24 nov 15, 11:32:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 340 341 [342] 343 344 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1111322 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
R. J. Misko
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5115 Dátum: 15 ápr 03, 16:47:55 »

Az én meglátásom az, hogy Luffynak 15-20 tagú lesz a legénysége (a régi kalózhajókon 20-40 fő közötti volt a legénység egy ekkora sunny méretű teknőn)  (és ő maga nem számít bele.. mivel ő a kapitány... és saját magának nem lehet a legénysége..) 

Feketeszakálnak lehet hogy 10 fős volt a legénysége..., de azóta eltelt 2 év minimum ..azóta növekedhetett... és szerintem nőt is!!

Az eddig megtett út, akik eddig szerepeltek és akikből akár tag is lehet vagy lesz... :: Bellamy, Jinbei, Aokiji, Enel, Marko (az egyik olyan fehérbajusz tag akit szívesen látnék), Sabon, Bartolome, Cavendish (lehet kihagytam valakiket..) Trafalgar Law(!!!!!!!!!!!)
 Ha 3 tag lehetne már csak.... akkor én : Trafalgar, Phx. Marko, Aokiji és potyautas meg Enel lenne!! Mosolyog

A fentiek csak elég erősek ahoz, hogy tagok lehessenek... Gondoljunk bele! a főbb posztok bevannak tőltve (ács, zenész, orvos, elsőtiszt, navigátor, lövész ... és még lehet hogy akadna mint pl. fedérzetmester.. de egy valamirevaló kalózhajón ezek voltak a főbbek..)!! Valamint szerintem innentől kezdve akik már csatlakozni fognak azok vagy azért, mert szimpatikusak luffynak (pl.: Bellamy, Jinbei) vagy azért fognak csatlakozni mert erős harcosok...  és ha 3 tagú női cre lessz a Mugiwara.. akkor biztos nem egy picsogó gyenge hercegnő lesz az, aki mondjuk derderossa jövőért felel majd... hosszó az út a pokolig, hát még a végéig.. szóval találnak még erős nőket...

Egyébként ha majd többen lesznek, akkor a Mingo család beosztási tervét kéne követnie! Szerintem! és müködne is!
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5116 Dátum: 15 ápr 03, 17:16:10 »

Ezt folytassuk inkább ebben a témában.
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=3815.msg955143#new
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #5117 Dátum: 15 ápr 04, 13:54:29 »

A fejezet első fele irtó epik lett, talán kicsit túlontúl is az. Ezt úgy értem, hogy még "csak" egy Shichibukai ellen harcol Luffy, de Oda úgy reprezentálja az egészet, mintha a legutolsó ellenség ellen menne a harc. Nagyon el van húzva nagyon sokan izgulnak Luffy-ért és mindkettő a Király akaratát használja. Valahogy úgy érzem, hogy a One Piece is a Naruto sorsára fog jutni. Ott is Pein-nél kb. mindent láttunk, de utána még jó sokáig folytatta Kishimoto és már nagyon nem ütött egy eltúlzott jelenet sem. Azért remélem Oda majd felül tudja múlni magát, ha Yonkou ellen megy majd a háború, de erre egyre kevesebb esélyt látok. Szomorú
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/782/15 alsó panel és http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/782/18 ugyancsak alsó panel alapján azt hittem, hogy a fejezet egy legyőzött Dofival fog zárunli, de sajnos ez baromira nem így lett...

A fejezet második fele: Trébol.
Bejött az amit sokan mondtak, hogy Trébol messze nem annyira hülye, mint látszik, ezt a heti fejezet is igazolta.

Az túlzás, hogy sokan ikszdé Nekem úgy rémlik, hogy én kezdtem el az egészet terjeszteni és max 1-2 ember látott rációt benne Nevet Mégpedig ez alapján: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/767/4 felső panel.
A flashback tetszett, de minden más...
Először is: Trébol NEM LOGIA???  Hmm? Még talán el is hinném, kivéve ha http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/741/15 Oda pls... Vagy most kajak összehúzta magát a felső részben? ikszdé ikszdé Mondjuk már csapott be minket hasonló dologgal: http://onepiece.wikia.com/wiki/Baskerville Ha emlékszik még rá(juk) valaki...
Visszatérve a fejezetre, a második fele a szánalomnál is rosszabb volt... Law még mindig tud skillezni -.-' Meg a végén az a nagy robbanás... Létezik még élőlény széles-e világon, aki elhiszi csak egy pika-- pikomásodpercig is, hogy ez a robbanás majd pont megöli Luffy-t vagy Law-ot?? Miért kell még mindig ilyen kliséket használnia Odának?? Trébol eddig is gusztustalan volt, most meg pláne. Remélem meghal, mint Mone. Rajta kívül más úgyse fog, de még ő se biztos...

