egyedül ezt éreztem feleslegesnek (habár Viola magyarázata fontos volt). Szóval ez simán 9/10. Régen tetszett már ennyire egy OP fejezet.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #5207 Dátum: 15 ápr 23, 19:06:20 »

Ez szánalmas volt... Valami gusztustalan ez a forma és tele van hülyeséggel. Egyszerre rugalmas és kemény? What?  Ohh My God
Meg ha volt egy ilyen rejtett ereje, amit a timeskip alatt tanult meg, akkor miért is nem használta Hodi meg Caesar ellen?? Végül is csak majdnem meghalt ellenük... Minek... Ja meg animében még drámaibb volt a szitu, de ezek után szánalmas lesz az egész így visszagondolva...
Sose szerettem azt egy shounenben, ha a karakternek van egy szuper erős képessége, de nem használja, mert sajt (kell későbbre csili-vilizni vele) és inkább vért szenvedve szó szerint KÍNLÓDIK az adott ellenfelekkel...
Ja meg... Oda átment Kuboba.. Vagyis a One Piece Bleachbe. Doflamingo csak úgy átrepült pár házon keresztül, de persze semmi maradandó sérülés... Miért is?? Na meg én túl korainak érzem ezt a házakat elpusztító ütést.. Az egész átfog menni DBZ-be már a haki alapján is (az nyer, aki nagyobbat üt, semmi logika) és majd fél városokat fognak elpusztítani egy ütéssel... Vicc.
A kalitkát szétvágó Zoro és a kezét visszakapó Law meg no comment, egyértelmű volt.
Ez csak egy 2/5 a részemről, de ezt is csak azért, mert jó volt látni, hogy végre Dofi is kapja a pofonokat. Viszont erre 2 hetet várni csalódás volt. Mondjuk én nem is nagyon izgultam rá, mert ilyenkor mindenki jobb dologra gondol.
Mondjuk a fedőlap jó volt Nevet Eszembe juttatta Thriler Barkot. Lehet visszatér a közeljövőben Moria és segít Kaidou ellen? Nevet Az elég Kishishishishi lenne ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 23, 19:07:55 írta Csabi28 » Naplózva

Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5208 Dátum: 15 ápr 23, 19:23:06 »

Ceaser ellen fölösleges lett volna a gear 4, egy grizzly magnum elég volt, hody ellen igen talán kellett volna amikor a vízben voltak de ott meg nem tudta volna használni, plusz ott nem volt semmilyen hátrányba erőt illetően egyszerűen csak hody sokaig bírta de O se tudott megkezdeni egy egyszerű elephant gunnal...  De Doffy mar lazán hárította az elephant gunt ezért kellett ide a G4..

Elején nekem se tetszett a kinézete de mindent kárpótol az ereje plusz nem is néz ki olyan rosszul Nyelvesít romboljanak csak épületeket egy Yonkou ellen kell is Nevet
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5209 Dátum: 15 ápr 23, 19:41:22 »

Ez szánalmas volt... Valami gusztustalan ez a forma és tele van hülyeséggel. Egyszerre rugalmas és kemény? What?  Ohh My God
Meg ha volt egy ilyen rejtett ereje, amit a timeskip alatt tanult meg, akkor miért is nem használta Hodi meg Caesar ellen?? Végül is csak majdnem meghalt ellenük... Minek... Ja meg animében még drámaibb volt a szitu, de ezek után szánalmas lesz az egész így visszagondolva...
Sose szerettem azt egy shounenben, ha a karakternek van egy szuper erős képessége, de nem használja, mert sajt (kell későbbre csili-vilizni vele) és inkább vért szenvedve szó szerint KÍNLÓDIK az adott ellenfelekkel...
Ja meg... Oda átment Kuboba.. Vagyis a One Piece Bleachbe. Doflamingo csak úgy átrepült pár házon keresztül, de persze semmi maradandó sérülés... Miért is?? Na meg én túl korainak érzem ezt a házakat elpusztító ütést.. Az egész átfog menni DBZ-be már a haki alapján is (az nyer, aki nagyobbat üt, semmi logika) és majd fél városokat fognak elpusztítani egy ütéssel... Vicc.
A kalitkát szétvágó Zoro és a kezét visszakapó Law meg no comment, egyértelmű volt.
Ez csak egy 2/5 a részemről, de ezt is csak azért, mert jó volt látni, hogy végre Dofi is kapja a pofonokat. Viszont erre 2 hetet várni csalódás volt. Mondjuk én nem is nagyon izgultam rá, mert ilyenkor mindenki jobb dologra gondol.
Mondjuk a fedőlap jó volt Nevet Eszembe juttatta Thriler Barkot. Lehet visszatér a közeljövőben Moria és segít Kaidou ellen? Nevet Az elég Kishishishishi lenne ikszdé

Hodi és Ceaser ellen elég volt a G3, azaz a grizzly magnum, Doffy ellen kevés volt, ezért jött csak ekkor a G4 form.
Miért szánalmas? Ne felejtsd Luffy gumiember, nem lesz olyan kemény külsejű mint Fehérszakáll. Viszont sztem a G4 formailag még nem tökéletes, fog még változni. Vagy az is lehet h lesz majd G5 is.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5210 Dátum: 15 ápr 23, 19:55:48 »

Fehérbajusz. Vakoknak ki írom jól láthatóan. FEHÉRBAJUSZ

A részről is fogok írni véleményt, de még emésztem nem tudom, hogy esett ez a falatxD
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 23, 19:59:47 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5211 Dátum: 15 ápr 23, 20:31:48 »

Emelt angolon voltam de a Google fordító is tud segíteni Mosolyog végülis tényleg sokkal értelmesebb a feherbajusz mint a feherszakall... Mosolyog
En akárhol keresek ra szakállt ir ki lehet az összes oldal rosz akkor vagy nem tudom. Attol mert bajusz van neki rajzolva meg lehet borostaja csak gondolom az nem lesz megrajzolva.. Meg ha nincs is megrajzolva nehogy mar több oldal vagy akar a saját vélemény alapján ne lehessen szakallnak nevezni egy amugy is olyan angol szót ami SZAKÁLLT jelent.

Luffynak milyen szadista feje van igy a szeme alatt levő "árnyékával"  Nevet
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #5212 Dátum: 15 ápr 23, 20:32:31 »

Mi szánalmas, mi gusztustalan? Was?
Nem mondanám, hogy majdnem meghalt, volt már ő rosszabb passzban is. Arra, hogy eddig miért nem használta, két dolog jut az eszembe. 1., Valahogy fel kell építeni a cselekményeket, nem bumm bele. 2., Ha versenyt futnak, szerinted az elején vagy a végén adják bele minden erejüket résztvevők?
Szánalmasnak nem mondanám, végül is ő győzött mindegyik alkalommal.
Itt nem történt semmiféle transzformáció. Oda most is Oda. A shonen műfajnak is vannak sajátosságai, ezeket általában megtartják, hagyomány őrzők.  Amúgy igaz, hogy Doffy átrepült a fél városon, de a 0. fejezetben csatahajókat dobáltak.  Komoly sérülése nem lett, de vérzett a buksija nekije. Amúgy, fairnek is tartom ezt,mert ha Luffy felgyógyult a lávával megégetett mellkasi sérüléséből (olyan gyorsan) és Zoro se pusztult bele a majdhogynem kettévágásba akkor ez jár neki, hogy ne nyomorodjon meg egy kis falba csapódásból (ami már hétköznapi dolog).  
Ez a sorozat mindig is ilyen volt amilyen.
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #5213 Dátum: 15 ápr 23, 20:37:41 »

Nekem csak két csalódás volt ebben a fejezetben. Az egyik az, hogy ilyen könnyen visszakapta Law a karját (tényleg elpusztíthatatlan a csóka  smirksweat ) a másik meg, hogy ezek szerint Zoro intézi el a kalitkát. Egyébként egyáltalán nem lenne irreális, ha Zoro széttudná vágni Doflamingo húrját de szerintem sokkal jobb lett volna, ha a kalitka azután tűnne el, miután Luffy legyőzte Doflamingot.

Igen és egy dolog volt amit nem értek. Amikor Cavendish arról beszélt, hogy ezután rajtuk lesz a világ szeme meg nagy hangja lesz ennek a világban arra Law valami olyasmit felelt, hogy ez volt a céljuk. (Nem vagyok perfekt angolos, de valami ilyesmit vettem ki belőle). Na és az amit nem értek az az amit Law mondott. Mi az, hogy ezt akarták? Nekem úgy rémlik, hogy anno Doflamingo-nak azt mondta Law, hogy eddig tartott a kalózszövetség a Szalmakalaposokkal és azért eléggé hülyére vette és kihasználta őket. Nekem teljesen úgy tűnt, hogy csak Doflamingo legyőzésére akarta őket kihasználni és én nem nagyon látok rációt arra, hogy hosszú életű lesz a kalózszövetségük.
Amúgy csóri Law nagyon benézte, mert nem nézheti végig ahogy Luffy legyőzi Doflamingot, olyan messzire azért szerintem nem lát el.  smirksweat ikszdé

Eszméletlen, hogy Doflamingo még mindig mennyire nem veszi komolyan Luffyt. Az előző fejezetben nagyon hiányolta Luffy ütéseiből az erőt, hát nem panaszkodhat mert most megkapta.

És hát az új forma. Azért mindenkinek egy kicsit igaza lett, tényleg a fizikai erejének a növelésével volt kapcsolatos, eközben tovább fejlesztette az előző két fokozatot is és a haki is közrejátszott. Elismerem ezt tényleg szokni kell még és elsőre nekem kicsit idétlennek tűnt. Azonban tényleg le a kalappal Oda előtt kreativitása határtalan, nagyon tetszett, hogy megint új dolgot használt ki Luffy a gumi erőből. Nem lesz ezzel semmi baj a forma még változni fog, ami biztos bekövetkezik, mert azért látszott rajta, hogy még nem sajátította el teljesen.

Néhányan írták, hogy miért nem mutatta meg ezt eddig Luffy de közben korai ilyen hatalmas erőt adni neki. Bár ez kicsit ellentmondásos..
Először is azt fejteném ki, hogy miért nem mutatta ezt eddig még Luffy. Nos eddig a két főellenség Hodi és Caessar volt. Hodi volt az egyetlen aki ellen megizzadt Luffy, de annak a bizonyos kínlódásnak semmi köze se volt ahhoz, hogy kevés volt az ereje Hodi ellen. Luffy csak azért szenvedett akkor, mert a víz alatt nagyon nehéz lehetett neki harcolni. Nem Hodi miatt kínlódott, őt simán letudta volna verni, csak a víz alatti harc nehezítette meg a dolgát.
Caesar meg még ennyire se volt ellenfelet Luffy-nak. Az a harc azért húzódott el, mert Caesar mindig elmenekült. Csak a levegő elvétellel tudta megfingatni Luffy-t de ugye utána simán szétverte még annak ellenére is Logia volt. Bőven elég volt Caesar ellen a haki meg az előző két fokozat. Az lett volna a szégyen, ha használja ellenük, de nem volt rá szüksége.

A másik meg az, hogy szerintem nem volt korai. Doflamingo már a Shichibukai kemény magjába tartozik ő már tényleg erős ellenfél. Ezenkívül szerintem ez még csak a kezdet volt, lesz még mit fejlesztenie Luffy-nak útközben ezen a formán. Tényleg Odánál a legnehezebb jósolgatni a történet menetét illetően, de szerintem nem soká eljön az ideje, hogy leverjenek egy Yonkout, szóval tényleg ez volt a tökéletes alkalom arra, hogy Luffy mutasson valami ütőset.
Azonban abban egyetértek, hogy ez még kicsit idétlen, fura és ez az egyszerre kemény és rugalmas dolog még magyarázatra szorul.

Amúgy meg nem kell attól félni, hogy hirtelen elfajulnának a dolgok és olyan harcok lesznek mint a DBZ-be és a Naruto-ba. Szerintem Oda az akinél a legjobban vannak megcsinálva az erőviszonyok, ami nagy szó egy ilyen hosszú mangánál és nem nézem ki belőle, hogy egyik pillanatról a másik olyan hatalmas negatív változások történnének.

5/5 a részemről ez a fejezet, mert ez azért most tényleg kiemelkedő történés volt. Amúgy nem hinném vagy inkább úgy mondom nagyon remélem, hogy nem lesz beadva, hogy fordul a kocka még ha csak egy rövid időre is, Luffy-nak innentől simán győznie kell, de ahogy láttam messze ő uralja már a harcot.  Nevet

Ja és előre félek milyen lesz ez az animében. Sokszor már a második és a harmadik fokozat is elég egzotikusan van megrajzolva és meganimálva, hát ezt, hogy fogják megcsinálni.  Gondolkozik
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #5214 Dátum: 15 ápr 23, 20:47:22 »

Csabi-
Véleményem szerint az OP-ban egyáltalán nem mentek el az irrealitás irányába a dolgok, ezt nem kívánom kifejteni bővebben, szerintem egyértelmű, az erők szépen arányosan fejlődnek, ráadásul mivel hamar megismertünk hatalmas erőket (FehérBAJUSZ (szívesen), vagy Aokiji már a 300-as fejezetekben), így van mihez mérnünk. És ha azt vesszük, hogy Luffy még csak most ért el hozzájuk (sőt, FehérBAJUSZhoz (szívesen) még biztos nem), ezért tényleg nem látok benne irrealitást.)
Hodi és Ceasar? Lol, remélem viccelsz, de most tényleg Nevet Vicc ellenfelek, Luffy egy idióta, aki nem vette komolyan. MOST komolyan veszi, mert amikor kell, akkor oda teszi magát.
A forma meg érdekes, az biztos, elsőre nekem is kicsit gagyinak vette ki magát, de mostanra kifejezetten örülök, hogy így néz ki. Nem próbálja beadni Oda, hogy ez badass (Doffy kiröhögte), hanem ez így néz ki, és ezt az erőt tudja. A Gear 3-nál nem gagyibb szeritnem. (Amúgy szerintem kifejezetten badass egy bizonyos szemszögből Nevet ). Érdekes, hogy ahogy olvastam angol fórumokon, ott mindenki nagyon boldog és elégedett ezzel a formával, még jobban mint én.  Ott olvastam, hogy kifejezetten örülnek, hogy nem próbálnak egy cool főhőst csinálni Luffyból, mint a többi mangában, hanem megmaradt annak, ami. Amúgy nem te voltál az, aki linkelted valamelyik nap a Water Luffyt? Nevet Mert akkor tényleg nem értem, hogy miért nem tetszik. De persze lehet, hogy neked nem jön be.
Szóval tartom, ez régóta az egyik legjobb OP rész volt. 9/10.
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 23, 20:50:33 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #5215 Dátum: 15 ápr 23, 20:55:51 »

Hiei D. Legend
Shirohige Ördögi

Mivel az angol tudásom, még mindig egyenlő Schmitt Pál nyelvtantudásável, ezért a képekre és az előttem szólókra(írókra) támaszkodom.
Első "olvasásra" eléggé csalódott voltam... (annak ellenére hogy rögtön felidézte a kinézete Rémálom Luffyt), Aztán újra "elolvastam" és már egész tetszetős volt ez a formája(miniél inkább "öregszem", annál inkább dühít az, ha idegenszavakkal írjuk le azt, mire van legalább egy magyar szavunk, ilyenkor nézem magam a sifonyba állított tükrön keresztül, ahogy ülök a hokedlin a hátam mögötti dikóval együtt,  és kérdezem, hogy: ez még Magyarország? Aztán visszakapcsolom a pilácsot és eszem tovább a lerből frissen kivett sült grulyát).
Harmadszorra(Stream-es fordítás és minőség) már imádtam ezt a formáját, és jó volt látni, Donquixote Doflamingo értetlen arcát Nevet

Csabi28
Általában egyet értek veled, de most nem.
Miért ne lehetne valami egyszerre rugalmas és kemény? Példaként említeném a késacélokat... Megfelelően hőkezelve (56-58 HrC) pont ilyen tulajdonságokkal bír, nagyon kemény és nagyon masszív, vagy pl. a víz, stégről ugrálva vagyon mókás, míg egy 50m magas szírtől, már kevésbé vicces... ^^"
Abban teljesen igazad van, hogy nagyon irritáló, az ha valakinek van egy ilyen erős képessége és még sem rögtön azzal üti ki az ellenfelét. Sose fedd fel az utolsó lapodat, csak ha az ellenfél már megtette... Csak sajnos itt rengeteg a hamiskártyás, mert nincs ennyi lap az ég világon, mint ami már Dressrosa szigetén fel lett fedve.
Oda nem ment át Kuboba, csak óhatatlanul is meg kell őrizni azt az erőszintet, amit már megadott Luffynak a 2 éves edzés után. Ha visszagondolunk már a Gyojin szigetes részeknél is, NAGYON erős volt, hisz a sziget nagysági Noah-t félig lerombolta, de csak azért félig mert, megaka...  Oda így írta meg.
Attól, hogy átrepült néhány házon még nem lesz baja... már a legelső részeknél is, volt olyan hogy a falon átrepül és "semmi" baja nem lett Sanjinak(amikor a rája emberrel harcolt az Arlong ívben). Shirohige is ott volt példának, és tőle azért még Luffy mindig messze van... Law pedig... Attól nem kell tartani, hogy csak úgy meghaljon. Zoro pedig előbb kaszabol aztán kérdez típusú...
A Moriás gondolatmenetedben látok relációt, ugyan is ha jól emlékszem, ő Kaido miatt veszítette el a legénységét és biztos meg akarja bosszulni/ elégtételt akar venni a sérelmeiért. Arról nem beszélve, hogy ideális lezárás lenne a karakterének.

Tehát a véleményem az, hogy remek fejezet volt és még csak nem is magyarul néztem. Mosolyog
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Shi
Újonc
*

« Válasz #5216 Dátum: 15 ápr 23, 20:59:11 »

Emelt angolon voltam de a Google fordító is tud segíteni Mosolyog végülis tényleg sokkal értelmesebb a feherbajusz mint a feherszakall... Mosolyog
En akárhol keresek ra szakállt ir ki lehet az összes oldal rosz akkor vagy nem tudom.
Azért mert eredetileg Shirohige a neve. És ha jól tudom, akkor a hige jelenthet szakállt is és bajuszt is. Angolul meg gondolom azért lett Whitebeard a neve, mert egyrészt jobban hangzik mint a Whitemoustache, másrészt meg jobban kijön az ellentéte Blackbearddel.
Naplózva
R. J. Misko
Újonc
*

« Válasz #5217 Dátum: 15 ápr 23, 21:35:11 »

Kemény és rugalmas??
Ez hatalmas!!
...és mivel gumi ember.... Hát.. maga a gumi egyedi tulajdonsága, hogy akármenyire is megkeményedik az életben.. egy picit mindig rugalmas lessz (pl.: a régi patogós gumilabdák.... amik egy picit megkeményednek... de mégis pattannak) .... és ime!!!
Minél durvább a hakija annál keményebb lesz a teste luffynak... de a gumi tulajdonsága megmarad.... ráadásúl patogó ember lett belőle.. szóval még patanósabb... Nagyon nagy!!!
Szóval kb. feketeszakálon kívűl akárki megüti az nem nagyon fog tudni maradandó kárt okozni!!! Nevet

Véleményem a harc kimeneteléről!! ::
- Mivel teach első hadosztály parancsnoka a szigeten van... valahol... ezért szerintem már régen jelentette a történteket a főnöknek... és nem lepődnék meg, ha derderossára tolná szakál koma a képét és a csapatát... lenne oka rá... Luffyval találkozni... több okból is.. harc vagy szövetségbe.. csapatába csábítani... a gyümijét elvenni... mivel erős gyümiket halmoznak fel... és hát ott van még az elszalasztott láng gyümi.. szerintem ha lenne rá lehetősége biztos megprobálná megszerezni.. Szóval oka és inditéka is lenne jönni...

Szóval szerintem... : Burgess lejelentette a szitut..  -  Teach elindul... - Majd a harcnak vége... ahol Luffy nyer Dolffyval szemben hozzáteszem elég durva harcban... és mivel ha valaki elveszti az eszméletét akkor a gyümi hatása is megszünik (lásd Sugar)  Dolffy = K.O. ... - Luffy liheg és kivan... vagy nem.. ez mind1.. - Mivel a nyakukon van a tengerészet kissebb része ezért fognak egy nagyobb hajót... és Luffy na meg az újdonsült cimbiei eliiszkolnak.. hagyva dolffyt és a meglévő tagokat az Admirálisra... - Mivel Admirális korekt tagnak tűnik ezért nincs is kifogása luffyék távozása ellen.. (Law, zorro, luffy, cavendis, bartoromeo... +10, 20 aladmirális szintű legény... ) szerintem akármenyire is kivannak azért admirális koma egyedül lenne... ) szóval elengedi őket... kissebb szóváltás után... - majd elmegy vokitokizni a feleteseknek... mikor Teach megérkezik ..... .. na belé végkép nem köt bele... vagy igen és veszit.. vagy teach kegyes és a megszerzett "aranytojást tojó tyúk" (Dolffy) megszerzése után jobb kedve lessz.. kitudja... szóval ezután teach beszervezi dolffyt a csapatjába... Mit érezhet vajon ilyenkor Mr. Joker... ?!?!?! csatlakozik kényszerből? becsvágyból?? boszúból?? más esélye nem lenne és nem hülye?? stb. de szerintem teach kimenti a tengerészet keze közűl dolffyt.... és teach mint fő gonosz +1.000.000 power up ot kap ahol már nem sima pókember lessz hanem ő lesz Venom a fekete pókember!! Én szerintem így lesz vége az arc nak... Dolffyt jól elverik... de nem hal meg.. csak egy nagyobb és gonoszabb valamint erősebb közegbe kerűl!! Így majd láthatjuk a herceget(Sanji-t) újra légicsatázni majd Mingo ellen mikor már erősebb lesz ő is!! és remélhetőleg nyer is majd!! Nevet

Egyébként amikor Cavendis elkezdett beszélgetni Law al... nekem olyan érzés volt mintha nem akkarna kimaradni a vihar megérkezéséből... és valahogyan csatlakozni akkarna hozájuk...
  Valamint ott van az ex fő gonosz Ceassar!!! akit nem fognak átadni big mam nak.. !!  Sanjiék sem fogják és majd később Luffy se .. az ilyen nem rájuk vallana... viszont nem, hogy Big mam nak ,de még a tengerészetnek se adják majd át... Már csak Elvből se!!! Valamint ha szélnek eresztenék ceassar nem tudna már hova menni.. szóval szerintem félti annyira magát, hogy inkább az erősebb kutyához csatlakozon... és alapjáraton annyira azért nem gonosz mint dolffy vagy Crocki volt.. ő nem akkart önkényesen országokat elfoglalni... csak egy idióta tudos aki az elismerés hiányában mindent megtett az elismerésért.. valamint hű volt a fönökéhez és tette amit az parancsolt... igaz kisérletezett kalozókon... meg gyerekeken.. de szerintem ezek, mind a célt szolgálták... és a cél szentesíti az eszközöket!! Nevet Szóval Ceassar sorsa is kérdéses!!! erősnek erős... és kitudja.. lehet lesz drasztikus esemény ami miatt Luffynak változik majd a véleménye rólla...
Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5218 Dátum: 15 ápr 24, 06:17:59 »

Blackbeard nem lesz itt mivel a kalitka nem engedi at a den den mushi jelét 😄 Ceaser pedig kísérletezett a gyerekeken ami elég nagy gonoszságnak számít a one piece világában ugy hogy Law el fogja intézni vagy kidobja ot egy lakatlan szigeten..
De szerintem is Cacendish Bartoval egyutt fog csatlakozni Luffyekhoz Mosolyog
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #5219 Dátum: 15 ápr 24, 07:45:24 »

No ez a 4-es forma ez elég vicces Nevet  De ez már megszokott az op-tól.  Én nem is akarnám olyan hú de komolyra venni a hangulatot ebben a mangában, mert elveszne a varázsa.

CC és Hodi ellen most nem azért de hol szenvedett a mangában?  Mind2-t elég simán kiütötte.  Az animében szimplán nagyon gagyin lett megcsinálva, de ezt meg megszoktuk  az animétől az utóbbi időben.

Ez a rugalmas de kemény dolog ez jó ötlet Nevet  A fegyverzet színe nélkül csak rugalmas lenne, így Oda  a HAki  fontosságát is ki tudta emelni.  Maga a kinézet az nagyon hasonlít a Thriller Bark-os Szörny Luffyra Nevet  Szerintem a kinézete még  alakulni fog, úgy mint a G3 is máshogy néz ki Shabondyn  mint pl a mostani részekben.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 346 347 [348] 349 350 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins