Hodi és Ceasar? Lol, remélem viccelsz, de most tényleg Nevet Vicc ellenfelek, Luffy egy idióta, aki nem vette komolyan. MOST komolyan veszi, mert amikor kell, akkor oda teszi magát.
Persze, hogy viccelek... Végül is, csak mindkettő majdnem megölte Luffy-t.. Miután nyögvenyelősen legyőzte Hodit, Luffy majdnem elvérzett, Caesar ellen meg már rögtön az első támadásnál vége lett volna az egész történetnek, mert fulladásos halált szenvedett volna. Oké persze, miután megtudta Caesar képességét, már sokkal esélyesebb volt, de ha az őrült tudós alapból meg akarja ölni Luffy-t már az elején egyből, ahelyett, hogy húzza az időt és kísérletezik velük, már tényleg vége lenne mindennek.
Nem értem eleve, hogy miért szólja le itt mindenki a timeskip első 2 főbossát. Hodi pirulák nélkül valóban elég gyenge, de csakúgy, mint Choppernél, ezek hozzá tartoztak a fegyvertárához és azzal, hogy folyamatosan erősítette magát lazán vált egy Lucci szintű fenyegetéssé.
Caesarnak meg 300milliós vérdíja van, feltehetőleg a világ 2. legokosabb elméje és az egyik legerősebb logia gyümölcs birtokosa. Akárhogy is nézem, erősebb, mint Crocodile és már-már az Enel szintet is ütheti.
Egyáltalán nem voltak félvállról vehető ellenfelek. Persze én is nagyon szeretem a vicces és hülyülő Luffy-t, de már baromira unalmas, hogy mindig csak másodjára vagy harmadjára tudja odatenni magát végre.
Hodit is már kiüthette volna hamarabb, amikor még elsőnek harcolt vele a "szárazföldön".
Még mindig az a legjobb jelenet a timeskip után, amikor Zoro kioktatja Luffy-t, hogy ez már az Újvilág és igenis vegye komolyan az ellenfeleit. Lehetőleg minél hamarabb
Mondjuk én már ezt a sablont is unom, hogy mindig a legvégére kell hagyni egy főellenség legyőzését, akit persze a főszereplő intéz el... Jó, ez valóban így logikus a legtöbb ívnél, de lehetne már néha egy kis kivétel is... Remélem Zoro fogja Wano ország vezérét legyőzni, Usopp pedig Elbafét.
Amúgy a zombis borító valószínűleg azért volt, mert a G4 hasonlít a Rémálom Luffy módra
Meg amúgy is:
478. fejezet: Rémálom Luffy megjelenik
784. fejezet: G4
---------------------
Előre várom a 847-est
A végén Luffy is olyan badass lesz majd mint Majin Buu....? brutál lenne...
Bőven benne van a pakliban, Oda alapból sok dolgot a DB alapján ihletett. Meg egyébként is tiszteli Toriyamát