Nekem a manga első fele egyértelműen 5/5, de a második a szánalom legalja, így adok rá egy 3/5-öt. Nem értem miért kell ilyen grandiózusnak és ennyire elhúzottan ábrázolni a Luffy vs Dofit, hisz ott van még Akainu, Kurohige és 2-3 Yonkou meg ki tudja még mi lesz itt... A Crocodile ellenes harca sokkal rövidebb volt és ugyanúgy átjött a drámai hatás. De ezt úgy elhúzza, mintha utolsó ellenfél lenne... Nem tetszik Szomorú
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #5118 Dátum: 15 ápr 04, 17:14:32 »

Szerintem Luffy összes komoly harca ilyen volt, nem értelek most Csabi. (Igazából még nem is harcoltak egymással csak pár-pár oldalt, összetéve egy fejezetet...mindig megszakítja őket valaki, vagy valami. Maga a puszta harc egyáltalán nem hosszú még szerintem, és nem is lesz kifejezetten.)
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 04, 17:15:52 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #5119 Dátum: 15 ápr 05, 00:19:07 »

Abszolút jogos amit írsz, tényleg az összes harca nagyon grandiózus van és fogalmam sincs miért érzem ennyire, hogy legvégső fight. Talán túl hosszú lett az ív meg a 2 király akarata, de ez Chinjaonál is volt.
Naplózva

oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #5120 Dátum: 15 ápr 05, 09:04:51 »

Olvastam korábbi hozzászólásban, hogy megjelenik Sabo és megmenti őket. De valahogy nekem az kimaradt, hogy a lánggyümölccsel pl magába tudná szívni a tüzet, mint pl. Natsu. Aki esetleg megjelenhetne ebben a szituban és tényleg hasznos lenne az Kinemon, viszont ő a közelben sincs a legutóbbi szerepeltetése alapján. Én inkább egy Law utolsó erejéből, még csinál egy shamblest és kimenekíti magát és Luffyt tippelnék. Azért ezt a takonyréteget remélem megmagyarázzák, mert ha nem logia akkor paramecia akkor taknyot kellett gyűjtenie vagy mi? Nevet Érdekes ez a visszaemlékezés, és tényleg felmerül, hogy akkor ki is használt ki kit ebben a szituban, de mindkét fél elég beteg érveléssel rendelkezik az tuti.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #5121 Dátum: 15 ápr 06, 13:41:00 »

http://readms.com/r/one_piece_party/001/2740/1
Ez miii???  Nevet  Nevet  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 06, 13:41:53 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #5122 Dátum: 15 ápr 06, 15:29:28 »

A One Piece manga Spin-off, amiről régen híreztünk.
Naplózva

zsandris1
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5123 Dátum: 15 ápr 06, 21:39:22 »

Hát ez nagyon beteg Nevet Kicsit zavaró az emberek mérete, de elmegy. Ha mindig ilyen hosszú részek lesznek, tuti olvasni fogom.
Naplózva
Pierre
Chuunin
*

« Válasz #5124 Dátum: 15 ápr 09, 11:05:58 »

http://www.readmanga.today/one-piece/783 Mosolyog
Naplózva
blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #5125 Dátum: 15 ápr 09, 11:28:42 »

Vaaaaaaaaaaaaa ezt nem hiszem el.  Ördögi GEAR 4! Veeegre vajon mi lehet? Alig varom mar a jovo hetet Nyelvesít  bow Nagyon EPIC. Nevet

BTW a felvezetes is tokeletes volt ez nagyot fog utni.
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 09, 11:29:24 írta blackfire » Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
Resi107
Újonc
*

« Válasz #5126 Dátum: 15 ápr 09, 11:29:13 »

Jövő héten nincs manga!! De amúgy eléggé jó fejezet volt. Kár, hogy 1 hét kimarad...Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 09, 11:30:21 írta Resi107 » Naplózva
blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #5127 Dátum: 15 ápr 09, 11:37:13 »

Ciki. Szomorú Szomoru de hat ez van. Remelem igy meg nagyobbat fog utni.

Van otletetek hogy mi lehet?
Nehez elkepzelnem. :S
Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
Resi107
Újonc
*

« Válasz #5128 Dátum: 15 ápr 09, 11:42:54 »

Szerintem hasonló lesz mint a Narutoban, amikor Lee megnyitja a 8 belső kaput. (aki nézi a Narutot tudja, hogy miről beszélek). Amúgy szerintem a G2 és a G3 lesz összeollózva. Kevésbé lesz gyors (nem úgy mint G2-ben, amikor úgy mozog mint a villám, és kevésbé lesz erős, mint G3. De biztos, hogy látványos lesz.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5129 Dátum: 15 ápr 09, 11:59:47 »

Nem feltétlen van köze az előzőkhöz, a három sem hasonlít a kettőre.
lehet hogy újabb erejét/képességét találta meg a gumigyüminek

Tetszett a rész, noha nem ájultam el tőle; Law, a tántoríthatatlan  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Oldalak: 1 ... 340 341 [342] 343 344 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins